4.739 de bebeluși morți în VAERS în urma injecțiilor antiCOVID-19 injectate la femei însărcinate și în vârstă fertilă  

  Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS) al guvernului SUA raportează acum că au fost raportate cel puțin 4.739 de decese fetale în urma vaccinurilor împotriva COVID-19 administrate femeilor însărcinate și care au copii.

Scriu „cel puțin” pentru că în VAERS nu există niciun studio demografic care să enumere decesele fetale și a trebuit să dezvolt o căutare specială în baza de date pentru a găsi cât mai multe, dar este foarte probabil să fie mult mai multe decese fetale decât cele pe care le-am găsit. Pentru a găsi decesele fetale înregistrate în VAERS, am testat mai multe căutări diferite pe „simptomele” enumerate și apoi am căutat să văd dacă rezultatele căutării documentau decesele fetale.

Următoarea este lista actuală de „simptome” în VAERS care dezvăluie decesele fetale pe care le folosesc:   

 • Sarcina întreruptă
 • Întrerupere de sarcină
 • Avortul complet
 • Avortul complicat
 • Avortul precoce
 • Avortul incomplete
 • Avortul indus
 • Avortul indus incomplete
 • Avortul târziu
 • Avortul ratat
 • Avortul de sarcină ectopică
 • Avortul spontan
 • Avortul spontan complet
 • Avortul spontan incomplete
 • Sarcină extrauterină
 • Întreruperea sarcinii ectopice
 • Sarcină extrauterină cu dispozitiv contraceptive
 • Stop cardiac fetal
 • Moartea fetală
 • Moartea prematură a bebelușului
 • Sarcina ectopică ruptă
 • Nașterea fetusului mort

Folosind aceeași căutare pe care am efectuat-o pe vaccinurile COVID-19 pentru a găsi avorturi, nașteri morti și sarcini extrauterine, am căutat toate vaccinurile non-COVID aprobate de FDA pentru ultimii 30 de ani și am găsit 2.255 de cazuri raportate sau aproximativ 75 de decese fetale pe an în urma vaccinurilor injectate femeilor însărcinate, pre-COVID. (Rețineți că trebuie să scadă vaccinurile COVID care au fost introduse cu date greșite înainte de decembrie 2020, când vaccinurile COVID au primit autorizație de utilizare de urgență.)

Dacă comparăm această medie anuală de 75 de decese fetale în urma vaccinurilor aprobate de FDA timp de 30 de ani cu numărul de decese fetale înregistrate în 2021 în urma vaccinurilor experimentale COVID-19, care este de 3.863 de decese fetale într-un singur an, aceasta este o creștere de peste 5.000%.

Au fost numeroși medici și asistente care au observat această creștere îngrozitoare a deceselor fetale care au încercat să avertizeze publicul pe tot parcursul anului 2021 și 2022, iar pe cei mai mulți dintre ei i-am prezentat aici pe Health Impact News.

Dr. Kimberly Biss din Florida a anunțat public că nu numai că înregistrează o creștere a avorturilor spontane în urma vaccinurilor COVID-19, ci și o creștere a infertilității și a cancerului de col uterin. Un presupus e-mail divulgat de la o „asistentă de conducere” de la un spital din Fresno, California, a afirmat că a existat o creștere a nașterilor de bebeluși morti în urma vaccinurilor COVID-19 și că această tendință este de așteptat să continue, potrivit Epoch Times.

Dr. John Campbell a raportat despre creșterea deceselor neonatale în Scoția în urma vaccinurilor COVID.

Dr. James Thorp, un medic obstetrician certificat de consiliu și medic de medicină maternă fetală cu peste 43 de ani de experiență obstetricală, a fost intervievat de dr. Drew Pensky și a declarat că în cei doi ani care au urmat vaccinurilor ARNm COVID, a văzut o situație „excepțională”. Diagrame ce indică creșterea morții subite a fătului și a rezultatelor adverse ale sarcinii, cum ar fi malformații fetale și chiar stop cardiac fetal, în rândul pacienților săi.

Un producător de sicrie din zona Toronto a raportat că, pentru prima dată în cei 30 de ani de producție de sicrie, a trebuit să comande mai multe sicrie decât de obicei pentru copii în 2022, comandându-le în vrac anul trecut, deoarece a existat o creștere atât de dramatică a deceselor printre copii.

Dr. Elizabeth Mumper a declarat: „Pentru o femeie din primul trimestru de sarcină să primească această injecție, are mai multe șanse de a avea un avort spontan sau de a naște copilul mort decât dacă ar lua de fapt un avortiv”.

Un articol pe care l-am publicat în iunie 2022 a raportat că ratele natalității în întreaga lume au scăzut de când vaccinurile COVID-19 au fost distribuite în masă publicului (https://healthimpactnews.com/2022/birth-rates-drop-worldwide-following-mass-covid-19-vaccination-in-2021/ ):

 În mai 2022, am publicat un articol care raporta că FDA avea date care arătau că 82% – 97% dintre femeile însărcinate injectate cu vaccinul Pfizer COVID-19 și-au pierdut copiii înainte ca FDA să autorizeze vaccinurile. În februarie 2022 am publicat un videoclip cu două tinere mame care și-au pierdut bebelușii după ce au primit vaccinurile COVID-19.

Deci dragilor….abia acum se descoperă răul ce l-a făcut omenirii acest vaccin mortal. Sunt sigur că toți acești criminali care au făcut răul intenționet, pentru că știau de efectele lui mortale, să fie arestați, judecați pentru crime împotriva umanității și genocid și să fie executați…

    Sursa:  By Brian Shillhavy /  https://healthimpactnews.com/2023/infanticide-4739-dead-babies-in-vaers-following-covid-19-shots-injected-into-pregnant-and-child-bearing-aged-women/   

3 comentarii

 1. De bine de rau,cei de la VAERS au publicat aceste cifre care,personal, ma îndioesc ca sant cele reale,pe cînd la noi,se tace mîlc,nicio vorba despre asa ceva.Dupa ce ca sînt criminali mai sînt si lasi pe deasupra.Am convingerea ca va sosi ziua cînd vor fi judecati si vor plati cu ani grei de puscarie,fapt ce prin unele tari a început si,se pare ca se extinde,ia amploare.Abia astept sa vad ca se aplica si la noi.Nicio fapta oribila nu ramîne nepedepsita.Asta e legea Divina de care nu scapa niciun criminal.Doamne ajuta.

  Apreciază

 2. MESAJ DE IUBIRE SFÂNTĂ ȘI DIVINĂ DIN TRECUT DE ZIUA MAMEI
  (pentru ca noi să reflectăm la el astăzi, 14 Mai 2023)
  12 Mai 2019. Ziua Mamei

  Încă o dată, eu (Maureen) văd o Mare Flacără pe care am ajuns să o cunosc ca fiind Inima lui Dumnezeu Tatăl. El spune: „Copiii Mei, astăzi felicit toate Mamele pentru rolul lor în creație. În Adevăr, toți trebuie să înțeleagă, Eu sunt Cel care sunt Creatorul. Eu creez viața în pântece. Eu creez fiecare pântece și toată viața pe care este făcut să o susțină. În zilele noastre, omenirea se consideră pe sine ca fiind creatorul întregii vieți și presupune că are dreptul de a pune capăt vieții conform liberului său arbitru. Acesta este un abuz grosolan al liberului arbitru. Este un păcat grav care umple brațele Mele de Justiție și trage asupra Mâinii Mâniei Mele.”

  „Numai Eu dau viața. Numai Eu știu care este cel mai bun moment pentru a lua viața. Omul nu trebuie să se judece pe sine demn de a intra în Rolul Meu. Antrenați-vă inimile să recunoască Omnipotența Mea. Când veți înțelege pe deplin acest lucru, veți fi mai aproape de a înțelege Voința Mea. Toată viața din pântece este Voința Mea. Este datoria mamei să accepte și să respecte Voința Mea. Cu cât face mai mult, cu atât mai puternic își îndeplinește rolul de mamă. Ziua de astăzi ar trebui să fie o sărbătoare a onorării rolului Meu creator în toată maternitatea.”

  Citește Ioan 1:1-3 La început era Cuvântul, și Cuvântul era cu Dumnezeu, și Cuvântul era Dumnezeu. El era la început cu Dumnezeu; toate lucrurile au fost făcute prin El și fără El nu a fost făcut nimic din ce a fost făcut.

  + Verset din Scriptură cerut să fie citit de Dumnezeu Tatăl.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s