GITMO suspendă tribunalele pe fondul preocupărilor de securitate; Mobilizarea masivă trimite deținuții în Guam  

  Invocând preocupări de securitate, Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA și Biroul Comisiilor Militare au decis să suspende temporar tribunalele din Guantanamo Bay și să transfere toți deținuții din Camp Delta la USMC Camp Blaz, Guam, care se află sub controlul White Hats și are facilități pentru tribunale, încarcerarea sau executarea prizonierilor de mare valoare, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News.

Amestecarea neanunțată a început luni după-amiază în urma execuțiilor lui Liz Cheney, care a fost condamnată la moarte pe 21 aprilie, și a doi agenți FBI corupți care încercaseră fără succes să saboteze un depozit de muniții de la USMC Air Station Cherry Point. JAG a executat sumar federalii, fără un tribunal oficial. Sursa noastră a spus că spânzurările nu au jucat niciun rol în decizia de a muta, deși momentul este cu siguranță suspect.

Viceamiralul Darse E. Crandall și conducerea superioară a JAG au părăsit GITMO pentru Florida, luni, la ora 14:00, de unde s-au îmbarcat într-un zbor spre San Diego și apoi pe altul către Guam, la 6.000 de mile vest de California. Au aterizat în siguranță pe Aeroportul Internațional Antonio B. Won Pat și au mers imediat la Camp Blaz pentru a „înființa magazinul”, a spus sursa noastră.

Între timp, deținuții de la GITMO au fost urcați la bordul a două distrugătoare de clasă Arleigh Burke controlate de White Hats, echipate cu celule de detenție, pentru călătoria de aproximativ 8.000 de mile marine către Guam prin Canalul Panama. Sursele noastre nu au dezvăluit câți, dacă este cazul, dintre cei 8.500 de pușcași marini GITMO s-au alăturat călătoriei și nici câți deținuți au fost reținuți în Tabăra Delta.

Camp Blaz a fost complet echipat și informat din timp”, a spus o sursă. „Nu vă înșelați, aceasta nu este o retragere, este o mișcare strategică, provizorie, iar GITMO este și va rămâne sub controlul White Hats.

Cu toate acestea, o scăpare de informații a sugerat că „mișcarea provizorie” se aseamănă mai mult cu o mobilizare sau o desfășurare rapidă. Când a fost întrebat de ce personalul și deținuții călătoreau la bordul navelor în loc de avioane, el a spus: „Eficiență. Dacă trebuie să mutați simultan zeci sau o sută de prizonieri în întreaga lume, este mai puțin vizibil decât să-i escortați, potențial, prin aeroporturi internaționale.”

Chiar și la viteza de flanc, va dura 8 zile navelor – plus timp pentru a alimenta și a naviga pe aglomeratul Canal Panama – pentru a ajunge la Guam, o eternitate de incertitudine, deoarece militarii loiali regimului criminal Biden au bunuri capabile să găsească, să intercepteze și să scufunde distrugătoarele.

Având în vedere încărcătura noastră, este puțin probabil”, a spus sursa.

Când a fost presat pentru detalii, el a recunoscut fără tragere de inimă că forțele marine suplimentare s-ar alătura navelor pe drum, formând un scut aerian și maritim impenetrabil în jurul distrugătoarelor. Menținerea puterii aeriene deasupra oceanului vast implică că White Hats și-a însuşit un portavion, dar sursa noastră nu ar confirma sau infirma această presupunere.

Navele vor ajunge în Guam în siguranță”, a spus el.

O a doua sursă, un colonel al armatei Southcom la GITMO, a spus că a fost autorizat să împărtășească câteva detalii pertinente, inclusiv că președintele Donald J. Trump, generalul Eric M. Smith și vice-amiralul Darse E. Crandall au discutat despre relocare a JAG către Guam, după atacul de Crăciun asupra Golfului Guantanamo. De asemenea, navele de armare AC-130 și F-16 controlate de Biden – probabil de la baza de rezervă aeriană Homestead controlată de Black Hats din vârful sudic al Peninsulei Florida – încărcate cu muniții aer-sol ocoliseră zona de identificare a apărării aeriene a GITMO. Frecvența intruziunilor provocatoare a crescut în februarie, martie și aprilie, determinând comandanții Pălăriilor Albe să recunoască că GITMO – deși fortificată după masacrul de Crăciun – era încă de neapărat strategic împotriva unui atac masiv.

Indiferent cum ai rula numerele, GITMO este vulnerabil, cel puțin pentru moment. Singurul lucru care i-a împiedicat să trimită niște B-52 și să ne bombardeze rahatul este că avem oameni pe care îi doresc înapoi. Chiar și așa, și așa cum au arătat, ne-ar putea ținti fără să lovească Tabăra Delta. Unde îi ducem pe condamnați nu este doar mai sigur, ci și mai departe. Având prizonieri Deep State la doar 90 de mile de SUA, în timp ce regimul are o oarecare putere, ne pune pe toți în pericol”, a spus sursa.

El a adăugat că activele Armatei și Marinei vor înconjura Guam – un bastion împotriva atacurilor convenționale.

 „Misiunile de arestare a Deep Staterilor vor continua ca de obicei. Fie că sunt mutați pe calea aerului sau pe mare, ei se vor confrunta acum cu tribunale la Camp Blaz.”

În încheiere, el a făcut un comentariu neașteptat, spunând că JAG nu a exclus organizarea de tribunale și execuții pe mare în apele internaționale.

Întrebat când GITMO va relua operațiunile normale, el a spus: „Undeva în 2024”.

   Sursa: https://realrawnews.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s