Bateria diamant radioactivă care va funcționa 28.000 de ani  

  În doi ani, un startup spune că vei putea cumpăra bateria cu diamant cu energie nucleară. Chiar și mai rece: bateria va dura până la 28.000 de ani. Știm – asta sună sălbatic. Potențialul schimbător de joc provine de la startup-ul american NDB, care înseamnă Nano Diamond Battery, o „baterie alfa, beta și neutron voltaică pe bază de diamante de mare putere”, fondatorii cercetătorilor săi spun că pot oferi dispozitivelor „viață și energie verde.” Revendicarea îndrăzneață a NDB ar putea deveni de fapt o realitate?

Pentru a-și construi bateria nano diamant, NDB combină izotopii radioactivi din deșeurile nucleare cu straturi de nano diamante în panouri. Diamantele sunt un lucru rar pentru început, dar conductanța lor termică extrem de bună le face și mai neobișnuite în domeniul construcției dispozitivelor. Diamantele monocristal de dimensiuni mici îndepărtează căldura de materialele izotopului radioactiv atât de repede încât tranzacția generează energie electrică. Oamenii de știință au prezentat primul concept de baterie nucleară voltaică diamantată (DNV) cunoscut folosind deșeuri de grafit dintr-un reactor nuclear răcit. Bateria cu diamante folosește deșeuri nucleare, durează mii de ani și implică doar straturi de diamante cât mai mici. Totul sună fantastic. Dar adevărul este mai complicat. Fiecare celulă a bateriei va produce doar o cantitate minusculă de energie, astfel încât celulele trebuie combinate în număr mare pentru a alimenta dispozitive obișnuite și mai mari.

 Există, de asemenea, câteva întrebări simple despre logistică. Cum poate o baterie fabricată din deșeuri radioactive să fie sigură pentru uz uman? Există un motiv pentru care este atât de complex și costisitor să „elimini” deșeurile nucleare. Este, de asemenea, costisitor să produci nano diamante, deoarece, diamantele sunt pur și simplu scumpe. Asta înainte ca orice producție să aibă loc. NDB abordează aceste întrebări pe site-ul său corporativ: „Stivele DNV împreună cu sursa sunt acoperite cu un strat de diamant poli-cristalin, care este cunoscut pentru că este cel mai conductiv material termic, de asemenea, are capacitatea de a conține radiația din interiorul dispozitivului și este cel mai dur material, chiar mai dur decât oțelul inoxidabil. Acest lucru face ca produsul nostru să fie extrem de dur și rezistent la manipulare.

Astăzi și viitorul sunt ambele pline de aplicații pentru o baterie mică, aproape indestructibilă. Puteți deține un singur ceas cu o singură baterie și îl puteți transmite generațiilor ce vin fără schimbări. Chiar și microreactoarele nucleare proiectate să reziste decenii fără nicio întreținere sunt transformate în celule de baterie. Bateriile cu diamante ar putea alimenta, de asemenea, anumite tipuri de nave spațiale, cum ar fi sateliții. O sondă spațială de tip Voyager ar putea funcționa cu o cantitate mică de energie într-un timp extrem de lung. Și dacă sunt combinate suficiente dintre aceste celule ale bateriei, ar putea alimenta obiecte obișnuite, menținând afișajele noastre mici LED aprinse, de exemplu, oferind în același timp impulsuri pentru vehiculele spațiale umane sau mașinile electrice. După ce a lucrat la bateria sa din 2012, NDB spune că va avea în cele din urmă un produs funcțional în 2023.

 PS. – Elon Musk se lăuda anul trecut că va produce bacteria de 1 milion de Km după care va putea fi folosită la alimentarea caselor, deoarece capacitatea ei va scădea doar cu 10%. Și toate astea fără a utiliza materialele clasice pentru baterii precum Litiu sau Cobalt, adică metale rare pentru care se dă bătălia planetară a corporațiilor în prezent. Deci, viitorul sună bine tehnologic dar, ce facem cu globaliștii care pe zi ce trece ne mai taie din drepturile noastre native, suverane.

Am încredere că Pălăriile Albe în coaliție cu Federația Galactică vor rezolva această problemă, dar rămâne procentul din populația mondială care nu cred aceste lucruri… Timpul este limitat pentru TREZIREA ultimilor adormiți… dar este alegerea sufletului lor…

     Doamne…declanșează EVENIMENTUL mai repede că ne-am săturat…!!!

   Sursa: https://www.popularmechanics.com

10 comentarii

  1. Foarte interesantă această tehnologie. Nu cred că la origini este unană. Până una alta, de ce nu se dă drumul la bateriile din nanotuburi de carbon. Acestea sunt și pentru „uz casnic”. Da, Doamne…declanșează EVENIMENTUL!!!

    Apreciază

  2. Perioada de control total este pana in 5 febr 2024.Intram in ciclul lui 9 o per se 20 de ani iar influienta acestuia este spiritualitatea i sa pana atunci cernerea continua. Domnul sa fie cu noi!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s