Comisia de Supraveghere a Camerei a prezentat astăzi evidențele bancare care indică faptul că vicepreședintele Joe Biden, în timp ce era în funcție, a primit mită de 1 milion de dolari de la magnatul imobiliar român Gabriel Popoviciu   

  Hunter Biden și colegii săi de la o firmă de avocatură de mare putere au încercat să-și valorifice conexiunile guvernamentale în ultimele luni ale administrației Obama într-o încercare eșuată de a ajuta un magnat imobiliar român să evite o condamnare pentru acuzații de luare de mită.

E-mailurile obținute din laptopul abandonat al lui Hunter arată că tânărul Biden – care atunci lucra ca consilier la Boies Schiller Flexner LLP – a contactat fostul director FBI Louis Freeh în iunie 2016 despre cazul lui Gabriel Popoviciu, care a fost acuzat că a achiziționat teren pentru a construi în București un mall la un preț sub nivelul pieței. Hunter Biden s-a întâlnit de mai multe ori cu tatăl său în timp ce lucra pentru un magnat imobiliar român acuzat de corupție – un efort care i-a adus celui de-al doilea fiu și asociații lui Joe Biden „milioane” de dolari, a declarat pentru The Post o sursă apropiată aranjamentului.

Experții au declarat anterior pentru The Post că eșecul lui Hunter Biden de a se înregistra ca agent străin a fost aproape sigur o încălcare a Legii Federale de Înregistrare a Agenților Străini.

Gabriel Popoviciu a fost un magnat imobiliar român. Făcuse sute de milioane de dolari în România. El a fost condamnat pentru luare de mită și condamnat la șapte ani de închisoare și dorea ca această condamnare să fie anulată. În acest efort, el l-a înrolat pe Hunter Biden și un număr dintre partenerii săi de afaceri pentru a vedea ce ar putea face în acest sens și milioane de dolari, potrivit cuiva cu care am vorbit implicat în acel efort, au făcut mânării cu Hunter și prietenii săi pentru asta.

Se pare că Hunter a făcut totul pentru că ceea ce este cu adevărat nou aici este că dacă te uiți la calendar cu cel puțin trei ocazii diferite, când Hunter făcea afaceri în numele acestui român, imediat după ce s-a întâlnit cu tatăl său. Toate acestea le puteți vedea în calendar. Aveți situații în care el este în România întâlnindu-se cu ambasadorul SUA în România pentru a discuta despre caz și se întoarce din România, iar două zile mai târziu, ia micul dejun cu tata la Observatorul Naval…

Fostul director FBI Louis Freeh a făcut și el parte din acest efort de a anula condamnarea împotriva lui Popoviciu. Nu există niciun motiv ca Hunter și Louis Freeh să aibă un apel la acel moment, în afară de Popoviciu. După cum puteți vedea din acel e-mail, confirmă ceea ce puteți vedea în calendar că a existat o întâlnire cu Joe Biden în aceeași zi, la doar două ore după aceea.

Bineînțeles că este implicate și putoarea neomarxistă Kovesi…

 

Sperăm că se face dreptate în SUA, iar regimul criminal fals Biden va cădea și apoi va veni tăvălugul și în Europa și România…

    Sursa: https://amg-news.com/

4 comentarii

  1. Koveși trebuie încarcerată pentru TRĂDARE!
    A fost și este cel mai mare rău al României!!!
    De aceea merge pe stradă cu ceata de bodyguarzi după ea!( a fost filmată de George Simion).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s