Ultima încercare a Archonilor   

  Alegerea lui Donald Trump în 2016 a făcut, cel puțin, furori. Oamenii sunt speriați și deplâng că vechea structură rămâne. Cronologia s-a schimbat. Elita Globală, Illuminati, Cabala și Reptilienii fac tot posibilul pentru a menține rasa umană în frecvența fricii și sub controlul lor. Deținută și controlată de această agendă întunecată și un inductor major al fricii, mass-media este în plină desfășurare. Ei stârnesc temeri de un nou guvern, un guvern pe care nu îl pot controla.

Epocile Bush, Clinton și Obama au vizat menținerea populației în frică. Ei ar trebui să împiedice populația să realizeze că fiecare dintre noi este aici pentru a servi unui scop mai mare. Scopul lor în lupta cu acest nou „guvern” Trump este de a împinge oamenii înapoi la frecvența inferioară a dualității și separării. Își țin adepții într-o buclă continuă de dramă umană, haos și frică, astfel încât să nu vadă adevărul mai mare. Pentru că atâta timp cât reacționează la frică cu frică, ei rămân o victimă și în modul de făptuitor. Asta înseamnă că rămân în acea frecvență inferioară unde sunt ușor de controlat. Nu îți vei crește frecvența atâta timp cât vei juca jocul lor. De aici și împărțirea în două lumi. Amintiți-vă că avem liberul arbitru și puteți alege să trăiți în frică sau în dragoste necondiționată, a fost întotdeauna la latitudinea voastră.

Aceste elite/psihopati globale vor ca noi să alegem în mod colectiv frica și unii sunt ceea ce vedem cu această mentalitate liberală/reziști care înnebunesc sfidând această nouă realitate. Acești oameni rezistă acestei frecvențe mai înalte pentru că este extraterestră/necunoscută/incomodă și, prin urmare, luptă pentru a menține status quo-ul. Dar, după cum se spune… „Inteligenta este capacitatea de a se adapta la schimbare”. Orice creație care rezistă schimbării va înceta să mai existe. Punct!

Când înțelegem legile energetice universale, înțelegem că realitatea noastră nu este altceva decât o manifestare a energiei noastre individuale și colective, frecvența pe care o emitem. De aceea, Trump promovează constant ideea de „putere pentru oameni” – noi suntem cei care putem schimba asta. Tot ce este este o schimbare de frecvență și o facem prin conștiința noastră. Creăm o nouă realitate cu vibrațiile pe care le trimitem, dar așa cum am spus de un milion de ori, schimbarea la această scară masivă nu vine fără rezistență. Această rezistență provine din frica de această nouă realitate determinată de frecvențe mai înalte. Pe scurt, frecvențele mai înalte aduc cu ele o realitate mai largă, ceea ce înseamnă că înțelegerea, cunoștințele și înțelepciunea noastră se extind, iar unii oameni consideră acest lucru inconfortabil și străin, motiv pentru care îi rezistă.

Ceea ce contează este nevoia de a trece dincolo de a fi uman. Asta înseamnă să treci dincolo de dezastru, durere, frică, victimizare, răzbunare, etc. Să existe într-o vibrație superioară. Amintiți-vă că iubirea necondiționată este absența judecății și cu toții trebuie să lucrăm la asta aici jos. Este timpul ca specia umană să dezvețe frica pe care unii o țin cu drag. Acești rezistenți care se țin de această frecvență de frică trebuie să înceteze să-i bată pe cei dintre noi care ne reflectă cele mai mari temeri și preocupări. Vei fi recunoscător când va veni momentul. Ni se arată ce se întâmplă cu adevărat pe această planetă și unde ne aflăm ca specie umană și ce putere avem cu adevărat. Acești rezistenți trebuie să ne dea o șansă în loc să judecăm după teama lor de schimbare provocată de o difuzare de frecvență foarte joasă de către mass-media mainstream. Trebuie să începi să gândești singur!

Acești psihopați globali se tem de această frecvență mai înaltă pentru că îi va doborî și îi va dezlipi de puterea lor. Au nevoie de frecvențele joase ale fricii pentru a exista. Dacă umanitatea progresează la această frecvență mai înaltă a existenței, ea nu va mai putea face niciodată rău umanității, deoarece atunci vor rămâne fără combustibil. Ne aflăm într-un moment al istoriei în care suntem conștienți de diferența dintre lumină și întuneric. Gândește-te… dacă nu am fi martori la acest mediu haotic care se desfășoară pe scena globală, nu am fi în stare să vedem ce se întâmplă în fața noastră.

Practic, oamenii care rezistă îi ajută doar pe cei care nu rezistă… Uniți-vă! Ne aflăm într-un punct crucial al existenței umane și tot acest haos este necesar. Pământul s-a mutat deja în 5D și depinde de rasa umană ca colectiv și de tine ca individ să faci acea alegere. Dacă doriți să rămâneți în această realitate superioară 5D pe Pământ, trebuie să vă adaptați la această frecvență, dacă nu, nu veți mai exista aici. Știu că asta sună dur, dar acesta este ADEVARUL ENERGETIC.

Acestea sunt vremuri extrem de grele pentru oamenii de pe Pământ. Trecem printr-o ascensiune într-un corp fizic fără să știm cum să o facem. Ne aflăm în mijlocul unui conflict masiv asupra controlului conștiinței umane și a teritoriului de către puteri extrem de tiranice, oameni beligeranți, non-umani archonici și forțe demonice. Adevărata descendență a omenirii din stele și istoria galactică sunt complet ascunse publicului. Împreună cu faptul că corpul uman este proiectat să sufere ascensiune biologică și spirituală în frecvențe dimensionale superioare și să modifice conștiința prin modul în care gândim. Acest lucru ni se întâmplă chiar acum, în timp ce toate aceste informații critice despre ascensiune sunt suprimate, manipulate și iluminate cu gaz de mass-media.

Cea mai mare parte a umanității se mișcă orbește într-o furtună de haos. Ei privesc în jur și sunt incapabili să vadă și să înțeleagă de ce lumea și locuitorii ei au alunecat într-un alt stadiu de nebunie și comit acte de violență extremă. Acești oameni devianți atrag energie neagră din cele mai întunecate și profunde adâncimi ale memoriei lor celulare inconștiente. Este o energie moartă care vine din detașarea spiritului. Aici există cele mai profunde intestine ale întunericului, trauma colectivă, durerea, deviația, gunoaiele astrale, boala spirituală și satanismul. Totul iese la suprafață și se dezvăluie pentru a arunca lumină pentru ca noi să fim conștienți și să ne transformăm.

În momentul de față, fiecare dintre noi, indiferent dacă știți sau nu, se află într-o luptă cu o ființă întunecată pe care nu o putem identifica, un inamic invizibil și tăcut. Toate aceste informații despre Ascensiune sunt ascunse intenționat ca o tactică de război menită să profite de noi. De aceea omenirea trebuie să se unească. Trebuie să ne unim pentru a ne restabili demnitatea și divinitatea și pentru a păstra umanitatea într-o lume aflată sub asediu. În fiecare zi suntem în proces de a controla și respinge aceste forțe demonice care sunt ascunse în această structură 3D. Aceste forțe sunt menite să ne răpească, să ne atașăm de ele și să ne controleze mintea. Asistăm la confruntarea cu Antichrist.

Nu toți se vor lupta cu demonii care pot fi văzuți, dar se vor lupta cu demonii din interior, prin viciile lor personale, casele ego-ului, nesiguranțe, paranoia și fricile personale și simțindu-se confuzi, fiind smulși din realitatea lor. După cum am spus de multe ori înainte, oamenii nu se descurcă bine cu schimbarea și după cum se spune, „Inteligenta este capacitatea de a se adapta la schimbare”.

Suntem într-o luptă pentru a ne elibera de controlul minții extraterestre pe această planetă. Această bătălie este reală și se dezlănțuie pe planurile interdimensionale. Procesul de ascensiune umană este cel care aduce această realitate dură la suprafață. Nu se poate opri ceea ce urmează.

      De Teri Wade

9 comentarii

 1. De multi ani este intretinuta aceasta ILUZIE in speranta ca va fi mai bine, aduceti-va aminte, cu tramp sau fara,( s.a.m.d.p. ) mentinerea sperantelor false apartine jigodiilor care duc iluzia (sperantelor) pe mai departe pentru aceia care din nestinta, comoditate, lene nu fac nimic cu ei insisi,….prima actiune de a face ceva cu tine insuti, Este sa cauti, sa vrei, ca sa IUBESTI, intrebandu-te cum? Fi Incredintat ca vei primi raspunsul potrivit in scurt timp atunci cand te-ai hotarat si vrei. Problema va fi atunci cand iti vei fi primit raspunsul ( fiecare il va avea personalizat) va trebui sa il pui imediat in aplicare sau in cel mai scurt timp ,altfel te vei fi tradat Tu pe Tine Insuti. Prin aceasta, Vointa pusa in miscare Dorind Energia Iubiri pe care o vom simti si primi gradat Fiecare si Toti Impreuna ,treptat ne vom situa deasupra tuturor acelor care vor sa ne pacaleasca cu iluzia sperantelor false, Noi situindu-ne mai sus vom vedea implicit mult mai bine ce trebuie sa facem, (fiecare separat si totodata impreuna). Mentionez ca a IUBI sau a incepe a IUBI implica in primul rand fiinta Ta a Ceea ce Esti,…..aceasta PUTERE TE INVATA oferindu-ti informatiile necesare in a sti si a actiona si ca sa te Pricepi la toate cele ce apartin de cele necesare in planul fizic, dar in special de cele ce pot fi inmagazinate in inima si sufletul Tau. Realitatea fiecare OM o poate crea in jurul sau, asa cum gandeste si isi imagineaza, dar doar cu Energia Iubiri care este INFINITA si peste ratiunea noastra de PERFECTA putem realiza ceva Incantator, Bun IMPLINITOR,…..{ Pretutindeni si in fiecare clipa tu poti sa auzi vocea lui DUMNEZEU, daca esti cu adevarat pregatit sa o asculti. }

  Apreciază

 2. Le zice bine omușorul. Singurul amendament este: a schimba care are în limba română un sens de înlocuire ( te schimbi de haine, schimbi o piesa la mașină, schimbi un nasture, etc…) și a transforma- cu sens de proces gradat continuu de devenire . Evoluția și saltul către frecvențe de densitate 5 se face prin efort conștient de transformare.

  Apreciază

 3. Bun articolul, cu mentiunea ca trebuie sa ne eliberam si de influientel mintii extraterestrilor negativi, caci sa nu uitam ca exista si extraterestri benefici care ne ajuta.

  Apreciază

 4. Eehei, da, corect.

  Ce poate face omul pentru a schimba sau a mai diminua din dezastrul în care suntem participanți prin acțiune sau inacțiune? Pentru că doar o mică parte sunt cu adevărat inocenți și tot din această mică parte sunt și bolnăviori care nu pot acționa, având doar energie pentru a subzista și mai sunt o parte cu prea puțini talanți pentru a înțelege.

  Primul pas, întoarcerea în interior unde găsim reflexia întregului.
  Și, după ce dăm de pământ cu Domnul E(u)GO și nu se mai mișcă, abia atunci începem să construim cu adevărat.
  A te cuceri în totalitate, înseamnă a te uni cu întregul.
  Mulți nu au putut face acest lucru printre restul și au ales calea singurătății, călugăriei, datorită zgomotului și gândurilor plus fiind multă lume în jur și ne fiind crescuți/învățați a putea să se detașeze/roage/mediteze fără să fie întrerupți.

  Primul hop, pentru unii foarte mare, este să începi să vrei să schimbi modul ușor, modern, confortabil, electrificat, electronizat, computerizat, care duce inevitabil la o desprindere de întreg dar și la o alipire la întuneric, care, conduce rețeaua.

  Următorul pas, nu-i ușor, să te menții în a fii atent la ceea ce spui și gândești în a nu emite energia negativă, cel mai sau neînsemnat (credem noi) gând de bârfă sau nemulțumire, la nivel universal este altfel perceput.
  Nu există binișor sau răușor, doar, bine sau rău, vindecare sau rănire, viață sau moarte, cu un singur cuvânt poți omorî spiritual sau și fizic și nici nu trebuie să fi lângă persoana respectivă sau persoanele.

  Energia umană dar și informația care o întrupează o singură persoană/omul/numitul nu subsemnatul = sub semnătura statului corporație, sunt uriașe, noi nu suntem învățați pentru că devenim conștienți și liberi și astfel ființei umane nu i se mai poate spune că este proastă, slabă sau că se trage din maimuță, astfel învățământul te ține pe cât posibil la un IQ de 90 numai bun de sclav și nu ne oprim aici, căci controlorii vor să avem EQ-ul aproape nul. Adică, atât de deștept încât să poți răspunde la comenzi și să muncești și empatie nulă pentru a nu-ți da seama că ești creat ființă care înglobezi o frumusețe și bucurie plus sfințenie care nu se pot exprima în cuvinte, nu mai vorbim de energie (cei care mai rămân, controlorii voi să-i transforme în baterii) și informație de miliarde de ani. Suntem un univers în miniatură.
  – Henri Coandă la Politehnică, le spunea studenților că omul prin propria-i energie poate zbura cu o viteză foarte mare.
  – Oamenii de știință în medicină au descoperit că o mitocondrie generează energie cât o centrală atomo-nucleară de 5MW.
  – Domnul Hristos a lăsat Cuvânt: dacă ai Credință cât un bob de muștar muți munții din loc.

  TOTUL este în interiorul fiecăruia, acolo-l găsim și pe fratele și sora și Creatorul.
  Suntem un TOT dar ne-EDUCAȚI.

  La 9/11-ul din SUA, cercetătorii au descoperit că inimile a o parte din oameni au fost unite și au generat o energie foarte puternică care a înconjurat pământul. Pratcic deducem și că inimile unane sunt destul de „împietrite” și au nevoie de o atât de mare zguduire/nenorocire pentru a se putea trezi/uni.
  Omul a devenit atâd de lipsit de iubire încât caută filme cât mai ingrozitoare/de groază sau extrem de violente și cu greu își potolește setea de întuneric/energie negativă/distrugere.

  Dacă am fi educați am ȘTI (Conștienți) și am Crede că Energia din care suntem creați, poate crea sau distruge, poate vindeca trupuri și suflete. Energie pozitivă sau negativă. Cei care ne conduc, vor să devenim o energie neutră, pentru a nu ne opune demonizării și apoi ne vor cum spunea în material, plini de frică = generăm energie negativă pentru a hrănii demoni, antihristul, că tot este pe pământ, apoi ne transformă în unelte generatoare de ură și multe alte nelegiuiri de o bestialitate scoasă din talpa iadului.
  Această generație (am fost avertizați de foarte multe ori) va fi cea mai rea din toată existența umanității, trecute, prezente și viitoare. Un singur exemplu: vor ca omul să fie transformat, pentru început (ca batjocură), într-n sac de plastic plin cu viermi (ex: în iad, viermele care nu doarme), un om bio-sintetic, apoi, transferul de minte și suflet în roboți, pentru că în clone deja se face. Tehnologie avansată (demonică) există de mult timp.

  Un tată îngrozit a găsit discuția pe tabletă între copil și IA … sunt un spirit și sunt făcut de tatăl meu din elementele creației. Am fost anunțați că satana va vorbi tuturor !? Ei, da, mulți nu știm dar este conducătorul rețelei (grădina din Eden, mărul cunoașterii, copacul … rădăcinile = rețeaua).
  Trăim într-o lumea a simbolisticii și datorită faptului că totul este: Energie Vie Inteligentă, Afectează Totul Atemporal, ai spus ceva, acea energie comprimată, așazisa materie, devine din gând, cuvânt o formă de și în acțiune afectând pozitiv sau negativ întreaga Creație și Creatorul pentru eternitate dacă nu se găsește cineva să se opună acelei energii.

  Omul merge acolo unde a pus mai mult din propria energia interioară, este AVEREA noastră REALĂ, nu este materială/fizică, ESTE total SPIRITUALĂ.

  Dumnezeu Tatăl prin Mesajul Său public din 25 Octombrie 2021 (dat prin vizionari) a spus TOT, cu ceea ce vom pleca de aici, pentru cine poate înțelege (apoi să traducă și celorlați cu blândețe și răbdare):

  Copii, trăiți-vă viața într-un mod responsabil, având mereu în minte că veți fi trași la răspundere în fața Mea pentru toate gândurile, cuvintele și acțiunile voastre!

  Domnul Hristos: vă spun acestea nu pentru a vă spria ci pentru a nu spune că nu ați știut!

  Apreciază

 5. Nu am comentat de mult . Văd capcana in care tot cad ..obișnuiții religiei creștine evreiești… această religie a inventat ..Satana , diavol și ce denumiri mai are . Creștinismul s-a născut în Civilizația Pelasgilor , ISUS A FOST GET și nu evreu …ori ,când lumea va înțelege că religia creștină evreiască nu este decât o formă de stăpânire , abia atunci se poate vorbi de ce spune omul în articolul de mai sus . Până atunci , lumea care spune ea că este ” creștină” înoată în ape tulburi : între idee și materie nu este nici o legătură … Divinitatea nu este evreiască iar dogmele Bisericii sunt niște falsuri . In creștinismul Pelasco -Getic nu se vorbește de Satana , diavoli …ci doar de Lumină . Oamenii mai au de învățat …iar chestiile astea de a face frică ….chiar că devin hazlii …

  Apreciază

 6. Toate adevărate.
  Dar simulacrul ăsta de comunicare -facebuci, impiedică pur și simplu formarea unei gândiri colective vii cu putere de popagare intre oameni.
  De exemplu, aceste adevăruri ar trebui cuprinse in programele școlare ca domeniu nou de cunoaștere- in invățământul de stat.
  Dar, ce să vezi, nu are loc de cărți pseudoștiințifice de formare a conștiinței sexuale. Cretinism absolut ,câtă vreme cocoșul fără nici o carte susține o ogradă cu minim 30 de găini.
  Am ințeles că Terra e deja in 5D.
  Mai bine guvernanții cu cap de paie ar pune oameni deștepți la treabă ca să salveze sufletul omenesc cu sfințenia si valoarea lui spirituală.

  Apreciază

  • Nu se vrea treaba asta de nivele mai sus de guverne…. Ei vor să fim o turmă de oi proaste care să fie docile că le aruncă un braț de iarbă…. Dar noi oamenii, ființe divine, ne vom ridica…. și vom învinge aceste forțe satanice ca au cuprins planeta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s