Cu fondul de dolari fiscali americani Zelensky își plătește mercenarii    

  Dacă sunteți ca mine și IRS-ul vă sparge o parte substanțială din venitul anual, ați spera că banii sunt cheltuiți pentru îmbunătățirea țării, modernizarea armatei noastre, ajutarea veteranilor săraci și strămutați și revizuirea infrastructurii dărăpănate a țării, spre deosebire de guvernul federal care-ți folosește banii pentru a finanța un război proxy (prin procură) în beneficiul unei țări cunoscute pentru adăpostirea traficanților sexuali cu copii. O convergență de dovezi, totuși, ilustrează în mod clar că dolarii americani din impozite susțin în mod clandestin o definiție neortodoxă a ajutorului extern – finanțând mercenari pentru a proteja prădătorii de copii și fermele de Adrenocrom din Ucraina.

După cum s-a raportat, facțiunea constituționalistă a armatei americane a arestat-o pe directorul Oficiului pentru Buget și Management, Shalanda Young, după ce a obținut dovada că a trimis în secret 17 miliarde de dolari Ministerului Apărării Ucrainean pe 2 aprilie. Sursele JAG au declarat de atunci pentru Real Raw News că Young, acum, la Guantanamo Bay, și-a invocat al 5-lea amendament – dreptul de a păstra tăcerea ca răspuns la întrebările despre cine a instruit-o să autorizeze plata și cum plănuia Zelensky să cheltuiască banii. Deși ea nu a vrut să vorbească, iar Pălăriile Albe ar putea doar specula cu privire la modul în care Ministerul Apărării al Ucrainei ar folosi infuzia de numerar, surse din cadrul FSB al Rusiei, sau Serviciul Federal de Securitate, au cunoștințe practice despre modul în care Zelensky cheltuiește acea monedă irecuperabilă.

Agentul FSB, Andrei Zakharov, a declarat pentru Real Raw News că, pe 4 aprilie, Ministerul Apărării ucrainean a lansat un apel internațional la arme, oferind mercenarilor și soldaților norocoși între 3.000-10.000 USD/lună, pe baza experienței, să jure credință lui Vladimir Zelensky și să apere Ucraina de „invadatorii ruși”. Zelensky trebuie să se bazeze pe luptători străini, deoarece forțele ruse au decimat și demoralizat aparatul militar nativ al Ucrainei, a spus Zaharov (un general în rezervă american spunea că Ucraina a pierdut până acum peste 250.000 de soldați și peste 300.000 răniți dintre care 200.000 irecuperabili).

Porcul Zelensky s-a îmbogățit din traficul de copii și Adrenochrom, dar nu și-ar folosi averea pentru a angaja un paramilitar. Mulți oligarhi ucraineni și oficiali guvernamentali sunt acum miliardari datorită afacerilor criminale conduse de Occident în Ucraina, dar țara este săracă. Dacă guvernul criminal Biden i-a dat în secret 17 miliarde de dolari, aceștia sunt banii pe care îi folosește pentru a angaja ajutor extern pentru a proteja întreprinderile criminale”, a spus Zaharov.

El a adăugat că Ministerul Apărării al Ucrainei folosește o formă de comunicare învechită – radioul cu unde scurte – pentru a ajunge la mercenarii care caută de lucru pentru a rămâne nevăzuți. Ea difuzează mesaje codificate la Radio Ukraine International, care este auzită în întreaga lume prin stații de releu precum WMRI din Miami. Transmisiunile conțin informații despre cum să contactați Ministerul Apărării pentru a aranja transportul la Kiev.

FSB, a spus Zaharov, a interceptat și descifrat mai multe astfel de emisiuni.

Bineînțeles, urmărim toate transmisiile din Ucraina. Experții noștri au găsit un mesaj fundamental încorporat în emisiunile radio, care oferă un număr de telefon și o adresă de e-mail pentru a obține informații despre cum să ajungeți în Ucraina și pe cine să contactați atunci când sunteți acolo”, a adăugat el.

Cu toate acestea, El nu a putut explica cum mercenarii știu să asculte Radio Ukraine International și să descifreze mesajul ascuns.

Dacă ne dăm seama, îți voi spune. Poate că folosesc și metode actuale de comunicare, cum ar fi internetul și telefoanele inteligente, dar, indiferent de motiv, folosesc și unde scurte”, a spus Zakharov.

La o zi după ce primul mesaj amestecat a atins undele, o caravană de 500 de mercenari albanezi a intrat în Ucraina prin România, după cum au confirmat observatorii la sol și imaginile satelitului FSB. De atunci, o duzină de rulote au sosit în Ucraina prin Polonia, Moldova, Ungaria și Slovacia, a spus Zaharov.

Estimăm în jur de 7.000-10.000 de bărbați până acum”, a explicat el.

Pe 9 aprilie, informațiile ruse au aflat că o coloană de 800 de oameni mărșăluia spre Ucraina din orașul maghiar Nyíregyháza. FSB a introdus agenți sub acoperire în formație, a spus Zaharov. După ce au trecut granița, au fost întâmpinați de un oficial ucrainean și conduși la Kiev, unde, odată verificați, au jurat credință Ucrainei și au primit arme americane și o misiune.

 „Oamenii noștri aveau acreditări falsificate. Li s-a oferit echivalentul a 5.000 de dolari SUA pe lună și li s-a spus că familiilor lor li s-ar plăti o sumă forfetară de 500.000 de dolari pentru pierdere dacă vor muri. Unii mercenari au fost plătiți mai mult; unii au primit mai putin. Spionilor noștri nu li s-a cerut să meargă în linia frontului”, a spus Zaharov.

În schimb, ordinele lor, semnate de generalul Serhiy Shaptala, îi instruiau să păzească un depozit de lângă Pisochyn, în centrul și nord-ul Ucrainei. Acea clădire, a spus Zaharov, găzduia 135 de copii răpiți care prezentau semne de înfometare și deshidratare. Cei doi agenți ruși s-au simțit obligați din punct de vedere moral să acționeze, dar s-au confruntat cu șanse copleșitoare – pe lângă ei erau o duzină de mercenari autentici ce fuseseră însărcinați să păzească depozitul. Cu toate acestea, ei și-au întors armele asupra mercenarilor și au deschis focul, ucigând șapte înainte de a cădea în luptă.

Cu mare tristețe au eșuat. Când am aflat de moarte, am trimis trupele Spetznaz să distrugă mizeria și să salveze copiii, dar când au ajuns acolo, depozitul era pustiu, iar copiii au fost mutați”, a spus Zaharov.

 „Țara ta i-a dat lui Zelensky 100 de miliarde de dolari în arme, iar acum are 17 miliarde de dolari pentru a angaja mulți oameni care să lupte pentru moștenirea lui. Acest lucru este tragic.”

În încheiere, el a spus că președintele rus Vladimir Putin va face tot posibilul să vâneze și să omoare mercenarii care luptă pentru Zelensky.

Mulțumită guvernului dumneavoastră criminal, curățarea Ucrainei de ciumă este o muncă foarte grea”, a spus el.

  P.S.Deci și când armata ucraineană este decimate, iar țara este în colaps, nazistul Zelensky continua să alimenteze Occidentul Satanist cu copii și Adrenocrom…, iar mercenarii idioți merg să moară în Ucraina pentru o mână de bani crezând că o să le surâdă norocul să scapte cu viață pentru a-i cheltui.

   Mare ți-e Grădina Doamne !

  Reportaj din Bahmut : https://vk.com/video?z=video-213114488_456240598%2Fpl_cat_trends

 Criminalii naziști ucraineni bombardează în ziua de Paști ; Dezvăluirea lui Zelensky

       Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Buna ziua,imi cer scuze caci nu voi fi pe acest subiect astazi,insa vreau sa va atrag atentia asupra faptului ca de cateva zile se tot anunta pe tik tok pe facebook peste tot de un maare anunt in data de 22 aprilie 2023..atentie MAAAREEE…este vorba de situl Creative Society societatea creatoare,un mesaj,o conferinta sau ce mama ei o fi care cica va fi tradusa in nu stiu cate limbi,atentie maare este vorba despre ALLATRA…situl asa se numeste…ALLATRA este planeta locul de unde vin annunaki…verificati va rog si daca ma insel imi cer scuzele de rigoare.Nu am nici un interes sa induc in eroare pe nimeni.Dar cel mai bun lucru in aceste „minunate”vremuri este sa fii cat mai in garda,eventual sa anunti mai departe daca observi nereguli.Am impresia si nu am de azi de ieri..ca se vrea punerea in tema asupra venirii si crearii unei noi vieti si paradigme pe pamant, creat totul de annunaki.Stiu de 2030 ca vor veni aici…ca se anunta mai devreme venirea lor..habar nu am.Aveti grija de voi..pentru ca daca nu aveti voi..nu are nimeni!Pup si imbratisez!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s