Dr. Rashid Buttar, un dezvăluitor al minciunii pandemiei a murit la doar 57 de ani  

CU MARE TRISTERE, AVEM VESTEA PIERDERII UNUIA DINTRE CEI MAI MULTI MEDICI ÎN LUPTA CONTRA MINCIUNII PANDEMIEI

„…Familia Buttar este profund întristată să anunțe dispariția lui Rashid A. Buttar, D.O. Dr. Buttar s-a stins din viață pe 18 mai 2023, la domiciliul său, în timp ce petrecea cu familia.

Dr. Buttar a urmat Universitatea Washington și a absolvit cu o dublă specializare în Biologie și Teologie. Apoi a obținut o diplomă de doctor în medicină osteopatică de la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății din Des Moines, Iowa. Dr. Buttar era un maior pensionar în armata SUA. A slujit în grupul al-5-lea al Forțelor Speciale și în Divizia 101 Aeriană.

I-au supraviețuit cei trei copii ai săi iubitori, Sara, (30) Abie, (24) și Rahan (18).

„…Majoritatea oamenilor inteligenți știu că totul nu este așa cum pare!

Adevărul nu va fi niciodată suprimat și, pe măsură ce lumina începe să lumineze adevărul, lumea va vedea faptele așa cum sunt cu adevărat, indiferent de înșelăciunile susținute de guvernele lumii și de mass-media. Acum, mai mult ca niciodată, cunoașterea adevărului determină dacă trăiești sau mori!

Ca rezultat, acest moment special din istoria omenirii devine un moment incredibil de important și interesant pentru a fi în viață….” Dr. Buttar 

    CAUZA MORTII?

Nu avem nicio veste despre motivul din spatele decesului doctorului Buttar, dar oricine este treaz la munca unor astfel de luptători pentru libertate va cunoaște foarte bine pericolele asociate de a lua o poziție împotriva tiraniei și corupției BIG PHARMA.

Iată o listă cu peste 100 de medici care au suferit decese suspecte. Credeți că erau bolnavi?? Da, poate erau bolnavi de ADEVĂR ! La fel ca Luc Montanier, Robert Malone, Vladimir Zelenco, și mulți alții…

https://healthnutnews.com/Recap/

 Dumnezeu să te aibă în pază Dr. BUTTAR !!!

 BREAKING – Unul dintre membrii enumerați la Casa Albă ai „Duzinei de dezinformare” Dr. Rashid Buttar a murit la vârsta de 57 de ani. Fiind unul dintre cei 12, sunt cu adevărat întristat de această veste. Fratele Buttar a fost intransigent și aceasta a fost trăsătura mea cea mai apreciată a lui. În timp ce expunem minciunile Covid-19 care au fost impuse maselor, comunitatea neagră a avut doar câteva voci care ne reprezentau la acest nivel. @LouisFarrakhan @DrButtar și încă câțiva. Munca lui este puternică și a ajutat pe mulți!

Nu fi niciodată rezonabil cu acest sistem! Mă rog ca familia lui să primească mângâierea potrivită.

P.S, sunt recunoscător că a exprimat asta ca o otrăvire. Oamenii trebuie să înțeleagă cât de real este acest lucru, iar fratele Buttar, mai mult decât un profesionist medical, ca VETERAN, a știut cât de serios este acest dușman.

Energia lui va supraviețui și cu toții ar trebui să-i continuăm munca de a reprezenta oamenii.

  Allah să fie mulțumit…”

  În acest documentar este si Dr. Rashid Buttar : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241095%2Fpl_629036819_-2

 Partea 1 este aici dacă doriți să o vizionați : Adevărul despre vaccinuri 1

   Să fie primiți în cele mai înalte ceruri….

3 comentarii

  1. Am văzut doua videoclipuri cu el.Intr-unul CNN îi luă interviu,iar moderatorul l-am jignit,facandu-l mincinos,In al doilea,se plângea moderatoarei că a fost otrăvit după interviul dat CNN-ului,cam cu 2 luni înainte de moarte.
    Dumnezeu să-l aibă în pază lui.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s