Comunismul nu a murit el doar s-a travestit, trăiască Agenda 2030, C40 si orașul de 15 minute 

 Davos, Agenda 2030, C20, C40, “Orașul de 15 minute” tu ști ce ți-se pregătește ? Tu ști ca un grup select de oameni ți-au trasat deja viitorul pe următorii 10 ani ? Tu ști ce s-a discuta in numele tau și pentru binele tau in 2022 la Buenos Aires?

 În urmă cu 33 de ani cădea zidul Berlinului, și cetățenii lumii libere începeau să afle adevărul despre paradisul socialist. Cei veniți din Est le explicau fraților occidentali că oamenii aflați în spatele cortinei nu puteau să consume produse după bunul plac, accesul la anumite alimente de bază precum: carnea ouă, lapte, uleiul era restricționat. De asemenea aceștia nu puteau să călătorească în afara țării sau să își folosească mașinile în orice condiții şi după cum doreau.

 Occidentalii uimiți de aceste mărturii cutremurătoare se întrebau cum au putut est-europenii, chinezii coreenii, să cedeze atât de ușor libertățile lor.

       Green is the New Red

 Astăzi comunismul a fost rebranduit într-un stil tipic occidental cu iconuri drăguţe cu frunze verzi și fluturași. Green is the New Red.

 Lucrurile stau exact ca în caricatura ce parodiază cele trei sisteme politice majore. Comunismul fascismul și capitalismul. Astfel cele trei sisteme sunt reprezentate printr-un picior care strivește o mulțime de oameni. În fascism este un picior încălțat cu o cizmă neagră, în comunism piciorul este încălțat cu o cizmă roșie, în capitalism cizma este mov iar oamenii sunt înconjurați de panglici multicolore baloane şi clowni.

 În cele trei sisteme realitatea pare a fi aceeași diferă doar campania de marketing. Dacă comunismul se lupta cu dușmanii de clasă iar nazişti cu dușmanii de rasă capitalismul occidental și-a găsit dușmanul perfect în cetățenii care poluează și nu vor să se vaccineze.

 Lucrurile par a decurge la fel, inamicul este ridiculizat și învinuit pentru tot ce nu merge bine. În final el este lichidat. Deocamdată in capitalism doar social…

   Eco-Marxisti din toate țările uniți-vă

 Soluția este aceeași cetățenii trebuie în mod absolut voluntar să renunțe la majoritatea drepturilor lor și să și pună încrederea în politicieni. Totul pentru pretinsul bine comun, cei care refuză sunt dușmanii tuturor şi spionii unei puteri străine (cum ar putea altfel).

 Dacă forumul economic de la Davos a deschis cutia Pandorei propunându-ne să renunțăm la proprietate, alte grupuri selecte ale celor bogați și puternici ne propun “Orașul de 15 minute”.

 Evident verificatorii faptelor (fact checkers) au catalogat din inerție întreaga poveste ca fiind o teorie a conspirației, o propagandă rusă, un alt Fake News. Ca și în timpul plandemiei când ne asigurau că vaccinurile erau sigure, că ne protejau de îmbolnăvire și că nu aveau efecte adverse, aceștia nu și au făcut temele. Le-am făcut noi pentru ei și pentru dumneavoastră și urmează să prezentăm în cele de mai jos ce ni-se pregătește.

   O teorie a conspirației …

 Ce ai spune dacă cineva ar propune să nu ai voie să ai o mașină, să nu ai voie sa mănânci carne, să nu poți cumpăra mai mult de 3 perechi de haine pe an, sau să nu mai ai voie sa călătorești cu avionul?

 Ce ai spune dacă ți-aș zice că primarii din Paris, Londra Roma, Berlin, Oslo, Beijing, Toronto New York, Chicago Washington DC, San Francisco deja și-au luat un angajament în acest sens?

La C40 conspirația se transforma in acorduri scrise si angajamente ferme.

 Povestea a început în octombrie 2005 când primarul Londrei Kenneth Robert Livingstone (care a ocupat funcția de primar al capitalei Marii Britanii între anii 2000 și 2008) şi-a convins colegii primari din 18 metropole să semneze un acord în privința reducerii poluării. Atunci a fost creat C20, în 2006 primarul Robert Livingstone în parteneriat cu Clinton Climate Iniţiative (CCI) au mărit numărul orașelor implicate la 40, așa a luat naștere C40. Vezi mai multe pe situl organizației c40.0rg

 Astăzi sunt aproape 100 de orașe în această alianță a orașelor care „luptă” contra presupusei încălzirii climatice, prin a reduce consumul de alimente, haine si alte produse, prin a îngrădi dreptul oamenilor a se deplasa. Michael Bloomberg este președintele acestei organizații fiind secundat de actualul primar al Londrei Sadiq Khann. Acesta din urmă a şocat opina publica de mai multe ori declarând de exemplu că poliţia londoneză este instituţional rasistă, homofoba, misogina, sau când a declarat că londonezi vor ajunge să mănânce 300 de grame de carne pe săptămânal maxim.

 Organizația se numește astăzi C40 și își propune ca prin prestanța oferită de orașe precum  Londra, Paris, Atena, Rotterdam , Roma, New York, San Francisco, Beijing, Tokyo, Moscova să ofere un model întregii planete. Obiectivul propus este o aberație totală, respectiv emisii 0 de carbon.

    Noul NKVD se cheamă C40

 Cei implicați evident că nu sunt interesați de marii poluatori, care arunca în aer, apă și sol, aluminiu, mercur, cianuri, pesticide, ierbicide, plasticuri, micro-pasticuri și multe alte substanțe chimice de sinteză, care otrăvesc și omoară tot ce este viu pe planetă. Ei sunt interesați doar de CO2 respectiv dioxid de carbon. Obiectivul declarat este reducerea la zero a aşa numitelor GHGs respectiv “Greenhouse  Gases” adică „Gazele cu efect de seră”. Acestea fiind: Dioxid de Carbon, Metanul, Oxidul de Azot şi vapori de apă toate acestea fiind produse de organismele vii sau prin interacţiune cu organismele vii.

 Prin urmare ei vor fi mai interesaţi de văcuțele care expiră dioxid de carbon şi a căror escremente produc Metan și Oxid de Azot, decât de coloşi industrial care aruncă tone de noxe periculoase în atmosferă. Nu este un roman de George Orwell este viitorul visat de familiile Clinton şi  Soros.

 Astfel între 75 și 96 de primari membri din toată lumea la care se adaugă peste 140 de primari ne-membri și peste 300 de alți invitați se întrunesc anual să vorbească despre schimbările climatice. Sub presiunea unei asa zise „urgențe climatice” aceștia își stabilesc periodic o serie de obiective pe care ar trebui să le atingă orașele reprezentate de respectivi primari.

   Nici o conspirație, totul e făcut în văzul lumii

 Scopul declarat și care îl precizează și pe site este nu doar că setul de măsuri stabilite aici să fie aplicate în orașele reprezentate de primarii afiliați ci și ca aceste obiective să fie asumate de cât mai multe orașe ale lumii. Astfel ei invită anual alți 140 de primari şi 300 de personalităţi să asiste la conferința lor.

 Și deoarece cei peste 200 de primari membri și me-membri nu se ascund aceștia au publicat un fel de program manifest încă din 2021. Obiectivele stabilite atunci nu au atras suficient atenția până la popularizarea conceptului de „orașul de 15 minute”.

 Abia atunci lumea a conştientizat că nu de mult niște primari s-au întâlnit și-au asumat public niște obiective în numele a zeci de milioane de cetăţeni. Să trecem dar pe scurt în revistă in ce constau acestea.

  Consumul de carne în orașul de 15 minute conform C40

 Astfel tabelul 6 ne prezintă care ar trebui să fie ținta consumului de carne al cetățenilor în următorii ani. Obiectivul fiind 0 (zero) kg de carne și alte produse animale precum laptele sau brânză pe an. Citeste si AICI.

 Pentru început primarii progresiștii au stabilit că se vor mulțumi dacă vor atinge un obiectiv de 16 kg consumate de un cetățean pe an, adică maxim 300 g carne pe săptămână (cca. 40 grame pe zi). Însă obiectivul stabilit este 0 (zero) kg de carne pe an de cetățean.

 Când vine vorba de produse lactate, precum lapte, brânză iaurt, unt, sana, chefir acești psihopați își propun într-o primă fază o limită de 90 de kg de astfel de produse pe an de cetățean. Respectiv 1,7 kg lactate pe săptămâna. Iar în a doua fază obiectivul propus este 0 (zero) kg de produse din lapte si derivate din lapte pe an. Vezi mai multe si AICI

 Nu este o teorie a conspirației, nu este nici măcar propagandă rusă deoarece Moscova este unul din orașele semnatare. Nici nu mai vorbim de China care participă cu 13 orașe, respectiv: Beijing, Chengdu, Dalian, Fuzhou, Guangzhou, Hangzhou, Hong Kong – Hong Kong, Nanjing, Qingdao, Shanghai, Shenzhen, Wuhan, Zhenjiang.

   Posesia de mașini personale în viziunea C40

 Cei care posedă mașină s-ar putea să aibă o surpriză, globaliștii le-au făcut planuri mari și la acest capitol.

 În primă instanță obiectivul propus este de 190 de mașini pe 1000 de persoane. În timp ce obiectivul final este atenție 0 mașini private pe fiecare oraş implicat în program.

 Ne putem întreba cum ar putea primarii să forţeze acestă tranziţie iar răspunsul nu este deloc dificil. Să nu uităm de taxa pe oxigen prin care Gabriela Firea dorea instituirea unei zone numite  “Zaca” unde mașinile cu normă de poluare sub Euro 3 să fie interzise iar maşinile euro 3 şi 4 să fie obligate să cumpere vinieta Oxigen.

 Mai este vorba şi de spaţiile de parcare sau de planul de urbanism de care vom vorbi mai la vale. In mare primarul este omul potrivita în a iti ingreuna viața pănă acolo unde să renunți singur la mașină.

   G40 şi călătoriile cu avionul.

 Când vine vorba de călătoriile cu avionul acești globaliști și-au stabilit într-o primă fază ca fiecărui cetățean să-i fie permis o călătorie de 1500 de km la fiecare doi ani. Scopul final declarat este de o singură călătorie nu mai mare de 1500 de km la fiecare trei ani.

   G4 şi numărul de haine.

 Când vine vorba de haine numărul acestora ar trebuisă fie limitat conform G40, în prima fază la 8 perechi noi de haine pe an pentru fiecare cetățean, iar scopul final stabilit este de trei perechi noi de haine pe an.

   Reducerea construiri de clădiri și a folosirii cimentului și otelului de calitate

 Deși este puțin mai greu de înțeles globaliști doresc sa lovească si in sectorul construcțiilor unde doresc reducerea cererii de clădiri noi (cu 20%), dar si reducerea folosirii materialelor de calitate, ciment performant si otel. In acest moment oricine are o idee despre rezistenta materialelor ar trebui să înceapă s iși dea singur palme, globaliști par a propune folosirea a mai puțin beton si otel in clădiri care ar urma să fie înlocuit cu materiale prietenoase cu mediul. 

 Cine să fie oare partenerii și sponsorii acestei nebunii, ei bine printre aceștia regăsim: Forum Economic Mondial- WEF, Fundația Rockefeller, Clinton Foundation, Fundația Pentru o Societate Deschisă, deținută de Soros, dar chiar si companii high-tech, precum Google.

     Cum se va proceda?

  Evident apare întrebare cum ar putea primarii să impună toate aceste schimbări iar răspunsul pare să fie legat la toate punctele de mai sus de planul de urbanism. Peste tot în lume s-a urmărit creşterea haotică a numărului de rezidenţi în marile oraşe. La noi se estimează că circa un sfert din populaţia  României locuieşte în Bucureşti. Avem o populaţie de circa 19.000.000 din care circa 6.000.000 sunt plecaţi din ţară iar aproximativ 4.000.000 locuiesc permanent său temporal în Bucureşti (2 milioane rezidenţi la care se adaugă navetişti, studenţi, nerezidenţi etc).

 La  238 de kilometri pătraţi Bucureştiul ajunge să fie una din cele mai suprapopulate capitale din lume.

 În Bucureşti s-a construit mult şi dezorganizat, clădiri tip zgârie nor în zone cu case mici, s-a construit fără spaţii de parcare prin parcuri şi în vecinătatea altor blocuri. Situaţia nu este foarte diferită în multe alte metropole. Prin urmare se impune un plan de acţiune şi iată că globalişti au deja soluţia, vom renunţa la maşină şi vom avea bicicletă, vom renunţa la carne şi vom mânca brocoli şi ciuperci. De asemenea vom avea 3 seturi de haine şi vom călători rar cu avionul, totul într-un oraș de 15 minute.

Cine nu înţelege „urgenta climatica” este fie prost, fie conspiraţionist fie plătit de ruşi.

     European Green Deal

 European Green Deal, este un set de inițiative politice ale Comisiei Europene (pe care nu o votează nimeni), aprobat în 2020 cu scopul general de a face Uniunea Europeană (U.E.) neutră din punct de vedere climatic până în 2050.

 Spre a atinge scopul că Uniunea Europeană să devină primul „bloc neutru din punct de vedere climatic” din lume şi din istorie până în 2050 obiectivele iniţiativei se extind în numeroase domenii. Astfel iniţiativa are obiective extinse la sectoare diferite precum: construcții, biodiversitate, energie, transport și alimentația populației. În privinţa alimentaţiei se vorbeşte de creșterea disponibilității opțiunilor de alimente sănătoase și ajutarea consumatorilor să înțeleagă evaluările de sănătate ale produselor. Vezi mai multe AICI

 În mai 2021, Comisia Europeană a adoptat un plan de acţiune la nivel comunitar, intitulat „Către reducerea la zero a poluării aerului, apei și solului”. Si ce era o dată o conspirație a devenit fapt.

 Observăm că se merge în aceeaşi direcţie ca şi C40, Agenda 2030, Davos, toate pleacă de la o pretinsă „criza” toate fac apologia restricţiilor din pandemie invocând ca „atunci s-a putut”.

 În România un proiect de lege „privind mobilitatea urbană durabilă” inițiat de Guvernul Ciuca are în vedere o serie de direcții între care eliminarea mașinilor personale. Sună a agenda C40?

     Concluzii:

 Dacă începând cu anii 1920 coorporatile din S.U.A au început să implementeze “plan obsolescence” o politica prin care produsele erau proiectate cu o durată de viață utilă limitată artificial, sau intenționat calculată sa se strice după un număr de utilizări; astăzi cetățenii sunt apostrofați pentru consumerism și ni-se spune că modul nostru de viață actual nu mai este „sustenabil”. Vina este evident a noastră!

 Încă nu se spune pe față, dar concluzia pare evidentă, noi “oamenii” suntem cancerul care distrugem planeta, norocul nostru că avem niște elite globaliste (i)luminate care s-au gândit la cum să salveze planeta de noi oamenii. Aici puteți citi despre inițiativa primarilor din Londra si New York sa cartografieze emisii bazate pe consum in parteneriat cu American Expres.

 In rest ce credeți ca va genera acest plan cu reducerea producției de alimente, a producției de haine, a construcției de locuințe ? Să ii vedeți cu ce fețe uimite vor veni să ne spune ca nimeni nu avea cum să știe dar ei au deja o soluție pentru criza economica creeată.

    Sursa: https://razboiulinformational.ro/

3 comentarii

  1. Apropo’de răzb.informațional:cred că e cel puțin unul din motivele pt.care au început să bage de ieri acest lockdoor(chenarul cu abonarea la site)infiltrat între pașii(puțini) de touchsmartscreen pe care eram obișnuiți să-i parcurgem zilnic pînă la apariția site-ului pe ecran.Am așteptat să apară și artic.de azi ca să văd dacă ei urmăresc blocarea site-ului(prin condiționarea ‘abonării’) sau vor bloca vizionarea doar în zilele în care tema din articol va fi considerată a fi ‘periculoasă’deA.I.-ul platformei de difuzare a site-ului,la adresa elitelor khazare.Și surpriză:azi n-au mai cerut ‘abonarea’ca formulă de acces la articolul zilei.Înseamnă că tema de azi nu-i zgîrie ci doar cele de genul celei de ieri.Nu că artic.de azi n-r fi beton dar cred că s-au obișnuit ca măgarul cu biciul cu articole cu temă mai puțin dură în ce privește vinovăția lor,zic eu.Un alt motiv pt. infiltrarea acestui lockacces ar fi nevoia lor de a ști în mod cît mai personalizat care sînt adepții mentalității difuzate de site.Asta li se aplică și restului entităților informaționale de gen.Cunoscîndu-ți emailul pot ajunge prin GPS,funcția de locație(chiar dacă nu e activată de user),motorul de căutare folosit,browserul și alte funcții care le cunosc doar developerii,să ajungă la firma de net la care ești,la routerul tău și în final la social id.Eu folosesc o sursă de semnal exterioară neparolată(la liber).Nefiind abonat,nu te pot găsi.Accesez printr-un proxyserver cu vpn clonat în cloud.Totul nefiind în afara reglementărilor în vigoare.În acest fel te vor vedea accesând de oriunde și de nicăieri simultan.E cea mai bună formă de a sta invizibil,le apari peste tot.Dacă ești cu un pas înaintea lor permanent,n-ai nici o treabă.Mi-am făcut un email nou în plus pe care-l folosesc doar pentru a dez(locka)artic.site-ului din zilele cînd va mai avea lacăt.Cu emailul vechi nu găseam codul trimis de ei(4digit)pt.a le ‘confirma’că emailul folosit e al meu.Niște nenorociți,ca-n reclama cu ‘niște țărani’.Nu știu dacă în spatele deciziei de în ceput de cenzură stă propria platformă a site-ului sau google sau alta dar beneficiarii finali știm cine sînt.Cereți ajutorul cei care nu mai răzbiți la a accede la vizionare,pt.că Marius va avea parte de nr.de cititori în creștere,asta au provocat ei acum,și-au dat cu stîngu’n dreptu’.Ca-n filmul cu nea Mărin miliardar:M.Mălaimare:A-ți încurcat-o cu mine,l-ați furat pă neica!La mulți ani de Sf.C-tin și Elena!P.S.Nici măcar pînă la ora24 a zilei nu te lasă să revizionezi artic. zilei după ce te-ai abonat,după1-2ore dacă revii trebuie să te loghezi iar!

    Apreciază

  2. multumesc lui D ca toate acestea vor ramine in stadiu de… vorbit – poa’sa vorbeasca ei ca asta le a mai ramas – si asta va disparea complet

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s