Home

 • Fostul șef al unei companii de telefonie mobilă dezvăluie despre 5G Coronavirus 2020!

       Interacțiunile 5G cu Covid 19 nu sunt o glumă  

  Într-o piesă satirică pentru Under the Button, scriitorul Scott Newman își imaginează un scenariu în care Partidul Comunist Chinez vine cu o versiune de nouă generație a COVID-19. El glumește că „COVID-20” va fi o îmbunătățire față de versiunea anterioară, datorită șanselor sale mai mari de transmitere, a ratei mai mari de mortalitate și a conectivității 5G.

  El a scris: „Tot ce a urmat a fost legarea noului coronavirus de rețelele 5G, sporindu-i capacitatea de a face ravagii imunologice și de a sparge voința psihică a oamenilor”.

  Acesta poate fi un gând distractiv, dar adevărul este că 5G nu este o problemă de râs. De fapt, este deja destul de amenințător de la sine și ar putea sfârși prin a provoca distrugerea la nivel de armă fără ajutorul virușilor. PCC și orice alte grupuri care doresc să facă ravagii nu trebuie să se deranjeze să creeze un virus echipat cu 5G, deoarece tehnologia infectează deja o mare parte a lumii. Oamenii de știință strigă de mult timp semnale de avertizare despre pericolele 5G și, în timp ce unele zone iau aceste îngrijorări în serios și opresc lansările, altele înaintează la maxim.

       Ar trebui să fim preocupați cu toții de 5G  

  O mare problemă este faptul că FCC respectă limitele de expunere pentru radiațiile de radiofrecvență care datează din anii 1990. Gândiți-vă la asta un minut: pe atunci, nu aveam 5G, 4G, 3G sau chiar 2G; comunicațiile fără fir au fost dramatic diferite în anii ’90 și a spune că standardele nu sunt depășite este o subevaluare.

  Am învățat destul de multe despre pericole de atunci și, deși nu avem o mulțime de studii pe termen lung, având în vedere cât de puțin timp au fost folosite aceste tehnologii, tocmai asta este atât de înspăimântător aici. Cu 5G vine introducerea utilizării undelor milimetrice, ceea ce duce această tehnologie la un nivel și mai mare de pericol. Expunerea pe termen scurt la unde milimetrice, poate avea un impact asupra sistemului cardiovascular și nervos, precum și asupra sistemului imunitar, ceea ce înseamnă că expunerea la 5G poate reduce doar capacitatea corpului de a combate boli precum COVID-19. Pielea și corneea pot absorbi aceste unde, punându-vă riscul de melanom și melanom ocular, precum și de sterilitate. Și dacă cineva ca China vine cu o armă biologică, sistemele noastre vor fi destul de vulnerabile.

  În plus, 5G are o acoperire foarte limitată, astfel încât antenele celulare vor fi amplasate aproximativ la fiecare 100 până la 200 de metri. Asta înseamnă că vor fi cam peste tot, așa că, chiar dacă nu primiți un telefon compatibil 5G sau alegeți să nu-l utilizați, probabil că veți fi expus oricum. Mulți dintre noi nu vor avea cu adevărat o mulțime de opțiuni în această privință (https://www.naturalnews.com/2020-10-20-scientific-american-issues-warnings-dangers-of-5g.html ).

  O altă avertizare importantă a fost lansată de Apelul Internațional al Oamenilor de Știință din EMF, care a fost semnat de peste 200 de oameni de știință din peste 40 de națiuni, toți care au publicat cercetări peer-review cu privire la efectele asupra sănătății și biologice ale radiațiilor neionizante și ale radiațiilor de radiofrecvență în comunicații fără fir. Trimisă OMS și Organizației Națiunilor Unite, scrisoarea identifică preocupări precum problemele sistemului reproducător, stresul celular, un risc mai mare de cancer, defecte de învățare și de memorie și tulburări neurologice ca unele dintre riscurile tehnologiei, iar acestea subliniază că afectează și plantele, precum și animalele.

  Chiar și publicația respectată, pro-științifică, comitetul editorial al Scientific American a tipărit o piesă împotriva 5G, pe care unii au comparat-o cu un „experiment uman global fără consimțământ”.

  Așadar, în timp ce ideea unui COVID „nou și îmbunătățit” cu capacități 5G ne-ar putea face să râdem, adevărul este că 5G este destul de înfricoșător de unul singur și nu are nevoie de ajutorul niciunei bioarme pentru a face ravagii de-a lungul planetei.

      10 motive pentru a spune NU implementării 5G  

     1.Amplifică daunele EMF

  Știm deja că câmpurile electromagnetice (EMF) sunt periculoase, cercetătorii precum expertul în radiații fără fir, Dr. Martin Pall, au demonstrat cum pot deteriora fertilitatea, ADN-ul, inima și creierul. 5G amplifică efectiv daunele folosind canalele de calciu cu tensiune ale corpului, chiar și dr.Pall spunând că „lansarea 5G este absolut nebună”.

      2.Este potențial mutagen și cancerigen

  S-a demonstrat că frecvențele milimetrice ale undelor utilizate de 5G cauzează leziuni ale ADN-ului mitocondrial care sunt transmise de-a lungul generațiilor și, cu această mutageneză, apare adesea carcinogeneza. Apărătorii tehnologiei indică rapid faptul că nu există studii specifice care să demonstreze că provoacă cancer, dar asta doar pentru că tehnologia este prea nouă pentru ca studiile pe termen lung să poată fi efectuate – și nu există nici studii care să sugereze că este sigură!

     3.Limitele de expunere sunt depășite

  FCC a reafirmat limitele de expunere care au fost stabilite în anii 1990, cu mult înainte de a exista chiar și 2G, cu atât mai puțin 5G. Aceste standarde de siguranță sunt incredibil de învechite și nu iau în considerare toate dovezile care au apărut în anii care au urmat asupra prejudiciilor RFR.

     4.Uciderea insectelor

  Insectele sunt sensibile la undele EMF 5G, expunerea ducând la o creștere a temperaturii corpului și la alte probleme. Cu dimensiunile lor mici ale corpului înseamnă că sunt extrem de vulnerabile, iar pierderea insectelor planetei noastre ar putea duce la dezastru pentru omenire (mai ales albinele). Fosta redactor a personalului ONU, Claire Edwards, a declarat la un miting anti-5G din Stockholm: „Este interesant de observat că în ultimii 20 de ani am pierdut 80% din insectele noastre. Și dacă primim 5G, vom pierde 100% din insecte. Când insectele dispar, dispărem și noi.

     5.Undele sale se pot replica în interiorul corpului tău

  Înainte ca 5G să fie aprobat, cercetătorul în domeniul radiofrecvenței Arthur Firstenberg a publicat o analiză 5G în care a explicat modul în care impulsurile sale EM foarte scurte, care sunt livrate în rafale, se pot replica în corpul uman, creând o serie de mici antene 5G noi, în interiorul oamenilor. Aceste antene mici apoi radiază EMF și o trimit și mai adânc în corp.

     6.Vă poate manipula pielea

  Frecvențele utilizate și difuzate de rețeaua 5G influențează canalele noastre sudoripare, care servesc drept antene elicoidale pentru aceasta. Orice lucru capabil să manipuleze cel mai mare organ al corpului tău pur și simplu nu poate fi bun pentru sănătatea ta.

     7.Companiile de asigurări nu vor subscrie Big Wireless

  Companiile de asigurări majore precum Lloyds of London au refuzat direct să asigure Big Wireless împotriva cererilor legate de 5G. Raportul lor a comparat aceste tehnologii fără fir cu azbest mortal în sensul că cercetarea inițială a fost „neconcludentă” și a devenit dureros de evident că a cauzat cancer când era prea târziu.

     8.Deja provoacă efecte asupra oamenilor

  De la pompierii din Los Angeles care au dezvoltat afecțiuni după ce au fost prea aproape de turnurile 5G, la sute de păsări care au căzut din cer într-un test 5G din Olanda, toate semnele indică o abundență de probleme de sănătate în multe forme de viață după expunerea la 5G.

     9.Jurnalele științifice respectabile sunt îngrijorate de asta

  Una dintre cele mai credibile și mai îndelungate reviste din America, Scientific American, a lansat un puternic avertisment cu privire la pericolele 5G, subliniind îngrijorările cu privire la riscurile sale cunoscute și potențiale: https://www.naturalnews.com/2020-10-20-scientific-american-issues-warnings-dangers-of-5g.html

     10.Antenele cu celule 5G vor fi peste tot

  Unul dintre cele mai deranjante aspecte ale acestei tehnologii este faptul că datorită acoperirii sale limitate, înseamnă că companiile de telecomunicații vor trebui să plaseze antene celulare aproximativ la fiecare 100 până la 200 de metri, ceea ce înseamnă că vor fi aproape de un număr semnificativ de case ale oamenilor, expunându-le la periculoase unde milimetrice.

  Aceste zece puncte reprezintă într-adevăr doar o facțiune din problemele ridicate de tehnologia 5G. Adevărul este că nu știm încă cât de extinse vor fi daunele pe termen lung, dar ceea ce știm despre riscurile predecesorilor săi arată clar că lumea are multe probleme atunci când 5G este lansat pretutindeni.

   Vaccinurile covid trebuie distruse, iar turnurile 5G doborâte și interzise, altfel omenirea va fi ucisă :

     Video: Arme Neurologice pentru Control Mental camuflate în vaccin

       Surse: https://emf.news/ / https://beforeitsnews.com/

  /vaccinuri

 • Marea bătălie pentru omenire (partea a 12-a)  

                   Motto: Utopic nu e să crezi că lumea poate fi schimbată în bine, ci să crezi că ea mai poate continua așa cum este acum!

        Ce e de făcut?

   Oamenii continuă să întrebe: “Ce e de făcut?”. Ideea, însă, este că nu e nimic de făcut în sensul unei direcţii impuse sau a unui program care ar trebui implementat de către toată lumea. Această epocă a apus – epoca în care oamenii erau conduşi, spre bine sau spre rău, de către anumiţi lideri. Omenirea evoluează. De fapt, mai corect spus, etapele evoluţiei există şi se succedă, aşa cum se succedă etapele dezvoltării corpului uman. Aşa cum, spre exemplu, în jurul vârstei de 7 ani începe schimbarea dentiţiei, tot astfel omenirea, ca regn, se dezvoltă şi ajunge în diverse etape ale evoluţiei sale. Diferenţa enormă este însă aceea că, deşi considerăm că aceste minunate trupuri fizice “suntem noi”, noi nu prea avem niciun rol – în această fază – în dezvoltarea lor. Cu alte cuvinte, dacă trupurile noastre fizice trec de la o vârstă la alta, dacă trec toate prin diferite etape ale dezvoltării lor, aceasta nu are legătură cu noi. Putem fi perfect inconştienţi în tot acest timp. Acest lucru nu va împiedica însă trupul să treacă mai departe prin etapele dezvoltării sale. …În ceea ce priveşte evoluţia spirituală a omului şi a umanităţii, lucrurile stau însă complet diferit. Ca şi în cazul trecerii corpului fizic prin diferite etape de dezvoltare, şi umanitatea trece, ca regn, prin diferite etape ale dezvoltării sale. Însă lucrurile nu se întâmplă de la sine, chiar şi fără noi, fără conştientizarea noastră, fără munca şi voinţa noastră, aşa cum se întâmplă în cazul trupurilor noastre fizice. În ceea ce priveşte evoluţia spirituală a umanităţii, o trecere inconştientă printr-o anumită etapă nu doar că nu permite dezvoltarea corectă a regnului, ci chiar îl determină să involueze, să coboare sub propria sa demnitate. Cu atât mai mult, în prezent, ne aflăm cu toţii într-o etapă a dezvoltării noastre în care riscăm să ne prăbuşim în prăpastie, să ne ratăm Destinul dacă vom continua să nu acordăm nicio importanţă vocilor celor care ne vorbesc despre somnul artificial ce ne-a fost indus. Exact în timp ce omul ar trebui să se emancipeze, să înceapă să îşi croiască drumul prin desişuri prin efectul cumulativ al propriei voinţe libere, al propriei gândiri libere şi al propriei simţiri libere, exact când omul ar trebui să se elibereze şi să devină, ca fiinţă spirituală, un adult care îşi croieşte propriul destin – exact acum cei mai mulţi dintre oameni, chiar dacă bine intenţionaţi, strigă după lideri, caută frenetic persoane care să ÎI CONDUCĂ! Exact în momentul în care omul ar trebui să treacă la volan şi să-şi conducă singur maşina, el se urcă în portbagaj şi aşteaptă plin de speranţă acolo ca cineva să-l conducă “unde e bine”. …Doar că acolo unde lui chiar i-ar fi cu adevărat bine nu îl va conduce nimeni. Niciun om treaz, niciun om care vrea binele semenilor săi şi care e conştient de caracteristicile actualei perioade de dezvoltare nu va conduce alţi oameni NICĂIERI! Adevăraţii lideri ai prezentului sunt doar lideri ai propriei lor fiinţe. Singurul lider adevărat al zilelor noastre este acel om care se conduce doar pe sine! Sigur, un om poate ajuta foarte mult, îi poate inspira pe ceilalţi, dar niciun om care înţelege cu adevărat necesităţile timpurilor actuale nu va accepta să conducă viaţa altora. Dimpotrivă, îi va ajuta să treacă la cârma propriului destin, la volanul propriei soarte. Nu suntem aici doar pentru activitățile zilnice, pentru rutina care ne aplatizează mințile și inimile. Exact în timp ce ne ţin ocupaţi cu pseudoeducația, cu pseudomunca, cu pseudopolitica şi cu pseudojurnalismul, ratăm cei mai importanţi ani ai acestei vieţi! Oricât de ciudat ar suna pentru cineva al cărui spirit a fost adormit, anesteziat de către actuala societate, noi – chiar noi! – trăim acum – chiar acum! – cel mai important moment al devenirii noastre ca oameni! Nu este vorba doar despre viaţa fiecăruia dintre noi, ci despre umanitate în general. 2021, 2022 şi 2023 sunt anii hotărâtori pentru Destinul Omului. Fie ne reaşezăm pe şinele propriului destin, fie deraiem şi alunecăm în prăpastia războiului tuturor împotriva tuturor.

  În anul 2021, a fost pornit un triplu atac asupra fiinţei omeneşti: corpul fizic, mintea şi inima omului. Prin restricţionarea sau chiar amendarea celor care nu sunt de acord cu aplicarea unei proceduri medicale asupra propriului corp, a fost atacată făţiş libertatea omului, voinţa sa liberă de a dispune de propriul trup. Prin restricţionarea sau chiar amendarea celor care s-au exprimat public împotriva caracterului punitiv al vaccinării, a fost de asemenea atacată făţiş libertatea omului, voinţa sa liberă de a dispune de propria minte. Iar segregarea socială şi chiar economică pornind de la o procedură medicală, împărţirea lumii în două (vaccinaţi vs. nevaccinaţi) a reprezentat un atac puternic la adresa inimii, a sufletului omului, diminuând coeziunea şi stimulând agresivitatea, conflictul şi chiar ura. Anii 2022 și 2023 sunt anii hotărâtori pentru bătălia care se duce pentru ființa omenească. Fie glasul celor care văd prăpastia către care se îndreaptă cu viteză maximă umanitatea va fi auzit, fie omenirea se va pierde în hăul propriei superficialităţi şi neputințe. Depinde de fiecare, iar această carte are tocmai rolul de a suna deşteptarea. Ceasul a sosit! Secundele s-au pârguit în Pomul Vieţii! E timpul marii alegeri, precum şi al consecinţelor marii alegeri! Este timpul să trecem la acţiuni concrete, în plan global. Odată înţeles faptul că nicio acţiune violentă nu va aduce vreun rezultat pozitiv, dată fiind totala incongruență între violență şi evoluţia omului prin trezirea fiinţei sale profunde, putem trece mai departe şi putem vedea ce este de făcut astfel încât să fim eficienţi şi să avem sorţi de izbândă. În primul rând, este necesar ca flăcările fiecăruia dintre noi să înceapă de aici înainte să lumineze laolaltă. Acest lucru are un dublu rol – pe de o parte îi ajută pe cei mulţi să vadă acest foc mare, această Lumină puternică, iar, pe de altă parte, ne ajută pe noi să rămânem treji şi să avem forţa, puterea de a creşte împreună, de a ne dedica întreaga viaţă întrupării idealului sub cupola căruia trudim.

  Cât se poate de pragmatic punând problema, este extrem de greu să rămânem treji şi să lucrăm în fiecare clipă a vieţilor noastre pentru trezirea semenilor noştri atâta vreme cât cei mai mulţi dintre noi, pentru a se putea întreţine sau pentru a-şi întreţine familiile, sunt nevoiţi să îşi consume cea mai mare parte a timpului slujind exact acel cadru socioeconomic pe care, de fapt, sunt meniţi să îl schimbe radical. Cu alte cuvinte, este aproape imposibil, pragmatic vorbind, să construim un nou vas cu ajutorul căruia să traversăm în siguranţă oceanul, atâta vreme cât cea mai mare parte a fiecărei zile ne este consumată tocmai de lucrul pe actualul vas, cel despre care ştim foarte bine că nu ne va duce decât către înec, către pieire. Astfel, devine evident că singura soluţie este aceea de a ne susţine reciproc, de a începe să creăm o nouă societate în interiorul actualei societăţi. Şi, aici, este locul potrivit pentru a sublinia acest aspect esenţial – noi nu ne propunem să construim o societate separată, nu ne propunem să ne desprindem de semenii noştri ce întârzie încă să se trezească. De am face acest lucru, am dovedi că suntem egoişti, doarece i-am condamna practic la pieire. Singura şansă a omului care se îndreaptă către prăpastie în timp ce doarme este omul treaz care să-i comunice acest lucru ajutându-l să se trezească şi să evite dezastrul individual şi colectiv. Ca atare, este foarte important să subliniem că nu ne propunem în niciun caz să ne separăm, să devenim un fel de umanitate separată – “cea a oamenilor treziţi”. Nu, ci dimpotrivă! Ne propunem să modificăm actuala societate creând o alta în interiorul ei, nu altundeva, nu separat! Nu ne împotrivim acestei societăţi. Pricepem că e inutil şi contraproductiv să ne chinuim să scoatem întunericul afară din cameră cu roaba. Şi, tocmai de aceea, ne concentrăm pe singurul lucru cu adevărat important – acela de a face lumină, în noi şi în jurul nostru! Doar aşa vom putea ieşi, împreună, din marea beznă ce a pus stăpânire pe omenire!

  Pentru a putea aduce lumina spiritelor treze în marea beznă a umanităţii, este necesar să luminăm laolaltă. Astfel, focul nostru comun va fi văzut de oriunde de pe Planetă. Pentru că nu suntem puţini! Suntem mult mai mulţi decât maleficii păpuşari vor să ne lase să credem! Suntem mulţi, foarte mulţi! Însă luminăm, fiecare, separat sau, cel mult, în grupuri restrânse. Acesta este motivul pentru care nu avem cu adevărat forţa de a schimba ceva pe Planetă! În plus, faptul de a lumina împreună va presupune şi susţinerea reciprocă. În noua societate pe care o dezvoltăm în interiorul actualei societăţi, ne vom susţine unii pe alţii făcându-ne cunoscute munca şi rezultatele acesteia, ca o pluralitate de ființe libere care își asigură reciproc prosperitatea!

      Este timpul să lucrăm împreună  

   Este uşor de remarcat faptul că principala preocupare a celor din spatele cortinei este să ţină mereu ocupată umanitatea cu eternul conflict dintre două sau mai multe tabere. În plus, “graţie” aşa-zisului sistem democratic (în care, ca cetăţean, ai falsa impresie că ține ceva cu adevărat de tine pentru că te lasă să votezi nişte “reprezentanţi”), oamenii se uită la televizor sau urmăresc pe Internet “cum evoluează tratativele pentru pace”. În realitate, se întâmplă ceva absolut ridicol şi tragic, în acelaşi timp: cetăţenii din ai căror bani sunt sponsorizate cumplitele războaie aşteaptă ca acele cumplite războaie să fie oprite de cei pe care îi votează şi care le folosesc banii pentru a porni şi întreţine cumplitele războaie…

   Altfel spus, iată cercul vicios în care se învârte, practic, întreaga umanitate:

      1. Cetăţenii alimentează bugetele statelor lor plătind taxe şi impozite.

      2. Cetăţenii votează “reprezentanţi” care să gestioneze pentru ei bugetele statelor (banii lor, proveniți din plata taxelor şi a impozitelor).

      3. “Reprezentanţii” votaţi de cetăţeni folosesc banii cetăţenilor pentru a porni şi întreţine războaie.

      4. Cetăţenii aşteaptă la televizor sau pe Internet ca “reprezentanţii” lor să oprească războaiele pe care tot ei le-au pornit în numele şi cu banii cetăţenilor care i-au votat să-i reprezinte.

  Având în vedere cele patru puncte, care descriu succint, dar cuprinzător situaţia Planetei şi a umanităţii, devine clar pentru orice om care obişnuieşte să gândească liber şi logic că NU avem cum să ajungem vreodată la pace în acest fel. Drumul corect este cu totul altul. Şi aici va fi nevoie de mult efort din partea celor care înţeleg deja sau vor înţelege următoarele rânduri – va fi necesar să răspândească acest mod de a gândi, să popularizeze această perspectivă cu totul diferită, cu adevărat DEMOCRATICĂ. Drumul corect este acela în care cetăţenii nu mai cedează către „reprezentanţi” suveranitatea propriei fiinţe. Politicianul, „reprezentantul”, „alesul” trebuie să înceteze să mai hotărască ÎN LOCUL cetăţeanului în chestiunile ce-l privesc pe acesta. Căci aceasta este orice, mai puţin democraţie veritabilă! Singura democraţie reală este cea în cadrul căreia cetăţenii CHIAR dispun de propriile vieţi. Să urmăreşti la televizor, cu sufletul la gură, dacă începe sau nu al treilea război mondial, dacă se vor duce sau nu şi mai mulţi bani din bugetul public către armament şi operaţiuni militare, dacă vei putea sau nu să călătoreşti sau chiar să ieşi din casă dacă nu eşti de acord cu o anumită procedură medicală care vizează propriul tău corp – aceasta nu este democraţie. E generală, mondială ANESTEZIE! „Ce o mai urma?”, se întreabă miliarde de oameni, care încă nu pricep că DE EI depinde… ce o mai urma! Totul depinde de pasivitatea sau implicarea lor. Dacă vor asista în continuare la ce se întâmplă pe scena lumii precum spectatorul din sală, atunci, foarte curând, chiar sala din care asistă pasivi se va prăbuşi cu ei cu tot. Dacă, din contră, se ridică de pe scaune şi îşi asumă un rol pe scena lumii, atunci vor evita prăbuşirea în hău a întregii civilizaţii umane şi vor contribui decisiv la ieşirea din MATRIX-ul social, economic şi politic, din bula iluzorie în care majoritatea stau închişi. În zilele noastre, este uşor ca informaţia să fie făcută să circule rapid pe toată planeta. Pentru ca un mesaj să devină „viral”, să ajungă rapid peste tot, este nevoie ca dumneavoastră, cei care ajungeţi primii la aceste informaţii şi impulsuri, să duceţi vestea mai departe. Puteţi face aceasta şi efortul dumneavoastră va aduce beneficii enorme acestei mişcări mondiale de TREZIRE! Duceţi, vă rog, mesajul mai departe, peste tot. Această carte este scrisă suficient de simplu încât oricine să o poată înţelege, indiferent de nivelul de pregătire. Este nevoie doar să circule cât mai mult. Motivul pentru care insist atât de mult că acest mesaj trebuie viralizat pe întreaga Planetă este acela că ştiu că nu mai avem timp! Dezastrul total nu mai poate fi evitat decât dacă un număr suficient de mare, o masă critică de oameni înţeleg situaţia, deschid ochii şi încep să arate acest lucru PUBLIC! Este necesar să ne mişcăm rapid, pentru că s-a întârziat deja mult prea mult! Este vremea să ne ridicăm de pe scaune şi să încetăm să privim la televizor sau pe Internet ce se întâmplă cu lumea noastră. „Ce anume putem face concret?”, veţi întreba, pe bună dreptate. …În primul rând, trebuie să începem să facem cunoştinţă unii cu alţii! Cea mai mare problemă pe care o avem în prezent este tocmai aceea că nu ne cunoaştem decât într-o foarte mică măsură. Chiar dacă există mii de grupuri, fizice sau virtuale, nu există încă acel factor de coagulare, acea substanţă care, odată adăugată, să aducă împreună toate aceste grupuri. Sigur, ele vor rămâne separate şi e bine să rămână aşa. Avem nevoie de diversitate, de individualitate. Nu despre o mare masă amorfă e vorba aici. Nu despre o globalizare care nivelează tot şi îi transformă pe toţi în copii ale aceleiaşi matrici sociale. Ci despre o acţiune comună, dar diversă a tuturor indivizilor şi a tuturor grupurilor. Să fim cât se poate de diferiţi, să nu avem cu toţii exact aceleaşi idei sau exact aceeaşi perspectivă. Dar să găsim acel element comun, acel pisc către care cu toţii ne îndreptăm de fapt, indiferent ce cărări alegem să batem cu tălpile noastre! Despre aceasta este vorba… „Cum să facem să ne cunoaştem unii pe alţii, să începem să lucrăm împreună şi să ne facem auziţi cu adevărat?”, veţi întreba, foarte corect, mai departe. Ei bine, avem nevoie de un cadru. Cadrul în sine este extrem de puţin important. Dar avem nevoie de un cadru online, pentru a ne putea aduna cu toţii şi pentru a putea da un semnal foarte puternic. Aşa cum, pentru a ne aduna undeva fizic avem nevoie de un spaţiu – de o piaţă, de un parc, de un stadion ș.a.m.d. –, pentru a ne aduna undeva virtual avem nevoie de un spaţiu, de un cadru. Şi avem nevoie de o astfel de întâlnire virtuală, într-un spaţiu online, pentru că este ceva ce putem folosi foarte rapid. Ne vom întâlni cât mai mult şi fizic, însă nu e nevoie să explice nimeni beneficiul extraordinar al faptului că acum ne putem întâlni în acelaşi moment, cu milioanele, indiferent în ce zonă a lumii ne aflăm. De la Sudul extrem, la Nordul extrem, de la Estul extrem, la Vestul extrem, ne putem întâlni cu toţii pentru a da un semnal foarte puternic – anume acela că nu mai acceptăm ca lumea noastră să fie condusă discreţionar, în numele nostru, de către persoane care nu ne reprezintă cu adevărat interesele. Acesta este motivul pentru care vă invit să citiți și să semnați Declarația Universală a Oamenilor Liberi. O puteți citi chiar aici, în următorul capitol al acestei cărți.

   De asemenea, puteți deveni o importantă parte a Mișcării Globale de Trezire semnând Declarația la această adresă: https://awakened-humanity.com/declaratia-universala-a-oamenilor-liberi/ .

   Alternativ, am creat și o pagină de Facebook dedicată: https://www.facebook.com/TheGreatBattleForHumanity.2021.2022.2023 .

                 Va urma

     Sursa: Cartea ,,Marea Bătălie pentru Omenire” de Liviu Pleșoianu

 • Raport Ben Fulford (30.05.2023) – De ce SUA trebuie să treacă prin capitolul 11 faliment   

    Uneori, când scriu o poveste, se încurcă și își pierd direcția. Indiferent ce fac, ajung doar să sape o groapă mai adâncă. Când se întâmplă acest lucru, singura opțiune este să ștergeți totul și să o luați de la capăt. Aceasta este o metaforă bună pentru ceea ce se preface a fi drept guvern în Statele Unite.

  Risipa și corupția au durat atât de mult încât CORPORAȚIA STATELE UNITE A AMERICII, proprietate privată, are aproximativ 250 de trilioane de dolari în datorii nefinanțate (conform Fed-ului St.Louis și alții) peste și dincolo de datoria de 31,5 trilioane de dolari care se află acum în titluri. Deoarece PIB-ul SUA este de 23.000 de miliarde de dolari, este ca și cum cineva câștigă 23.000 de dolari pe an și are 280.000 datorii. O astfel de persoană este falimentară pentru că trebuie să se îndatoreze mai adânc doar pentru a plăti dobânzi.

  În ciuda acestui fapt, familia Rockefeller și guvernul lor fals „Joe Biden” fac tot ce le stă în putere pentru a nu se prăbuși. Este exact ceea ce își doresc chinezii, deoarece va însemna că SUA se vor îndatora mai adânc și nu vor mai deveni niciodată rivalul lor. Pentru a înțelege cât de disfuncțional este guvernul SUA, să ne uităm la Pentagonul descris de colonelul Douglas MacGregor:

   ,,Avem în serviciul activ acum 44 de generali de patru stele pentru o forță de mai puțin de 1,1 milioane. În timpul celui de-al doilea război mondial am avut 12,2 milioane de oameni și 7 generali de patru stele. Cei mai profesioniști oameni sunt la nivelurile inferioare, cei mai puțin profesioniști sunt la vârf. Aceasta este o parte din putregai, corupția deșeurile, Întregul departament este o catastrofă; nici măcar nu poți să-l auditezi. Banii merg de la Trezorerie la Congres la diverșii contractori de apărare și apoi apar din nou sub formă de donații. SUA sunt conduse de donatori.”

  Portavioanele sunt un exemplu al modului în care acești bani sunt risipiti. SUA au 11 grupuri de portavioane. Erau de ultimă generație în urmă cu 75 de ani, dar acum sunt elefanți albi. Armata chineză tocmai a organizat 20 de jocuri de război în care au ajuns la concluzia că ar putea distruge cel mai modern grup de portavioane americane cu doar 24 de rachete hipersonice.

  Aceasta înseamnă că grupurile de portavioane sunt acum doar paraziți care slăbesc SUA, epuizându-i finanțele în valoare de 26 de miliarde de dolari pe an. Un alt parazit este NASA (Not A Space Agency) care se dovedește a fi nimic mai mult decât un studio de film cu un buget de 32 de miliarde de dolari pe an.

   Video: Minciunile și manipulările NASA ; Marte e de fapt Canada…

   WIKILEAKS dezvăluie ASELENIZAREA PE LUNĂ filmată în Deșertul Nevada

   Cine (cum) a filmat plecarea de pe Lună ?? – https://vk.com/video/playlist/629036819_5?section=playlist_5&z=video629036819_456240231%2Fpl_629036819_5

  Banii ar putea fi cheltuiți mai bine, de exemplu, prin crearea de submarine care să poată zbura și (ceva ce și-au dat seama germanii spre sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial). Acest tip de risipă și direcționare greșită este adevărată în întregul spectru al guvernului SUA. De exemplu, SUA au 50 de state care au fiecare propria birocrație și pot obstrucționa națiunea ca întreg.

  Propunerea SDA (Societatea Dragonul Alb) este de a reduce aceasta la cinci regiuni administrative pentru Statele Unite ale Americii de Nord:

     1.Teren hippie de pe Coasta de Vest din Alaska până în California de Nord.

     2.Greater Texaco, de la sudul Californiei până la Texas

     3.Dixieland din Louisiana până în Virginia.

     4.Coasta de Est de la Maryland până la Ontario (cu autonomie specială pentru Quebec-ul francofon).

     5.Mijlocul Vestului Mare începe cu Arkansas și include Alberta, Saskatchewan și Manitoba.

  Aceasta este doar o gustare a genului de lucruri care ar deveni posibile odată ce criminalul, proprietate privată, USA INC va fi falimentat și repornit ca Republica Statele Unite ale Americii de Nord. Nu poate exista nicio îndoială că poporul american și canadian este bolnav și dezgustat de actualele lor regimuri marionetă ale MK. Două treimi (66%) dintre toți americanii spun că o victorie a lui Biden (Rockefeller) ar fi fie un eșec, fie un dezastru pentru țară, conform unui sondaj CNN. – https://edition.cnn.com/2023/05/25/politics/cnn-poll-democrats-2024/index.html

  Videoclipul atașat îl arată pe „Joe Biden” dispărând la Casa Albă cu doi copii. Nimic de văzut aici, oameni buni. „Doar un alt fals mascat pedo Joe făcând treaba lui.

      Pedofilul Biden dispare cu 2 copii – https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241116%2Fpl_629036819_-2

  Pentru cea mai recentă defecțiune a măștii „Biden”, verificați aici: https://twitter.com/realstewpeters/status/1662461672353562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1

  Această emisiune Biden este condusă de un regim media Rockefeller care este considerat „cu adevărat dușmanul poporului”, de 59% dintre americani.- https://twitter.com/Rasmussen_Poll/status/1661242013281562624?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1661242013281562624%7Ctwgr%5E0a6bc1902b7bcbe9754499e963038f534ebc4ff6%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newswars.com%2Fpoll-almost-two-thirds-of-americans-view-media-as-truly-the-enemy-of-the-people%2F

  Pentru a vedea de ce mass-media este dușmanul poporului, aruncați o privire la acest scurt videoclip pe Twitter.- https://twitter.com/elonmusk/status/1662667558539886592?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Eembeddedtimeline%7Ctwterm%5Escreen-name%3AHenryMakow%7Ctwcon%5Es1

  Și în Canada, falsul Castrudeau este atât de urât încât nu poate apărea în public fără să fie hulit și huiduit. În ciuda dezgustului popular față de conducerea lor, mafia khazară se luptă cu dinții și unghiile pentru a-și menține corporația pe linia de plutire. Au chemat toate cardurile de șantaj și mită. De exemplu, păreau să-l fi forțat pe Al Gore să spună „Emisiile de gaze cu efect de seră sunt echivalentul a 600.000 de bombe nucleare de mărimea Hiroshima în fiecare zi! Fierb oceanele și ne fac rasiști!

  Mai exact, ei păreau că l-au răsucit pe președintele Camerei, Kevin McCarthy, pentru a fi de acord cu planurile de „creștere a limitei datoriei”. Orice înțelegere ar însemna că în culise au folosit o combinație de șantaj nuclear și promisiuni extravagante de a obține mai multe finanțări de la creditori precum chinezii. De exemplu, pungașul Rockefeller, Heinz Kissinger, s-a oferit chiar să înlocuiască engleza cu chineza ca limbă oficială a Statelor Unite în schimbul mai multor bani, potrivit surselor din societatea secretă din Asia.

  Ucigașul în masă Kissinger și-a jucat și el acum mâna și a dezvăluit strategia de șantaj pe care el și alți sclavi ai MK au venit la recenta lor întâlnire Bilderberg.

    Tiranii din BILDERBERG s-au întâlnit la Lisabona : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241114%2Fpl_629036819_-2

   „Discursul SUA despre războiul nuclear devine din ce în ce mai zgomotos și se amestecă cumva cu discuțiile despre cum sunt extratereștrii aici… este ca și cum ar plănui un fel de sacrificiu masiv de energie negativă”, avertizează o sursă FSB.

  FSB a mai spus că Kissinger a spus Rusiei că plănuiește să plece în Ucraina în octombrie pentru a-l înlocui pe Vladimir Zelensky cu o nouă marionetă. Această marionetă ar oferi apoi o soluție de tipul Coreei de Nord/Sud pentru a îngheța granița și a menține Europa de Vest sub controlul MK. Zelensky trebuie să plece pentru că acum se știe că a lucrat cu Evgeny Prigozhin de la grupul militar privat Wagner din Rusia pentru a ucide sute de mii de bărbați ucraineni. Soldații ucraineni au murit în 4 ore de la sosirea la Bahmut, deoarece Zelensky a dat coordonatele exacte de artilerie omologilor săi ai MK de la Wagner, confirmă surse FSB. – https://www.vtforeignpolicy.com/2023/05/here-are-the-zelensky-treason-quotes-the-washington-post-deleted/

  Într-un semn al mentalității genocide a politicienilor sclavi ai MK, senatorul republican al SUA Lindsey Graham a numit moartea rușilor și ucrainenilor „cei mai buni bani pe care i-am cheltuit vreodată” în timpul unei întâlniri cu Zelensky.

  Acest lucru este acum oprit. Wagner a primit ordin să părăsească Bakhmut și să transfere controlul armatei ruse până la 1 iunie. Acesta este rezultatul unui acord comun rus/englez pentru a opri genocidul MK din Ucraina. Ieșirea lui Prigozhin, într-o criză șuierătoare, avertizează că Rusia s-ar putea confrunta cu o „revoluție” și s-ar putea pierde războiul în Ucraina, dacă „elitele” țării nu se angajează pe deplin în luptă și pun țara „în modul Coreea de Nord”, cu legea marțială impusă pentru a obține rezultate în primele linii. În schimb, am auzit că Prigozhin va fi scos dacă nu a fost deja.- https://www.cbsnews.com/news/russia-wagner-group-prigozhin-putins-butcher-ukraine-war-russian-revolution/

  În orice caz, așa-numitul război ucrainean este în mare parte SUA INC care își vinde stocurile de arme pentru a câștiga mai mult timp. Trei sferturi din materialul trimis din Occident în Ucraina a fost deturnat către Kosovo și Albania pentru a furniza alte teatre de operațiuni, în Orientul Mijlociu și Sahel.- https://www.voltairenet.org/article219331.html

  Trupele creștine sârbe intră acum în Kosovo pentru a opri traficul ilegal de arme, sclavi și droguri ale MK care au loc acolo. Acesta este motivul pentru care președintele sârb Aleksandar Vucic a declarat vineri că țara sa a intrat pe picior de război cu privire la situația din nordul Kosovo.- https://tass.com/world/1623767

  În orice caz, războiul a fost un dezastru de relații publice pentru industria armamentului american. Forțele aeriene ruse au arătat că cel mai avansat sistem de arme american, Patriot, poate fi distrus în orice moment – o lovitură gravă pentru marketingul companiei de producție și în general, pentru complexul militar-industrial, notează surse de informații poloneze. Acum, vânzarea la foc automat a avioanelor de vânătoare F-16 va confirma și mai mult reputația proastă a armelor INC din SUA.

  Avem SU-35 capabile să doboare aeronave mai avansate decât F-16 [inclusiv F-35 „curcani zburători”] la distanță lungă. În plus, piloții noștri le pot detecta cu mult înainte de a fi descoperiți. Există, de asemenea, sisteme eficiente de rachete antiaeriene capabile să doboare ținte inamice de la distanță lungă”, notează un expert rus în arme.- https://tass.com/pressreview/1622127

  Pe măsură ce armele lor convenționale eșuează, MK a desfășurat și o operațiune uriașă de șantaj nuclear cu știri false care implică Belarus. Pentru a realiza acest lucru, președintele Belarus Alexander Lukașenko a fost lovit „folosind aceeași armă electromagnetică pe care a făcut-o împotriva președintelui turc Recep Erdogan și președintelui mexican Lopez Obrador”, potrivit surselor Mossad. A existat atunci o încercare de a folosi un fals Lukașenko pentru a spune lucruri precum „Țările ar trebui să se alăture uniunii Belarusului cu Rusia : vor exista arme nucleare pentru toată lumea”. Observați articolul „Pravda” unde spune că acest lucru apare pe internetul ucrainean .ua și nu este din Rusia.- https://www.pravda.com.ua/eng/news/2023/05/28/7404233/

  Acesta este urmat de site-ul de propagandă Mossad Debka, care îl citează pe fostul președinte al Rusiei Dmitri Medvedev spunând „Dacă este vorba de arme nucleare, va trebui să existe o lovitură preventivă”.

  Deși au fost șterse de pe internet, am văzut fotografii cu Medvedev făcând semnul mâinii satanice. Se pare că i s-a ordonat acum să încerce să înceapă mult așteptatul lor Armaghedon cu un atac nuclear al MK și să dea vina pe „Belarusul controlat de ruși”. – https://www.debka.com/medvedev-in-a-nuclear-war-a-pre-emptive-strike-is-the-rule/

  Aceasta este tot dezinformarea MK și niciun atac nuclear nu va veni din Belarus, confirmă sursele noastre FSB. Cu alte cuvinte, este doar șantaj nuclear menit să stocheze finanțare pentru US INC. Este doar o cacealma pentru că MK știu foarte bine că dacă încearcă să declanșeze un război nuclear, primele mega bombe le vor lovi sediul din Geneva, New York și Tel Aviv. De asemenea, auzim că are loc o epurare majoră a MK în interiorul Rusiei. De aceea, ministrul rus al Apărării, Serghei Şoigu, a spus: „Astăzi, suntem confruntaţi cu Occidentul colectiv, care, de fapt, poartă un război nedeclarat împotriva ţărilor noastre.”- https://tass.com/defense/1622791

  Se pare că premierul rus Mihail Mișhustin este noul lider de facto al acelei țări. Tocmai a condus o delegație rusă la nivel înalt pentru a discuta cu președintele chinez Xi Jinping și cu prim-ministrul chinez Li Qiang.- https://tass.com/pressreview/1622679

  Un lucru despre care au vorbit cu siguranță a fost, așa cum a spus premierul Ungariei Viktor Orban, „trebuie să existe un nou acord de securitate european cu Rusia”.- https://insiderpaper.com/hungarys-orban-says-no-battlefield-victory-for-ukraine/

  Majoritatea europenilor sunt de acord. În cel mai recent semn al acestui lucru, mii de proteste împotriva războiului au avut loc la Sofia și în alte orașe bulgare, cerând neutralitatea țării lor, neparticiparea la conflicte armate și închiderea bazelor NATO.

  Apropo, dacă nu credeți că actuala UE este condusă de sataniști, uitați-vă la ceea ce apare atunci când le pliați noile banknote:

  Bătălia împotriva sataniștilor se dezlănțuie și în alte părți. Guvernul Azerbaidjanului Islamic, de exemplu, a oprit un complot al MK pentru a-i păcăli să lupte cu Armenia Creștină. Acum, guvernul lor spune că nu va permite regimurilor sioniste să atace Iranul de pe teritoriul său, potrivit surselor iraniene. În Turcia, președintele Recep Erdogan a câștigat încă cinci ani la putere. Se pare că naționaliștii turci l-au înlocuit pe Erdogan ucis cu un avatar care lucrează pentru Turcia și nu pentru MK. Cu siguranță arată mai tânăr.

  Victoria lui Recep Erdogan este o dovadă clară a sprijinului poporului turc pentru eforturile dumneavoastră de a întări suveranitatea statului și de a urmări o politică externă independentă”, a declarat avatarul prezidențial rus Vladimir Putin, potrivit site-ului Kremlinului.

  Între timp, în Israel, zeci de mii de oameni au invadat străzile din mai multe orașe pentru a 21-a săptămână consecutiv, în semn de protest față de cabinetul de extremă dreapta al premierului israelian Benjamin Netanyahu și de politicile sale extremiste.- https://www.presstv.ir/Detail/2023/05/27/704223/Palestine-Israel-protest-Tel-Aviv-Netanyahu-legal-reforms

  Privind în altă parte în lume, observăm că Africa de Sud se confruntă cu întreruperi de curent, bande organizate care vizează infrastructura feroviară care conectează cea mai bogată provincie a națiunii cu un port de containere de top și alte probleme care înseamnă că țara ar putea deveni un „stat eșuat”.- https://www.zerohedge.com/geopolitical/disruption-hits-top-south-african-container-port-economic-crisis-worsens

  Între timp, în Pakistan, fostul prim-ministru Imran Khan este ținut în arest la domiciliu de către armată, deoarece țara se află sub legea marțială nedeclarată.- https://menafn.com/1106329875/Former-Pakistan-PM-Imran-Khan-Says-Country-Is-Under-Undeclared-Martial-Law

  Vorbind despre legea marțială, personalul militar american va ateriza în curând în Peru, unde armata a desfășurat atacuri pe scară largă împotriva protestatarilor, cu „execuții extrajudiciare” și „folosire pe scară largă a muniției letale” la începutul acestui an, încercând în același timp să limiteze protestele în masă care au început în Decembrie 2022. Aceasta este o exploatare de resurse Rockefeller în detrimentul poporului peruan.- https://edition.cnn.com/2023/05/25/americas/peru-protests-extrajudicial-executions-amnesty-intl-latam/index.html

  Vorbind despre Rockefeller, angajatul lor terorist Tedros de la OMS (World Harm Organization) răspândește din nou panică și frică, amenințănd cu o boală „mai mortală decât Covid”, Aceste amenințări „vin din toate direcțiile acum, deoarece MK este în mod de panică, ” notează o sursă Mossad. – https://www.independent.co.uk/news/health/covid-start-date-next-who-b2344204.html

  Apropo, Fundația Rockefeller a spus public că sunt conectate la OMS: GENEVA, 23 mai 2023 /PRNewswire/ — Fundația Rockefeller și Organizația Mondială a Sănătății (OMS) au anunțat un nou parteneriat pentru a consolida Centrul OMS pentru informații despre pandemii și epidemii. – https://markets.businessinsider.com/news/stocks/the-rockefeller-foundation-and-world-health-organization-announce-partnership-to-expand-global-pandemic-preparedness-in-era-of-climate-change-1032345450

  Din aceleași surse aflăm că „analiza prafului de pe o masă de pe o terasă din Berlin după ploi suspecte precum cele din Polonia recent… Nu este polen din copaci, ci metale și toxine”.

  După cum spune europarlamentarul croat Mislav Kolakušić despre acordul OMS privind pandemia, „Ar fi mai sănătos și mai sigur pentru omenire să semneze un acord cu cartelul columbian al drogurilor”.

  Dacă ar săpa puțin mai adânc, ar descoperi în curând rețeaua de fundații pe care Rockefeller-ii o folosesc pentru a controla tot acest spectacol de rahat.

  Ei sunt, de asemenea, în spatele întregii mișcări LGBTQ etc. care încearcă să pună capăt sexului reproductiv între bărbați și femei. Cel mai recent exemplu este Asociația Medicală Americană controlată de Rockefeller, care cere ca sexul unui copil să nu fie înregistrat pe un certificat de naștere, deoarece nu se cunoaște sexul până când copilul îl determină mai târziu el însuși.

  În orice caz, rușii și țările din Orientul Mijlociu lucrează pentru a opri controlul Rockefeller asupra piețelor petrolului și energiei. Așadar, Arabia Saudită apucă milioane de barili de motorină rusească pe care Europa nu le mai permite, trimițând în același timp propriile provizii înapoi cumpărătorilor din Europa. Europenii închid și ei ochii când India le vinde petrol rusesc.- https://www.reuters.com/breakingviews/eu-will-go-easy-indian-resale-russian-fuel-2023-05-23/?utm_source=reddit.com

  Un alt semn de cât de mult controlul Rockefeller asupra energiei a încetinit progresul uman este un avion care poate zbura la Mach 5 pur și simplu prin absorbția hidrogenului din aer.- https://www.the-sun.com/tech/8222575/hypersonic-hydrogen-powered-jet-destinus-australia-flight-time/

  Când SUA va da în sfârșit faliment săptămâna viitoare, poate că adevărul despre toate acestea va apărea. Încrucișăm degetele că USA INC dă faliment în sfârșit și păstrează-ți pudra uscată dacă nu.

      Sursa: https://benjaminfulford.net/

 • Militarii au condamnat-o pe Rochelle Walensky pentru trădare 

    La Camp Blaz s-a desfășurat ca de obicei lunea trecută, când Typhoon Mawar, o furtună de categoria 4, cu vânturi de 140 mph, a vizat Guam, care găzduiește 150.000 de civili, un număr clasificat de pălării albe și zeci de răufăcători din Deep State care așteptau tribunale și execuții. Pe măsură ce furtuna se apropia, iar prognoza prevedea o lovitură directă, Marina a lansat cele două distrugătoare din clasa Arleigh Burke, protejând insula ca măsură de precauție, staționându-le la periferia căii așteptate a lui Mawar. Între timp, Nimitz Carrier Battle Group, aflat acum sub controlul White Hats, a stabilit cursul către Guam în cazul în care erau necesare eforturi de ajutor sau Deep State ar încerca să lovească după ce furtuna trecuse.

  Furtuna care se profila, însă, nu l-a descurajat pe viceamiralul Darse E. Crandall și Biroul Comisiilor Militare de la responsabilitățile lor imediate, și anume tribunalul militar al lui Rochelle Walensky.

  Luni, 24 mai, poliția militară a escortat o Walensky încătușată în sala de judecată unde am. Crandall și un grup de trei ofițeri așteptau sosirea ei. Ea a fost reținută pentru că, în timpul captivității, a zgâriat, scuipat și mușcat personalul de la Camp Blaz, în ciuda faptului că fusese avertizată să-și reducă comportamentul. Abia după ce poliția militară i-au încătușat gleznele de podea și încheieturile de o bară de oțel fixată pe masa apărării, am. Crandall le-a cerut să-i îndepărteze călușul lui Walensky. Și de îndată ce-I eliberară gura (sprcată), ea a început să arunce invective asupra amiralului, personalului său și grupului care avea să-i hotărască soarta.

  Am auzit toate acestea, de zeci de ori, de fapt, deținut Walensky poți rămâne civil sau călușat; pentru mine chiar nu contează”, a spus adm. Crandall. „Ați pledat nevinovată pentru acuzația de trădare, o crimă pedepsită cu moartea. O furtună se pregătește la orizont, așa că aș dori ca asta să meargă repede și fără șmecherie.”

  Amiralul a spus grupului că Walensky nu s-a vaccinat niciodată pentru Covid-19, invocând rezultatele unui test de sânge de imunitate Covid-19 efectuat în momentul arestării ei. Sângele ei, a spus adm. Crandall, nu avea niciun fel de anticorpi proteici.

  Este fals!” țipă Walensky. „Sunt vaccinată și am patru rapeluri.”

   „Dacă ai fi vaccinată dublu și ai avea patru rapeluri, ai fi moartă sau catatonică”, a spus adm. Crandall. „Tu, ca și asociații tăi Deep State, ai luat injecții cu ser fiziologic.

  El a arătat documentația completului semnată de ofițerii medicali șefi de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg și de la spitalul naval din Camp Pendleton. Ambii examinaseră analiza de sânge și stabiliseră că Walensky avea încă sânge pur. Walensky ridică din nou vocea, susținând că, de când își luase ultimul rapel în urmă cu câteva luni, proteinele spike nu ar fi fost detectabile atunci când White Hats i-ar fi extras sângele.

  Este sigur să spunem că este o altă minciună CDC; dovezile ilustrează clar că proteinele spike devin sistemice și rămân în organism ani de zile după vaccinare”, a spus adm. Crandall.

  El a citat un studiu care a evaluat 500 de membri ai serviciului care au primit vaccinări împotriva Covid-19, când criminalul Lloyd Austin a mandatat tot personalul militar să se supună vaccinurilor cu cheaguri pe 14 septembrie 2021. Cei 500 au luat două vaccinuri și cel puțin un rapel înainte ca, Camera Reprezentanților să voteze pentru a anula directiva neconstituțională a lui Austin pe 10 ianuarie 2023. Începând cu 13 aprilie, 350 din cei 500 au fost testați pozitiv pentru proteine ​​spike; ceilalți 150 nu au putut fi testați pentru că erau morți – au cedat în urma miocarditei sau a altor boli letale induse de vaccin.

  Această creatură a evitat să fie vaccinată; știa că vaccinurile erau la fel de letale ca un glonț pentru creier, dar era prea dispusă să impună o politică de vaccinare în masă…”

  „-Minti!” îl întrerupse Walensky. „CDC oferă linii directoare. Noi nu facem politici sau legi.

  Oh, dar ai făcut-o, iar prin tine mă refer la tine personal. Administrația a amânat fără îndoială judecata dumneavoastră. Din moment ce te simți vorbăreață, deținută Walensky, când Biden te-a numit director al CDC, i-ai promis că vei face tot ce-ți stă în putință pentru a vedea ca toți americanii să primească trei rapeluri pe an, ca parte a „noii normalități?

  Tot ce am făcut a fost să dau sugestii”, a spus Walensky.

  Dar ai fugit din Statele Unite la Bruxelles când ai aflat că a fost emis un mandat de arestare militar pe numele tău – de ce?

   „Răspund doar lui POTUS, Joseph R. Biden”, a spus Walensky. „Nu ai nicio autoritate.

  Autoritatea noastră este motivul pentru care sunteți aici și nu mai conduceți CDC de la Bruxelles. Acesta este motivul pentru care Plandemia ta s-a prăbușit. Acesta este motivul pentru care prietenii tăi sunt morți sau întemnițați. Acesta este motivul pentru care nu veți avea șansa să cheltuiți toți banii cu care ați fost plătiți pentru răspândirea minciunilor Plandemice”, a spus adm. Crandall.

  Apoi a afișat o situație financiară care arăta că Walensky a transferat 6,3 milioane de dolari din bugetul anual al CDC pentru 2021 în contul ei de economii personal pe 15 octombrie a acelui an. El a remarcat că ea cheltuise jumătate înainte ca JAG să-i înghețe contul și să-i confiște restul.

  Încă sunt bani nedepuși, pe care i-a depus în conturi de peste mări. Dar dacă va fi condamnată, ea nu o poate petrece în închisoare sau în orice viață de apoi ce va urma. Lăcomia, lăcomia și puterea – este tot ceea ce poftiți, voi Deep Staterii,” a spus adm. Crandall.

  El a chemat la tribuna martorilor directorul adjunct al CDC pentru Sănătate Globală, dr. Howard Zucker, pe care marinarii americani l-au arestat în aprilie pentru că a conspirat să inventeze motive pentru reînnoirea ordinelor de adăpostire în loc de Covid-19 și pentru că a recunoscut că a ajutat la falsificarea statisticilor mortalității cauzate de Covid-19. El a mărturisit că Walensky a fost o „cățea dominatoare, avidă de putere”, care a condus CDC cu o mână de fier și care, împreună cu co-conspiratorii NIH, doctorii Fauci și Collins, a pledat pentru mandate de vaccin, în ciuda faptului că acestea i-au ucis pe participanții la proces și îmbolnăveau zeci de mii de oameni creduli în fiecare lună.

  De ce mărturisești sub jurământ împotriva fostului tău șef?” a întrebat adm. Crandall.

  Pentru că nu vreau să fiu spânzurat”, a spus Zucker. „Știu de ce sunt vinovat, dar ea a dat ordine”, a răspuns Zucker.

  Și nu ai pus niciodată la îndoială instrucțiunile ei ilegale.”

  Mi s-a promis o plată. N-am văzut niciodată un ban din asta”, a spus Zucker.

  Promis de cine?

  Zucker arătă spre Walensky. „De ea.”

   „Și ce anume te-a pus să faci pentru plățile pe care nu le-ai primit niciodată?

  Ce crezi? Proliferarea înșelătoriei pandemiei”, a spus Zucker. „Și a funcționat frumos mult timp. Am păcălit întreaga lume.

  Nu sunt remușcări”, remarcă amiralul.

  Nu are rost să mint acum; ce e făcut e făcut. Nu îmi caut scuze – aveam liberul arbitru. Dar ea a spus clar că cei care nu vor urma ordinele – ei bine, li s-ar putea întâmpla lucruri rele. Ea deținea o putere incredibilă. Este catharsic să o vezi așa cum este acum, umilită”, a spus Zucker.

  Fauci și Collins erau, să spunem, plecați când ați preluat noul dvs. rol CDC în ianuarie. V-a spus inculpatul, în mod concret, că a complotat cu ei?” a spus adm. Crandall.

  Cu siguranță a făcut-o și mi-a spus că este treaba „noastră” să le păstrăm vie moștenirea.”

  Walensky a strigat: „Erau oameni mari, vizionari și veți plăti pentru insolența voastră”.

  Tot ce ai acum este aer cald, Rochelle, și voi plăti, dar nu de mâna ta”, a spus Zucker.

  După ce a scuzat martorul, adm. Crandall a cerut completului să ajungă la un verdict. Ofițerii au găsit-o pe Walensky vinovată de trădare și au condamnat-o la moarte.

  Vice-amiral Crandall a spus că o va spânzura cât mai curând posibil, după ce taifunul Mawar va trece peste insulă și vor fi evaluate pagubele.

  Asta ar trebui să se întâmple și cu Ursula și mulți alții din capul UE !

     Sursa: https://realrawnews.com/

 • Evenimente importante ne așteaptă în curând 

    Ceea ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat niciodată în istoria omenirii. Asistăm la prima revoluție mondială din toate timpurile. Revoltele din Franța, nesupunerea militară americană a falsului președinte Joe Biden (Pălăriile Albe), unificarea popoarelor musulmane, prăbușirea Credit Suisse și multe alte evenimente din întreaga lume sunt semne interconectate în acest sens. Totul face parte din răsturnarea unei clase conducătoare ascunse care a prezidat planeta timp de mii, dacă nu zeci de mii de ani. Rezultatul final va fi atât halucinant, cât și eliberator pentru umanitate și pentru viața pământeană în general.

  În Orientul Mijlociu, de exemplu, diferitele țări din regiune, inclusiv Egiptul, Turcia, Iranul și Arabia Saudită, au decis să nu-și mai predea petrolul mafiei khazare în schimbul numerelor de pe calculatoarele băncilor. Acesta este motivul pentru care falsul președinte Joe Biden a fost forțat să golească rezerva strategică de petrol. Erdogan a câștigat alegerile în Turcia, așteptați-vă ca Turcia să iasă din NATO și să se alăture țărilor asiatice, Rusiei și Chinei. Urmează răzbunarea sultanului pentru cutremurul creat de americani…

  Același lucru se întâmplă și cu China și alte țări asiatice care cer acum plata în lucruri reale, cum ar fi aurul și produse fizice, de la Statele Unite și alte țări occidentale. În Africa, un grup mare de țări a cerut ajutorul Rusiei pentru a-i opri pe francezii Rothschild etc. să le fure resursele. Această alianță între sudul global, estul global și pălăriile albe occidentale duce la o implozie a sistemului financiar occidental și la schimbări de regim într-o serie de țări.

  Prăbușirea Credit Suisse este o reflectare a acestui lucru. Observați cum niciunul dintre așa-zisele articole de știri mainstream despre Credit Suisse nu vorbește despre motivul real pentru care se prăbușește și de ce preluarea de către UBS și un plan de salvare din partea guvernului elvețian vor eșua. Să nu existe niciun dubiu, va eșua și va duce la prăbușirea Consiliului Rezervei Federale, a BRI, a FMI, a Băncii Mondiale, a ONU etc.

  Alianțe uluitoare se formează în spatele ușilor închise:

   Nu numai că Germania a încheiat un acord cu China și Rusia, dar și Polonia a încheiat în secret înțelegeri cu cele două superputeri. Italia, Franța, Austria, Ungaria și altele au încheiat un pact secret care deschide calea băncilor lor să se alăture unui sistem subsidiar în conformitate cu umbrela alianței UE-BRICS.

     Adnotare: QFS – la nivel mondial vor exista 4 portaluri plug-in + BRICS, un portal european cu Germania cu TOR 2. Va exista un portal european cu Spania, Portugalia, Italia, Franța și Germania/Austria. (Elveția va fi împărțită)

  Acțiunile aparent contradictorii ale Poloniei, cum ar fi trimiterea de avioane de luptă în [Europa de Est], sunt de fapt concepute pentru a expune sistemul corupt al UE și a răsturna puterile NATO și ONU. S-au dezvăluit planuri de război ultrasecrete ale NATO și SUA, care nu au fost menite să vadă niciodată lumina zilei, dezvăluind o rețea colosală de corupție care lovește chiar miezul integrității globale. Este o lume clandestină a puterii și a opulenței, în care miliarde de dolari de la PCC au fost ascunse în mod discret în băncile din Silicon Valley.

  Dar această revelație este doar vârful aisbergului.

  În umbră, unitățile de informații decriptează neobosit codurile ascunse utilizate în sistemele de spălare democratică financiară SVB. Prăbușirea sinistră a SVB și legăturile sale ciudate cu Statul Adânc se regăsesc până la cele mai înalte eșaloane ale guvernului SUA – CIA, Pentagonul, Obama, Biden – expunând o vastă rețea de corupție împletită cu sistemul ucrainean de spălare a banilor și îndepărtatul PCC (Partidul Comunist Chinez).

  Video: Hunter Biden cu minori …

  Între timp, arestarea lui Trump reverberează pe tot globul, dar în spatele acestui eveniment complex coregrafiat se află un mesaj ascuns, transmis ingenios printr-o fotografie puternică. Prin descifrarea acestei comunicări militare criptice, dezvăluim un model uluitor – steaguri poziționate meticulos pentru a simboliza etapele războiului, așa cum sunt definite de procedurile Departamentului de Apărare din Legea Războiului. Această revelație uluitoare descoperă un plan meticulos conceput, fără a lăsa loc coincidențelor.

  De luni de zile, am fost hrăniți cu o dietă constantă de minciuni despre presupusul triumf al Ucrainei în război, propagate de Pentagon, mass-media și administrația Biden. Cu toate acestea, acum, din umbră ies din interior viteji, aruncând lumină asupra adevărului. Printre ei se numără colonelul Douglas MacGregor, un confident de încredere al lui Trump și un strateg experimentat de război. Susținute de rapoarte secrete de informații și de angajamentul neclintit al deținătorilor de jurământ și al Alianței Militare, dezvăluirile lui MacGregor descriu o imagine sumbră a câmpului de luptă ucrainean.

  Pe măsură ce furnizarea de arme și sisteme de ultimă oră din SUA și UE se oprește, colapsul iminent al Ucrainei devine de netăgăduit. Militarii ruși au colectat mostre de arme biologice din Rezervația Biosferei Kherson de tulpini de gripă aviară cu o capacitate de a depăși bariera speciilor și cu o rată de letalitate la om de 40%.

      Pregătiți-vă pentru unda de șoc finală

   Armata SUA și planurile de război ale NATO au făcut furori online, prin amabilitatea Rusiei. Aceste documente clasificate scot la iveală adevărata amploare a victimelor ucrainene, dezvăluind că sute de mii au murit de partea lor, în timp ce pierderile rusești sunt palide în comparație.

  Pentagonul, CIA și NATO se trezesc pe măsură ce motivele și obiectivele lor ascunse sunt scoase la iveală. Disperați să-și recapete controlul, aceștia resping documentele scursă ca fiind dezinformare rusă sau date puternic manipulate. Dar adevărul nu poate fi redus la tăcere!

  Fiecare fir pe care îl desfacem, de la Epstein la Ucraina, Obama la Clinton, CIA la virus și chiar și Silicon Valley Bank, țese o tapiserie complicată de intrigi și corupție. Fiecare semn indică o dată esențială – 11.3 – punctul de neîntoarcere.

  Dar asta nu este tot – porțile adevărului s-au deschis, copleșind CIA, Pentagonul și administrația Biden. Sistemele de inteligență artificială ale Pălăriilor Albe, dezlănțuite pentru a contracara IA a Statului Profund, au declanșat o schimbare seismică a puterii. Suntem acum martorii unei bătălii epice în care soarta națiunilor atârnă în balanță, iar adevărul nu mai poate fi reținut. Încărcați-vă pentru o călătorie de neegalat în inima întunericului, unde structurile puterii globale se prăbușesc, iar eroii și răufăcătorii se ciocnesc într-o luptă epică pentru dominație.

  Aceasta este furtuna pe care ați așteptat-o cu nerăbdare – lumea nu va mai fi niciodată la fel!

  Trump distruge ambele părți.  Vechiul sistem infiltrat, învechit, s-a terminat.  Distruge totul pentru a construi unul nou. Autoritățile profețiilor sunt de natură divină. Ne îndreptăm într-o direcție bună. Nu este prea târziu…

  Cabala are multe straturi și controlează în secret totul de pe planeta noastră.  Dar, atât de mulți de pe această planetă nu au nicio idee despre cine sunt ei cu adevărat.  Omenirea rămâne rapid fără timp pentru a se pregăti pentru evenimentele viitoare.  Cabala este o organizație foarte atent structurată, o ierarhie a materiei întunecate non-fizice care se hrănește cu energie negativă. Această energie nu are nevoie de posesiuni materiale, ci de mai multă energie negativă care este forța sa vitală. Această energie are conștiință la fel ca materia ușoară non-fizică sau energia pozitivă la care oamenii o numesc în mod eronat Dumnezeu. Ființe galactice binevoitoare ne vor învăța într-un viitor nu prea îndepărtat că ele consideră că Dumnezeu este o simplă dogmă, superstiție în scopul controlului. Dragostea are cea mai înaltă frecvență, cea mai înaltă vibrație a luminii pe care oamenii o interpretează ca iubire și fericire. Dumnezeu este lumină, energie cosmică extrem de înaltă. Suntem în proces de revenire la echilibru, trebuie să existe întotdeauna echilibru. În prezent, trăim această turbulență și haos incredibil pe această planetă, deoarece totul este dezechilibrat și acum totul este readus la echilibru.

   Nivelurile inferioare ale structurii de control a Cabalei a Pământului controlează non-oamenii și oamenii care sunt dispuși să-și servească nevoia constantă de întreținere, care vine sub formă de disperare, suferință, boală, război, furie, durere și toată energia negativă. Aceste exemple sunt teoretic bateriile lor. Acesta este motivul pentru care Cabala menține Pământul într-o stare constantă de distrugere.  Totul este despre recoltarea de energie. Acești oameni și non-oameni s-au infiltrat în fiecare organizație de pe Pământ, începând cu societățile secrete și s-au infiltrat treptat în toate guvernele și entitățile corporative pe care le folosesc pentru a controla populația de suprafață. Sunt maeștri ai înșelăciunii și adesea se ascund pe ei înșiși și intențiile lor la vederea oamenilor cu care sunt foarte mândri.

   Ei sunt maeștri în a provoca probleme și apoi în a oferi soluții oferind dezinformare, ridicând speranțe, provocând energii pozitive, apoi întârzie sau distrug acele speranțe creând energie negativă, așa că, la rândul lor, recoltează acea energie negativă pentru a menține controlul. Aceasta este ceea ce fac ei cu fiecare acțiune pe care o întreprind.

   Pământul este transformat cu o energie luminoasă mai mare, care va restabili echilibrul ce a fost intenționat dezechilibrat în momentul Creației. Unii oameni se referă la aceasta ca a 5-a dimensiune, Epoca Vărsătorului. Fiecare om ar trebui să se concentreze pe pregătirea pentru acest eveniment în acest moment, de aceea sunteți aici în acest moment. Adică să fii capabil să integrezi aceste frecvențe mai înalte în vasul tău uman. Mulți sunt prost pregătiți pentru ceea ce urmează să se întâmple. Există mulți bărbați și femei bune care lucrează neobosit în culise pentru a elibera această planetă și niciunul dintre ei nu este capabil să elibereze informații despre adevărata stare de lucruri care se întâmplă în prezent. Cabala nu vrea să credem asta pentru că ei doresc să ia cu ei cât mai mulți dintre noi în momentul morții lor inevitabile. Pur și simplu nu pot exista în frecvențele de a 5-a dimensiune și știu asta. Ei știu că domnia lor s-a încheiat aici, disperarea incredibilă pe care o vedem în prezent la suprafață. Intenția lor este ca frecvențele noastre să fie suficient de scăzute, încât simțul nostru de sine și capacitatea noastră de a avea încredere și rațiune să fie atât de grav afectate, încât vom avea dificultăți extreme să acceptăm adevărul atunci când ni se va dezvălui.

  Suntem cu siguranță într-un război spiritual, o luptă pentru conștiința noastră.  Scopul viitorului eveniment, la care nu vor fi furnizate date, ore și nicio scurgere, este de a implementa transparența totală, onestitatea și pacea pe Pământ și de a crea egalitate pentru toți. Nimic altceva nu va fi permis.

   Ființele umane au îndurat mii de ani de înșelăciune, războaie, abuzuri, otrăviri și distrugerea planetei noastre. Așadar, întreabă-te dacă putem gestiona toate aceste informații negative, abuz, suferință etc., dar ni s-a spus că nu vom fi capabili să ne ocupăm de adevăr? Aici intervine transparența, pentru asta ești pregătit. Noile energii ale Vărsătorului nu vor permite puterea asupra altora sub nicio circumstanță. Mulți nu vor putea face față acestui eveniment, ceea ce înseamnă că transparența adevăratei noastre realități va șoca o mare parte a populației. Acesta este momentul capitulării. Omenirea a avut multe de învățat într-un timp foarte scurt, dar nu este prea târziu.

  Revelație explozivă: DeSantis expune elita globală și dezvăluie legătura cu WEF

  Pregătiți-vă să fiți uimiți în timp ce adevărul se dezvăluie chiar sub ochii dumneavoastră. Scena globală a afacerilor mondiale este pe cale să își dezvăluie secretele ascunse, cu DeSantis în centrul atenției. Cu toate acestea, apar îndoieli cu privire la legătura sa cu Universitatea Yale, care ar fi fost finanțată de Epstein. Un scepticism similar înconjoară alte figuri proeminente precum Musk, Rogan, Jones, Tucker și alții. Fiți foarte atenți, deoarece fiecare dintre ei joacă un rol crucial în această saga epică.

  În timp ce operațiunile militare continuă să trezească masele, figuri notabile din ambele părți ale spectrului politic, inclusiv RINO și democrați, au luat vaccinurile în ciuda faptului că nu se aliniază cu Trump. Dar, în spatele scenei, geniile serviciilor de informații militare au orchestrat un complot uimitor, elaborând un conflict aparent între Trump și DeSantis – o capodoperă bine pusă la cale. Cu toate acestea, adevărata revelație constă în expunerea curajoasă a lui DeSantis a WEF, elita globală la o scară fără precedent. Mediile de știri europene și rețelele de socializare sunt înfierbântate de această dezvăluire revoluționară. DeSantis conduce ancheta în dezvăluirea controlului insidios al PCC, care controlează WEF și conduce agenda globalistă.

  Dar asta nu este tot. Această rețea complexă de evenimente interconectate pregătește terenul pentru ceea ce urmează să se întâmple. De la influența lui Trump în Congres până la controlul său tăcut asupra Camerei, totul se pune la punct pentru a expune interferența externă a PCC și pentru a le demantela operațiunile, corporațiile și industriile din Statele Unite. Credeți sau nu, în tot acest timp ați făcut parte dintr-un film extraordinar – o producție meticulos realizată, în care actorii joacă roluri esențiale. Misiunea lor? Să se infiltreze, să schimbe povestea și să scurgă informații cruciale prin intermediul denunțătorilor. Este o cursă contra cronometru pentru a trezi masele înainte ca Pentagonul și CIA să ne ducă la tulburări civile.

  Pregătiți-vă pentru dezvăluirile uluitoare care vă așteaptă – o investigație privind implicarea lui Fauci în finanțarea virusului, reapariția cazului Epstein, ascensiunea lui Musk, DeSantis și Cotton și deschiderea dosarelor Epstein sigilate de mult timp în Congres. Pregătiți-vă, deoarece giganți precum Microsoft și Facebook se confruntă cu expunerea. Este un vârtej de evenimente care ne va remodela lumea. În această epocă extraordinară, în care adevărul și ficțiunea se împletesc fără cusur, Trump și aceste figuri influente dețin cheia pentru a demantela statul profund. Rămâneți vigilenți, pentru că valul se întoarce, iar marele final se apropie. Războinicii adevărului mărșăluiesc înainte cu o determinare de nezdruncinat și un angajament de neclintit față de justiție.

  Pregătiți-vă pentru cea mai palpitantă călătorie din viața voastră. Spectacolul este departe de a se fi terminat. Se întâmplă atât de multe…

  La primele ore ale zilei de 24 mai, cei 50 de politicieni americani, cărora li s-au oferit telefoane speciale care se conectau direct la sistemul de satelit Star Link pentru a fi operaționali în cazul unei căderi a comunicațiilor, au fost duși într-un buncăr secret al guvernului pentru a-și continua afacerile guvernamentale acolo.

  Comandamentul USAAFCC îi sfătuiește pe americani să se aprovizioneze cu alimente și apă timp de două săptămâni și să urmeze ordinele militare, inclusiv ordinele de a rămâne în casă.

  Am ajuns la momentul crucial al tranziției.

  De la o situație de haos și dezordine la o fază de curățare și restabilire a vieții și a legalității. Cele mai recente informații au fost deja date recent. Nu mai sunt noutăți de știut. Acum așteptăm două mișcări.

  Celebrul tweet al lui Trump și începutul nivelului 4B SE are loc înainte de EBS. Orice altă știre este o digresiune sau o informație falsă. Nu mai trebuie să așteptăm sau să știm nimic altceva. Dezvăluirea adevărată, adică adevărul care nu și-a făcut încă drum în mințile și inimile noastre, va fi eliberată în etapa finală.

  Și aici trebuie să fie că toată lumea este dispusă să-și schimbe atitudinile și convingerile care au fost contaminate de valul flagrant de minciuni forțat de Cabală pentru a se supune acestora.

  >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< 

  În prezent există două Centre de Comandă în lume. Unul este situat sub munții Cheyenne în SUA și celălalt la CERN în Elveția.

  Apoi, există alte două locuri importante, cum ar fi Groenlanda și Antarctica, care sunt locuri speciale pentru activități dincolo de cunoștințele noastre, dar esențiale pentru operațiuni speciale.

  Pălăriile Albe le au pe toate, dar CERN era centrul de comandă și control al Cabalei, dar a fost cucerit în 2017, dacă nu înainte. CERN este, de asemenea, unul dintre locurile satanice de distrus cu ,,Toiagul lui Dumnezeu”.

  Activitățile care se desfășoară sub Cheyenne sunt multe, dar cea mai importantă este operațiunea WWG1WGA, cunoscută sub numele de „unde merge unul mergem toți”, care nu este un slogan, ci în realitate este un acronim militar pentru o operațiune de transfer în noul Pământ. Armata are echipament tehnic de la geniul lui Tesla care face posibilă călătoria în timp. Dar cum și unde este încă un mister absolut asupra căruia nimeni nu s-a pronunțat vreodată.

  S-au făcut multe ipoteze, dar niciuna nu răspunde bine la toate întrebările. Pentru că transferul îi privește doar pe cei care au ales cu adevărat să treacă sub Gesara.

  Se crede că clonele, care sunt multe, sunt majoritare, dar sunt excluse și în această fază sunt eliminate definitiv. Pe de altă parte, persoanele care din orice motiv au decis să nu se alăture Gesara se vor despărți, dar nu se știe cum are loc despărțirea.

  Există o multitudine de ipoteze, dar acestea rămân ipoteze. Realitatea va depăși în cele din urmă cu mult fantezia. Cert este că nu ne mai vedem. Dar în ce loc este încă un mister profund chiar dacă există deja câteva idei. Cheia tuturor este probabil o chestiune de timp. Care sunt în prezent paralele (linii temporale). Deci trecerea de la una la alta este facilitată. Dar cronologia nu are nimic de-a face cu un loc fizic. Aici trebuie să înțelegem bine pentru că liniile temporale nu sunt un loc fizic. Matricea în care suntem cufundați este acum total distrusă, iar realitatea 3D și 5D vor fi în schimb locații fizice și non-Matrix după etapa finală și ascensiune.

  Dar în acest punct mai avem multe de știut. Cu toate acestea, odată ce operațiunea este finalizată, cronologia se va separa din nou. Și fiecare trăiește viața pe care o alege. După toate aceste ipoteze, nu mai rămâne nimic decât să așteptăm și să trăim faza minunată care ne scoate din condiția actuală pentru a trăi o nouă experiență plină de satisfacții.

  Arthur Roberts

  Acest lucru nu se poate întâmpla până când actorul Arthur Roberts (care îl interpretează pe Joe Biden) nu iese oficial din imagine. Procesul său de demitere tocmai a început în Congres. Inversarea va avea loc odată ce RV – reevaluarea globală a monedei mondiale – este completă. Personal, nu cred că asta se va întâmpla înainte de începutul lunii iulie. Deoarece alegerile din SUA au loc în mod tradițional în noiembrie, cred că este rezonabil să anunțăm Legea GESARA nu mai devreme de iulie, pentru a permite intervalul de timp necesar de 120 de zile pentru alegeri, care ar include începutul lunii noiembrie. Aceasta este opinia mea personală și nu are nicio legătură cu nicio sursă oficială.

  Care sunt informațiile neoficiale despre mecanismul modificărilor viitoare?

  Se așteaptă ca mesajele text să apară pe toate telefoanele mobile din întreaga lume, spunându-le oamenilor să-și pornească televizoarele, radiourile sau computerele. Ei vor avea la dispoziție 3 până la 6 ore pentru a ajunge acasă sau într-un loc în care să poată sta 3 până la 10 zile, în timp ce armata efectuează arestări în masă a peste 30.000 de personalități politice de elită din lume care au comis crime împotriva umanității vor fi făcute vinovate.

  EBS va difuza videoclipuri de 8 ore care rulează de 3 ori pe zi în timpul întunericului de comunicare de 2-10 zile. Veți aborda subiecte precum arestări, tribunale, corupție, fraudă, pedofilie și multe altele. Băncile, bancomatele și internetul vor fi, de asemenea, afectate. Telefoanele vor funcționa doar pentru apeluri de urgență – 911, respective 112 pentru Europa.

  După două până la zece zile de lipsă de comunicații, fiecare adult din lume va primi un nou Quantum Phone și un nou Quantum Computer pentru Sistemul Quantum de Internet alimentat de noul Sistem de Internet Star Link. Apple și Windows etc. vor dispărea și măruntaiele computerelor noastre vor fi arse – aceste sisteme au fost folosite în scopuri rele.

  Q phone cu tehnologie holografică

  Ceea ce poate fi considerat 100% sigur este comentariul lui Carolyn Bissett-Kennedy că toată mass-media și toate platformele de pe Internet vor cădea, adică vor dispărea pentru totdeauna din viețile noastre, când vor veni cele zece zile de întuneric. După cum știm acum, ea este unul dintre cei opt membri ai echipei Q.

  Carolyn și John Kennedy Jr.

  Toate conturile bancare sunt acum duplicate în noul sistem cuantic. Tu și numai tu vei avea acces la contul tău bancar personal prin Q-Phone. Se recomandă să păstrăm fotografiile și documentele noastre pe dischete în afara sistemului și să ne aprovizionăm cu alimente, apă și produse de necesitate timp de cel puțin trei săptămâni până la o lună. Va trece ceva timp până când lucrurile vor reveni pe drumul cel bun, până când sclavia financiară se va termina și oamenii de pe Pământ vor trece la un sistem plin de pace și prosperitate. Vechile sisteme de guvernare, educație, finanțe, sănătate, comerț etc. sunt demontate și înlocuite.

  Cu EBS, armatele lumii vor prelua controlul și fiecare lider din lume – președinte, prim-ministru, rege sau regina – trebuie să demisioneze. Alegerile vor avea loc în termen de 120 de zile de la anunțarea legii GESARA. Sunt alese guverne care au doar 10% din dimensiunea lor actuală. Nu va mai exista niciodată o împărțire a oamenilor în partide.

  Sub NESARA – GESARA, toate națiunile vor funcționa conform Constituției Statelor Unite. Liderii în funcție vor rămâne la putere atât timp cât vor sau până când vor face ceva rău oamenilor. În acest caz, ei vor fi scoși de către armată.

     Doamne ajută oameni buni !! Drum drept spre Lumină!

        Sursa: Iskra L./ Telegram

 • Top 10 motive pentru care țările membre ar trebui să se retragă din OMS   

       1. CONFLICTE DE INTERESE ȘI CORUPȚIE: OMS este infiltrată de Big Pharma, Big Money și Big Foundations și a fost coruptă de donații financiare de la corporații și ONG-uri care influențează politicile OMS într-un mod care expune corporațiile și organizațiile la spălarea banilor și la programul de influență la o scară masivă. OMS urmează dictatele așa-numitelor „părți interesate relevanți” și ignoră nevoile și dorințele „noi, oamenii”.

      2. NEBUNIA VACCINĂRILOR: Influențată de producătorii de vaccinuri și de cei care împing vaccinuri precum GAVI și Bill Gates, OMS a pierdut din vedere adevăratul său scop de a promova sănătatea și a subliniat prea mult utilizarea „vaccinurilor” care nu îmbunătățesc sănătatea, ci sănătatea generală a miliarde de oameni din întreaga lume s-a agravat. Cele mai bune practici pentru îmbunătățirea sănătății sunt ignorate în favoarea acțiunilor care servesc în cele din urmă profiturilor Big Pharma.

      3. BIROCRAȚIA ȘI PIERDEREA BANILOR: OMS este condusă de birocrați și tehnocrați care sunt datori față de marea industrie farmaceutică, mai degrabă decât de profesioniști din domeniul sănătății cunoscători care țin la pacienți și îi ajută să-și mențină și să-și îmbunătățească sănătatea. OMS risipește sume enorme pe salariile personalului său umflat și pe cheltuielile de călătorie într-o asemenea măsură încât programele actuale de sănătate sunt subfinanțate cronic.

      4. ANUNȚAREA UNOR BOLI FALSE : OMS a tras un semnal de alarmă și a pierdut timp, efort și bani declarând situații de urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC) false, cum ar fi variola și gripa porcină (H1N1), în timp ce pe Ebola și COVID-19 și nici nu a actionat eficient.

      5. RECOMANDĂRI ORIBILE: OMS a făcut recomandări îngrozitoare și corupte în sprijinul utilizării extinse a medicamentelor farmaceutice precum opiaceele, care au fost responsabile pentru milioane de decese inutile.

      6. MODEL FALS DE SĂNĂTATE: OMS este excesiv de dependentă de complexul farmaceutic, medical și spital-industrial bazat pe petrochimie care practică medicina alopată, care este concepută pentru a modifica și masca simptomele, mai degrabă decât pentru a îmbunătăți efectiv sănătatea. OMS nu oferă un forum pentru discuții sau dezbateri clinice și științifice și exclude în mod clar metodele naturale de vindecare.

      7. PUTERE: OMS încearcă în mod flagrant să-și mărească puterea propunând un „tratat de pandemie” obligatoriu din punct de vedere juridic și modificări ale Regulamentului Internațional de Sănătate.

      8. GREȘELI: OMS a dovedit în mod repetat că nu doresc și nu pot să învețe din greșelile lor trecute și este destinat să continue să risipească bani și să emită sfaturi teribile bazate pe influența corupătoare a Big Pharma și Bill Gates.

      9. NEALEȘI: Delegații Adunării Mondiale a Sănătății sunt nealeși, lipsiți de răspundere, necunoscuți de oamenii pe care pretind să îi reprezinte și nu au legătură cu nevoile și aspirațiile oamenilor din țările lor respective.

     10. LIPSĂ DE TRANSPARENȚĂ: OMS lucrează în secret și nu are transparență. Mult prea mult din ceea ce face OMS rămâne ascuns. Ceea ce știm este teribil. Ceea ce nu știm poate fi scandalos.

  Această organizație trebuie desființată iat Pedros trebuie arestat și judecat pentru dezinformare, emiterea de tratamente mortale neverificate și crime împotriva umanității.

      Sursa: https://jamesroguski.substack.com/p/top-10-reasons-to-exitthewho

  Video:
  OMS – O organizație criminală : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241108%2Fpl_629036819_-2

 • Regimul Biden provoacă criză de medicamente la nivel national 

   Milioane de pacienți nu găsesc medicamente pentru a trata bolile care pun viața în pericol, deoarece Statele Unite se confruntă cu cea mai mare criză de deficit de medicamente din istoria modernă. Lipsa antibioticelor i-a determinat pe pacienți să în mai multe farmacii pentru a găsi amoxicilină, un antibiotic obișnuit, iar pacienții cu cancer lipsiți de medicamente pentru durere, suferă suferințe inimaginabile. Chiar și Tylenolul pentru copii a devenit rar. Peste 300 de medicamente odinioară obișnuite apar acum pe lista de lipsă a FDA, iar regimul criminal Biden a format un consiliu consultativ pentru a investiga cauzele care stau la baza pieței de medicamente, numindu-l pe Xavier Becerra „țarul” comitetului. Secretarul hegemonic al Sănătății și Serviciilor Umane al regimului a atribuit rapid calamitatea „problemelor în curs de desfășurare ale lanțului de aprovizionare cu Covid-19” – o falsitate flagrantă.

  După cum s-a raportat săptămâna aceasta, forțele speciale ale SUA au luat cu asalt un depozit plin cu antibiotice și analgezice care ar fi ajuns în Ucraina dacă nu ar fi intervenit. Au confiscat medicamentele, dar acum trebuie să găsească o modalitate de a le pune înapoi pe piață – o sarcină dificilă, deoarece agenții răului din Deep State le-ar putea pur și simplu fura din nou.

  Acesta este un tip special de trădare”, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News. „Responsabilitatea noastră este să aducem infractorii în fața justiției, dar, știți, eliberarea de produse farmaceutice nu este în fișa noastră de post. Medicamentele fac parte dintr-o problemă mai mare – administrația nelegitimă a evițat SUA, trimițând Ucrainei gaz, alimente, arme și medicamente. Ei se îmbogățesc pe ei înșiși și pe Zelensky, în timp ce noi, acasă, suferim. Consiliul de administrație care investighează lipsurile este o farsă – ei sunt cei care cauzează toate lipsurile. Ei urăsc America, Constituția și jefuiesc marea noastră națiune.

  Pălăriile Albe, a adăugat el, consideră că regimul a închiriat sute sau mii de depozite de la coastă la coastă pentru a stoca medicamente furate, pentru că cel atacat de forțele speciale deținea doar câteva tipuri de medicamente – penicilină, amoxicilină, oxicodonă, hidrocodonă și plasturi cu fentanil — departe de cei 300 de pe lista FDA. Ei au acceptat, de asemenea, posibilitatea ca bărci și avioane încărcate cu medicamente să fi ajuns deja pe pământul ucrainean. El a comparat găsirea medicamentelor cu găsirea unui ac într-un car cu fân.

  Sunt patru milioane de depozite în Statele Unite. Chiar dacă ne-am uita la cele aflate la câțiva kilometri de aeroporturi și docuri, înseamnă totuși aproximativ două milioane. Putem realiza doar cât de multe sunt”, a spus sursa noastră.

  Pe lângă tehnicile de investigare, White Hats se bazează pe sfaturile avertizorilor pentru a captura și încarcera criminalii Deep State. Sfaturile i-au ajutat să găsească și să distrugă adrenocromul, depozitele de vaccinuri și instalațiile de clonare. Sursa noastră a spus că White Hats are nevoie de un pont falnic pentru a recupera medicamentele furate. Cealaltă opțiune, a adăugat el, ar fi capturarea lui Xavier Becerra, care se află pe lista celor mai căutate 10 persoane de când și-a preluat mandatul pe 19 martie 2021. Dar sursa noastră a spus că Becerra s-a ascuns în Polonia pentru a evita arestarea militară.

  Pe lângă faptul că trăiește în exil, el este printre cei mai protejați dintre Deep Staterii. Avem dovezi concrete că este undeva în Varșovia. Să-l prindem va fi ca și cum am prins-o pe Walensky – așteptând un derapaj. În caz contrar, facem tot ce putem, învățăm ce putem și sperăm că Cyber Command va ști ceva care ne duce acolo unde administrația stochează medicamente furate”, a spus sursa noastră.

  De altfel, un medicament care nu este pe lista lipsei este Paxlovid de la Pfizer, care este prezentat ca un remediu pentru Covid-19. Medicii White Hat de la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, investighează rapoartele conform cărora Paxlovid a cauzat leziuni cerebrale.

      Sursa: https://realrawnews.com/

 • Treimea malefică Soros, Schwab și Bill Gates – Arhitecții trecutului, prezentului și viitorului nostru distopic 

    În ultimii ani, numele George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates au devenit sinonime cu influență și putere. Acești indivizi și-au pus amprenta în diverse domenii, de la finanțe și filantropie la guvernanță globală și inovare tehnologică. Cu toate acestea, ascensiunea lor la proeminență nu a fost lipsită de controverse și control. Pe măsură ce numele lor continuă să fie împletite cu evenimentele și inițiativele globale, este esențial să aprofundăm mediile lor, conexiunile și implicațiile acțiunilor lor.

  În acest articol, explorăm personajele enigmatice ale lui Soros, Schwab și Gates, aruncând lumină asupra influențelor lor, examinându-le conexiunile și analizând critic impactul lor asupra scenei mondiale. Pregătiți-vă să descoperiți o rețea de putere, controverse și potențiale consecințe distopice care au avut loc deja și care pot apărea din acțiunile lor.

      George Soros – o figură controversată  

  George Soros, un investitor și filantrop miliardar născut în Ungaria, a strâns controverse și atenție semnificative de-a lungul carierei sale. Succesul său financiar ca administrator de fonduri speculative, în special în timpul crizei valutare din Miercurea Neagră din 1992, l-a adus în centrul atenției internaționale.

  Soros este cunoscut pentru donațiile sale politice substanțiale și pentru sprijinul pentru cauze liberale, care a atras atât admirație, cât și critici. Soros își exercită bogăția și influența pentru a modela peisajele politice și pentru a-și promova agenda personală. Prin activități precum finanțarea de campanii politice, grupuri de activiști și instituții media care se aliniază cu opiniile sale ideologice.

  Soros a vorbit despre opoziția sa față de mișcările populiste, naționalism și despre ceea ce el percepe ca amenințări la adresa societăților deschise. El este un globalist.

  Fundațiile pentru Societatea Deschisă a lui Soros, pe care le-a înființat în anii 1980, a finanțat numeroase proiecte la nivel global, inclusiv inițiative în educație, asistență medicală și reforma justiției penale. Cu toate acestea, influența sa se extinde dincolo de filantropie și puterea pe care a acumulat-o i-a permis să se amestece în politica internă a națiunilor suverane. Sprijinul lui Soros pentru presupusele cauze liberale și eforturile sale de a modela peisajele politice i-au câștigat dușmani în cercurile conservatoare. Activitățile sale financiare și tranzacțiile speculative au contribuit la instabilitatea economică și la devalorizările monedei.

  Din această cauză, i-au fost aduse mai multe acuzații de manipulare a pieței și încercări de a influența rezultatele politice. George Soros a jucat incontestabil un rol important în sfera politică și socială și are o influență și un impact nejustificat pe scena mondială.

      Klaus Schwab: Arhitectul Forumului Economic Mondial și Marea Resetare

  Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF), a fost o figură cheie în modelarea politicilor economice și sociale globale. El este cunoscut pentru ideile și inițiativele sale distopice și globaliste care urmăresc să abordeze provocările globale pentru cei mai mari 1% și să promoveze capitalismul părților interesate.

  Viziunea lui Schwab pentru „Marea Resetare”, un plan ambițios, dar distopic de remodelare a economiilor și societăților post-pandemie, a atras critici extreme din partea celor care știu despre asta. În timp ce nenumărați alți indivizi, care cred tot ce văd pe BBC News sau CNN, neagă chiar că planul The Great Reset ar exista, în ciuda faptului că acesta a fost discutat deschis la Forumul Economic Mondial în ultimii câțiva ani și a fost prezentat pe site-ul web al WEF.

  Avocații pentru The Great Reset susțin că aceasta reprezintă o oportunitate de a construi o lume mai durabilă, mai incluzivă și mai echitabilă. Criticii, pe de altă parte, îl percep ca pe o abordare de sus în jos care consolidează puterea și controlul în mâinile unei elite nealease. Și își exprimă pe bună dreptate îngrijorarea cu privire la potențiala erodare a libertăților individuale și impactul asupra suveranității naționale.

  Una dintre criticile principale ale lui Schwab și ale WEF este influența percepută a intereselor corporative asupra guvernanței globale. Legăturile strânse ale WEF cu corporațiile multinaționale ridică întrebări cu privire la adevăratele sale intenții și ale căror interese le servește de fapt. Este un fapt că agenda stabilită de Klaus Schwab și WEF se aliniază mai degrabă cu dorințele marilor afaceri și ale celor mai mari 1% decât să se adreseze nevoilor populației generale.

  Reuniunea anuală a WEF de la Davos, Elveția, a devenit un simbol al elitismului global și al concentrării bogăției. Evenimentul servește drept platformă pentru elita economică și politică mondială pentru a crea rețele și a face înțelegeri cu ușile închise, departe de controlul public. Nu există nicio legitimitate democratică în deciziile luate în timpul acestor adunări și nu fac nimic pentru a răspunde preocupărilor și aspirațiilor populației generale muncitoare. Un alt domeniu de îngrijorare este implicarea WEF în modelarea guvernării globale și a politicilor. În timp ce Schwab și WEF pledează pentru parteneriate public-privat și colaborare între guverne și întreprinderi, criticii susțin că astfel de aranjamente pot submina procesele democratice și responsabilitatea.

  Se ridică multe întrebări cu privire la influența nejustificată a tehnocraților și a oficialilor nealeși în modelarea politicilor globale care afectează viețile a milioane de oameni. Klaus Schwab și Forumul Economic Mondial au jucat fără îndoială un rol semnificativ în conversațiile și inițiativele globale, iar acțiunile lor nu se aliniază cu cele mai bune interese ale populației globale, ci perpetuează inegalitățile și concentrează puterea în mâinile câtorva.

  Linia genealogică Rothschild

            Bill Gates: Un hoț de tehnologie devenit filantrop   

   Bill Gates, un co-fondator al Microsoft și una dintre cele mai bogate persoane din lume, a trecut de la un mogul al tehnologiei la o figură proeminentă a filantropiei globale. Prin Fundația Bill și Melinda Gates, Gates a dedicat resurse semnificative abordării problemelor globale de sănătate, dar numai cu scopul de a obține profituri uriașe. Deși este recunoscut pe scară largă pentru eforturile sale caritabile, Gates s-a confruntat pe bună dreptate cu critici și scepticism cu privire la amploarea influenței sale și la adevăratele sale intenții.

  Activitatea filantropică a lui Gates, în special în domeniul sănătății globale, a fost extinsă. Fundația sa a jucat un rol esențial în finanțarea și sprijinirea inițiativelor, cum ar fi dezvoltarea și livrarea de vaccinuri, campanii de eradicare a bolilor și îmbunătățirea infrastructurii de asistență medicală în țările cu venituri mici. Cu toate acestea, influența imensă pe care Gates o exercită asupra politicilor și inițiativelor globale de sănătate este extrem de îngrijorătoare, având în vedere că nu este nici medic, nici om de știință.

  Finanțarea sa semnificativă îi oferă o pârghie nejustificată pentru a modela prioritățile și agendele organizațiilor internaționale și guvernelor. Potențialul conflictelor de interese și concentrarea puterii în mâinile câtorva organizații filantropice este o sursă de neliniște pentru cei care pun la îndoială responsabilitatea democratică a unor astfel de acțiuni.

  Un alt domeniu de controversă în jurul lui Gates este sprijinul și investițiile sale în tehnologii precum organismele modificate genetic (OMG) și vaccinurile. Implicarea sa în aceste domenii reflectă o agendă bazată pe profit și o dorință de a controla sistemele alimentare globale și sănătatea publică. Există o mare îngrijorare în legătură cu consecințele pe termen lung ale OMG-urilor și siguranța și eficacitatea vaccinurilor dezvoltate de companiile farmaceutice în care Gates are interese financiare.

  În plus, opiniile lui Gates despre controlul populației și susținerea lui pentru măsuri precum planificarea familială și serviciile de sănătate a reproducerii au atras critici din anumite părți. Criticii susțin că aceste opinii reflectă o abordare de sus în jos care încalcă libertățile individuale și ridică întrebări etice cu privire la rolul bogăției și puterii în determinarea politicilor populației globale.

  O mare majoritate crede că el este foarte în favoarea depopulării și are atât banii, cât și influența pentru a face acest lucru.

      Explorarea conexiunilor

  În timp ce fiecare dintre acești indivizi a adus contribuții semnificative în domeniile lor respective, există unele conexiuni sinistre care au alimentat speculațiile și au ridicat mai mult decât câteva sprâncene.

  Iată doar câteva dintre legăturile notabile dintre George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates:

         1.Colaborări filantropice: Toate cele trei persoane au fost implicate în eforturi filantropice, suprapunându-se adesea în domenii precum sănătatea globală, educația și justiția socială. Fundațiile lor au colaborat la diverse inițiative, punând în comun resurse pentru a aborda obiective comune. Dar, la sfârșitul zilei, întotdeauna a fost vorba despre cât de mult profit pot obține din ceea ce pun.

          2.Influență globală: Soros, Schwab și Gates au exercitat influență pe scena globală prin implicarea lor în organizații internaționale, think tank-uri și grupuri de avocați. Ei și-au folosit platformele pentru a-și promova viziunile respective pentru versiunea lor a unei noi ordini mondiale.

           3.Interes comun pentru provocările globale: Soros, Schwab și Gates împărtășesc un interes în abordarea provocărilor globale presante, cum ar fi agenda discutabilă privind schimbările climatice, asistența medicală și inegalitatea. Inițiativele lor se concentrează adesea pe găsirea de soluții profitabile și pe încurajarea colaborării între părțile interesate pe care le pot influența.

       Concluzie  

   În concluzie, este esențial să abordăm conexiunile și influența lui George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates cu o atenție sporită și gândire critică. Persoanele cu bogăție și influență semnificative, cum ar fi Soros, Schwab și Gates, au potențialul de a modela discursul global și de a avea impact asupra diferitelor sectoare. Și tocmai asta au făcut de zeci de ani. Au existat multe cazuri în care drumurile lor s-au încrucișat din cauza intereselor lor comune în globalizare și depopulare.

  Concentrarea puterii în mâinile câtorva indivizi sau organizații ridică serioase preocupări cu privire la procesul democratic și la distribuirea echitabilă a resurselor. În plus, influența acestor indivizi a avut multe consecințe negative și, din păcate, va continua să aibă consecințe negative.

  Deși au fost implicați în eforturi și inițiative filantropice care pot părea că abordează provocările globale, este crucial să se evalueze critic implicațiile și motivele reale ale acțiunilor lor. Potențialele rezultate distopice includ deja probleme precum controlul disproporționat asupra politicilor globale, progresele tehnologice care încalcă confidențialitatea și libertățile individuale și manipularea narațiunilor societale.

  Ca gânditori critici și indivizi informați, este responsabilitatea noastră să examinăm acțiunile și influența unor figuri puternice, inclusiv Soros, Schwab și Gates. Trebuie să ne angajăm activ în dialog, să căutăm perspective diverse și să-i tragem la răspundere pe cei care se află în poziții de putere.

  Procedând astfel, putem contribui la o societate globală mai echilibrată și mai echitabilă, în care deciziile sunt luate în interesul umanității în ansamblu.

  Dar nu prea mai avem timp să facem asta…

     Sursa: https://gn-journal.com/

 • Dr. Rashid Buttar, un dezvăluitor al minciunii pandemiei a murit la doar 57 de ani  

  CU MARE TRISTERE, AVEM VESTEA PIERDERII UNUIA DINTRE CEI MAI MULTI MEDICI ÎN LUPTA CONTRA MINCIUNII PANDEMIEI

  „…Familia Buttar este profund întristată să anunțe dispariția lui Rashid A. Buttar, D.O. Dr. Buttar s-a stins din viață pe 18 mai 2023, la domiciliul său, în timp ce petrecea cu familia.

  Dr. Buttar a urmat Universitatea Washington și a absolvit cu o dublă specializare în Biologie și Teologie. Apoi a obținut o diplomă de doctor în medicină osteopatică de la Universitatea de Medicină Osteopatică și Științe ale Sănătății din Des Moines, Iowa. Dr. Buttar era un maior pensionar în armata SUA. A slujit în grupul al-5-lea al Forțelor Speciale și în Divizia 101 Aeriană.

  I-au supraviețuit cei trei copii ai săi iubitori, Sara, (30) Abie, (24) și Rahan (18).

  „…Majoritatea oamenilor inteligenți știu că totul nu este așa cum pare!

  Adevărul nu va fi niciodată suprimat și, pe măsură ce lumina începe să lumineze adevărul, lumea va vedea faptele așa cum sunt cu adevărat, indiferent de înșelăciunile susținute de guvernele lumii și de mass-media. Acum, mai mult ca niciodată, cunoașterea adevărului determină dacă trăiești sau mori!

  Ca rezultat, acest moment special din istoria omenirii devine un moment incredibil de important și interesant pentru a fi în viață….” Dr. Buttar 

      CAUZA MORTII?

  Nu avem nicio veste despre motivul din spatele decesului doctorului Buttar, dar oricine este treaz la munca unor astfel de luptători pentru libertate va cunoaște foarte bine pericolele asociate de a lua o poziție împotriva tiraniei și corupției BIG PHARMA.

  Iată o listă cu peste 100 de medici care au suferit decese suspecte. Credeți că erau bolnavi?? Da, poate erau bolnavi de ADEVĂR ! La fel ca Luc Montanier, Robert Malone, Vladimir Zelenco, și mulți alții…

  https://healthnutnews.com/Recap/

   Dumnezeu să te aibă în pază Dr. BUTTAR !!!

   BREAKING – Unul dintre membrii enumerați la Casa Albă ai „Duzinei de dezinformare” Dr. Rashid Buttar a murit la vârsta de 57 de ani. Fiind unul dintre cei 12, sunt cu adevărat întristat de această veste. Fratele Buttar a fost intransigent și aceasta a fost trăsătura mea cea mai apreciată a lui. În timp ce expunem minciunile Covid-19 care au fost impuse maselor, comunitatea neagră a avut doar câteva voci care ne reprezentau la acest nivel. @LouisFarrakhan @DrButtar și încă câțiva. Munca lui este puternică și a ajutat pe mulți!

  Nu fi niciodată rezonabil cu acest sistem! Mă rog ca familia lui să primească mângâierea potrivită.

  P.S, sunt recunoscător că a exprimat asta ca o otrăvire. Oamenii trebuie să înțeleagă cât de real este acest lucru, iar fratele Buttar, mai mult decât un profesionist medical, ca VETERAN, a știut cât de serios este acest dușman.

  Energia lui va supraviețui și cu toții ar trebui să-i continuăm munca de a reprezenta oamenii.

    Allah să fie mulțumit…”

    În acest documentar este si Dr. Rashid Buttar : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241095%2Fpl_629036819_-2

   Partea 1 este aici dacă doriți să o vizionați : Adevărul despre vaccinuri 1

     Să fie primiți în cele mai înalte ceruri….

 • Raport Ben Fulford (23.05.2023) – Națiunile G7 încearcă să se predea, în ciuda fanfaronadelor   

    Grupul G7 al țărilor sclavagiste ale mafiei khazare tocmai și-a încheiat festivalul dragostei din Japonia cu o falsă demonstrație de încredere. În realitate, ei încearcă să se predea, spun surse din societatea secretă din Asia. Pentru a înțelege de ce G7 trebuie să se predea, să ne uităm la realitatea lor:

  Când a început G7, în 1976, ei controlau 70% din PIB-ul mondial. Ei reprezentau, de asemenea, democrația, drepturile omului, statul de drept etc. Acum controlează doar 27% din PIB și se află sub cea mai îngrozitoare formă de totalitarism babilonian.

  „Liderul” lumii cândva liberă este un traficant de oameni pedofil mort, pe numele lui Joe Biden, care a fost pus la putere în urma unor alegeri furate și acum este reprezentat de un actor.

  „Președintele” Franței, Emanuelle Macron, a fost un adolescent prostituat care s-a căsătorit cu clientul său mai în vârstă (transsexual). El este un slujitor al familiei Rothschild care a fost, de asemenea, pus la putere prin alegeri furate.

  Apoi îl avem pe Justin Castrudeau din Canada, care aproape sigur și-a ucis fratele și a fost, de asemenea, plasat la putere prin fraudă electorală. Tatăl său Pierre Trudeau – care a fost încornorat de Fidel Castro – a predat controlul Băncii Canadei către MK.

  În continuare, îl avem pe Olaf Scholz din Germania, care a fost descris drept cel mai rău lider din 1000 de ani de istorie germană de către expertul german colonelul Douglas MacGregor. Scholz a devastat industria germană prin închiderea centralelor nucleare și prin creșterea prețurilor la energie cu 45% pentru a-și servi stăpânii Rockefeller.

  Apoi îl avem pe sclavul Forumului Economic Mondial, Rishi Sunak, din Marea Britanie, care a folosit bani publici pentru a îmbogăți compania soției sale. Sursele Mossad susțin că, pentru a deveni prim-ministru, Sunak a fost nevoit să se lase filmat făcând sex homosexual cu Macron și Castrudeau, pentru a putea fi șantajat.

  În continuare, o avem pe Giorgia Meloni din Italia. Este o fascistă care primește ordine de la sataniști și care sprijină genocidul în curs al poporului ucrainean.

  În cele din urmă, avem gazda japoneză premierul Fumio Kishida, un actor sclav al MK care citește scenariile înmânate lui de mânuitorii săi sataniști și care, la fel ca ceilalți lideri G7, a prezidat otrăvirea poporului său cu vaccinuri toxice.

  Acest lucru iese în public acum. Profesorul Yoshinori Murakami de la Universitatea din Tokyo a descoperit promotorii Simian Virus 40 (SV40), asociați cu dezvoltarea cancerului uman, în fiolele Pfizer. El întreabă de ce o secvență derivată dintr-un virus canceros este prezentă în vaccinul lui Pfizer.

  De asemenea, radiodifuzorul public japonez NHK a fost nevoit să-și ceară scuze pe Twitter pe 16 mai pentru că a editat un program de știri pentru a face să pară că unii oameni au murit de COVID-19, când de fapt, comentariile folosite în emisiune erau de oameni care susțin că membrii familiilor lor au murit după ce au primit vaccinul împotriva coronavirusului.- https://mainichi.jp/english/articles/20230517/p2a/00m/0na/010000c

  Japonezii sunt, de asemenea, revoltați că G7 și-a ținut cu cinism întâlnirea în orașul Hiroshima, bombardat cu bombe atomice. Într-un semn clar, G7 este un instrument falimentar din punct de vedere moral al MK satanice, comunicatul lor a cerut libertăți pentru persoanele LGBTQIA+ (cele 8 „genuri”) ale acestora din întreaga lume. Toate acestea, exprimând simultan sprijinul pentru continuarea genocidului asupra poporului ucrainean.

  În orice caz, confruntându-se cu falimentul, națiunile G7 au fost forțate să iubească China spunând „Abordările noastre politice nu sunt menite să dăuneze Chinei și nici nu căutăm să împiedicăm progresul și dezvoltarea economică a Chinei”. În privat, MK oferă Chinei dominația mondială în schimbul finanțării continue a regimurilor lor de marionete, spun surse din societatea secretă din Asia. Desigur, chinezii, care au suferit ucideri în masă prin 5G electromagnetice și arme biologice din mâna păpușarilor G7, nu au chef să finanțeze aceste țări deturnate criminal.

  Grupul celor Șapte, cu o forță economică în slăbire semnificativă… incapabil să reprezinte lumea… își exagerează din nou așa-numita „lege și ordine”, în timp ce observatorii politici au dezmințit cu precizie esența minciunilor lor – o schemă de a juca micul grup politic ce dictează restului lumii, notează presa de stat.

  https://english.news.cn/20230520/34f8984866da4eb5895306b996aac8e9/c.html

  Guvernul Chinei a dezvăluit, de asemenea, planurile SUA de a folosi arme modificate genetic împotriva „arienilor europeni” și a altor rase – https://www.nationalreview.com/corner/china-says-u-s-plans-to-deploy-genetically-engineered-weapons-against-european-aryans-and-other-races/

  Restul lumii este, de asemenea, în fața acestor criminali și nimeni nu va susține genocidul lor falimentar CORPORATION STATELE UNITE OF AMERICA.

  Peste 81 de națiuni au renunțat la dolarul american, iar asta include acum națiuni producătoare de petrol precum Irak, Venezuela, Nigeria, Emiratele Arabe Unite, Iran, Arabia Saudită etc. De aceea SUA termină ultima rezervă strategică de petrol. Pentru a înțelege că de data aceasta sunt cu adevărat falimentați, aruncați o privire la următoarele grafice.

  Primul arată că rezervele de numerar din SUA se vor epuiza pe 5 iunie.

  A doua arată așteptările pieței cu privire la falimentul SUA. (Celelalte vârfuri mai mici din grafic sunt lucruri precum șocul Lehman).

  Al treilea arată că au jefuit Fondul Fiduciar al asigurărilor sociale, ceea ce legal nu ar trebui să se facă.

  În cele din urmă, vedem că corporația trebuie să se împrumute doar pentru a plăti dobânda la datoriile sale.

  Când un guvern trebuie să se împrumute doar pentru a plăti dobânda la datoria sa, este în faliment. Deci întrebarea de 200 de trilioane de dolari este: ce se va întâmpla când SUA va da faliment?

  Dacă este un faliment necontrolat, soldații americani de la 800 de baze din întreaga lume nu vor fi plătiți și vor trebui să recurgă la jaf armat sau să iasă în stradă cu boluri de cerșit. În interiorul SUA, serviciile guvernamentale se vor prăbuși și legea și ordinea se vor dezintegra. Va urma o perioadă sângeroasă de anarhie și probabil destrămarea SUA în diferite țări înainte ca situația să se stabilească. Gândiți-vă la prăbușirea Uniunii Sovietice de zece ori.

  Videoclipul atașat arată aproximativ 750 de migranți reținuți la un Centru de procesare a patrulei de frontieră din El Paso, Texas, de peste șase ori capacitatea normală a unității. Fiecare persoană de acolo este bărbat cu vârsta cuprinsă între 25 și 35 de ani (vârsta militară): https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2023/05/Military-age-men-all-refugees-.mov

  Aceștia nu sunt refugiați. Sunt trimiși aici să se infiltreze și să înceapă probleme reale pentru americani. Ce zici de un război civil?

  Societatea Dragonului Alb (WDS) și aliații săi Pălăriile Albe din Occident și din întreaga lume au negociat o alternativă care ar restabili democrația, statul de drept și libertatea presei. Ar implica unificarea Canadei și a Statelor Unite în Statele Unite ale Americii de Nord.

  WDS a propus ca colonelul Douglas MacGregor să fie pus la conducerea armatei într-un astfel de scenariu. Sub MK, doar niște marionete vizibil imbecili precum Mark Milley și David Petraeus aveau voie să se ridice în vârf. De aceea, va reveni colonei precum MacGregor să curețe armata. Pentru a iniția aceste schimbări, legea marțială ar trebui să intre în vigoare. Acest lucru ar permite să aibă loc un jubileu. Aceasta va implica o anulare o singură dată a tuturor datoriilor publice și private și o redistribuire a activelor furate de la oameni prin frauda băncii centrale. La final, toți nord-americanii își vor deține reședința principală, vor avea bani la bancă și nu vor avea datorii.

  Doar atunci ar fi posibile alegeri democratice libere și corecte, astfel încât militarii să se poată întoarce în cazărmi unde le este locul. De asemenea, va fi necesar să se acționeze asupra celor peste 400.000 de acuzații sigilate pentru a aduce în custodie pe cei estimați la un milion de sataniști din SUA. Ei vor fi plasați în taberele FEMA pe care le-au construit pentru creștini și patrioți până când vor fi aranjate procese adecvate. Dacă credeți că este drastic, amintiți-vă, aproape că au reușit să ne transforme în animale de fermă umane (orașele de 15 minute).

  În cazul în care nu credeți că au plănuit să-i închidă pe creștini, judecătorul Curții Supreme Neil Gorsuch a remarcat că, în timpul pandemiei false a existat („cea mai mare intruziune asupra libertăților civile din istoria acestei țări în timp de pace”), „au supravegheat parcările bisericii și plăcuțe de înmatriculare înregistrate.” De asemenea, au închis afaceri, școli și biserici „chiar dacă au permis cazinourilor și altor afaceri favorizate să continue”. – https://www.supremecourt.gov/opinions/22pdf/22-592_5hd5.pdf

  Acest lucru a fost posibil pentru că toți politicienii și celebritățile care în prezent duc război împotriva umanității prin intermediul WEF au fost șantajați. Dacă vreunul dintre ei nu face ceea ce i se spune – va fi acuzat de crime oribile împotriva copiilor. Lista lui Epstein trebuie dezvăluită și pedofilii urmăriți penal. Atunci s-a terminat cu ei. Acesta ar trebui să fie cel mai important lucru asupra căruia Alianța Pălăriilor Albe trebuie să facă presiuni”, spune o sursă Mossad.

  Se pare că guvernatorul Floridei, Ron Desantis, ar putea fi unul dintre acești oameni șantajați, judecând după afilierea sa recentă la cultul Chabad genocidal.

  Nu e de mirare că președintele american Donald Trump are un avans de 45 de puncte față de DeSantis.

  Creștinii și patrioții au rămas fără obraji ca să-i mai întoarcă, așa că acum se va face dreptate. Miercuri, reprezentantul Marjorie Taylor Greene a prezentat articole de demitere împotriva procurorului general al Statelor Unite, Merrick Garland. „El vizează părinții care sunt îngrijorați de educația copiilor lor, i-a vizat pe creștini și activiști pro-viață și a percheziționat casa unui președinte”, spune ea.

  Rep. Matt Gaetz (R-Fla.) a sugerat că FBI ar trebui să fie definanțat și agenții săi ar trebui să fie inculpați penal după ce avocatul special John Durham i-a găsit vinovați de multiple crime. De exemplu, „trei birouri de teren separate ale FBI au spus, așteptați un minut, Fundația Clinton este o înșelătorie de spălare a banilor străini. Probabil ar trebui să ne uităm la asta. Dar Andy McCabe, amintiți-vă de Andy, tipul care s-a căsătorit cu donatorul lui Clinton. El sună pe toată lumea și spune că Fundația Clinton este interzisă”, notează o sursă CIA.

  Într-un semn că MK își pierde controlul, Fox Television s-a gândit că ar putea să-l reducă la tăcere pe Tucker Carlson, rupându-l de cei 2,5 milioane de telespectatori ai săi noaptea. Acum, Carlson a apărut pe Twitter în fața a 84,6 milioane de telespectatori pentru a spune „Atât partidele politice, cât și donatorii lor au ajuns la un consens asupra ceea ce le avantajează și se complică activ pentru a opri orice conversație despre asta. Dintr-o dată, Statele Unite arată foarte mult ca un stat cu un singur partid… Ortodoxiile noastre actuale sunt în moarte cerebrală, nimeni nu le crede de fapt.” – https://twitter.com/TuckerCarlson/status/1651376097349578753?cxt=HHwWgsC9kfXz7uotAAAA

  De frică că-și pierde ultima audiență în scădere, și mass-media de propagandă corporativă s-a întors acum. Jake Tapper de la CNN spune că raportul Durham este devastator pentru FBI și îl exonerează pe Trump. Se pare că pălăriile albe au capturat CNN. – https://rumble.com/v2nz4n8-cnn-durham-report-is-devastating-to-the-fbi-and-exonerates-donald-trump..html

  În continuare, îl vedem pe Glenn Beck spunând: „Deep State a intervenit cu bună știință în alegerile federale. Votul nostru a fost considerat irelevant de către FBI/CIA/DOJ/DNC/MSM etc. Înseamnă că aceasta NU este o țară liberă, este o dictatură. Cel mai bine începi să crezi în distopiile orwelliene. Este totuna.”

  Acum și Fox News a fost forțată să raporteze: „Teoria a fost că FBI/DOJ/CIA/MSM/DNC/Tech/Pharma etc. lucrau împreună pentru a-l opri pe Trump. Nu asta s-a întâmplat? Acest tip de revoltă are loc acum în lumea occidentală.

  Ce se întâmplă când masele se trezesc și dezvăluie minciunile presei? Exact asta se întâmplă în Danemarca chiar acum. Mass-media daneză este controlată de 90-95% pe Twitter și minciunile lor sunt ridiculizate”, notează un corespondent danez.

  Sâmbătă, 20 mai, oameni din peste 190 de orașe din întreaga lume s-au adunat pentru a exprima un mesaj clar către elita globalistă nu atât de mare:

  Ți-ai exagerat mâna. Te vedem. Îți știm planurile… Și ghici ce? Suntem MULTI, suntem UNITI si suntem PREGATITI.”

  Într-un alt semn de schimbare de regim, The Guardian s-a întâlnit joi cu șeful european al Bilderberg, Victor Halberstadt, care ieșea dintr-o farmacie din Lisabona, ținând în brațe un pachet de cremă barieră pentru piele. Halberstadt nu a ignorat doar o abordare politicoasă a mass-media, ci a negat categoric că este Victor Halberstadt și apoi a sărit într-un Mercedes care l-a scos prin cordonul de securitate.- https://www.theguardian.com/world/2023/may/20/bilderberg-meeting-group-lisbon-kissinger

  Au început și luptele juridice. Deutsche Bank AG va plăti 75 de milioane de dolari pentru a soluționa o acțiune colectivă propusă, susținând că a ajutat grupul de trafic sexual al lui Jeffrey Epstein, a raportat Wall Street Journal miercuri seară.

  JPMorgan Chase & Co. JPM, încă se confruntă cu două procese legate de relațiile sale cu Epstein. Acesta este doar vârful aisbergului. Desigur, satanistii nu s-au bătut încă si încă încearcă să urmărească aprovizionarea noastră cu alimente si să ne oblige să acceptăm marca lor asupra sistemului de control al fiarei pentru a supravietui. De exemplu, Bill Gates spune că fermierii sunt dușmanul tău, în timp ce, în același timp, el este cel mai mare proprietar privat de teren agricol din America.

     Video : Terenurile deținute de Bill Gates în America

  Simultan, ipocritul avatar John Kerry le declară război fermierilor americani, amenințând cu confiscarea fermelor de către guvern.- https://ussanews.com/2023/05/18/john-kerry-declares-war-on-us-farmers-govt-farm-confiscations-not-off-the-table/

  Fermierii olandezi se sinucid pentru că sunt „complet disperați de politicile criminale ale guvernului nostru”.

  De asemenea, se vorbește mult despre „O singură sănătate” la cea de-a 76-a Adunare Mondială a Sănătății. Acesta are scopul de a controla oamenii, animalele și mediul înconjurător, adică clima și emisiile de CO2. Dacă puteți dovedi că nu prezentați un „risc epidemiologic”, puteți călători în străinătate, vă puteți îmbarca în avion, puteți vizita un copil bolnav în spital sau rudele într-un azil de bătrâni și puteți merge la un han.- https://auf1.info/one-health-auch-co2-loest-who-catastrophenfall-aus

  Astfel de lucruri sunt conduse de Tedros Adhanom Ghebreyesus, șeful OMS. Înainte de a conduce OMS, Tedros Ghebreyesus a fost etichetat terorist pentru „devastarea satelor întregi, efectuarea de execuții publice, violarea și molestarea femeilor și fetelor, arestarea arbitrară a suspecților aflați în custodia militară, torturarea și uneori uciderea lor și forțarea a mii de oameni să-și părăsească casele”. – https://archive.md/hjLqZ#selection-557.0-565.13

  Cu astfel de acțiuni, este de înțeles de ce „oamenii ordinii mondiale bazate pe reguli” și-au pierdut sprijinul. CIA, de exemplu, este acum atât de disperată după noi subordonați, încât apelează la Telegram.- https://www.cia.gov/stories/story/cia-launches-telegram-channel/

  Iată un răspuns rusesc la faptul că SUA recrutează deschis sabotori dintre ruși. Am aflat și de la CIA că Serviciul Secret a fost implicat în fraude în Bulgaria. „Se pare că un agent al Serviciului Secret din forța de protecție a lui Bill Clinton s-a angajat într-o întâlnire sexuală cu un lucrător al unui hotel și a fost prins. Agentul nu era de serviciu în acel moment. Poate că a fost o „capcană cu miere”, înființată pentru a obține informații secrete”.

  Sursa a adăugat: „Bill Clinton care a apărut în Bulgaria a fost 100% un avatar”.

  Vorbind despre avatare, conform mai multor surse, criminalul de război ucrainean Vladimir Zelensky știe că va fi mort când se întoarce în Ucraina. În timp ce Bakhmut cade și apărarea antiaeriană a Ucrainei este epuizată, veți descoperi că Zelensky încă nu se află în Ucraina. „Din 3 mai se află în Finlanda, Olanda, Italia, Germania, Franța, Arabia Saudită și acum în Japonia pentru summitul G7. El se ascunde”, potrivit unei surse Mossad.

  Aliații est-europeni, în special Polonia, îl îndeamnă în secret pe Zelensky să pună capăt conflictului din Ucraina, inclusiv prin resemnare. Acest apel vine într-un moment în care cele mai recente arme americane și NATO sunt complet distruse de Rusia. De exemplu, înainte de distrugerea sa, o baterie de rachete Patriot a tras toate cele 32 de rachete ghidate, costând fiecare 5,275 milioane de dolari. Costul bateriei în sine variază de la 500 de milioane de dolari la 1,5 miliarde de dolari, în funcție de complexitatea echipamentului.

  Având în vedere acest lucru, guvernul turc nu vrea să aștepte avioanele F-35 din SUA și cere înapoi 1,4 miliarde de dolari: „Vrem banii acum. Vrem banii pe care i-am plătit înapoi”, a spus ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu pentru presă, adăugând că Ankara nu vrea ca situația „să se transforme într-o poveste a șarpelui, precum sistemul de apărare Patriot”.

  Colonelul MacGregor afirmă: „Rusia a epuizat capacitățile de apărare aeriană ale Ucrainei, rachetele hipersonice Kinzhal distrug sistemele Patriot furnizate de SUA, iar informațiile rusești sunt excelente. Știu unde sunt toate armele”.

  Cred că această narațiune despre „suntem în pragul victoriei, dă-ne puțin mai mult și ne putem lupta” va continua până când nu vom mai putea. Schimbarea adevărului fundamental că situația lor este destul de fără speranță, nu vă faceți griji pentru nimic… dacă cineva nu are o strategie, suntem noi… la nivel național, nu e nimeni sănătos la Berlin, Paris, Londra, uitați, și-au pierdut mințile , același lucru este, din păcate, valabil și pentru Helsinki, Stockholm și Oslo. Au pierdut legătura cu realitatea”, comentează el.

  Acum Zelensky, care a rămas fără oameni de sacrificat, pregătește copiii pentru luptă.- https://golossokal.com.ua/en/pro-podii/u-lvovi-vidkryly-pershyy-viyskovo-patriotychnyy-tsentr-dlia-shkoliariv.html

   Notă blogger – Au fost distruse numeroase depozite cu armament si muniție cu uraniu sărăcit (care sunt interzise) furnizate de Marea Britanie și din acele zone s-a ridicat nori cu praf radioactive care, culmea se întreaptă spre Europa.

    Video: Războiul din Ucraina

   De asemenea teroriștii ucraineni (peste 70) care au atacat orașele de frontier din Rusia au fost lichidați împreună cu vehiculele lor NATO.

     Video: https://twitter.com/i/status/1661085376000213010

  Primim și rapoarte că un fel de bombă cu radiații a fost detonată în Ucraina. AIEA spune că uraniul sărăcit este un fals și că nivelurile de radiații sunt de 10 până la 20 de ori mai mari decât cele anunțate și că zonele din Polonia se confruntă cu rate de cancer în creștere.- https://www.theinteldrop.org/2023/05/17/ukraine-evacuating-radiation-victims-from-khmelnitsky/

  Tocmai la timp pentru această sperietură de radiații, NIH a început studiile de fază I pentru un „medicament oral pentru a elimina contaminarea radioactivă din corpul uman (luni, 15 mai 2023)”. Este o operațiune tipică MK: „Răspândiți radiații și apoi faceți o avere vânzând medicamente antiradiații.

  Vorbind de radiații, primim acum confirmarea științifică că radiația electromagnetică 5G poate fi utilizată pentru controlul minții, așa cum afirmă acest raport MIT: ,,Judecățile morale pot fi modificate… de magneți Prin perturbarea activității creierului într-o anumită regiune, oamenii de știință pot influența opiniile oamenilor despre situațiile morale.”- https://news.mit.edu/2010/moral-control-0330

  Cu asta, închidem ca de obicei cu cele mai recente viziuni de OZN din întreaga lume.

  Primul avion cu energie cu plasmă peste Oklahoma 14-4-2023:

     Avion cu energie cu plasmă

   OZN deasupra Norvegiei : OZN deasupra Norvegiei

    TR-3B din cadrul PSS : https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241088%2Fpl_629036819_-2

  OZN deasupra Iranului
  OZN-uri deasupra Poloniei :

   Sursa: http://benjaminfulford.net/