Forțele Speciale au efectuat un raid asupra unui depozit de muniție al IRS, care s-a dovedit a fi de medicamente destinate Ucrainei    

  Guvernatorul Dakota de Sud, Kristi Noem, a semnat în această săptămână un ordin executiv pentru a investiga cauza penuriei de medicamente la nivel național, care s-a agravat de când regimul criminal Biden a furat alegerile din 2020 — White Hats, totuși, cred că au o idee clară de ce americanii bolnavi nu pot găsi medicamente de bază, cum ar fi antibioticele: administrația strânge stocuri de medicamente și le trimite în Ucraina.

Forțele Speciale ale Statelor Unite au percheziționat lunea trecută un depozit din Staten Island, New York, unde se așteptau să găsească lăzi cu sute de mii de cartușe de muniție destinate clădirilor Internal Revenue Service din întreaga țară. Când regimul a dat pentru IRS 80 de miliarde de dolari pentru a angaja și înarma mii de noi asasini de investigații penale anul trecut, comisarul maniac al Serviciului, Charles Rettig, a comandat orice tip de armă care există sub soare. Rettig s-a pensionat în noiembrie 2022, dar succesorul său, Danny Werfel, i-a jurat credință lui Joseph Biden și a promis că va crește veniturile IRS, sub amenințarea armei, dacă este necesar. Real Raw News a raportat despre eforturile White Hats de a confisca respectivele arme înainte ca agenții IRS să le poată folosi pentru a viza cetățenii americani.

O sursă din biroul generalului Smith a declarat pentru RRN că generalul a primit „informații credibile”, arătând către un depozit de 7.500 de metri pătrați plin de la podea până în tavan cu lăzi de muniții. El a spus că informatorul era cunoscut pentru a oferi informații exacte și că i-a oferit generalului Smith imagini statice exterioare și interioare ale unității. Imaginile au arătat munți de lăzi de oțel și lemn cu scriere șablonată care indică cantitatea și calibrul.

Informatorul a spus că depozitul va fi golit în cinci zile, deși nu este clar cum a obținut aceste informații. Cu toate acestea, generalul Smith a tratat pontul așa cum ar face-o cu Evanghelia – suficient de solid pentru a da o lovitură triumfătoare hegemoniei statului adânc.

Așa cum a făcut adesea, generalul Smith a discutat cu comandantul Grupului al 5-lea forțe speciale, Brent Lindemen, și împreună au formulat un plan. Au trebuit să ia o decizie logistică pentru a confisca sau distruge muniția. Distrugerea acestuia a însemnat manipularea explozivilor, care ar fi declanșat un spectacol pirotehnic în stilul zilei de 4 iulie, ar fi deteriorat casele și afacerile din apropiere și ar fi atras atenția nedorită. Astfel, au optat pentru o abordare mai puțin cavalerească. Forțele speciale ar pătrunde în depozit și îl țineau ocupat până când camioanele veneau să golească locul. Ei ar incapacita apoi șoferii/încărcătorii și ar controla vehiculele.

Să fim eficienți. Putem folosi muniția pentru războiul care vine”, i-a spus generalul Smith colonelului Lindeman.

Dar când Forțele Speciale s-au infiltrat luni în depozit în orele dinainte de zori, nu au găsit nicio muniție sau artilerie. Lăzile de muniție dețineau mii de cutii de medicamente aflate în prezent pe lista deficitului de medicamente a FDA: de la amoxicilină la plasturi de fentanil, de la penicilină la tramadol și oxicontină, un amestec de antibiotice și analgezice narcotice. Ei au găsit, de asemenea, manifeste de transport maritim care spuneau că lăzile urmau să fie transportate la Aeroportul Internațional John F. Kennedy, cu destinația finală Varșovia, Polonia.

Semnalele roșii au apărut chiar atunci”, a spus sursa noastră, „și a fost imediat evident ce se întâmplă. Singurul motiv pentru a trimite ceva în Polonia este ca acesta să fie transportat de la graniță în Ucraina. Știm că administrația nelegitimă trimite arme acolo, dar nu au spus că epuizează rezervele de medicamente. Fură medicamentele americanilor pentru a le oferi Ucrainei.

Forțele Speciale, a spus el, au comunicat descoperirea lor col. Lindemen, care l-a informat pe generalul Smith despre subterfugiu. Au ordonat Forțelor Speciale să adopte o poziție defensivă în jurul depozitului și să aștepte sosirea celor care veneau să golească magazia. Nu așteptaseră mult; în dimineaţa următoare trei remorci de tractor au tras în parcare. Unul s-a întors la un port de încărcare și atât șoferul, cât și pasagerul au descuiat ușa remorcii, din care o jumătate de duzină de oameni, probabil echipajul de încărcare, au sărit afară și au așteptat ca șoferul să deschidă ușa de expediere/primire a depozitului. Șoferul a deschis ușa de oțel și s-a trezit privind o duzină de puști îndreptate spre el.

Șoferul a încercat să scoată un pistol dintr-un toc de umăr și a fost împușcat, în timp ce muncitorii, care aparent nu vorbeau engleza, au strigat în spaniolă: „Somos temporales. Nos damos por vencidos” sau „Suntem lucrători temporari și renunțăm”.

Definiția capitulării a sfidat însă logica. Unul a scos un pistol-mitralieră Heckler & Koch MP5 când un glonț al Forțelor Speciale i-a perforat fruntea, ucigându-l pe loc. Percepând restul ca fiind o amenințare, Forțele Speciale au împușcat șoferul, pasagerul și ceilalți încărcători, apoi au înconjurat celelalte două autotractoare, ordonând ocupanților să coboare sau vor fi împușcați.

Asta a pus capăt luptei. Restul nu au vrut să fie uciși. Special Forces, de fapt, a pus acele echipaje să încarce conținutul depozitului în remorci. Suntem destul de siguri că toți, în afară de cei din taxiuri, erau ilegali care credeau că sunt doar angajați pentru a face o slujbă, precum cei pe care îi vedeți stând în afara oricărui Home Depot. Oamenii noștri au preluat controlul camioanelor și acum avem medicamentele din depozit, deocamdată. Fără îndoială că era destinat lui Volodymyr Zelenskyy. Privarea de medicamente a cauzat probabil moartea multor americani buni. Nu, nu am găsit gloanțe în depozit, dar totuși aceasta a fost o victorie semnificativă”, a spus sursa noastră.

    Sursa: https://realrawnews.com/

6 comentarii

 1. Desi sunt abonata pe acest canal,nu sunt lasata sa citesc ultimul articol legat de nazistii ucraineni .Ce se intimpla oare?Se simte cineva deranjat de postarile dvs.?

  Apreciază

 2. Eu am reusit sa intru sa citrsc articolul cu nazistii dar mi sa cerut imeil si dupa aceea mia cerut un cod din 4 cifre care a fost trimis pe imeil pentru autentificare , si pana la urma am reusit . Multumesc frumos .

  Apreciază

 3. Buna seara, desi va urmaresc din 2013 dar nu sunt abonat, acum sunt obligat sa ma abonez si sa dau e-mailul pentru a citi ultimul articol, este initiativa dv? Doar asa voi mai putea sa va citesc postarile? V-am apreciat si va voi aprecia munca depusa neobosit. Multumesc.

  Apreciază

   • Probabil e inca un pas spre cenzura si control. Cauza principala cred ca este titlul articolului. Daca pentru a avea acces la articol trebuie sa te inregistrezi cu o adresa de e-mail, apoi primesti cod s.a.m.d. e clar ca sunt luati in vizor si cititorii unor astfel de articole pentru un eventual profil socio-psihologic si ulterior clasificati drept „periculosi pentru societate” sau ce le-o mai trece prin cap.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s