Peste tot sistemul se prăbușește   

Abstract Cyberspace Background. System Failure Screen with Glitch

  Actualizări și responsabilitate:

Justiția nu va fi făcută doar în Statele Unite, ci și în Australia, Canada și Regatul Unit. Senatorul australian Malcolm Roberts afirmă ferm:

Am fost conștienți că totul era minciună și am fost înșelați. Cu toate acestea, suntem hotărâți să vă urmărim și să ne asigurăm că vă confruntați cu consecințele. Vă vom expune agenda globală”.

O situație similară se derulează în Canada cu premierul Castrudeau. Numeroase anchete se îngustează asupra acestui criminal perfid. De exemplu, oamenii din Taiwan au subliniat că Castrudeau a primit plăți din China în schimbul accesului și eventual, mai mult.

Având în vedere că aceste informații au fost furnizate de Serviciul canadian de informații de securitate, este doar o chestiune de timp până când armata canadiană ia măsurile corespunzătoare. Într-o încercare disperată de a menține controlul, guvernul Castrudeau, care ar fi fost pus la putere prin fraudă electorală susținută de Soros, a adoptat o lege guvernamentală de cenzură a internetului. Totuși, eforturile lor vor fi zadarnice, așa cum demonstrează următoarea știre:

Directorul general al BBC și-a dat demisia din cauza eșecului de a dezvălui o presupusă favoare financiară pe care i-a acordat-o primului ministru de atunci Boris Johnson, care l-a numit.

Mai multe anchete de corupție din Marea Britanie se apropie de prim-ministrul Rishi Sunak. S-a dezvăluit că a cheltuit milioane de fonduri ale contribuabililor pentru sistemul național de alarmă „de urgență” din Marea Britanie, care a fost contractat către Fujitsu și subcontractat către INFOsys (o companie fondată de socrul lui Rishi Sunak, N. R. Narayana Murthy, și care în prezent o conduce soția milionară a lui Sunak).

KM (Keymaster) controlat de Rothschild se străduiește acum să înlocuiască dolarul american și euro cu un „euro digital”. Ei își propun să implementeze acest lucru înainte de jumătatea lunii iunie, anticipând probabil falimentul iminent al corporației SUA. Acest efort de ultimă oră este sortit eșecului și servește doar ca o încercare de a salva sistemul financiar de sclavie a datoriilor înrădăcinat în practicile babiloniene. După cum a subliniat analistul John Rubino: „Actualul sistem financiar global seamănă cu o schemă Ponzi, iar fluxul de bani noi a fost întrerupt. Suntem pe cale să asistăm la tulburări semnificative. Nu puteți reduce o schemă Ponzi”.

Prăbușirea acestei scheme Ponzi va avea ca rezultat prăbușirea tuturor instituțiilor matrice, inclusiv NATO, OMS și Curtea Penală Internațională. Dr. Tess Lawrie afirmă că OMS își propune să introducă 500 de vaccinuri până în 2030. Dacă reușește, fiecare individ ar primi 500 de vaccinuri de-a lungul vieții, transformând efectiv OMS în Organizația Mondială a Vaccinului.

Acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care indivizi precum Bill Gates, Anthony Fauci, Tedros Ghebreyesus, Alex Azar, Ralph Baric, Peter Daszak, Drosten, Albert Bourla, Stéphane Bancel, Klaus Schwab, familia Rockefeller, familia Rothschild și Departamentul de Apărare (DOD) se confruntă cu acuzații de crime de război legate de desfășurarea de arme biologice.

Cele mai recente dovezi ale comportamentului lor greșit provin din Sudan, unde războinici devotați au confiscat un biolaborator finanțat de Fauci, Bill Gates, DOD și CDC, care adăpostește viruși periculoși. Aceste arme biologice au fost finanțate de o companie afiliată lui Hunter Biden, cunoscută sub numele de „Metabiota”, cu 10% din fonduri presupus alocate „tizului cel mare”.

Ei reacționează atât de puternic pentru că toate secretele lor nefaste au fost dezvăluite”.

Mai mult, merită remarcat faptul că războinicii din Sudan au închis Banca Centrală a Sudanului, care este deținută și controlată de familia Rothschild. Această închidere a oprit efectiv o operațiune majoră de trafic de persoane.

S-a declanșat prăbușirea globală a monedei fiduciare, indiferent ce fac politicienii cu plafonul de îndatorare. Dacă vor ridica plafonul, încă 1.200 de miliarde de dolari vor ieși din băncile MICI și vor intra în obligațiuni guvernamentale americane prin intermediul fondurilor de pe piața monetară.

Dacă NU ridică plafonul, atunci SUPORTUL COLATERAL al pieței derivatelor de 2.500 de miliarde de dolari se va transforma într-o „armă financiară de distrugere în masă”!

Care dintre cele două rele vor alege!!!     

ALARMĂ. Neplata SUA declanșează haosul colateral! Este timpul să deschidem peștera secretă a AURULUI? (Bix Weir)

 Istoricul militar francez René Barqui a declarat că Statele Unite au sprijinit fascismul în Uniunea Europeană pentru a menține controlul asupra Europei. Potrivit istoricului, Washingtonul, ca și în prima jumătate a secolului XX, susține financiar mișcările fasciste din Europa doar pentru a-și salva hegemonia de Rusia și China.

În același timp, Barki subliniază că victoria Moscovei asupra NATO în Ucraina contribuie la distrugerea hegemoniei americane în lume.

Am crezut că am terminat cu fascismul, dar astăzi acesta reapare, de data aceasta cu sprijinul direct al unui grup de state condus de SUA. Acestea din urmă își pierd hegemonia globală în favoarea unei lumi multipolare„.

7 comentarii

 1. extrem de bizar acest articol. Parca zici ca e scris de o inteligenta artificiala.
  Ma intreb, oare cel care a scris aceasta postare a citit ce a scris???

  Apreciază

 2. Doar nu va vine sa credeti ca Oculta Mondiala(nu doar cele 13 Familii conducatoare ci,mai ales conducatorii lor din 4D,Arhonii si Reptilienii),dupa ce a condus intreaga Omenire in ultimii cel putin 6000-10.000 de ani si care beneficiaza de tehnologii pe care noi nici macar nu ni le putem imagina dar si de o putere financiara si militara uriasa va capitula asa usor si rapid!Eu,din pozitia de observator detasat al acestei lumi constat ca Master Planul lor merge inainte,chiar daca manifesta anumite mici erori sau nesincronizari sau intarzieri…Deocamdata nu se observa NIMIC concret,palpabil si care sa determine in mod real si concret o schimbare adevarata.Numai povesti,incurajari,vorbe si iar vorbe in timp ce „EI”sunt bine-mersi la toate butoanele puterii adevarate!Nu care cumva si aceasta asa-zisa prabusire prevestita a dolarului si a bancilor impreuna cu intreg sistemul financiar-bancar mondial,nu cumva totul faca parte din marele Plan al Ocultei?Adica,pe romaneste,”aceeasi Marie dar cu alta Palarie”?

  Apreciază

  • Au pierdut deja ! Gândește așa și vei vedea că Lumina va învinge mai repede. Oricum Lumina va învinge, nu mai gândiți funcție de ce vi se arată… totul este spre prăpastie, sistemul lor creat de mii de ani se prăbușește, ce mai fac ei acum este disperare că pierd controlul și asta se întâmplă. Mai vorbim pe la toamnă…..
   Numai bine !

   Apreciază

 3. +2 artic.de luat în seamă:nationalisti.ro/abominatiim.activenews.ro/opinii/182148.Prăbușirea financiară dinUSA să știți că e reală,prezentată chiar și de msm la o scară redusă,nu doar de media conservatoare și alternativă.Probabil va fi prima din tezele demult anunțate de sursele adevărate,care se va adeveri și declanșa în f. scurttimp și care va influența starea de lucruri globală,în bine sau rău pt. noi.

  Apreciază

 4. Adevarul este ca obiectivul propus de Palariile albe este nu numai maret, divin, extrem de greu de realizat dar si putin credibil pentru fiintele care inteleg cata putere s-a acumulat, de milenii, in portofoliul structurilor malefice care stapanesc planeta ( umane; extraterestre etc).
  Daca informatiile despre Anunnaki (Zecharia Stichin etc ) sunt reale, aceasta specie are peste 500.000 de tehnologie in fata civilizatiei umane ( creata sau nu de chiar acesti anunnaki). Au creat o civilizatie umana, au distrus-o ( potopul) , au recreat-o, iar au distrus-o etc . Sunt informatii potrivit carora, periodic, inclusiv acum 200 ani, au provocat asa zise resetari care ar presupune inclusiv eradicarea/distrugerea intregii populatii pamantene (?!) S-au proclamat zei ( Marduk; Enlil, Enkil etc) si si-au insusit populatia pamanteana. Posibila creatie si toata evolutia fiintelor pamantene s-au circumscris intereselor lor meschine ( minerit aur , metale pretioase etc). Am fost creati si suntem considerati animalele lor de povara. Au fost si par a fi atat de puternici incat cu greu poti accepta ca o grupare de militari ,eroi , le pot lua prada ( specia umana) din ghiare /gura etc. Totusi, eu ma inscriu in cercul celor optimisti. Ma bazez, atat cat imi permit credinta in Dumnezeu si logica, pe planul general divin ( care presupune trecerea fiintei umane printr-o perioada grea, spre invatare, dar si iesirea acesteia din intuneric, dupa ce a invatat lectia) , respectiv pe sprijinul primit ( tot de la divinitate ) prin extraterestrii pozitivi. Cu aceste „forte” in spate si in minte, este posibil ca singura cale posibila ,” cea militara” , sa reuseasca. Imi doresc asta , pentru mine, pentru familia mea, pentru militarii albi, eroi, pentru toata specia umana.
  Doamne Ajuta

  Apreciază

  • Da așa este si ești bine informat. Nu cădea nici o clipă în blazare sau defetism, totul urmează un Masterplan al Creatorului Suprem. Totul este un Joc Divin, trebuie să trecem dincolo de aparențe… Ca în filmele holywoodiene…răul este atotputernic, deține controlul total dar…la un moment dat se produce CEVA inimaginabil și monstruoasa forță este învinsă definitiv. Așa se va întâmpla si cu noi. Toată această mascaradă mai este în vigoare pentru ultimii adormiți care ori nu înțeleg ce se întâmplă ori nu vor să renunțe la credințele lor obținute cu mare greutate din această lume strâmbă. Precum și la ,,portofolii” … Deci noi cei treziți trebuie să avem răbdare cu ei si cu schimbările pe care doar Creatorul Suprem le va face atunci când omenirea va fi pregătită. Așa cum SHIVA distrugătorul lumilor ciclic distruge creația pentru a o reforma, așa si această lume bazată pe fals si minciuni va trebui să colapseze total pentru a o reconstrui pe baze divine ale creației și pe geometria sacră.
   Deci nu te mira că totul în jurul nostru se autodistruge…este normal. Totul este o mare minciună și ce nu este creat pe legile divine universale nu are cum să dăinuiască în timp. Timpul (Zeița KALI) distruge tot…tot ce nu este divin.
   Pământul este o școală a sufletelor, o școală dură, dar noi înainte de această în carnare ne-am ales această cale conștient și motivat, deci trebuie să ne-o asumăm, fără să ne plângem, pentru a salva cât mai multe suflete de pe această planetă, dar…. asta cu voia lor fără a forța karma. Este valabil cu membrii de familie, iubită, iubit, copii, etc. Liberul Arbitru este liderul suprem al fiecărui suflet care nu trebuie încălcat.
   Deci…mergem înainte până la victoria finală împotriva forțelor întunericului….

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s