Clonele Deep State expiră după trei ani, spune militarilor un om de știință în clonare   

  Clonele Deep State există doar trei ani după ce își părăsesc camerele de maturare și sunt rechemate într-un centru de recuperare cu cel puțin o săptămână înainte de expirare, potrivit unui om de știință în clonarea Deep State care a fost arestat de forțele speciale ale SUA la începutul lunii ianuarie și dus la un casă sigură nedezvăluită pentru un interogatoriu îndelungat.

O sursă din biroul generalului Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News că anchetatorii militari au început să-l interogheze pe savantul de 49 de ani, născut în Germania, acum identificat ca Harald Kraus, imediat după arestarea sa. Un Kraus reticent a refuzat să răspundă la întrebări după ce i s-a spus că poate coopera sau se confruntă cu un tribunal militar cu o rată de condamnare de 100% în ultimii doi ani. Înainte de asta, interogatorii au folosit un limbaj blând încercând să-l convingă pe Kraus să dezvăluie unde se află centrele de clonare din Statele Unite. Ei l-au descris pe Kraus ca fiind inteligent, dar și timid și fragil și s-au temut că constrângerea l-ar putea face să crape – doar nu așa și-au dorit. Ei i-au promis protecție împotriva represaliilor Deep State și au spus că dacă-l lasă liber pe străzi, Deep State îl va ucide cu siguranță, deoarece știa că este în mâinile partiției White Hats a armatei americane.

Dacă te eliberăm, îți dau 24 de ore, probabil mai puțin, înainte să te găsească. Chiar dacă nu ne spui nimic, ei vor presupune că te-am interogat, vor presupune că ai vorbit. Noi suntem băieții buni aici. Dacă ai noroc, te vor ucide rapid, fără durere, dar șefii tăi nu sunt cunoscuți pentru că sunt miloși”, i-a spus un interogator lui Kraus.

Kraus a primit un tratament regal – mâncare de calitate adaptată dietei sale și timp amplu de recuperare între sesiunile de interogatoriu izocron și a rămas într-o cameră cu un pat în loc de o celulă cu un pătu inconfortabil. Interogatorii sperau că generozitatea lor le va atrage o mărturisire. Dar Kraus, încăpăţânat şi palpabil de teamă de foştii săi angajatori, a răspuns în continuare la întrebări cu o ridicare indignată din umeri şi cu proclame „Chiar nu ştiu nimic”.

Amnezia lui convenabilă a continuat până în martie, frustrându-i pe anchetatori care îi făcuseră toată amabilitatea posibilă și încercau asidu să-i câștige încrederea prin acte de bunătate. La mijlocul lunii martie, Kraus a încetat să mănânce, spunând interogatorilor că captivitatea provoacă depresie și că și-a pierdut pofta de mâncare. El a spus că îi era dor de casă, nu pentru muncă, ci pentru soția și fiul lui de 12 ani care locuiau în Hamburg, Germania. Interogatorii au văzut o deschidere.

Toate cercetările noastre nu aveau nicio idee că acest tip are o soție și un copil încă în Germania”, a spus sursa noastră din biroul generalului Smith. „Le-a spus anchetatorilor că locuiau în Germania, deoarece soția este îngrijitoare cu jumătate de normă pentru mama ei bolnavă și nu i-a mai văzut de un an, când l-au vizitat în Boston. Așadar, anchetatorii au considerat că ar putea minți, jucând cartea de simpatie și tot, dar au dedus prin limbajul corpului și prin atitudine că probabil spunea adevărul. Și au folosit asta în avantajul lor.

Interogatorii și-au amplificat tactica, spunându-i lui Kraus că numai prin ei își va revedea familia.

Știți că se îndreaptă și după familii și prieteni”, i-a spus un interogator lui Kraus. „Doar pentru că soția și fiul tău sunt peste ocean nu înseamnă că sunt în siguranță și dacă se întorc în SUA căutându-te pentru că nu au auzit de tine, crede-mă, vor fi în pericol. Oamenii pentru care ai lucrat, nu știi de ce sunt capabili, Harald, pur și simplu nu știi.”

Cooperarea va fi reciprocă, a spus interogatorul, adăugând că Statul Adânc este un adversar perfid și neobosit, a cărui poftă de răzbunare își va conduce în cele din urmă agenții răului către familia lui Kraus. Kraus a cedat. Între plâns, le-a spus interogatorilor că Deep State și-a compartimentat operațiunile de clonare, astfel încât oamenii de știință de la o unitate nu știau nici locația, nici angajații altor laboratoare. Văzuse scurt, spuse el, făcând aluzie la existența a douăsprezece laboratoare de clonare domestice, în afară de cel la care lucrase în Missouri. Când a insistat că nu ține seama de ale căror clone le-a dat naștere Deep State în diferite laboratoare, anchetatorii i-au cerut să ia un poligraf, la care a fost de acord.

În timp ce era legat de poligraf, Kraus a spus că clonele au avut o „durată de viață” de doar trei ani, motiv pentru care Deep State a produs mai multe copii ale acelorași persoane. El a spus că maturizarea rapidă a venit cu un efect secundar insolubil: dezintegrarea ireversibilă a căilor neuronale. La oameni, creierul eliberează căile neutilizate printr-un proces numit tăiere sinaptică; de fiecare dată când învățăm ceva nou, structura creierului nostru se schimbă; se formează noi căi neuronale (sinapsele sunt create pentru a stoca și a prelua aceste informații noi).

 Clonele, a spus Kraus, încetează să formeze noi căi după trei ani, iar căile existente putrezesc, provocând psihoză înainte de a muri. Fiecare clonă, a adăugat el, are un microcip subdermic implantat în spatele urechii stângi. Acesta servește ca un dispozitiv de urmărire GPS și un receptor prin care Deep State poate emite o „comandă de rechemare” înainte de data de expirare a clonei.

El a mai spus că cipul permite Deep State să monitorizeze starea generală de sănătate a unei clone”, a spus sursa noastră.

Kraus a explicat că clonele amintite sunt dizolvate în acid și înlocuite cu un alt facsimil al omului pe care îl înfățișează în public și a susținut că laboratorul din Missouri, acum distrus, a lansat trei copii ale lui Joseph R. Biden între 2012-2022. Kraus a spus că a crezut, dar nu a putut dovedi că Obama l-a ucis pe adevăratul Biden.

 Sursa noastră a spus că Kraus a promovat patru examene poligraf. Când a fost întrebat ce s-ar întâmpla cu Kraus, a spus: „Evident, nu-l putem lăsa să plece. Statul Adânc nu îl va lăsa să trăiască și avem motive justificate să-l reținem la infinit, dacă este necesar. El a comis crime împotriva națiunii și a umanității. Și poate avea mai multe să ne spună.

Actorul Tim Russ din Star Trek este dublura lui Barack Obama  

 Tim Russ, actorul care l-a jucat pe Vulcan Tuvok în Star Trek: Voyager în anii 1990, și-a reînviat cariera de actor cu un nou spectacol: portretizarea fostului președinte Barack Hussein Obama în dizgrație la televizor și în public, surse de la U.S. Army Cyber Command (ARCYBER) a declarat pentru Real Raw News.

Timp de ani de zile, știrile alternative susțin că Obama s-a confruntat cu justiția și a fost înlocuit de dubluri, scuipând imagini cu bărbatul care, se pare, miroase a sulf și a fost supranumit „Stăpânul muștelor”, după ce insecte i-au aterizat în mod inexplicabil pe cap în timpul a numeroase conferințe de presă. Pălăriile Albe, totuși, rămân neconvinse că Obummer a cumpărat ferma și spun că pildele despre moartea lui ar putea fi premature. Așa cum o sursă de rang înalt din Guantanamo Bay a spus: „Dacă cineva l-a prins, nu am fost noi și nu am văzut dovezi substanțiale că este mort. Nu am auzit niciodată discuții – iar moartea lui ar fi destul de mare.”

Indiferent dacă Lordul Întunecat este vertical sau plantat orizontal în pământ, el și-a găsit un aliat în Russ, care, spun sursele, a jucat recent rolul lui Obama la un discurs la Sydney, Australia, unde 9.000 de oameni au plătit 900 de dolari pentru a-l asculta pe el și soția bărbatului Michael Robinson ce laudă legile australiane privind controlul armelor, îl explodează pe președintele Donald Trump și construiesc centrul său prezidențial Obama din Chicago.

ARCYBER nici măcar nu auzise de Russ până în noiembrie 2022, când un dizident al CIA i-a trimis generalului comandant adjunct Paul G. Craft un dosar în care spunea că agenția a îngrijit un asemănător al lui Obama. Russ și Obama au asemănări: structura feței, tenul, unghiul nasului, lungimea și lățimea. Ei împărtășesc, de asemenea, un enunț similar. Obama are urechi mai mari, dar Russ poartă proteze, așa cum a făcut pentru a arăta Vulcan în Voyager, atunci când și-a dat identitatea. Ei sunt în aceeași categorie de vârstă, Russ 66 și Obama 61 și au o textură identică a părului, deși Russ, se spune în dosar, l-a vopsit pentru a se potrivi cu nuanța de gri a lui Obama. Russ poartă pantofi înălțați pentru a explica diferența lor de înălțime – Obama este cu trei centimetri mai înalt decât Russ.

Dosarul susține că Russ a fost obsedat de Obama cel puțin din 2014. Un bărbat de atunci, în vârstă de 57 de ani, i-a cerut agentului său să obțină o audiție pentru Southside With You, un film din 2015 – apropo, complet fictiv – despre un tânăr, l-a îndrăgit pe Obama cortezând-o pe Michelle la o primă întâlnire în Chicago. S-a spus că este prea bătrân pentru a juca rolul, Russ a susținut că ar putea fi eliminat prin CGI și să interpreteze un Barack Hussein Obama convingător.

Ziarele CIA nu spun de ce au nevoie de actori care să-l imite pe Obama, dar spun clar că l-au abordat pe Tim Russ anul trecut. Ei menționează că l-a supus unui antrenament riguros pe Russ, astfel încât nici măcar observatorii pricepuți să nu poată spune că el nu este Obama decât dacă erau în față. L-au învățat să meargă, să vorbească și să se comporte ca Obama, la fel cum l-au învățat pe actorul Arthur Roberts să se prefacă a fi Joseph Biden. Tim Russ este noul Hussein Obama”, a spus sursa noastră.

 P.S. – Militarii au condamnat-o pe Liz Cheney la spânzurătoare. Viceamiralul Darse E. Crandall de la Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA a cerut unui grup format numai din femei să o găsească pe Liz Cheney vinovată de trădare, după ce ea a mărturisit că și-a trădat jurământul de funcție și a amenințat că oamenii ei îl vor ucide pe amiral și pe familia lui. El a rostit o declarație arzătoare pe care o descrie pe Cheney ca pe o femeie depravată și amară a cărei ură față de Constituția Statelor Unite rivaliza cu cea a tatălui ei și a cărei animozitate nejustificată față de președintele Trump a determinat-o să comită fraude electorale și, mai târziu, să prezideze cu răutate un comitet care nu a reușit să-l acuze penal pe Trump.

Ea a fost executată luni, 24 aprilie la GITMO.

   Sursa: https://realrawnews.com/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s