Raport Ben Fulford (25 apr.2023) – Statul Profund al SUA și al Rusiei ar putea fi demolat în iunie printr-un eveniment Lebăda Neagră  

  Lumea se îndreaptă către o anomalie istorică o dată la câteva mii de ani. Deși acest proces va dura ani, este așteptat un punct de inflexiune major în jurul lunii iunie sau iulie, sunt de acord mai multe surse. Acesta este momentul în care căderea corporației americane și a statului profund rusesc probabil să coincidă cu reapariția unui califat islamic și cu multe alte evenimente.

Să începem cu multiplele evenimente de știri care indică căderea CORPORAȚIEI STATELE UNITE.

Cea mai evidentă confirmare că ceva nu este în regulă este președintele Camerei SUA, Kevin McCarthy, care a spus: „Din păcate, nu am auzit nimic de la Casa Albă de la prima noastră întâlnire [1 februarie],… Biden a lipsit în acțiune și a indus în eroare publicul”.

Pentru a înțelege cât de fals este show-ul Biden, verificați prezența uriașă la candidatura sa pentru președinție. Cei 81 de milioane de susținători ai săi trebuie să se ascundă undeva în spatele acelor copaci.

Se presupune că acest așa-zis Biden rulează chiar dacă mai multe anchete penale se concentrează asupra lui. „Cunoaștem cel puțin opt membri ai familiei Biden care au profitat de pe urma… traficului de persoane… Este groaznic și dezgustător”, spune reprezentantul Tim Burchett (R-TN), un membru republican al Comitetului de Supraveghere al Camerei.- https://www.foxbusiness.com/politics/gop-lawmaker-hints-biden-impeachment-hunter-scandal-deepens

Un alt semn că ceva s-a întâmplat în februarie este că masa monetară a scăzut cu „6,6%” de la an la an pentru „cea mai mare scădere din cel puțin 60 de ani”. Rețineți că numărul 666 sugerează că aceste date sunt false, dar că ceva foarte rău se întâmplă.- https://www.zerohedge.com/economics/money-supply-growth-fell-50-year-low-feb-will-fed-panic

Următoarele diagrame confirmă o funcționare continuă a tuturor băncilor din SUA, indicând temerile larg răspândite de colaps al sistemului financiar.

Acest lucru se întâmplă chiar dacă FRB scoate sume record de bani amuzanți, așa cum arată acest grafic:

În mod clar, și-au pierdut încrederea sau toți acești bani amuzanți ar apărea în depozitele bancare. Elon Musk, făcând ecou multor oameni informați, spune că „ținând cont de cheltuielile federale, este o chestiune de când, nu dacă, vom fi în faliment.”

În ceea ce privește momentul, secretarul de Trezorerie al SUA, fals criminal, Janet Yellen, spune că SUA pot continua până în iunie, eventual iulie, folosind „măsuri extraordinare”. Aceasta înseamnă furtul din pensii și asigurări sociale, extorcarea de la aliați etc. Este posibil ca extorcarea să fi dus chiar la uciderea președintelui mexican Manuel Obrador, potrivit unor surse mexicane care ne-au contactat chiar când acest raport era pe cale să fie difuzat. Ei spun că și-a anulat toate aparițiile publice și că avionul prezidențial mexican a fost vândut traficanților de droguri din Tadjikistan.

Atât UE, cât și Rusia au cerut lui Obrador să se întâlnească cu ambasadorii lor, dar el nu a putut să-i vadă, adaugă sursele. Aceste surse ne-au spus anterior că Obrador trebuia să aibă o întâlnire secretă în Nicaragua cu ministrul rus de externe Serghei Lavrov. Acest lucru a survenit după ce Obrador a acuzat marți Pentagonul că a spionat guvernul său în urma unor scurgeri din mass-media din SUA și a spus că va începe să clasifice informațiile de la forțele armate pentru a proteja securitatea națională.- https://www.usnews.com/news/world/articles/2023-04-18/mexican-president-accuses-pentagon-of-spying-vows-to-restrict-military-information

Acum povestea oficială publicată este că el „a fost testat pozitiv pentru COVID-19 și își ia câteva zile libere”.- https://www.msn.com/en-us/health/-news/mexican-president-tests-covid-positive-for-third-time/ar-AA1aeCgx?ocid=sapphireappshare

Va fi o săptămână foarte tensionată și vom monitoriza situația”, spun sursele mexicane. Au trimis această fotografie a ceea ce părea a fi corpul lui.

Indiferent de ce s-a întâmplat în Mexic, mafia khazară atacă acum în toate direcțiile. După cum notează MI6: „Șobolanii prinși mușcă puternic”.

În plus față de încercările obișnuite ale MK de a ucide toți „liderii” dizidenți, primim mai multe amenințări de război nuclear total. Donald Trump a repetat acest lucru la fel ca mulți alții. De asemenea, îl avem pe Warren Buffet care își vinde acțiunile în semiconductori din Taiwan, deoarece „există pericolul activității seismice”. Aceasta pare o amenințare pentru chinezi de a distruge Taiwanul cu arme de producer a cutremurelor (arme seismice), dacă mai continuă să finanțeze corporația americană.

Cineva ar trebui să le reamintească că dacă vor distruge Taiwanul, atunci Silicon Valley va fi distrusă ca răzbunare. În orice caz, necazurile corporației americane sau ale statului profund american sunt bine cunoscute și se scrie pe larg. Ceea ce este mai puțin cunoscut, este că și o doborâre a statului profund rusesc este iminentă. Yevgeny Prigozhin, fondatorul companiei militare ruse Wagner, spune că „o comunitate de elite apropiate de stat care operează independent de conducerea politică a statului”, sabotează activ efortul de război din Ucraina.- https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=267938

Acum, surse ruse ale FSB care investighează vaccinul Sputnik din Rusia au aflat că Alexander Ginsburg – omul din spatele efortului de a vaccina toți rușii – este un agent al MK de rang înalt. Se spune că este rudă cu Warburg, Sassoons, Windsor, Bourbons și alte familii regale europene. – https://profidecatholica.com/2023/04/11/le-directeur-de-spoutnik-et-la-synagogue-de-satan/

Aceleași surse rusești, care ne-au spus inițial că Sputnik este un vaccin tradițional antigripal dezvoltat de Rusia, spun acum că nu este. Anchetatorii au analizat comenzile pentru vaccin și au descoperit că 30 de contracte diferite au dus la un „furnizor unic” pentru „zeci de milioane” de doze. Furnizorul unic nu este identificat, dar, FSB notează că vaccinurile au fost plătite folosind valută străină. Ei adaugă că toate contractele au trecut printr-o companie rusă cunoscută sub numele de Gamalea, a cărei „conducere de vârf este doar de origine evreiască”.

De asemenea, FSB confirmă: „Toate vaccinurile, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Sputnik V sunt făcute după același principiu”. Ei spun că sunt „vaccinuri care modifică ADN-ul menite să modifice genele oamenilor din clasa inferioară”.

Rușii notează că experimentele pentru găsirea „genei lui Dumnezeu” au început în anii 1970 și 80 pentru a controla grupurile musulmane radicale prin eliminarea genei care i-a făcut să creadă în Dumnezeu. Scopul a fost de a-i face pe musulmani mai ascultători prin întreruperea legăturii lor cu Creatorul, spun ei. MK de asemenea, sperie oamenii să ia injecții, creând aspectul unei pandemii prin utilizarea unui procent de vaccinuri toxice. De exemplu, datele publicate în Jurnalul European de Investigații Clinice pe 30 martie, în Danemarca, arată că 4,2% din lotul de vaccin Pfizer COVID-19 a reprezentat 71% din evenimentele adverse suspectate (SAE).- https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/eci.13998

Da, decesele vor face parte din proces, dar cine știe, poate că moartea este mai bună decât să trăiești ca un sclav prost de clasă joasă cu AND-ul modificat”, comentează FSB. De asemenea, se pare că vaccinurile au fost menite să facă posibil controlul oamenilor prin telecomandă. Pentru confirmare, consultați acest brevet Pfizer acordat în 2021 pentru comunicarea în turnul celular cu oameni injectați cu grafen din întreaga lume: https://patents.google.com/patent/US11107588B2/en

    Pfizer – Brevet: 11107588b2

Nu numai că, rușii avertizează acum că, odată cu respingerea la nivel mondial a vaccinării în curs de desfășurare, MK a găsit o modalitate de a folosi laptele pentru a modifica ADN-ul uman într-un mod similar. Ne-au trimis un link către acest articol științific care susține că „ARNm furnizat de exozomi derivați din lapte… poate funcționa ca un nou sistem de administrare orală pentru ARNm”.- https://www.biorxiv.org/content/10.1101/2022.12.19.517879v1

Surse de informații poloneze ne-au trimis, de asemenea, multe link-uri care indică, că MK încearcă acum să folosească hrana pentru a ne modifica genetic într-o stare de sclavie perpetuă determinată genetic.

Așa cum MK din Rusia și Occident lucrează împreună pentru a ne modifica genele, ei lucrează împreună și în Ucraina. După cum afirmă Robert F. Kennedy Jr., „Ei ucid ucrainenii într-un raport de 8 la 1. Ceea ce ni se spune despre acest război pur și simplu nu este adevărat”. Ei bine, se dovedește că marele „erou ucrainean” Vladimir Zelinsky și guvernul său sunt MK rusă și treaba lor este să măcelărească cât mai mulți ucraineni non-ruși. Niciun lider sănătos nu și-ar fi sacrificat trupele fără sens într-un raport de 8 la 1 de un adversar superior numeric, dacă nu era vorba de o chestiune de genocid premeditat. Ei ucid bărbații și înrobesc femeile și copiii. Acestea sunt câteva dintre lucrurile în care au fost implicați Biden-ii.

Din acest motiv, Wagner Prigozhin spune că statul rus previne în mod deliberat încheierea războiului. Ei vor să depopuleze și mai mult Ucraina pentru a o transforma într-o patrie pentru mafia khazară. Patrioții ruși sunt acum conștienți de acest lucru și lucrează cu aliații occidentali pentru a pune capăt măcelului fără sens din Ucraina și pentru a găsi un nou aranjament de securitate pentru Europa care să facă redundantă NATO.

De asemenea, ar putea restaura Uniunea Sovietică. Într-un interviu cu jurnalistul elvețian Darius Rochebin, ambasadorul chinez în Franța, Lu Shaye, a spus că țările fostei Uniuni Sovietice „nu au un statut efectiv în dreptul internațional…” În dreptul internațional, aceste țări din fosta Uniune Sovietică nu au nici un statut efectiv, pentru că nu există un acord internațional care să le realizeze statutul de țară suverană.

El neagă existența unor țări precum Ucraina, Lituania, Estonia, Kazahstan etc.”, a scris pe Twitter Antoine Bondaz, expert în China la think tank-ul Fundației pentru Cercetare Strategică din Paris.- https://news.yahoo.com/chinas-ambassador-france-says-former-082707929.html

Cu alte cuvinte, toate aceste state marionete create ca parte a proiectului de reconstrucție a Imperiului Khazar ar putea fi demontate. Israelul, celălalt stat khazar, se confruntă și el cu o criză existențială. „Ne confruntăm cu o nouă eră a politicii de securitate în care o amenințare reală din toate zonele este posibilă în același timp”, a declarat joi ministrul Apărării, Yoav Gallant. – https://www.israelnationalnews.com/news/370278

Ceea ce vrea să spună este restabilirea de facto a unui califat islamic care se întinde din Pakistan până în Maroc, lăsând Israelul complet înconjurat. În prezent, Turcia, Egiptul, Iranul, Arabia Saudită și majoritatea celorlalte țări islamice sunt acum unite. Acum, Sudanul și Pakistanul sunt, de asemenea, pe cale să se alăture sânului islamic. Guvernul militar din Pakistan, controlat de MK, care controlează traficul de heroină, luptă pentru viața sa. Pentru că, deși face tot ce îi spune FMI, nu primește bani pentru a-și menține economia în funcțiune. La urma urmei, FMI este în faliment. Acesta este motivul pentru care armata pakistaneză amenință acum război cu India pentru a preveni alegerile care l-ar restabili pe Imran Khan la putere și ar conduce Pakistanul la califat.- https://www.firstpost.com/world/pakistan-govt-cites-possibility-of-war-with-india-urges-supreme-court-to-postpone-elections-12487282.html

Între timp, în Sudan, musulmanii par să se răzbune pe Occident după ce au fost supuși de trupele victoriane la sfârșitul secolului al XIX-lea. Acolo, o misiune de furt de resurse controlată de MK cunoscută sub numele de Misiunea de Asistență Integrată pentru Tranziție a Națiunilor Unite în Sudan (UNITAMS) este atacată. UNITAMS a folosit un „guvern interimar” pentru a fura bogatele resurse minerale ale Sudanului, inclusiv gaze naturale, aur, argint, crom, mangan, gips, mică, zinc, fier, plumb, uraniu, cupru, caolin, cobalt, granit, nichel, staniu si aluminiu.- https://icetonline.com/what-are-the-major-natural-resources-of-sudan/

Ambasada SUA din Sudan a fost evacuată după ce cetățenii americani au fost avertizați să rămână în siguranță până la noi ordine. Avertismentul spunea că există „informații incomplete” despre convoaiele care se îndreaptă din capitala țării din Africa de Vest, Khartoum, către orașul de coastă Port Sudan. „Ambasada nu este capabilă să sprijine convoaiele. Călătorind într-un convoi este pe propriul risc”, se spune. Aeroportul Internațional Khartoum este în prezent închis din cauza luptei. O sursă CIA comentează: „Se pare că 16.000 de cetățeni americani au fost abandonați în Sudan. Este aceasta o repetare a ceea ce s-a întâmplat în Afganistan?

Ministerul francez de Externe a declarat că o „acțiune de evacuare rapidă” a personalului diplomatic și a cetățenilor francezi din Sudan este coordonată cu țările partenere europene și aliate. Țările de Jos, Belgia, Norvegia și Germania au declarat că se află în mijlocul mai multor operațiuni. De altfel, Sudanul este a treia țară ca mărime din Africa. – https://www.firstpost.com/world/pakistan-govt-cites-possibility-of-war-with-india-urges-supreme-court-to-postpone-elections-12487282.html

Guvernul israelian, confruntat cu un califat în renaștere și știind că susținătorul său tradițional, SUA, se duce la gunoi, cere Chinei să intervină și să negocieze un acord de pace între el și vecinii săi. În încercarea de a face pace cu Iranul, l-au invitat pe prințul moștenitor al Iranului Reza Pahlavi și soția sa la Ierusalim.

Acest lucru ne arată ce se întâmplă cu adevărat între Israel și Iran. Nu-l văd pe Netanyahu acolo…”, comentează o sursă Mossad. Surse de informații asiatice spun că evreii din Israel vor fi protejați și eliberați, dar conducerea lor genocidară a MK trebuie să se predea. În general, guvernul chinez spune:

 ,,Comunitatea globală se confruntă cu o alegere importantă și urgentă între o viziune a securității comune, cuprinzătoare, cooperantă și durabilă sau paradigma Războiului Rece de a servi doar hegemonia unuia și securitatea absolută a câtorva”. – https://english.news.cn/20230422/d0748a0751204163976346d005848a1c/c.html

Cu toate acestea, pentru a se asigura că această nouă paradigmă de securitate este la înălțimea Occidentului, marinele SUA și Marii Britanii reamintesc lumii că dețin încă controlul asupra oceanelor. De aceea, un grup operativ al Marinei Regale se îndreaptă spre Marea Baltică pentru a participa la cele mai mari exerciții militare suedeze de mai bine de 25 de ani. Acest lucru subliniază angajamentul Marii Britanii față de securitatea Europei de Nord. Grupul operativ face parte din Forța expediționară comună condusă de britanici, însărcinată cu răspunsul la evenimentele din numeroasele căi navigabile și chei vitale ale Europei.- https://www.royalnavy.mod.uk/news-and-latest-activity/news/2023/april/21/230421-sweden-exercises

Britanicii se poziționează pentru negocieri cu privire la o înlocuire a NATO, amintindu-le rușilor că încă pot închide Marea Baltică. Ei fac același lucru cu strâmtoarea Malacca. Toate acestea fac parte din coluziunea dintre englezi, care controlează mările, și Organizația de Cooperare din Shanghai, care controlează masa terestră eurasiatică.

Ei au convenit deja că o lume multipolară de țări prietene va înlocui viziunea MK a unei ferme de animale umane controlate central. Marea întrebare care rămâne este: prăbușirea „ordinei mondiale bazată pe reguli” va scoate la iveală tehnologii ascunse care vor introduce o nouă eră?

De exemplu, o tehnologie care a fost cu siguranță suprimată este energia hidrogenului. Un mic exemplu în acest sens este acest vehicul de teren cu o autonomie de 800 km, care rulează cu cartușe de hidrogen detașabile. Dezlănțuirea fluxurilor de hidrogen practic libere ne va permite tuturor să trăim ca milionarii.

Totuși, în ceea ce privește antigravitația și programul spațial secret, decizia este încă deschisă. Un indiciu că am putea fi dezamăgiți este motivul pentru care NASA, o agenție spațială, are printre facilitățile sale unul dintre cele mai mari studiouri de film din lume. „Poate pentru că, după cum sugerează și numele, nu este o agenție spațială, este un studio de film care face doar filme”, a spus o sursă CIA.

Sperăm că antigravitația și călătoriile în spațiu sunt reale, dar oricum adevărul ne va elibera.

     Sursa: https://benjaminfulford.net/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s