Raport Ben Fulford (16.05.2023) – Alianța pentru Eliberarea Planetară a obținut victorii majore în timp ce show-ul de groază Biden este preluat   

  Alianța de Eliberare Planetară a obținut victorii majore săptămâna trecută în Statele Unite, Marea Britanie, Thailanda și Pakistan, în timp ce bătălii majore se dau cu furie în Europa și Turcia.

În SUA, trezirea în masă a atins o masă critică, deoarece 70% dintre americani sunt de acord că afacerile străine ale președintelui american fals Joe Biden, schemele de mită și trafic de influență sunt „foarte grave.” Aceasta înseamnă că majoritatea oamenilor sunt acum aproape de adevăr.- https://www.dailymail.co.uk/news/article-12077151/Most-voters-say-Joe-Hunters-business-deals-links-alleged-bribery-scheme-serious.html

Acum trebuie să nu mai fie distrași de avatare precum Biden sau George Soros, astfel încât să putem viza și neutraliza adevăratul inamic. De aceea, rog cititorii să împărtășească următoarele două videoclipuri scurte prietenilor și familiei care își dau seama că ceva nu este în regulă, dar încă nu înțeleg ce este.

Primul este despre familia Rockefeller și controlul lor rău asupra industriilor medicale și a altor industrii.

   Cine a fost John Rockefeller   

Următorul identifică BIS ca sursă a problemei, dar nu poate numi proprietarii Rothschild/Rockefeller etc.   https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241053%2Fpl_629036819_-2

Dacă nu țintim sursa reală a problemei, vom continua să ne frământăm inutil ca niște orbi furiosi. Iată câteva nume specifice ale criminalilor de război care trebuie aduși în fața justiției: David Rockefeller Jr., Hillary și Bill Clinton Rockefeller, Mark Zuckerberg Rockefeller, John Podesta Rockefeller, Klaus Schwab Rothschild și alți diferiți Rothschild (cu posibila excepție a lui Nathaniel care a cooperat cu alianța de eliberare), familia regală olandeză etc. De asemenea, trebuie să mergem după servitori de top precum Victoria Nuland, Eliot Abrams, Justin Castrudeau, Bill Gates, Larry Fink, Vladimir Zelensky, Alex Soros, Chrystia Freeland, Jens Stoltenberg etc.

Zdrelensky nazistul cerșetor … 

 Într-un singur semn care indică amploarea crimelor lor de război: „Probabil că au mai rămas doar 18 milioane de oameni în Ucraina în acest moment, au fost inițial 34,5 milioane și dacă te întorci în anii 1990, trăiau peste 80 de milioane de oameni.”, potrivit colonelului Douglas MacGregor.

Acesta este un genocid deliberat și masiv, menit să ucidă bărbații și să înrobească femei și copii în scopul torturii și sclaviei. Acest lucru nu s-a întâmplat în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, SE ÎNTÂMPLĂ ACUM. Orice oficial guvernamental care își exprimă sprijinul pentru ceea ce se face în Ucraina este un criminal de război și va fi tratat ca atare.

Acest lucru se întâmplă. Putem confirma că acțiunea militară împotriva acestor oameni este în desfășurare. Am fost alertați de cititori despre zvonurile că generalul superior al Pentagonului Mark Milley este mort. Am cerut două surse de la Pentagon să confirme. Unul a spus: „Generalul Milley a fost înlocuit cu un Avatar și CGI”. Un alt om care îl cunoaște personal i s-a spus că „era ocupat” când a încercat să ia legătura. Alte surse ne-au spus că elicopterele Blackhawk au zburat compact spre Washington DC.

Pentru a-și ascunde mișcările, camerele meteo au fost închise de-a lungul coastelor SUA.

Într-un semn, Donald Trump este comandantul șef, falsul avatar Joe Biden a luat brusc o întorsătură de 180 de grade și a trimis trupe la granița cu Mexic pentru a opri sute de mii de „imigranți ilegali” de vârstă militară, care încearcă să intre în țară (noi vom raporta mai multe despre războiul civil din SUA mai jos).

Există, de asemenea, un război secret uriaș care se desfășoară în Marea Britanie acum. Mafia khazară încearcă să folosească încoronarea satanică a regelui Carol (a avut loc la șase luni, șase săptămâni și șase zile după uciderea reginei Elisabeta a II-a) ca o scuză pentru a prelua controlul asupra sistemului financiar cuantic. Șeful MI6 (numit de Elizabeth) nu are nimic din toate astea și raportează că este „Sub atac cibernetic susținut și amenințare cu moartea. Sunt în contact noaptea cu Richard Moore la MI6 din Londra și într-un cordon de poliție închis și încuiat… Cineva simte căldura după ce am exercitat o presiune masivă pentru a desface [strângerea Rothschild asupra sistemului Western Banking]”. Acest atac disperat este legat de iminentul faliment al CORPORATIEI STATELE UNITE ALE AMERICII. Acest lucru este de așteptat să aibă loc în iunie, așa cum recunosc chiar și sclavii Rockefeller, precum criminala Janet Yellen (șefa Trezoreriei). Poate că tocmai au cumpărat puțin timp vânzând încă 26 de milioane de barili din Rezerva strategică de petrol.- https://oilprice.com/Latest-Energy-News/World-News/US-Could-Start-Buying-Oil-To-Refill-SPR-As-Early-As-June.html

dar, scrisul este pe perete. Yellen i-a avertizat pe criminalii G7 care se adună în Japonia „o nerespectare a obligațiilor SUA ar produce o catastrofă economică și financiară”. – https://insiderpaper.com/us-debt-brinkmanship-risks-serious-costs-yellen/

Ea greșește, ar însemna o creștere uriașă a averii pentru 99% dintre americani, deoarece fondurile furate de criminali 0,01% și clasa de servitori 1% le sunt returnate prin jubileu. Faliment sau nu, bătălia pentru a-i doborî pe acești criminali se îndreaptă spre victorie. Pe acest front, Comisia de Supraveghere a Camerei a dezvăluit cei nouă membri ai familiei Biden care au primit transferuri bancare de la cetățeni străini prin intermediul unor companii-fantomă:

       1. Hunter Biden

       2. James Biden

       3. Sara Biden

       4. Hallie Biden

       5. Kathleen Biden

       6. Melissa Biden

       7. Nepoată/nepot

       8. Nepoata/nepotul

       9. Nepot

Ei au emis, de asemenea, o citație obligatorie din punct de vedere legal către FBI pentru un document cheie în schema criminală a familiei Biden. FBI refuză să se conformeze, ceea ce înseamnă că forțele speciale vor fi trimise în sediul lor pentru a aresta oficiali de rang înalt, spun surse de la Pentagon.

Într-un alt semn că Trump este din nou la conducere, i s-a permis să spună adevărul pe CNN despre alegerile furate și multe alte lucruri. Vedeți videoclipurile de mai jos extrase. Trump îi îndeamnă pe legislatorii republicani să declanșeze prima neîndeplinire de obligație a datoriei SUA. După cum știe Trump, implicit este nevoie pentru a declanșa jubileul și naționalizarea Rezervei Federale private.

În plus, există acum 413.220 de acuzații sigilate de marele juriu, cu California și Texas în frunte. Numărul mediu de acuzații sigilate înainte de Trump și 2016 este de 1.500 de cazuri pe AN. Deoarece fiecare rechizitoriu sigilat poate conține mai multe persoane, se pare că aproximativ un milion de sataniști din SUA au fost identificați și vor fi trimiși în curând în lagărele de internare pentru reeducare sau pedeapsă.

Remarcăm, de asemenea, jurămintele lui Robert F. Kennedy, Jr. de a termina slujba începută de JFK, prin dezmembrarea completă a CIA dacă va deveni următorul președinte al SUA.

Cineva trebuie să-i spună lui Kennedy că David Ben Gurion (fost PM al Israelului) a fost cel care a ordonat uciderea unchiului și a tatălui său în numele maeștrilor săi Rothschild/Rockefeller. De asemenea, trebuie să-și dea seama că CIA are o personalitate dezbinată și că pălăriile albe de acolo chiar îl susțin; în special poziția sa față de Covid și vaccinuri. Apropo, străbunica lui Kennedy a fost sora străbunicii mele McCarthy, așa că suntem rude de la distanță. Între timp, în timp ce politicieni adevărați precum Kennedy continuă să insiste pentru adevăr, CGI sau avatarul Biden continuă teatrul absurdului spunând: „Vom rezolva toate problemele lumii”. Falsurile sunt tot zâmbete, dar refuză să răspundă la întrebări.

Urmează-l pe Biden fals mascat spunând: „După ce nu am mai fost vicepreședinte, am devenit profesor la Universitatea din Pennsylvania timp de patru ani”. Biden a fost plătit cu 1 milion de dolari, dar nu a predat în nicio clasă. Vom fi cu atenție pentru a vedea dacă „Biden” apare la întâlnirea G7 de săptămâna aceasta din Japonia.

Apropo, mulți oameni încearcă să facă o mare înțelegere despre faptul că Japonia deschide un birou de legătură NATO. Acest lucru este doar pe buze și nu înseamnă că Japonia va începe să furnizeze arme Ucrainei sau să lupte pentru NATO. Cu alte cuvinte, este doar un mare PR nimic real.

Vorbind despre NATO, să ne uităm la ce a făcut această organizație criminală. Pe acest front, Parchetul polonez pentru crima organizată și corupție investighează rolul fostului cancelar german Gerhard Schroeders „în pregătirea invaziei” Ucrainei, potrivit surselor de informații poloneze. De asemenea, pentru oricine cunoaște pe cineva care vrea ca Ucraina să „Câștige” războiul, întreabă-i de ce Statele Unite nu au încetat să cumpere uraniu din Rusia de când a început războiul?

https://www.newsweek.com/putin-selling-us-nearly-billion-dollars-nuclear-fuel-1799788

Potrivit informațiilor poloneze, „există multe motive pentru care elitele lumii nu vor să renunțe la Ucraina. Nu numai că era centrul lor de corupție; spălarea banilor, laboratoarele de arme biologice și Adrenocrom, traficul de persoane etc., pare să fie, de asemenea, un teren de testare pentru Digital ID, o societate fără numerar pe care doresc să o creeze peste tot. Are sens ca o țară în război să investească timp și bani în astfel de proiecte tehnologice atunci când populația suferă și țara are nevoie de reconstrucție?

Colonelul Douglas MacGregor adaugă: „Știm că Larry Fink de la BlackRock și prietenii săi au crezut toți că vor încasa în mare măsură, vor cumpăra tot ce a mai rămas în Ucraina și vor exploata pentru totdeauna regiunea și populația. Asta nu se va întâmpla acum.

Acesta este același Larry Fink care spune: „Comportamentele vor trebui să se schimbe, comportamentele trebuie forțate, iar la Blackrock, forțăm Comportamentele”.

Vom vedea dacă va mai avea aceeași aroganță atunci când alianța militară va forța să intre în biroul lui penthouse și-l va duce în tribunal”, comentează o sursă CIA.

Același lucru pentru „marea resetare” a lui Klaus Schwab Rothschild care spune „Obișnuiește-te cu nicio intimitate. Trebuie să te comporți așa cum îți spunem noi să te comporți, altfel…”

 Klaus Rothschild și membrii familiei sale se confruntă cu arestări pentru că sunt pe punctul de a pierde Europa. Prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki cere reintroducerea pedepsei cu moartea, deoarece se va dezvălui foarte curând că există mii și mii de torționari pedofili, spun sursele Mossad,- https://humanevents.com/2023/05/10/polish-pm-calls-for-reinstating-death-penalty-after-killing-of-8-year-old-boy?utm_campaign=64483

În Franța, revoluția încă merge puternic și dă iadul „poliției”. Poporul francez îi împinge înapoi. Poporul francez vrea să iasă din UE. Ei taie steagul UE. În semn de cât de nepopular este Macron, a trebuit să facă ceva ce niciun alt președinte francez nu a trebuit să facă și să izoleze centrul orașului Dunkerque, astfel încât să poată vizita însoțit de 5 miniștri, peste 1500 de ofițeri de poliție și generali. Orice lider ce-I este atât de frică de poporul său este condamnat (dă Doamne și la noi în România, să le fie frică să iasă pe stradă sau să stea în vilele lor din furăciuni…).

Nu i-aș da un nichel înfundat lui Macron în altă lună, aș fi surprins dacă el mai este acolo”, spune colonelul MacGregor.

Britanicii vor găsi un nou lider și vor trece prin guverne până când economia se va prăbuși”, adaugă el. „Adevărata întrebare este ce se întâmplă la Berlin cu Sholz, care este probabil cel mai neinteresant, neimaginativ și neimpresionant lider pe care îl are Germania.

Același lucru se poate spune despre Justin Castrudeau din Canada. Câțiva dintre avatarurile lui, și probabil Castrudeau însuși, au fost deja uciși, iar cel mai tânăr seamănă puțin cu el.

Acum acoliții săi din mafia khazară au atacat provincia rebelă Alberta. Iată cele mai recente informații de la serviciile secrete canadiene cu privire la acțiunile sale:

 „Justin Castro și prietenilor săi nu le place Alberta pentru că i se opun deoarece vrea să promoveze mașinile electrice. Asta înseamnă că trebuie să distrugă industria petrolului și gazelor. În unele zone, oamenilor li s-a spus să evacueze. Ulterior, s-au întors acasă și au găsit că casele lor au fost jefuite și doar RCMP păzește locul.”

Fiți liniștiți, Castrudeau și acoliții săi vor fi doborâți când epurarea SUA va fi completă. Rusia ajută. Când președintele rus Vladimir Putin este judecat ca criminal de război, toți președinții americani care au provocat zeci de războaie în întreaga lume fără să aibă măcar dreptul de a face acest lucru ar trebui să se alinieze cu el. Asta s-ar putea întâmpla în curând. Remarcăm că Uniunea Sovietică a fost restaurată de facto, deoarece șapte din nouă șefi de stat CSI au venit la Moscova pe 9 mai pentru tradiționala paradă de Ziua Victoriei din Piața Roșie. Nu au apărut doar Azerbaidjanul și Moldova.

Lucrând cu China și Pălăriile Albe din vest, Rusia a eliberat acum cea mai mare parte a planetei.

Thailanda este ultima țară care a fost eliberată. Noul prim-ministru al Thailandei este doamna Paetongtarn Shinawatra, al cărei tată Thaksin și mătușa Yingluck au fost înlăturați prin lovituri de stat militare separate. Shinawatra este un membru al pălăriilor albe a Alianței pentru Eliberarea Planetară. Aceasta înseamnă că țara nu mai este sub controlul unui rege dependent de heroină ținut ostatic de MK în Europa. Rusia și China luptă, de asemenea, pentru eliberarea Orientului Mijlociu. Rusia a declarat miercuri că o foaie de parcurs pentru normalizarea relațiilor dintre Siria și Turcia este în curs de elaborare în coordonare cu miniștrii apărării și serviciile de securitate din Iran, Rusia, Siria și Turcia la Moscova.- https://insiderpaper.com/russia-offers-roadmap-to-mend-syria-turkey-ties/

Acest lucru a dus la o luptă serioasă pentru Turcia. Mafia khazară a încercat să țină Turcia sub controlul lor, încercând să fure alegerile de duminică trecută. Ei au reușit să forțeze un tur de scrutin recurgând la mai multe amenințări cu armele tectonice, au spus surse Mossad.

Un proxy sever a fost, de asemenea, izbucnit în Pakistan săptămâna trecută. A început cu zeci de trupe paramilitare care l-au împins pe fostul prim-ministru Imran Kkan într-un SUV negru, în timp ce alții i-au învins pe unii dintre susținătorii săi într-un complex de judecată. Apoi, susținătorii săi au incendiat clădirea radioului de stat, au incendiat casa privată a premierului Shehbaz Sharif, au luat cu asalt sediul Comisiei Electorale (unde se aflau aparatele de furt de voturi), au jefuit depozitele de arme și au început practic o revoluție (au dat foc inclusive unei baze militare americane, n.b.).

Acest lucru a dus la lupte interioare grave în cadrul armatei, care au forțat Curtea Supremă a Pakistanului să declare „ilegală” arestarea fostului prim-ministru și să ordone eliberarea lui imediată. Apoi a fost supus unui test biometric pentru a confirma că era încă Khan cel original. Khan a fost arestat pentru că a promis că va descoperi armele nucleare ucrainene vândute Chinei, Iranului, Coreei de Nord și unor actori nestatali prin Pakistan. De asemenea, a vrut să dezvăluie operațiunile cu heroină ale MK, traficul de copii și traficul sexual, care se desfășoară de zeci de ani, implicând armata, poliția, oficiali guvernamentali și ELITE… – https://www.theinteldrop.org/2023/05/11/iaea-disclosure-imran-khans-arrest-tied-secret-nuke-explosion-in-ukraine/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=222330

După eliberare, Khan a spus: „Armata este deasupra legii, ISI [agenția de informații militare] este deasupra legii, iar când cineva este deasupra legii, atunci legea junglei prevalează. Poți aresta oameni, reține oameni și îi poți face să dispară. Ei încearcă să influențeze judecătorii; ei vizează mass-media. Nu există nicio responsabilitate pentru instituție. Nu este democratic.” – https://www.theguardian.com/world/2023/may/14/imran-khan-arrest-pakistan-military?CMP=share_btn_tw

Diplomații japonezi din Pakistan notează ca fundal faptul că Pakistanul este pe punctul de a nu-și plăti datoriile și de a intra în faliment împreună cu US CORPORATION.

Având în vedere toate actele criminale ale SUA controlate de MK, este de înțeles de ce președintele chinez Xi Jinping încă nu vrea să-l numească pe falsul președinte american Joe Biden. Acest lucru vine după ce consilierul american pentru securitate națională, Jake Sullivan, a devenit primul oficial Biden care a vorbit cu omologii săi chinezi în câteva luni. Potrivit surselor noastre, el a încercat să vândă secrete militare americane chinezilor în schimbul finanțării companiei americane, dar a fost respins.

Chinezii știu foarte bine că SUA sunt conduse de ipocriți cu două fețe. Exemplu recent: „Vicepreședintele SUA [Kamala Harris] a călătorit în Zambia: a aterizat pe un aeroport construit de chinezi, a condus pe un drum construit de chinezi și a vorbit într-un loc care este un cadou din partea Chinei pentru Zambia. Și totuși, ea le-a spus zambienilor că nu ar trebui să coopereze cu China”, a spus Akende Mmembe, directorul Pan-Africanism Today.

Ceea ce trebuie să afle chinezii în continuare este că nici ONU nu este ceea ce cred ei că este. Cel mai recent exemplu: Organizația Mondială a Sănătății și Națiunile Unite sexualizează copiii mici în școala primară din întreaga lume pentru a normaliza pedofilia. În același timp, organizațiile judiciare, mass-media și partidele politice fac apel la acceptarea pedofiliei ca „orientare sexuală normală”.

 https://stopworldcontrol.com/children/?inf_contact_key=337769811e3209884399a413802ece3f7e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09https://stopworldcontrol.com/children/?inf_contact_key=337769811e3209884399a413802ece3f7e470d92b8b75168d98a0b8cac0e9c09

Un alt semn al decăderii morale în Occident este că aproximativ o treime din articolele științifice sunt „fabricate sau plagiate”, arată un nou studiu.- https://www.semafor.com/article/05/10/2023/scientific-papers-fraudulent

Fostul șef al agenției spațiale ruse Roskosmos, Dmitri Rogozin, spune că o investigație oficială a găsit puține dovezi ale unui zbor lunar american: „Cosmonauții sovietici care se întorceau din expediții de mai multe zile cu greu puteau rezista și trebuiau să caute astfel de zboruri, iar Americanii s-au târât din navele lor lunare ca niște castraveți dintr-o grădină.”

 Câteva clipuri cu OZN-uri:  OZN în India ;  

   Transportul unui OZN capturat: https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241056%2Fpl_629036819_-2

    Sursa: https://benjaminfulford.net/

Un comentariu

  1. buna ziua,
    traducerea in limba romana banuiesc ca nu e facuta de o fiinta umana, ca sint multe pasaje care nu au nici o noima.
    Ma gindesc ca de mai mare folos, nu numai pentru romanii care citesc blogul asta dar si pentru straini ar fi ca postarile sa fie in engleza. Ar duce si la un trafic mai mare cu un impact direct asupra veniturilor.
    numai bine

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s