Rusia spune că guvernul SUA lucra la o armă biologică „universală” OMG (modificată genetic) în biolaboratoarele din Ucraina, care ar provoca moartea în masă a oamenilor, animalelor și culturilor   

  O investigație a comisiei parlamentare ruse a constatat că Statele Unite lucrau la dezvoltarea unei arme biologice „universale” modificate genetic, concepute pentru a provoca daune de tip „iarnă nucleară” unei ținte.- https://sputnikglobe.com/20230412/us-working-on-universal-genetically-engineered-bioweapon-russian-parliamentary-investigation-1109381193.html

Nemulțumită de ororile pe care le-a provocat deja lumii, SUA doresc să procure o nouă tehnologie care nu numai că infectează oamenii cu o armă biologică mortală, ci și animalele și culturile agricole.

Folosirea sa implică, printre altele, scopul de a provoca daune economice ireparabile și pe scară largă inamicului”, a scris comisia în raportul său final despre operațiune, care se desfășoară în prezent în Ucraina la diferitele sale biolaboratoare administrate de Pentagon.

Utilizarea sub acoperire și direcționată a unei astfel de arme în anticiparea unei confruntări militare directe pozitive inevitabile ar putea crea un avantaj semnificativ pentru forțele americane față de adversar, chiar și împotriva celor care dețin alte tipuri de arme de distrugere în masă”, adaugă raportul.

Deținerea unor astfel de arme biologice extrem de eficiente creează, în opinia armatei americane, condițiile prealabile reale pentru a schimba natura conflictelor armate contemporane.”

(Din moment ce nimănui nu pare să-i pese suficient de mult pentru a o opri, SUA și-au reluat operațiunile la biolaboratoarele din Ucraina.- https://www.naturalnews.com/2023-04-13-us-quietly-resumes-biolabs-program-in-ukraine.html).

Tacticile de producție de arme biologice din SUA sunt ușor deghizate în „produse utilizate în scopuri pașnice”, se arată în raport.

Toate cele mai recente progrese în inginerie genetică, biotehnologie, toxicologie și biologie sintetică, împreună cu o mașină nesfârșită de tipărire a banilor și de colectare a impozitelor, permit SUA un potențial practic nelimitat de a dezvolta agenți de arme biologice avansate. Detectarea și identificarea utilizării acestora cu ajutorul instrumentelor tradiționale de diagnosticare nu mai este la fel de simplă ca odinioară, raportul continuă, menționând că:

Situația este agravată de faptul că producția de astfel de agenți biologici poate fi dispersată cu ușurință în diverse întreprinderi industriale, deghizându-le în produse utilizate în scopuri pașnice.”

Armele biologice tradiționale, cum ar fi variola și antraxul, sunt încă o amenințare, dar aceste arme biologice de ultimă generație, dezvoltate în Ucraina, folosind dolarii contribuabililor americani și presa de tipar fiat a Rezervei Federale, sunt la un nivel cu totul diferit. Armele biologice existente pot fi ușor „îmbunătățite” pentru a crea o amenințare și mai mortală, avertizează Rusia. Acesta pare să fie adevăratul scop al războiului din Ucraina: să apere laboratoarele biologice în care aceste arme biologice sunt fabricate pentru a fi folosite de globalişti împotriva turmei umane.

La aceasta se adaugă dificultatea obiectivă de a determina adevărata cauză a focarelor de boli infecțioase, care pot fi atât naturale, cât și artificiale”, avertizează în continuare raportul. Ca de obicei, SUA rămâne cel mai important pericol clar și prezent pentru securitatea biologică a întregii lumi, arată dovezile. Cu alte cuvinte, pofta de sânge a liderilor globalişti ai Americii nu este pe măsură.

Programul biologic militar al SUA nu numai că nu a fost restrâns, dar a căpătat un caracter la scară largă în ultimii ani, cu accent pe acțiuni ofensive, desfășurate sub masca unor activități care sunt permise de Convenția armelor biologice, precum și proiecte anti-terorism”, se arată în raport.

Statele Unite susțin și dezvoltă capacitatea de a produce arme biologice și, dacă este necesar, a le folosi. Cu toate acestea, au existat schimbări în viziunea strategică a Washingtonului cu privire la rolul armelor biologice în competiția geopolitică și la mijloacele de utilizare posibilă a acestora.”

Ar putea mai trece ceva timp până când astfel de arme sunt efectiv implementate, dar ideea este că sunt în prezent în dezvoltare. Și în afară de Rusia, nimeni nu încearcă să facă nimic pentru a împiedica continuarea acestor crime împotriva umanității.

În țara noastră, militariștii japonezi capturați (în timpul celui de-al Doilea Război Mondial) au fost aduși în fața justiției în cadrul Procesului Khabarovsk; cu toate acestea, în S.U.A., unor astfel de „specialiști” li s-a oferit siguranță, munca lor continuând să trăiască până în prezent în programele contemporane ale SUA privind dezvoltarea armelor biologice.” Rusia mai spune despre istoria terorismului biologic al Americii.

Igor Kirillov, comandantul Forțelor de Apărare Nucleară, Biologică și Chimică din Rusia, a anunțat într-un briefing de presă săptămâna aceasta că instalațiile secrete devin din nou operaționale – iar altele noi sunt încă în curs de construire cu dolarii contribuabililor americani. Kirillov a prezentat o mulțime de documente noi care subliniază programele de arme biologice pe care SUA le finanțează și le realizează la aceste biolaboratoare. După cum vă amintiți, SUA au negat inițial existența acestor biolaboratoare, dar acum susțin că ele există, dar sunt folosite în scopuri nefaste.

Citând protocolul SUA, așa cum a fost subliniat la o întâlnire din 20 octombrie 2022, la care au participat reprezentanți ai Agenției de Reducere a Amenințării Apărării din SUA (DTRA) și mai mulți oficiali ucraineni, precum și membri ai companiei de inginerie Jacobs / CH2M, Kirillov a oferit dovezi detaliate care arată că laboratoarele biologice au fost temporar „în pauză” în timpul operațiunii speciale a Rusiei, dar acum nu sunt întrerupte.

Acum, proiectul a fost reluat cu accent pe reînnoirea sprijinului legislativ, revizuirea programului de instruire, precum și încheierea și reluarea lucrărilor de construcție”, se arată în protocolul în limba ucraineană, care îl citează pe David Smith de la Jacobs / CH2M.

(Scopul din spatele biolaboratoarelor ucrainene, care sunt finanțate parțial de Familia criminal Biden, este de a construi arme biologice care vizează anumite grupuri etnice, adică un genocid de curățare etnică – https://naturalnews.com/2022-03-15-us-biolabs-ukraine-bioweapons-targeting-ethnic-groups.html ).

Îți amintești când America obișnuia să pretindă că este împotriva armelor de distrugere în masă? Fals ! Acum, SUA finanțează dezvoltarea lor în Ucraina. Cunoscut anterior ca „Cercetare biologică comună”, programul de arme biologice aflat în desfășurare în Ucraina a fost de atunci renumit „Cercetare de control biologic”, conform acelorași documente pe care le-a prezentat Kirillov. Motivul acestui rebranding are de-a face cu ceea ce documentele descriu drept o „campanie de dezinformare a Rusiei” cu privire la scopul programului. Între timp, Financial Times raportează că un consilier al președintelui ucrainean Volodymyr Zelensky a declarat că țara sa este „gata să renunțe” la Crimeea, rușilor.

Potrivit RT, SUA se angajează acum în eforturi extinse de control al daunelor pentru a încerca să prevină ca orice detalii suplimentare despre programele sale de arme biologice din Ucraina să fie divulgate publicului.

Ascunzîndu-se de responsabilitatea pentru participarea la proiecte biologice militare, mulți suspecți au părăsit teritoriul Ucrainei”, a spus Kirillov. „Pentru a preveni o posibilă scurgere de informații despre activitățile ilegale ale Pentagonului, administrația SUA ia măsuri de urgență pentru a le căuta și returna.” Aceste încercări de control al daunelor au început pentru prima dată în februarie 2022, imediat după ce Rusia a invadat Ucraina. Un proiect de memoriu despre acest lucru, intitulat „Reducerea amenințării experienței ucrainene care proliferează adversarii americani” și scris de Laura Denlinger, un consilier principal în combaterea proliferării la Departamentul de Stat al SUA, a fost obținut de armata rusă ca dovadă.

Invazia rusă a Ucrainei a avut ca rezultat… exodul de experți tehnici de înaltă capacitate din instalațiile ucrainene care produc componente de rachete și arme convenționale avansate (ACW), precum și a celor cu expertiză care ar putea fi redirecționate și exploatate de alții pentru un produs chimic, arme biologice, radiologice sau nucleare (CBRN)”, se arată în nota respectivă, din 11 martie 2022.

SUA au parcurs foarte mult de la zilele lui George W. Bush și de la lupta pentru eliminarea „armelor de distrugere în masă”. Se dovedește că SUA este cel mai mare proliferator de arme de distrugere în masă din lume, cel puțin conform muntilor de dovezi obținute de armata rusă în Ucraina. Și mai recent, în Sudan, facțiunea armată de acolo au luat cu asalt un alt biolaborator al Pentagonului unde se produceau arme biologice…

    Sursa: https://www.naturalnews.com/

Video despre războiul din Ucraina:

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456241002%2Fpl_629036819_1 ;

https://vk.com/video/@id629036819?z=video629036819_456240904%2Fpl_629036819_1

O noapte de război în KIEV … ; Așa arată o româncă cu creierul sănătos!

8 comentarii

   • Cred că picăturile de ploaie care se formează din norii formați în urma dârelor de avioane și care conțin chimicale afectează în momentul acesta culturile și oamenii!!!
    Tu ce părere ai Marius?

    Apreciază

   • Și astea cu siguranță, dar sataniștii planetari infestează toate alimentele noastre, apa, medicamentele, dar mai ales vaccinurile. Le stăm în gât și se grăbesc prin tot felul de programe să ne extermine. Dar noi nu ne vom lăsa….trebuie fiecare să trăiască cât mai conștient posibil prin modul ,,supraviețuire” și pe cât posibil să sabotăm cât putem tot ce guvernul ne impune.

    Apreciază

 1. La mine in zona au apărut de câțiva ani niște melci fără casă,portocalii. Ăștia distrug tot,mănâncă orice și depun extrem de multe oua. Sunt greu de stârpit. Inclusiv în Poiana Brașov u am găsit,iar când mor miros îngrozitor. De anul asta și au schimbat tactica,stau mai mult în pământ și mănâncă rădăcinile plantelor. Chiar mă gândeam in trecut că parcă ar fi i arma biologica! Nu de calibrul celor pe care mi le pregătesc încornorații!

  Apreciază

 2. Sfântul Iosif, citat din Mesaj:
  – Pregătiți-vă, unii dintre voi veți muri sau vă veți îngropa membri din familie, rude sau cunoscuți!

  El [Satana] a reușit să vă seducă prin mândrie. El a reușit să aranjeze totul în prealabil într-un mod foarte inteligent. El a pliat după planul său fiecare sector al științei și tehnicii umane, aranjând totul pentru răzvrătire împotriva lui Dumnezeu. Cea mai mare parte a omenirii este acum în mâinile sale. El a reușit prin viclenie să atragă la el oameni de știință, artiști, filozofi, savanți, oameni puternici. Atrași de el, ei s-au pus acum în slujba lui pentru a acționa fără Dumnezeu și împotriva lui Dumnezeu.
  -Doamna noastră către părintele Stefano Gobbi, nr. 127, „Cartea Albastră”, 18 Mai 1977.

  Dragi copii, luptați pentru libertatea voastră: sunteți pe cale să fiți înrobiți de dictatori malefici. Feriți-vă de vaccinuri și de toate obligațiile, pentru că ele nu vor veni de la Dumnezeu, ci de la Satana, care vrea să vă conducă viețile și mințile.
  -Doamna noastră către Gisella Cardia , 18 Aprilie 2020

  Iubit popor al lui Dumnezeu, omul suferă de teroare în anticamera mutațiilor continue ale virusului fabricat, până când răul care l-a creat va fi demascat.
  -Sfântul Arhanghel Mihail către Luz de Maria de Bonilla , 25 Aprilie 2020

  Ființele umane sunt încolțite de puterea globală, care murdărește demnitatea umană, conducându-i pe oameni spre o mare dezordine, acționând sub dominația odraslei lui Satan, consacrată dinainte prin propria lor voință liberă… În această perioadă foarte dificilă pentru omenire, atacul bolilor create de știința folosită în mod abuziv va continua să crească, pregătind omenirea pentru ca aceasta să ceară de bună voie semnul fiarei, nu doar pentru a nu se îmbolnăvi, ci pentru a fi aprovizionată cu ceea ce va lipsi în curând din punct de vedere material, uitând de spiritualitate din cauza unei Credințe slabe. Timpul marii foamete avansează ca o umbră peste omenirea care se confruntă în mod neașteptat cu schimbări radicale…
  – Domnul nostru către Luz de Maria de Bonilla , 12 Ianuarie 2021

  Copii, vin din nou să vă avertizez și să vă ajut să nu faceți greșeli, evitând ceea ce nu vine de la Dumnezeu; totuși, voi priviți în jur confuzi, fără să vă dați seama de morții care sunt și care vor fi pe pământ – totul din cauza încăpățânării voastre de a asculta doar de deciziile umane. De multe ori le-am spus copiilor mei să fie atenți în ceea ce privește vaccinurile, dar voi nu mă ascultați.
  -Doamna noastră către Gisella Cardia pe 16 Martie 2021

  Apreciază

 3. Dumnezeu Tatăl. 2 Ianuarie 2023. Public
  Încă o dată, eu (Maureen) văd o Mare Flacără pe care am ajuns să o cunosc ca fiind Inima lui Dumnezeu Tatăl. El spune: „Copii, noul an se deschide în fața voastră cu toate harurile și oportunitățile sale din prezent. În acest an, faceți din fiecare moment un parteneriat între inima voastră și a Mea. Luați-vă timp în fiecare zi pentru a studia Mesajul zilelor* și aplicați-l la propria voastră călătorie în sfințenie. Faceți ca relația voastră cu Mine să fie mai importantă în fiecare zi. Dacă fiecare suflet ar face acest lucru, în curând s-ar realiza convertirea inimii lumii.”

  „Fiecare clipă prezentă este ocazia ta de a schimba inima lumii.”

  Citește Galateni 6:7-10 Nu vă amăgiți; Dumnezeu nu se lasă batjocorit, căci tot ce seamănă omul, aceea va și secera. Căci cine seamănă pentru carnea sa, din carne va secera stricăciune; dar cine seamănă pentru Duhul, din Duhul va secera viață veșnică. Și să nu ne obosim în a face binele, căci la timpul potrivit vom secera, dacă nu ne vom pierde curajul. Așadar, după cum avem ocazia, să facem bine tuturor oamenilor, și mai ales celor din familia credinței.

  + Verset din Sfânta Scriptură cerut a fi citit de Dumnezeu Tatăl.
  * Mesajele de Iubire Sfântă și Divină de la Maranatha Spring and Shrine date de Cer vizionarei Americane, Maureen Sweeney-Kyle.

  MESAJUL SFÂNTULUI ARHANGHEL MIHAIL CĂTRE LUMINA DE MARIA. 4 IANUARIE 2023
  Iubiți copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Cristos:

  Vin la voi trimis de Preasfânta Treime.

  VĂ INVIT SĂ CONTINUAȚI MUNCA GREA DE SCHIMBARE A FAPTELOR ȘI ACȚIUNILOR VOASTRE PERSONALE.

  Se apropie momentul în care, pe măsură ce împlinirea evenimentelor avansează, grâul se va separa de la sine de neghină. (Mt. 13:24-26)

  Răul îi ispitește continuu pe oameni – pe toți: unii cad, iar alții perseverează, rezistând cu o Credință fermă, matură și conștientă, fără să-și piardă speranța în convertirea celor care se află în stare de păcat. Legiunile mele cerești își mențin vigilența constantă în apărarea sufletelor.

  Vă confruntați cu răul, care, prin mijloace tehnologice folosite în mod abuziv, va uimi omenirea creând imagini pe cer pentru a vă deruta și a vă conduce astfel pe o cale contrară celei a Voinței Divine.

  VĂ INVIT SĂ CONTINUAȚI SĂ FIȚI „PUTERNICI ÎN CREDINȚĂ”, FĂRĂ A PERMITE CA CREDINȚA SĂ SE STINGĂ. (I Cor. 16:13)

  Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos, mânia Divină se va revărsa asupra Pământului din cauza atâtor păcate, perversiuni și concupiscențe.
  Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos: cutremurele vor continua să lovească dur pământul. Rugați-vă pentru Japonia.
  Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos: tendințele moderniste care s-au infiltrat în Biserică doresc să îl îndepărteze pe Stăpânul Turmei din propria Sa Biserică.
  Rugați-vă, rugați-vă, copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos: Diavolul atacă Biserica din interiorul ei, provocând confuzie.
  Popor al Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos, rugați-vă neobosit, apărați Credința prin mâna Reginei și Mamei noastre, în fața confuziei crescânde din Biserică.

  COPII AI LUI DUMNEZEU, FĂRĂ A FI DEZBINAȚI, TRĂIȚI CREDINȚA CU FERMITATE. NU FIȚI PERSECUTORI AI FRAȚILOR ȘI SURORILOR VOASTRE. (Gal. 5, 15)

  Omenirea îi uită pe cei care suferă din cauza războiului, iar războiul se va răspândi pe pământ, lăsând în urma sa distrugere, suferință și durere. (1)

  Fiți conștienți de faptul că Diavolul îi dirijează pe cei care îl controlează pe om. Veți trăi din nou în casele voastre; păstrați-vă pacea.

  INTRAȚI ÎNTR-O PERIOADĂ HAOTICĂ PENTRU ÎNTREAGA OMENIRE.

  Se apropie foametea (2) și, împreună cu ea, vor veni în orașe plăgi de rozătoare. Fără să intrați în panică, fiți siguri că nu sunteți singuri.

  FIȚI CREATURI ALE CREDINȚEI, SPERANȚEI ȘI CARITĂȚII.

  Continuați să fiți atenți la evoluția războiului dintre națiuni și la războiul spiritual.

  Copii ai Regelui și Domnului nostru Iisus Hristos, continuați să creșteți spiritual, dați mâna cu Regina și Mama noastră.

  RĂMÂNEȚI ÎN STARE DE ALERTĂ SPIRITUALĂ.

  Vă binecuvântez.

  Sfântul Mihail Arhanghelul
  AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
  AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT
  AVE IMACULATĂ MARIA, CONCEPUTĂ FĂRĂ DE PĂCAT

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s