Raport Ben Fulford (23.05.2023) – Națiunile G7 încearcă să se predea, în ciuda fanfaronadelor   

  Grupul G7 al țărilor sclavagiste ale mafiei khazare tocmai și-a încheiat festivalul dragostei din Japonia cu o falsă demonstrație de încredere. În realitate, ei încearcă să se predea, spun surse din societatea secretă din Asia. Pentru a înțelege de ce G7 trebuie să se predea, să ne uităm la realitatea lor:

Când a început G7, în 1976, ei controlau 70% din PIB-ul mondial. Ei reprezentau, de asemenea, democrația, drepturile omului, statul de drept etc. Acum controlează doar 27% din PIB și se află sub cea mai îngrozitoare formă de totalitarism babilonian.

„Liderul” lumii cândva liberă este un traficant de oameni pedofil mort, pe numele lui Joe Biden, care a fost pus la putere în urma unor alegeri furate și acum este reprezentat de un actor.

„Președintele” Franței, Emanuelle Macron, a fost un adolescent prostituat care s-a căsătorit cu clientul său mai în vârstă (transsexual). El este un slujitor al familiei Rothschild care a fost, de asemenea, pus la putere prin alegeri furate.

Apoi îl avem pe Justin Castrudeau din Canada, care aproape sigur și-a ucis fratele și a fost, de asemenea, plasat la putere prin fraudă electorală. Tatăl său Pierre Trudeau – care a fost încornorat de Fidel Castro – a predat controlul Băncii Canadei către MK.

În continuare, îl avem pe Olaf Scholz din Germania, care a fost descris drept cel mai rău lider din 1000 de ani de istorie germană de către expertul german colonelul Douglas MacGregor. Scholz a devastat industria germană prin închiderea centralelor nucleare și prin creșterea prețurilor la energie cu 45% pentru a-și servi stăpânii Rockefeller.

Apoi îl avem pe sclavul Forumului Economic Mondial, Rishi Sunak, din Marea Britanie, care a folosit bani publici pentru a îmbogăți compania soției sale. Sursele Mossad susțin că, pentru a deveni prim-ministru, Sunak a fost nevoit să se lase filmat făcând sex homosexual cu Macron și Castrudeau, pentru a putea fi șantajat.

În continuare, o avem pe Giorgia Meloni din Italia. Este o fascistă care primește ordine de la sataniști și care sprijină genocidul în curs al poporului ucrainean.

În cele din urmă, avem gazda japoneză premierul Fumio Kishida, un actor sclav al MK care citește scenariile înmânate lui de mânuitorii săi sataniști și care, la fel ca ceilalți lideri G7, a prezidat otrăvirea poporului său cu vaccinuri toxice.

Acest lucru iese în public acum. Profesorul Yoshinori Murakami de la Universitatea din Tokyo a descoperit promotorii Simian Virus 40 (SV40), asociați cu dezvoltarea cancerului uman, în fiolele Pfizer. El întreabă de ce o secvență derivată dintr-un virus canceros este prezentă în vaccinul lui Pfizer.

De asemenea, radiodifuzorul public japonez NHK a fost nevoit să-și ceară scuze pe Twitter pe 16 mai pentru că a editat un program de știri pentru a face să pară că unii oameni au murit de COVID-19, când de fapt, comentariile folosite în emisiune erau de oameni care susțin că membrii familiilor lor au murit după ce au primit vaccinul împotriva coronavirusului.- https://mainichi.jp/english/articles/20230517/p2a/00m/0na/010000c

Japonezii sunt, de asemenea, revoltați că G7 și-a ținut cu cinism întâlnirea în orașul Hiroshima, bombardat cu bombe atomice. Într-un semn clar, G7 este un instrument falimentar din punct de vedere moral al MK satanice, comunicatul lor a cerut libertăți pentru persoanele LGBTQIA+ (cele 8 „genuri”) ale acestora din întreaga lume. Toate acestea, exprimând simultan sprijinul pentru continuarea genocidului asupra poporului ucrainean.

În orice caz, confruntându-se cu falimentul, națiunile G7 au fost forțate să iubească China spunând „Abordările noastre politice nu sunt menite să dăuneze Chinei și nici nu căutăm să împiedicăm progresul și dezvoltarea economică a Chinei”. În privat, MK oferă Chinei dominația mondială în schimbul finanțării continue a regimurilor lor de marionete, spun surse din societatea secretă din Asia. Desigur, chinezii, care au suferit ucideri în masă prin 5G electromagnetice și arme biologice din mâna păpușarilor G7, nu au chef să finanțeze aceste țări deturnate criminal.

Grupul celor Șapte, cu o forță economică în slăbire semnificativă… incapabil să reprezinte lumea… își exagerează din nou așa-numita „lege și ordine”, în timp ce observatorii politici au dezmințit cu precizie esența minciunilor lor – o schemă de a juca micul grup politic ce dictează restului lumii, notează presa de stat.

https://english.news.cn/20230520/34f8984866da4eb5895306b996aac8e9/c.html

Guvernul Chinei a dezvăluit, de asemenea, planurile SUA de a folosi arme modificate genetic împotriva „arienilor europeni” și a altor rase – https://www.nationalreview.com/corner/china-says-u-s-plans-to-deploy-genetically-engineered-weapons-against-european-aryans-and-other-races/

Restul lumii este, de asemenea, în fața acestor criminali și nimeni nu va susține genocidul lor falimentar CORPORATION STATELE UNITE OF AMERICA.

Peste 81 de națiuni au renunțat la dolarul american, iar asta include acum națiuni producătoare de petrol precum Irak, Venezuela, Nigeria, Emiratele Arabe Unite, Iran, Arabia Saudită etc. De aceea SUA termină ultima rezervă strategică de petrol. Pentru a înțelege că de data aceasta sunt cu adevărat falimentați, aruncați o privire la următoarele grafice.

Primul arată că rezervele de numerar din SUA se vor epuiza pe 5 iunie.

A doua arată așteptările pieței cu privire la falimentul SUA. (Celelalte vârfuri mai mici din grafic sunt lucruri precum șocul Lehman).

Al treilea arată că au jefuit Fondul Fiduciar al asigurărilor sociale, ceea ce legal nu ar trebui să se facă.

În cele din urmă, vedem că corporația trebuie să se împrumute doar pentru a plăti dobânda la datoriile sale.

Când un guvern trebuie să se împrumute doar pentru a plăti dobânda la datoria sa, este în faliment. Deci întrebarea de 200 de trilioane de dolari este: ce se va întâmpla când SUA va da faliment?

Dacă este un faliment necontrolat, soldații americani de la 800 de baze din întreaga lume nu vor fi plătiți și vor trebui să recurgă la jaf armat sau să iasă în stradă cu boluri de cerșit. În interiorul SUA, serviciile guvernamentale se vor prăbuși și legea și ordinea se vor dezintegra. Va urma o perioadă sângeroasă de anarhie și probabil destrămarea SUA în diferite țări înainte ca situația să se stabilească. Gândiți-vă la prăbușirea Uniunii Sovietice de zece ori.

Videoclipul atașat arată aproximativ 750 de migranți reținuți la un Centru de procesare a patrulei de frontieră din El Paso, Texas, de peste șase ori capacitatea normală a unității. Fiecare persoană de acolo este bărbat cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani (vârsta militară): https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/05/Military-age-men-all-refugees-.mov

Aceștia nu sunt refugiați. Sunt trimiși aici să se infiltreze și să înceapă probleme reale pentru americani. Ce zici de un război civil?

Societatea Dragonului Alb (WDS) și aliații săi Pălăriile Albe din Occident și din întreaga lume au negociat o alternativă care ar restabili democrația, statul de drept și libertatea presei. Ar implica unificarea Canadei și a Statelor Unite în Statele Unite ale Americii de Nord.

WDS a propus ca colonelul Douglas MacGregor să fie pus la conducerea armatei într-un astfel de scenariu. Sub MK, doar niște marionete vizibil imbecili precum Mark Milley și David Petraeus aveau voie să se ridice în vârf. De aceea, va reveni colonei precum MacGregor să curețe armata. Pentru a iniția aceste schimbări, legea marțială ar trebui să intre în vigoare. Acest lucru ar permite să aibă loc un jubileu. Aceasta va implica o anulare o singură dată a tuturor datoriilor publice și private și o redistribuire a activelor furate de la oameni prin frauda băncii centrale. La final, toți nord-americanii își vor deține reședința principală, vor avea bani la bancă și nu vor avea datorii.

Doar atunci ar fi posibile alegeri democratice libere și corecte, astfel încât militarii să se poată întoarce în cazărmi unde le este locul. De asemenea, va fi necesar să se acționeze asupra celor peste 400.000 de acuzații sigilate pentru a aduce în custodie pe cei estimați la un milion de sataniști din SUA. Ei vor fi plasați în taberele FEMA pe care le-au construit pentru creștini și patrioți până când vor fi aranjate procese adecvate. Dacă credeți că este drastic, amintiți-vă, aproape că au reușit să ne transforme în animale de fermă umane (orașele de 15 minute).

În cazul în care nu credeți că au plănuit să-i închidă pe creștini, judecătorul Curții Supreme Neil Gorsuch a remarcat că, în timpul pandemiei false a existat („cea mai mare intruziune asupra libertăților civile din istoria acestei țări în timp de pace”), „au supravegheat parcările bisericii și plăcuțe de înmatriculare înregistrate.” De asemenea, au închis afaceri, școli și biserici „chiar dacă au permis cazinourilor și altor afaceri favorizate să continue”. – https://www.supremecourt.gov/opinions/22pdf/22-592_5hd5.pdf

Acest lucru a fost posibil pentru că toți politicienii și celebritățile care în prezent duc război împotriva umanității prin intermediul WEF au fost șantajați. Dacă vreunul dintre ei nu face ceea ce i se spune – va fi acuzat de crime oribile împotriva copiilor. Lista lui Epstein trebuie dezvăluită și pedofilii urmăriți penal. Atunci s-a terminat cu ei. Acesta ar trebui să fie cel mai important lucru asupra căruia Alianța Pălăriilor Albe trebuie să facă presiuni”, spune o sursă Mossad.

Se pare că guvernatorul Floridei, Ron Desantis, ar putea fi unul dintre acești oameni șantajați, judecând după afilierea sa recentă la cultul Chabad genocidal.

Nu e de mirare că președintele american Donald Trump are un avans de 45 de puncte față de DeSantis.

Creștinii și patrioții au rămas fără obraji ca să-i mai întoarcă, așa că acum se va face dreptate. Miercuri, reprezentantul Marjorie Taylor Greene a prezentat articole de demitere împotriva procurorului general al Statelor Unite, Merrick Garland. „El vizează părinții care sunt îngrijorați de educația copiilor lor, i-a vizat pe creștini și activiști pro-viață și a percheziționat casa unui președinte”, spune ea.

Rep. Matt Gaetz (R-Fla.) a sugerat că FBI ar trebui să fie definanțat și agenții săi ar trebui să fie inculpați penal după ce avocatul special John Durham i-a găsit vinovați de multiple crime. De exemplu, „trei birouri de teren separate ale FBI au spus, așteptați un minut, Fundația Clinton este o înșelătorie de spălare a banilor străini. Probabil ar trebui să ne uităm la asta. Dar Andy McCabe, amintiți-vă de Andy, tipul care s-a căsătorit cu donatorul lui Clinton. El sună pe toată lumea și spune că Fundația Clinton este interzisă”, notează o sursă CIA.

Într-un semn că MK își pierde controlul, Fox Television s-a gândit că ar putea să-l reducă la tăcere pe Tucker Carlson, rupându-l de cei 2,5 milioane de telespectatori ai săi noaptea. Acum, Carlson a apărut pe Twitter în fața a 84,6 milioane de telespectatori pentru a spune „Atât partidele politice, cât și donatorii lor au ajuns la un consens asupra ceea ce le avantajează și se complică activ pentru a opri orice conversație despre asta. Dintr-o dată, Statele Unite arată foarte mult ca un stat cu un singur partid… Ortodoxiile noastre actuale sunt în moarte cerebrală, nimeni nu le crede de fapt.” – https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1651376097349578753?cxt=HHwWgsC9kfXz7uotAAAA

De frică că-și pierde ultima audiență în scădere, și mass-media de propagandă corporativă s-a întors acum. Jake Tapper de la CNN spune că raportul Durham este devastator pentru FBI și îl exonerează pe Trump. Se pare că pălăriile albe au capturat CNN. – https://rumble.com/v2nz4n8-cnn-durham-report-is-devastating-to-the-fbi-and-exonerates-donald-trump..html

În continuare, îl vedem pe Glenn Beck spunând: „Deep State a intervenit cu bună știință în alegerile federale. Votul nostru a fost considerat irelevant de către FBI/CIA/DOJ/DNC/MSM etc. Înseamnă că aceasta NU este o țară liberă, este o dictatură. Cel mai bine începi să crezi în distopiile orwelliene. Este totuna.”

Acum și Fox News a fost forțată să raporteze: „Teoria a fost că FBI/DOJ/CIA/MSM/DNC/Tech/Pharma etc. lucrau împreună pentru a-l opri pe Trump. Nu asta s-a întâmplat? Acest tip de revoltă are loc acum în lumea occidentală.

Ce se întâmplă când masele se trezesc și dezvăluie minciunile presei? Exact asta se întâmplă în Danemarca chiar acum. Mass-media daneză este controlată de 90-95% pe Twitter și minciunile lor sunt ridiculizate”, notează un corespondent danez.

Sâmbătă, 20 mai, oameni din peste 190 de orașe din întreaga lume s-au adunat pentru a exprima un mesaj clar către elita globalistă nu atât de mare:

Ți-ai exagerat mâna. Te vedem. Îți știm planurile… Și ghici ce? Suntem MULTI, suntem UNITI si suntem PREGATITI.”

Într-un alt semn de schimbare de regim, The Guardian s-a întâlnit joi cu șeful european al Bilderberg, Victor Halberstadt, care ieșea dintr-o farmacie din Lisabona, ținând în brațe un pachet de cremă barieră pentru piele. Halberstadt nu a ignorat doar o abordare politicoasă a mass-media, ci a negat categoric că este Victor Halberstadt și apoi a sărit într-un Mercedes care l-a scos prin cordonul de securitate.- https://www.theguardian.com/world/2023/may/20/bilderberg-meeting-group-lisbon-kissinger

Au început și luptele juridice. Deutsche Bank AG va plăti 75 de milioane de dolari pentru a soluționa o acțiune colectivă propusă, susținând că a ajutat grupul de trafic sexual al lui Jeffrey Epstein, a raportat Wall Street Journal miercuri seară.

JPMorgan Chase & Co. JPM, încă se confruntă cu două procese legate de relațiile sale cu Epstein. Acesta este doar vârful aisbergului. Desigur, satanistii nu s-au bătut încă si încă încearcă să urmărească aprovizionarea noastră cu alimente si să ne oblige să acceptăm marca lor asupra sistemului de control al fiarei pentru a supravietui. De exemplu, Bill Gates spune că fermierii sunt dușmanul tău, în timp ce, în același timp, el este cel mai mare proprietar privat de teren agricol din America.

   Video : Terenurile deținute de Bill Gates în America

Simultan, ipocritul avatar John Kerry le declară război fermierilor americani, amenințând cu confiscarea fermelor de către guvern.- https://ussanews.com/2023/05/18/john-kerry-declares-war-on-us-farmers-govt-farm-confiscations-not-off-the-table/

Fermierii olandezi se sinucid pentru că sunt „complet disperați de politicile criminale ale guvernului nostru”.

De asemenea, se vorbește mult despre „O singură sănătate” la cea de-a 76-a Adunare Mondială a Sănătății. Acesta are scopul de a controla oamenii, animalele și mediul înconjurător, adică clima și emisiile de CO2. Dacă puteți dovedi că nu prezentați un „risc epidemiologic”, puteți călători în străinătate, vă puteți îmbarca în avion, puteți vizita un copil bolnav în spital sau rudele într-un azil de bătrâni și puteți merge la un han.- https://auf1.info/one-health-auch-co2-loest-who-catastrophenfall-aus

Astfel de lucruri sunt conduse de Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful OMS. Înainte de a conduce OMS, Tedros Ghebreyesus a fost etichetat terorist pentru „devastarea satelor întregi, efectuarea de execuții publice, violarea și molestarea femeilor și fetelor, arestarea arbitrară a suspecților aflați în custodia militară, torturarea și uneori uciderea lor și forțarea a mii de oameni să-și părăsească casele”. – https://archive.md/hjLqZ#selection-557.0-565.13

Cu astfel de acțiuni, este de înțeles de ce „oamenii ordinii mondiale bazate pe reguli” și-au pierdut sprijinul. CIA, de exemplu, este acum atât de disperată după noi subordonați, încât apelează la Telegram.- https://www.cia.gov/stories/story/cia-launches-telegram-channel/

Iată un răspuns rusesc la faptul că SUA recrutează deschis sabotori dintre ruși. Am aflat și de la CIA că Serviciul Secret a fost implicat în fraude în Bulgaria. „Se pare că un agent al Serviciului Secret din forța de protecție a lui Bill Clinton s-a angajat într-o întâlnire sexuală cu un lucrător al unui hotel și a fost prins. Agentul nu era de serviciu în acel moment. Poate că a fost o „capcană cu miere”, înființată pentru a obține informații secrete”.

Sursa a adăugat: „Bill Clinton care a apărut în Bulgaria a fost 100% un avatar”.

Vorbind despre avatare, conform mai multor surse, criminalul de război ucrainean Vladimir Zelensky știe că va fi mort când se întoarce în Ucraina. În timp ce Bakhmut cade și apărarea antiaeriană a Ucrainei este epuizată, veți descoperi că Zelensky încă nu se află în Ucraina. „Din 3 mai se află în Finlanda, Olanda, Italia, Germania, Franța, Arabia Saudită și acum în Japonia pentru summitul G7. El se ascunde”, potrivit unei surse Mossad.

Aliații est-europeni, în special Polonia, îl îndeamnă în secret pe Zelensky să pună capăt conflictului din Ucraina, inclusiv prin resemnare. Acest apel vine într-un moment în care cele mai recente arme americane și NATO sunt complet distruse de Rusia. De exemplu, înainte de distrugerea sa, o baterie de rachete Patriot a tras toate cele 32 de rachete ghidate, costând fiecare 5,275 milioane de dolari. Costul bateriei în sine variază de la 500 de milioane de dolari la 1,5 miliarde de dolari, în funcție de complexitatea echipamentului.

Având în vedere acest lucru, guvernul turc nu vrea să aștepte avioanele F-35 din SUA și cere înapoi 1,4 miliarde de dolari: „Vrem banii acum. Vrem banii pe care i-am plătit înapoi”, a spus ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu pentru presă, adăugând că Ankara nu vrea ca situația „să se transforme într-o poveste a șarpelui, precum sistemul de apărare Patriot”.

Colonelul MacGregor afirmă: „Rusia a epuizat capacitățile de apărare aeriană ale Ucrainei, rachetele hipersonice Kinzhal distrug sistemele Patriot furnizate de SUA, iar informațiile rusești sunt excelente. Știu unde sunt toate armele”.

Cred că această narațiune despre „suntem în pragul victoriei, dă-ne puțin mai mult și ne putem lupta” va continua până când nu vom mai putea. Schimbarea adevărului fundamental că situația lor este destul de fără speranță, nu vă faceți griji pentru nimic… dacă cineva nu are o strategie, suntem noi… la nivel național, nu e nimeni sănătos la Berlin, Paris, Londra, uitați, și-au pierdut mințile , același lucru este, din păcate, valabil și pentru Helsinki, Stockholm și Oslo. Au pierdut legătura cu realitatea”, comentează el.

Acum Zelensky, care a rămas fără oameni de sacrificat, pregătește copiii pentru luptă.- https://golossokal.com.ua/en/pro-podii/u-lvovi-vidkryly-pershyy-viyskovo-patriotychnyy-tsentr-dlia-shkoliariv.html

 Notă blogger – Au fost distruse numeroase depozite cu armament si muniție cu uraniu sărăcit (care sunt interzise) furnizate de Marea Britanie și din acele zone s-a ridicat nori cu praf radioactive care, culmea se întreaptă spre Europa.

  Video: Războiul din Ucraina

 De asemenea teroriștii ucraineni (peste 70) care au atacat orașele de frontier din Rusia au fost lichidați împreună cu vehiculele lor NATO.

   Video: https://twitter.com/i/status/1661085376000213010

Primim și rapoarte că un fel de bombă cu radiații a fost detonată în Ucraina. AIEA spune că uraniul sărăcit este un fals și că nivelurile de radiații sunt de 10 până la 20 de ori mai mari decât cele anunțate și că zonele din Polonia se confruntă cu rate de cancer în creștere.- https://www.theinteldrop.org/2023/05/17/ukraine-evacuating-radiation-victims-from-khmelnitsky/

Tocmai la timp pentru această sperietură de radiații, NIH a început studiile de fază I pentru un „medicament oral pentru a elimina contaminarea radioactivă din corpul uman (luni, 15 mai 2023)”. Este o operațiune tipică MK: „Răspândiți radiații și apoi faceți o avere vânzând medicamente antiradiații.

Vorbind de radiații, primim acum confirmarea științifică că radiația electromagnetică 5G poate fi utilizată pentru controlul minții, așa cum afirmă acest raport MIT: ,,Judecățile morale pot fi modificate… de magneți Prin perturbarea activității creierului într-o anumită regiune, oamenii de știință pot influența opiniile oamenilor despre situațiile morale.”- https://news.mit.edu/2010/moral-control-0330

Cu asta, închidem ca de obicei cu cele mai recente viziuni de OZN din întreaga lume.

Primul avion cu energie cu plasmă peste Oklahoma 14-4-2023:

   Avion cu energie cu plasmă

 OZN deasupra Norvegiei : OZN deasupra Norvegiei

  TR-3B din cadrul PSS : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241088%2Fpl_629036819_-2

OZN deasupra Iranului
OZN-uri deasupra Poloniei :

 Sursa: http://benjaminfulford.net/

11 comentarii

 1. OZN-urile sunt ale MK. Extratereștri benefici nu vin pe Pământ , doar în anumite locuri. Mai „spală” din când în când cerul de chemtrails . Mulți extratereștri benefici se afla în proximitatea Pământului și supraveghează situația, însă nu intervin, decât punctual. Ei lasă omenirea sa își rezolve problemele ( liber arbitru) și sa decidă dacă vrea sa ascensioneze către densitatea 5 sau nu. În rest, bun raportul lui Fulford.. deja se știe ca USA se va dezintegra.. vedem cât o mai duc așa pe genunchi. Între timp, transformarea, trezirea sunt necesare să se facă în ritm constant. MK nu doarme în disperarea lor, vor sa-și atingă obiectivele trasate de controlorii lor ( ET malefici care sunt ținuți captivi aici pe Pământ de centura energetică Van Allen). Mai e mult pana departe. Singurul lucru care ne va ține constant treji este rugăciunea către Dumnezeu .
  Hristos s-a Înălțat!
  Doamne Ajută-ne!

  Apreciază

 2. Militarii americani din bazele aflate oriunde in lume sunt platiti de tarile in care se afla bazele, nu de sua. Credeti ca trupetii si ofiterii americani de la deveselu si kogalniceanu sunt platiti de sya? Mai mult ca sigur ca sunt platiti de Romania

  Apreciază

   • TOTUL,absolut totul in aceasta Lume se rezuma la bani.Bani,bani si iar bani!Cred ca nu este cazul sa va reamintesc cine i-a inventat,produs,dezvoltat si cine „ïntretine” notiunea de bani si functiile lor…Si tot „EI” sunt cei care detin,-chiar daca va amagiti cu vise frumoase- in continuare controlul lor dar si al Sistemului Financiar -Bancar Mondial.Revin din nou prin a va spune ca ,dupa parerea mea avem de-a face cu „aceeasi Marie dar cu alta palarie”intrucit o schimbare adevarata,reala si efectiva NU se poate produce decit numai atunci cind Sistemul Financiar-Bancar Mondial al MK si Banii(indiferent daca sunt fizici sau virtuali!) vorDISPARE COMPLET!!!Oricare alta varianta,oricit de atragatoare,frumoasa si promitatoare nu reprezinta decit un paleativ,o variatie pe aceeasi tema si nu va determina niciodata o schimbare reala si profunda…

    Apreciază

 3. Dragilor mai utativa Căutati ce spune Maikăl Sala și Elena Danaan pe youtub Geopolitica Extraterestri sunt aici la orb al Pămîntului și sunt Nave extraterestre Mamă și arce imense care sunt gata să ridice umanitatea dacă se va întîmpla ceva cu Pămîntul. Sar putea sa fie ceva cu Schimbarea polilor dar acum anul ăsta 2023.
  Doamne ajută să auzim de bine.

  Apreciază

 4. Am citit ceva legat ca inainte de intrarea legii martiale la nivel mondial si pornirea sistemului de difuzare de urgenta, inainte de astea, sa salvam fotografii si alte lucrurii personale in afara cmputerului, de ce? Cum vor fi afectate?

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s