Militarii arestează un oficial CDC pentru crime legate de Covid.  Câinele robot FBI atacă pușcașii marini

  Marinarii Statelor Unite l-au arestat vineri pe directorul adjunct al CDC pentru sănătate globală, dr. Howard Zucker, sub acuzația de trădare, după ce Comandamentul cibernetic al armatei americane a interceptat mai multe apeluri Zoom în care a pledat pentru abolirea Constituției și reînnoirea blocajelor și a mandatelor de mască, pentru a combate situația (fictivă) emergent a tulpinei de Covid numită XBB.1.16.

Dr. Zucker a absolvit Universitatea McGill și deține o diplomă de doctor în medicină de la George Washington University School of Medicine, o diplomă de doctor în drept de la Fordham University Law School și un master în drept de la Columbia Law School. Din 2014 până în 2021, a ocupat funcția de comisar pentru sănătate pentru statul New York. În apogeul plandemiei, el l-a încurajat de acum decedatul Andrew Cuomo să închidă New York-ul și să acuze penal proprietarii de afaceri care au evitat mandatele de mască de interior. El a recomandat, de asemenea, închisoare pentru cetățenii care nu respectau liniile directoare privind distanțarea socială, pe care le-a numit „legi”.

În ianuarie 2023, și-a asumat rolul de director adjunct pentru Sănătate Globală, ceea ce i-a conferit o autoritate largă de operare și responsabilitate pentru planificarea generală, direcția și gestionarea strategiei și programelor globale în cadrul CDC. Walensky spunea că Zucker a fost „Unul dintre puținii experți care înțeleg că Covid rămâne o amenințare mare și persistentă pentru noi și care este dispus să-și asume riscuri pentru a se asigura că nu există nicio reapariție a Covid-19”.

Fără îndoială, Zucker și-a asumat riscuri. Pe 15 ianuarie 2023, el a riscat să-i spună secretarului HHS, Xavier Becerra, că guvernul ar trebui să cheltuiască 16 miliarde de dolari pentru a dezvolta o „brățară inteligentă” pentru a determina starea de vaccinare a unei persoane împotriva Covid-ului și a vaccinării prin schimbarea culorilor, cum ar fi inelele de dispoziție din anii 1970. Dacă brățara ar străluci purpurie, o persoană ar fi considerată nevaccinată și pozitivă pentru Covid; în timp ce dacă era verde, o persoană era Covid negativă și conformă cu boosterele. Conceptul a fost atât de absurd încât Becerra, unul dintre cei mai adânci Deep Stateri încă liber, a numit-o o fantezie impracticabilă, deși a lăudat ingeniozitatea lui Zucker. Becerra i-a spus că timpul aplicării draconice a Covid s-a încheiat, adăugând că guvernul va folosi viclenie și subterfugiu pentru a „ține Covid în viață” în mass-media și în mintea oamenilor înspăimântați.

Cuvintele lui Becerra, însă, nu l-au împiedicat pe Zucker să ia lucrurile în propriile mâini. În februarie 2023, nebunul a sunat la 2.000 de companii din New York, avertizându-le că servesc clienți fără mască și potențial fără stimulare. În mod surprinzător, unele companii – restaurante și teatre de pe Broadway – au spus că vor reimpune imediat mandatele de mască, unele cerându-și scuze pentru „lipsa de judecată”. Peste o săptămână, el a convins unilateral 150 de companii să implementeze mandate de mască și să verifice cardurile de vaccinare.

Diviziunea White Hats a armatei americane a devenit interesată de Zucker abia după ce acesta a spus că va renunța la Constituție pentru a proteja cetățenii împotriva „celei mai mortale boli care a pus vreodată în pericol umanitatea”.

Sincer, suntem în punctul de a nu spune nimic despre ceea ce se întâmplă în orașul liberal New York. Dacă vor să poarte măști și să primească 100 de boostere, mai multă putere pentru ei. Ceea ce ne pasă este un oficial public care spune că protocoalele Covid-19 înlocuiesc Constituția Statelor Unite. Mai simplu spus, asta este trădare. Plandemia Deep State a fost dezvăluită ca fiind falsă, dar unii dintre acești criminali sunt atât de obsedați de ea încât vor face orice pentru a mai speria oamenii. Și asta făcea Zucker”, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News.

Pe 12 aprilie, ARCYBER a accesat un apel CDC Zoom, în cadrul căruia Zucker i-a rugat pe Becerra, Walensky și alți oficiali ai sănătății regimului să recunoască ceea ce îi spuseseră asociații săi OMS: Covid-19 se întorcea cu explozie și era atât de transmisibil încât doar proaspete ordine de a rămâne acasă ar împiedica „virusul ucigaș” să devasteze lumea ca pe o ciumă biblică. Nebunul Zucker a implorat-o pe Walensky să-i ceară lui Biden să ceară „noi restricții normale” pentru a proteja Statele Unite de alte calamități legate de Covid. Zucker a spus: „La naiba cu Constituția. La naiba cu Donald Trump. Avem nevoie de izolare!

Următoarea sa propoziție a explicat adevăratul său imbold: „Cum putem face oamenii să facă ceea ce vrem dacă nu îi putem controla?

Retorica lui incendiară a fost aparent prea mult pentru Deep Staterii care fugiseră literalmente pe dealuri pentru a evita arestarea militară; Walensky și Becerra au încheiat apelul. Vineri, 30 aprilie, generalul Eric M. Smith a trimis un pluton de recunoaștere USMC pentru a-l aresta pe Zucker la moșia sa regală din suburbia bogată Buckhead din Atlanta, Georgia. La momentul arestării sale, Zucker a negat faptele greșite și a spus că are dreptul să o sune pe Rochelle Walensky sau Joseph Biden.

Howard Zucker s-a învinețit puțin, dar asta pentru că a încercat să reziste”, a spus sursa noastră. „A primit ceea ce merita și va răspunde pentru crimele sale. Cifrele se scad și, de îndată ce Walensky sau Becerra se retrag în Statele Unite, îi vom aresta și pe ei”, a spus sursa noastră.

    Câinele robot FBI atacă pușcașii marini  

 Pe 6 mai, patru paznici ai Marinei de la Camp Pendleton au zărit un prowler bizar care se furișa lângă una dintre porțile de securitate ale instalației White Hats, toate fiind fortificate în ianuarie, după ce pușcașii marini au avut o confruntare cu agenții criminali FBI. De data aceasta, însă, vizitatorul nocturn nu era un om. La 2:45 a.m., o santinelă i-a alertat pe colegii săi Leathernecks despre prezența unui câine robot care stătea sub o lampă stradală la 15 metri sud de San Lois Ray Gate pe bulevardul Vandegrift.

O sursă din Pendleton a declarat pentru Real Raw News că câinele mecanic avea o înălțime a umărului de 30 de inci – aproximativ de dimensiunea unui ciobănesc german adult – și un apendice sinuos care se extinde la câțiva metri de la o articulație a gâtului din oțel inoxidabil.

Marinarii l-au văzut câteva minute la distanță. Deci, la început, am crezut că este o farsă. Prea mulți copii bogați de aici pot arunca zece mii pe acele tipuri de jucării. Am făcut poze și le-am comparat imediat cu ceea ce este de vânzare acolo. Nu era o jucărie și era mai mare și părea mai sofisticat decât roboții de aplicare a legii. Ne uitam la asta care ne urmărea pe noi”, a spus sursa noastră.

Marinarii, a adăugat el, au vrut să atace robotul, dar cererea lor a fost respinsă.

Nu era în funcție și nu încerca să se ascundă. Stătea într-un con de lumină vizibil. Nu părea înarmat, dar am mai fost atacați și la naiba, din câte știm, ar fi putut fi plin de explozibili. A fost o batjocură, dar am presupus că împacheta ceva în afara unei camere”, a spus sursa noastră.

El a spus că doi tehnicieni de eliminare a munițiilor explozive s-au pregătit în cazul în care ar trebui să dezarmeze o dronă sinucigașă. Dar monstruozitatea fugise când au ajuns la poartă. Robotul nu se îndepărtase greoi; în schimb, a sprintat cu viteze de până la 25 mph, au estimat Marinarii. Ei au căutat în imediata vecinătate din jurul bulevardului Vandegrift. și străzi laterale de legătură, dar intrusul dispăruse. Doar pentru a reveni cu mai multă îndrăzneală a doua zi.

De data aceasta, avea o pușcă ARES-16 alimentată cu centură atașată pe spatele său din aliaj și s-a apropiat la mai puțin de 10 metri de santinelele marine. Și-a coborât coapsele mecanice și a tras o rafală de muniție în aer, determinând un caporal de marină să întoarcă focul, așa cum era permis prin regulile de angajare, chiar dacă gloanțele zvâcneau mult deasupra capului lui. Cartușele lui, însă, au ricoșat de pe caninul de oțel. A încetat focul și, așa cum a făcut în noaptea  de mai înainte, a fugit în întuneric.

Chestia aia s-ar fi putut descărca pe Marinari. Îi numim câini Diavol, dar acesta a fost un adevărat câine Diavol. După noaptea a doua, ne-am gândit că s-ar putea întoarce din nou, așa că ne-am luat câteva măsuri de precauție”, a spus sursa noastră.

În noaptea următoare, două plutoane de recunoaștere marină s-au învârtit pe o întindere lungă a Bulevardului Vandergrift și mai multe drumuri care se intersectează. La 2:15 a.m., o echipă de recunoaștere a zărit o oprire nemarcată a unei camionete negre pe umărul Papagallo Drive, la mai puțin de 1000 de metri de poartă. Ușile din spate s-au deschis și o rampă pliabilă s-a extins de la hayon până la trotuar. Înarmați, pușcașii marini au ieșit din umbră de pe ambele părți ale drumului și au înconjurat duba înainte ca ocupanții să poată desfășura robotul.

Câinele robot se afla în dubă cu trei ocupanți de sex masculin”, a spus sursa noastră. „Toți și-au aruncat mâinile în sus și s-au predat. Nu aveau nici un act de identitate dar au recunoscut în mod ciudat că erau agenți FBI trimiși să strângă informații și le-am putea confirma identitatea. Dar multe nu se adună.”

El a adăugat că Deep State nu trebuie să poziționeze agenții FBI cu o telecomandă de mână atât de aproape de bază, deoarece are acces la sateliții GPS și la bateria cu plumb-acid a robotului – necesară pentru a alimenta cei 800 de livre a creaturii și să manipuleze punctele de articulație — ar putea dura șase ore între reîncărcări.

Dacă ar fi vrut, ar fi putut parca la 20 de mile depărtare, din moment ce nenorocitul acela merge ca un urs grizzly care se încarcă”, a spus el. „Credem că s-ar putea întâmpla lucruri ulterioare aici.”

Conducerea Camp Pendleton, a adăugat el, crede că federalii au vrut să fie prinși. „Îi interogăm și vom ajunge la capătul acestui lucru”, a spus sursa noastră în încheiere.   

Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s