JAG îl condamnă la moarte pe comandantul Forțelor Spațiale, Chance Saltzman pentru TRĂDARE   

  Comandantul Forțelor Spațiale din regimul Biden, generalul Chance Saltzman, a fost condamnat miercuri dimineață pentru trădare și condamnat la moarte la Camp Blaz, Guam, pentru furtul ilicit al bugetului filialei pentru 2023 – aproximativ 27 de miliarde de dolari – și predarea acestuia președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky ca moștenire a secretarului Apărării Lloyd Austin, generalului de stat Mark Milley (care între timp a demisionat) și John Kirby, au declarat surse din biroul viceadm. Darse E. Crandall pentru Real Raw News.

După cum s-a raportat luna trecută, forțele speciale ale SUA l-au arestat pe 16 aprilie pe Saltzman în apropierea bazei forțelor spațiale Peterson din Colorado Springs. A fost dus în Guantanamo Bay și, mai târziu, urcat la bordul unuia dintre cele două distrugătoare din clasa Arleigh Burke care au transportat un grup de criminali ai Deep State către Guam. Saltzman a refuzat să răspundă la întrebări înaintea unui tribunal militar, spunând că va fi exonerat de instanțele de judecată și că se va apăra împotriva „urmăririi penale rău intenționate”. El a spus chiar că va depune mărturie despre nevinovăția sa și va oferi o respingere plauzibilă „acuzațiilor defăimătoare” ale JAG.

Miercuri dimineață, totuși, când a fost luat la tribunal, Saltzman, care fusese dezbrăcat de uniformă și a apărut într-o salopetă portocalie, a dat un răspuns superficial la prima întrebare relevantă a adm. Crandall: „Asta este clasificat”, a spus Saltzman.

Deci, deținut Saltzman, nu poți spune acestei Comisii dacă te-ai întâlnit sau ai vorbit vreodată cu Volodymyr Zelensky sau cu orice oficial din Ministerul Apărării al Ucrainei?” a spus adm. Crandall.

Așa este corect”, a spus Saltzman, la fel de practic. „Vreau să fie înregistrat. Aceasta este o instanță ilegală care efectuează procese ilegale pentru o sectă ilegală a forțelor armate. După cum înțeleg acuzațiile împotriva mea, sunt acuzat că am furat miliarde de dolari de la Departamentul Apărării și, cred, că i-am direcționat către Ucraina. Ești ofițer de carieră, amiral Crandall, așa că știi al naibii de bine că nici măcar nu pot cumpăra un scaun de toaletă fără a completa o jumătate de duzină de formulare de rechiziție în trei exemplare, cu un cosemnatar”.

Vom ajunge la asta în curând, deținut Saltzman. Ai spus că vrei să te aperi, iar noi îți oferim șansa, dar dacă nu urmezi protocolul, te poți întoarce la masa apărării și pur și simplu vom prezenta dovezi fără contribuția ta”, a spus amiralul.

Continuă”, a glumit Saltzman, batjocorind JAG și Biroul Comisiilor Militare.

În iulie 2022, criminalul Joseph Biden te-a numit pentru a-l înlocui pe actualul comandant al Forțelor Spațiale, generalul John Raymond, corect?

Președintele și comandantul șef Joseph Biden au făcut-o, dacă asta vrei să spui”, a răspuns Saltzman.

Știați de ce – de ce ar fi înlocuit un ofițer exemplar cu un dosar stelar?” a întrebat adm. Crandall.

De ce mi-ar păsa? A fost o decizie executivă, luată de președintele Biden. Deci, nu, habar n-am”, a spus inculpatul Saltzman.

Și la acea vreme, erai șef adjunct al operațiunilor Forțelor Spațiale”, a spus adm. Crandall.

Este o chestiune publică”, a spus deținutul Saltzman. „Mi-am servit țara și forțele armate cu loialitate.

Amiralul a expus un document pe care Saltzman l-a trimis lui Biden și lui Lloyd Austin pe 14 iunie 2022. El a înmânat copiile completului și a citit cu voce tare: „Generalul Raymond este încă loial lui Donald Trump. Mi-a spus direct de atât de multe ori… că îl consideră pe președintele Biden un președinte fals. Nu aș submina lanțul de comandă, un principiu necesar pentru o armată de succes, decât dacă ar fi o chestiune de securitate națională… Cred că generalul Raymond este un trădător care sprijină un insurecționist… Dacă aș fi numit succesorul lui, ar fi Datoria mea să ascult ordinele fără îndoială și să lucrez cu sârguință pentru a curăța Forța Spațială de ofițerii care încă îl consideră pe Trump președinte.”

Adm. Crandall se apropie de Saltzman. „Am stabilit prin analiza scrisului de mână semnătura dvs. se află pe această scrisoare. Este încă mărturia ta că nu știi de ce ai fost ales să-l înlocuiești pe generalul Raymond?

Saltzman a recunoscut că a scris scrisoarea, dar a spus că nu știa dinainte că Biden îl va alege ca înlocuitor al generalului Raymond.

Sunt sigur că mărturia mincinoasă nu are importanță pentru cineva acuzat de trădare”, a început vice-amiral Crandall. „Așadar, la trei zile după ce ați trimis scrisoarea, ați primit telefoane de felicitare de la John Kirby și Lloyd Austin, care vă spuneau că urmați să îl înlocuiți pe generalul Raymond și să primiți o nouă stea pe umăr?

Nu-mi amintesc”, a spus Saltzman.

Dacă avem sunetul acestor apeluri și îl redăm pentru complet, îți va reîmprospăta amintirea?” a întrebat adm. Crandall.

Pentru prima dată, Saltzman părea nedumerit. A întrerupt contactul vizual cu amiralul și a privit în tavan. După un moment, a spus: „A fost prematur, dar, da, am primit acele apeluri”.

Și pe 27 iulie 2022, ai devenit noul comandant al Forțelor Spațiale, nu-i așa?” a întrebat adm. Crandall.

Așa este”, a spus Saltzman. „Și cu siguranță am meritat-o.”

Și două zile mai târziu, pe 29 iulie, ați aprobat o plată de 2 miliarde de dolari către biroul de dezvoltare de drone al lui Raytheon din Ucraina?” a întrebat adm. Crandall.

Avem de-a face cu o mulțime de contractori de apărare”, a răspuns Saltzman.

În Ucraina?

Peste tot, spuse Saltzman.

Deci nu negi că semnătura ta este pe cecul Departamentului Apărării pentru acea sumă enormă, despre care nu există nicio mențiune publică, la biroul Raytheon, care se întâmplă să fie în aceeași clădire cu Ministerul Apărării al Ucrainei”, a spus amiralul.

După cum am spus, nu am puterea unilaterală de a cumpăra naibii un ciocan – semnătura mea a fost una dintre mai multe”, a scăpat Saltzman.

Dar semnătura ta a fost importantă pentru ca tranzacția să aibă loc”, a spus amiralul.

Îmi imaginez că da.”

Și nu ți-a trecut prin cap că această plată a ocolit total supravegherea Congresului?

O săptămână mai târziu, ați autorizat 4 miliarde de dolari pentru birourile lui Lockheed Martin din Ucraina, care se află și în Ministerul Apărării?

Numele meu a apărut pe o mulțime de cecuri, împreună cu alte nume”, a spus Saltzman.

În aceste cazuri, verificări scrise pe bugetul anual al Forțelor Spațiale?

Așa cum am fost instruit”, a spus Saltzman mândru.

Care este misiunea Forțelor Spațiale, deținut Saltzman?

 Clasificat, spuse Saltzman.

Saltzman a răspuns prompt: „Pentru a asigura libertatea de operare pentru Statele Unite în, dinspre și către spațiu și pentru a oferi operațiuni spațiale prompte și susținute, cu obligațiile sale declarate de a proteja interesele Statelor Unite în spațiu, descurajarea agresiunii în, din, și în spațiu și să conducă operațiuni spațiale.

Uau, trebuie să fi repetat răspunsul, spuse amiralul. „Și cum anume s-a făcut asta dând Ucrainei peste 20 de miliarde de dolari? A fost Ucraina o amenințare spațială pentru Statele Unite?” întrebă amiralul. „Și știți că contractorii americani de apărare au dat apoi acești bani lui Ukroboronprom, un conglomerat de apărare ucrainean legat de comerțul cu Adrenochrome în acea țară?

Adrenocrom? Ce-i asta? M-am supus președintelui meu și cabinetului său. Și mi s-a spus că orice bani disponibilizați erau un împrumut”, a spus Saltzman.

Așadar, ați crezut că împrumutați contractorilor americani din apărare în Ucraina aproape tot bugetul Space Force pentru 2023, banii contribuabililor. Mă întreb cum se plătește asta. Ai vreun regret, deținut Saltzman?”

,,Eu nu. Aș face-o din nou, de cinci ori”, a spus Saltzman. „Pentru că am urmat ordinele, ordinele președintelui Statelor Unite, Joseph Biden.

Amiralul a spus că a apreciat candoarea lui Saltzman și a cerut grupului să ajungă la un verdict. A fost unanim: Saltzman a fost vinovat de trădare. Ofițerul superior din complet, un colonel de marină, a spus că Saltzman ar trebui să atârne de gât până la moarte pentru că și-a trădat jurământul. — Spânzură-l pe ticălos, mormăi el.

 Viceadm. Crandall dădu din cap în semn de acord. „Chestia este că cred că tu crezi că ai urmat ordinele. Dar, ca ofițer, ar fi trebuit să-ți dai seama că acele ordine sunt criminale, așa că această comisie nu va arăta milă. Spânzurați-l luni, pe deținutul Saltzman.

Saltzman s-a ridicat brusc în picioare, strigând din răsputeri: „Am spus adevărul și nimic altceva decât adevărul și pentru asta vrei să mă executi. Nu ești un ofițer, Crandall, ești un laș al naibii.”

Poliția militară l-a reținut pe Saltzman, apoi l-a escortat din sala de judecată.

Amiralul Crandall a spus că Saltzman a fost spânzurat la 10:00 a.m. luni, 15 mai.

    Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

  1. O știre foarte, foarte bună și binevenită, dar cred că criminalul Biden va numi o altă jigodie de-a lui drept comandant, sau poate o clonă de-a lui Chance Saltzman.

    Apreciază

  2. DatoriaU.S.a ajuns la32trilioane și se-ndreaptă către200>dailyhodl.com/2023/05/13/us-debt-obligations.Poporul retrage1trilion/an din bănci.V-am mai spus și pe primul blog:bet quiet on China.Blocajele de tip bechtel au fost planificate pt. a favoriza China.Păcat de poporul american,nu țin cu china dar să nu ne mințim singuri.Grădina maicii domnului din discursul papei va avea lapte și miere pt.’alții,pt.noi doar fiere.Pop quiz:Cine credeți că va executa construcția infrastructurii cel puțin rutiere de la noi(cînd va fi să fie)?Cine va executa reconstrucția Ukr.și cine va beneficia după?Diversiunea globală cu migranții?Planul1:scoaterea din joc aUSA-executat.2:înșelareaRusiei-în curs de execuție pe termen mediu.La final rușii le vor da fulgerător lovitura de grație,pînă atunci prefăcîndu-se a fi aliați.Ășa că’dragul meu prieten’ e un fel de’dragă stolo’!În psihologie ochii tăiați înseamnă om alunecos,șiret.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s