Treimea malefică Soros, Schwab și Bill Gates – Arhitecții trecutului, prezentului și viitorului nostru distopic 

  În ultimii ani, numele George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates au devenit sinonime cu influență și putere. Acești indivizi și-au pus amprenta în diverse domenii, de la finanțe și filantropie la guvernanță globală și inovare tehnologică. Cu toate acestea, ascensiunea lor la proeminență nu a fost lipsită de controverse și control. Pe măsură ce numele lor continuă să fie împletite cu evenimentele și inițiativele globale, este esențial să aprofundăm mediile lor, conexiunile și implicațiile acțiunilor lor.

În acest articol, explorăm personajele enigmatice ale lui Soros, Schwab și Gates, aruncând lumină asupra influențelor lor, examinându-le conexiunile și analizând critic impactul lor asupra scenei mondiale. Pregătiți-vă să descoperiți o rețea de putere, controverse și potențiale consecințe distopice care au avut loc deja și care pot apărea din acțiunile lor.

    George Soros – o figură controversată  

George Soros, un investitor și filantrop miliardar născut în Ungaria, a strâns controverse și atenție semnificative de-a lungul carierei sale. Succesul său financiar ca administrator de fonduri speculative, în special în timpul crizei valutare din Miercurea Neagră din 1992, l-a adus în centrul atenției internaționale.

Soros este cunoscut pentru donațiile sale politice substanțiale și pentru sprijinul pentru cauze liberale, care a atras atât admirație, cât și critici. Soros își exercită bogăția și influența pentru a modela peisajele politice și pentru a-și promova agenda personală. Prin activități precum finanțarea de campanii politice, grupuri de activiști și instituții media care se aliniază cu opiniile sale ideologice.

Soros a vorbit despre opoziția sa față de mișcările populiste, naționalism și despre ceea ce el percepe ca amenințări la adresa societăților deschise. El este un globalist.

Fundațiile pentru Societatea Deschisă a lui Soros, pe care le-a înființat în anii 1980, a finanțat numeroase proiecte la nivel global, inclusiv inițiative în educație, asistență medicală și reforma justiției penale. Cu toate acestea, influența sa se extinde dincolo de filantropie și puterea pe care a acumulat-o i-a permis să se amestece în politica internă a națiunilor suverane. Sprijinul lui Soros pentru presupusele cauze liberale și eforturile sale de a modela peisajele politice i-au câștigat dușmani în cercurile conservatoare. Activitățile sale financiare și tranzacțiile speculative au contribuit la instabilitatea economică și la devalorizările monedei.

Din această cauză, i-au fost aduse mai multe acuzații de manipulare a pieței și încercări de a influența rezultatele politice. George Soros a jucat incontestabil un rol important în sfera politică și socială și are o influență și un impact nejustificat pe scena mondială.

    Klaus Schwab: Arhitectul Forumului Economic Mondial și Marea Resetare

Klaus Schwab, fondatorul și președintele executiv al Forumului Economic Mondial (WEF), a fost o figură cheie în modelarea politicilor economice și sociale globale. El este cunoscut pentru ideile și inițiativele sale distopice și globaliste care urmăresc să abordeze provocările globale pentru cei mai mari 1% și să promoveze capitalismul părților interesate.

Viziunea lui Schwab pentru „Marea Resetare”, un plan ambițios, dar distopic de remodelare a economiilor și societăților post-pandemie, a atras critici extreme din partea celor care știu despre asta. În timp ce nenumărați alți indivizi, care cred tot ce văd pe BBC News sau CNN, neagă chiar că planul The Great Reset ar exista, în ciuda faptului că acesta a fost discutat deschis la Forumul Economic Mondial în ultimii câțiva ani și a fost prezentat pe site-ul web al WEF.

Avocații pentru The Great Reset susțin că aceasta reprezintă o oportunitate de a construi o lume mai durabilă, mai incluzivă și mai echitabilă. Criticii, pe de altă parte, îl percep ca pe o abordare de sus în jos care consolidează puterea și controlul în mâinile unei elite nealease. Și își exprimă pe bună dreptate îngrijorarea cu privire la potențiala erodare a libertăților individuale și impactul asupra suveranității naționale.

Una dintre criticile principale ale lui Schwab și ale WEF este influența percepută a intereselor corporative asupra guvernanței globale. Legăturile strânse ale WEF cu corporațiile multinaționale ridică întrebări cu privire la adevăratele sale intenții și ale căror interese le servește de fapt. Este un fapt că agenda stabilită de Klaus Schwab și WEF se aliniază mai degrabă cu dorințele marilor afaceri și ale celor mai mari 1% decât să se adreseze nevoilor populației generale.

Reuniunea anuală a WEF de la Davos, Elveția, a devenit un simbol al elitismului global și al concentrării bogăției. Evenimentul servește drept platformă pentru elita economică și politică mondială pentru a crea rețele și a face înțelegeri cu ușile închise, departe de controlul public. Nu există nicio legitimitate democratică în deciziile luate în timpul acestor adunări și nu fac nimic pentru a răspunde preocupărilor și aspirațiilor populației generale muncitoare. Un alt domeniu de îngrijorare este implicarea WEF în modelarea guvernării globale și a politicilor. În timp ce Schwab și WEF pledează pentru parteneriate public-privat și colaborare între guverne și întreprinderi, criticii susțin că astfel de aranjamente pot submina procesele democratice și responsabilitatea.

Se ridică multe întrebări cu privire la influența nejustificată a tehnocraților și a oficialilor nealeși în modelarea politicilor globale care afectează viețile a milioane de oameni. Klaus Schwab și Forumul Economic Mondial au jucat fără îndoială un rol semnificativ în conversațiile și inițiativele globale, iar acțiunile lor nu se aliniază cu cele mai bune interese ale populației globale, ci perpetuează inegalitățile și concentrează puterea în mâinile câtorva.

Linia genealogică Rothschild

          Bill Gates: Un hoț de tehnologie devenit filantrop   

 Bill Gates, un co-fondator al Microsoft și una dintre cele mai bogate persoane din lume, a trecut de la un mogul al tehnologiei la o figură proeminentă a filantropiei globale. Prin Fundația Bill și Melinda Gates, Gates a dedicat resurse semnificative abordării problemelor globale de sănătate, dar numai cu scopul de a obține profituri uriașe. Deși este recunoscut pe scară largă pentru eforturile sale caritabile, Gates s-a confruntat pe bună dreptate cu critici și scepticism cu privire la amploarea influenței sale și la adevăratele sale intenții.

Activitatea filantropică a lui Gates, în special în domeniul sănătății globale, a fost extinsă. Fundația sa a jucat un rol esențial în finanțarea și sprijinirea inițiativelor, cum ar fi dezvoltarea și livrarea de vaccinuri, campanii de eradicare a bolilor și îmbunătățirea infrastructurii de asistență medicală în țările cu venituri mici. Cu toate acestea, influența imensă pe care Gates o exercită asupra politicilor și inițiativelor globale de sănătate este extrem de îngrijorătoare, având în vedere că nu este nici medic, nici om de știință.

Finanțarea sa semnificativă îi oferă o pârghie nejustificată pentru a modela prioritățile și agendele organizațiilor internaționale și guvernelor. Potențialul conflictelor de interese și concentrarea puterii în mâinile câtorva organizații filantropice este o sursă de neliniște pentru cei care pun la îndoială responsabilitatea democratică a unor astfel de acțiuni.

Un alt domeniu de controversă în jurul lui Gates este sprijinul și investițiile sale în tehnologii precum organismele modificate genetic (OMG) și vaccinurile. Implicarea sa în aceste domenii reflectă o agendă bazată pe profit și o dorință de a controla sistemele alimentare globale și sănătatea publică. Există o mare îngrijorare în legătură cu consecințele pe termen lung ale OMG-urilor și siguranța și eficacitatea vaccinurilor dezvoltate de companiile farmaceutice în care Gates are interese financiare.

În plus, opiniile lui Gates despre controlul populației și susținerea lui pentru măsuri precum planificarea familială și serviciile de sănătate a reproducerii au atras critici din anumite părți. Criticii susțin că aceste opinii reflectă o abordare de sus în jos care încalcă libertățile individuale și ridică întrebări etice cu privire la rolul bogăției și puterii în determinarea politicilor populației globale.

O mare majoritate crede că el este foarte în favoarea depopulării și are atât banii, cât și influența pentru a face acest lucru.

    Explorarea conexiunilor

În timp ce fiecare dintre acești indivizi a adus contribuții semnificative în domeniile lor respective, există unele conexiuni sinistre care au alimentat speculațiile și au ridicat mai mult decât câteva sprâncene.

Iată doar câteva dintre legăturile notabile dintre George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates:

       1.Colaborări filantropice: Toate cele trei persoane au fost implicate în eforturi filantropice, suprapunându-se adesea în domenii precum sănătatea globală, educația și justiția socială. Fundațiile lor au colaborat la diverse inițiative, punând în comun resurse pentru a aborda obiective comune. Dar, la sfârșitul zilei, întotdeauna a fost vorba despre cât de mult profit pot obține din ceea ce pun.

        2.Influență globală: Soros, Schwab și Gates au exercitat influență pe scena globală prin implicarea lor în organizații internaționale, think tank-uri și grupuri de avocați. Ei și-au folosit platformele pentru a-și promova viziunile respective pentru versiunea lor a unei noi ordini mondiale.

         3.Interes comun pentru provocările globale: Soros, Schwab și Gates împărtășesc un interes în abordarea provocărilor globale presante, cum ar fi agenda discutabilă privind schimbările climatice, asistența medicală și inegalitatea. Inițiativele lor se concentrează adesea pe găsirea de soluții profitabile și pe încurajarea colaborării între părțile interesate pe care le pot influența.

     Concluzie  

 În concluzie, este esențial să abordăm conexiunile și influența lui George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates cu o atenție sporită și gândire critică. Persoanele cu bogăție și influență semnificative, cum ar fi Soros, Schwab și Gates, au potențialul de a modela discursul global și de a avea impact asupra diferitelor sectoare. Și tocmai asta au făcut de zeci de ani. Au existat multe cazuri în care drumurile lor s-au încrucișat din cauza intereselor lor comune în globalizare și depopulare.

Concentrarea puterii în mâinile câtorva indivizi sau organizații ridică serioase preocupări cu privire la procesul democratic și la distribuirea echitabilă a resurselor. În plus, influența acestor indivizi a avut multe consecințe negative și, din păcate, va continua să aibă consecințe negative.

Deși au fost implicați în eforturi și inițiative filantropice care pot părea că abordează provocările globale, este crucial să se evalueze critic implicațiile și motivele reale ale acțiunilor lor. Potențialele rezultate distopice includ deja probleme precum controlul disproporționat asupra politicilor globale, progresele tehnologice care încalcă confidențialitatea și libertățile individuale și manipularea narațiunilor societale.

Ca gânditori critici și indivizi informați, este responsabilitatea noastră să examinăm acțiunile și influența unor figuri puternice, inclusiv Soros, Schwab și Gates. Trebuie să ne angajăm activ în dialog, să căutăm perspective diverse și să-i tragem la răspundere pe cei care se află în poziții de putere.

Procedând astfel, putem contribui la o societate globală mai echilibrată și mai echitabilă, în care deciziile sunt luate în interesul umanității în ansamblu.

Dar nu prea mai avem timp să facem asta…

   Sursa: https://gn-journal.com/

2 comentarii

 1. Actori dubioși, cu o jalnică contribuție la declinul societății lor au fost, sunt și probabil vor mai fi.
  Focuri de paie.
  Nimeni nu a stăpânit Pământul…
  Iumea iși urmează cursul său natural.
  Să auzim de bine!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s