Rochelle Walensky a fost în sfârșit arestată

  Forțele Speciale ale Statelor Unite au arestat-o joi pe criminala Rochelle Walensky, directorul CDC, după ce s-a întors în SUA de la Bruxelles, de unde conducea de la distanță Centrele pentru Controlul Bolilor de la sfârșitul anului 2022. Ea a fugit din SUA când a aflat că Pălăriile Albe o pusese sub acuzare pentru trădare.

O sursă din biroul generalului Smith a declarat pentru Real Raw News că Forțele Speciale au prins-o pe Walensky uluită într-o parcare de pe Aeroportul Internațional Hartsfield-Jackson, Atlanta. Datorită rapoartelor de informații ale Comandamentului cibernetic al armatei americane, biroul generalului știa de o săptămână că Walensky plănuia să se întâlnească cu un american brazilian în vârstă de 27 de ani cu care avea aventuri din 2019. Walensky, 54 de ani, este căsătorită cu dr. Loren D. Walensky, 55 de ani, din 1995. Au trei copii.

Cu toate acestea, jurămintele conjugale nu au oprit pofta lui Walensky de adulter. ARCYBER interceptase corespondența electronică și vocală între Walensky și trei pretendenți lascivi. Când generalul Smith a citit un e-mail de-al ei în care spunea că dorește să fie în brațele tipului și că va vizita SUA pe 4 mai, el a considerat că vestea este prea bună pentru a fi adevărată – capturarea lui Walensky ar încheia înțelegerea triplă de criminali Covid: Anthony Fauci, Francis Collins și acum, Walensky. Ea și-a inclus cu amabilitate întregul itinerar în e-mail.

Generalul Smith și comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale, Brent Lindeman – probabil cei mai incisivi ofițeri din armata SUA – au coordonat misiunea, a spus sursa noastră. Din fericire, Walensky avusese, fără să știe, o mână în captivitatea ei care urma să fie în curând; generalul avea poze cu iubitul lui Walensky și marca, modelul și culoarea vehiculului pe care avea să-l conducă pentru a o ridica. De altfel, pe baza interceptărilor telefonice la casa familiei ei din Atlanta, ea nu și-a informat soțul cu privire la sosirea ei iminentă. Şederea ei a fost de natură pur personală pentru a-şi vedea iubitul. Trei zile în Atlanta, apoi înapoi la Bruxelles – sau cel puțin așa credea ea.

Forțele speciale în civil au ținut ochii pe ea în momentul în care a părăsit terminalul. Au urmat-o în timp ce ea ducea o singură valiză pe trotuar către o parcare aglomerată unde Mercedesul iubitului ei stătea așteptând. Nu-și dădea seama de coadă și nu putea vedea prin geamurile fumurii că un pasager din mașină ținea un Glock 19 echipat cu amortizor de zgomot la capul iubitului ei și îl îndruma cum să răspundă la mesajele ei. Forțele Speciale l-au urmărit pe iubit de acasă la aeroport și l-au capturat după ce a parcat, cu 30 de minute înainte de ora 20:40 a sosirii zborului.

A fost uluit, dar a cooperat”, a spus sursa noastră. „I-au spus că sunt acolo pentru Walensky, nu pentru el și au făcut presiunea necesară pentru a-l determina să se conformeze”. Se aștepta ca tipul să iasă și să o îmbrățișeze puternic, dar ceea ce a primit a fost un împins pe bancheta din spate cu un alt soldat apăsând țeava armei lui de tâmplă.

Directorul CDC în dizgrație, a adăugat el, a fost dus la un centru de procesare, iar ea va fi trimisă în curând la Camp Blaz pentru un tribunal militar. Iubitul, al cărui nume armata îl reține, nu a putut călători în străinătate, deoarece se află pe lista federală de interdicție a zborului din motive necunoscute momentan. Sursa noastră a spus că iubitul va fi reținut până la noi ordine.

  La spânzurătoare cu putoarea criminalo-globalistă !!!

    Sursa: https://realrawnews.com/

5 comentarii

 1. Dupa ce RRN a scris ca Fauci a fost arestat siexecutat,a aparut in toata presa mainstream ca acesta s-a retras.Probabil ca la banchetul ala dat in cinstea pensionarii lui, a participat o clona sau un actor cu masca de cauciuc.

  Acum, dupa ce acelasi RRN anunta ca a fost arestata, aceiasi presa mainstream anunta ca si aceasta s-a retras.

  https://www.activenews.ro/stiri/Demisie-la-nivel-inalt-in-administratia-Biden-Rochelle-Walensky-se-retrage-din-functia-de-director-al-CDC-181908

  Apreciază

 2. Cu tot adreno consumat , madam tot arata rau la 54 ani! Se pare ca ori i-a lipsit adreno, ori excesele de alta natura , sau pur si simplu rautatea din ea au dus-o sa arate asa de cazuta energetic .

  Apreciază

 3. Eu cred ca daca se voia sa se termine, se termina. Trebuia sa inceapa cu asa-zisele „elite”, nu cu trepadusii. Astia sunt doar marionete. Am din ce in ce mai mult senzatia ca sunt doua tabere care se razboiesc ptr conducerea si controlul planetei.
  La fel ca-n parlamente : in fata noastra se injura si se scuipa si-n spate fac afaceri si isi dau mana.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s