Să creăm o lume mai bună   

  Mulți s-au trezit nu numai din întunericul adevăratei realități a lumii noastre, ci și din modul în care corporațiile globale au preluat viața noastră. Mulți sunt conștienți de portofelele lor care se micșorează și de circul politic care se desfășoară în prezent pe scena globală. Sistemul este în centrul atenției acum, dar nu așa cum și-ar dori structura de putere globală. Agenda de inginerie socială de a amuți masele în subiecți ascultători a reușit, dar prea mulți suferă și acum caută răspunsuri.

Mulți s-au decis împotriva MSM și în favoarea mass-mediei alternative, care reușește să aducă înrobirea în atenția maselor. Ne trezim la minciunile, înșelăciunea și toxicitatea acestei matrice de control. Ca răspuns, mișcări de suveranitate la nivel de bază apar pe toată planeta. Umanitatea se organizează pașnic în întreaga lume pentru a rezista pașnic încălcării libertăților noastre. După părerea mea, ordinea existentă s-a făcut de rușine și continuă să o facă în fiecare zi. Narațiunile lor de propagandă au fost dezmințite din nou și din nou, iar cei treziți înțeleg. Întrebați orice cetățean obișnuit de pe stradă și vă vor spune că nu suntem reprezentați de elita corporativă și politică. Această mare rușine este începutul sfârșitului jocului lor.

Genul de atenție generat de o populație agitată și trezită nu este binevenită celor de la putere care nu vor asta. Bâjbâie în întuneric și fac greșeli după greșeli. Vedem un spectacol incredibil de disperare din partea acestor psihopați care și-au pierdut toată puterea și sunt opriți doar de un firewall pe care îl cunoaștem ca media mainstream. Ei nu sunt la fel de puternici ca tine și ar trebui să crezi asta. Chiar și cu tot controlul pe care îl au asupra mass-media, banilor și informațiilor, ei nu au reușit să oprească Marea Trezire. Cu toată sinceritatea, cu această expansiune a conștiinței lucrând împotriva lor, ei nu au avut nicio șansă și știu asta. Timpul lor a expirat, dar nu vă înșelați, se vor lupta. Trebuie să ne amintim că această ordine din umbră încă controlează sistemul în esență. Chiar credeam că diavolul va cădea atât de ușor?

Este o rușine absolută că omenirea i-a permis să ajungă la asta. Dar totul face parte din procesul de avansare spirituală în acest tărâm 3D. Asistăm la un spectacol incredibil de conflict interior la cei care aleg să rămână ignoranți despre cum funcționează lumea cu adevărat. Ceea ce se întâmplă este că mulți dintre noi sunt în căutarea unui nou mod de a fi, motiv pentru care toți ochii sunt ațintiți asupra acestui sistem de control.

Dacă Mâna Ascunsă ar continua să-și facă drumul, pur și simplu ar continua cu aceeași poveste veche, în timp ce omenirea s-ar scufunda din ce în ce mai adânc sub controlul ei. Ne-am dedat într-o iluzie stânga-dreapta în care oamenii au impresia că avem o alegere reală cu privire la rezultatul viitorului nostru. De aceea tam-tam-ul anti-establishment al lui Trump a fost un lucru bun pentru America și pentru lume. Dezvăluie modul în care banii, nu moralitatea sau inteligența, guvernează lumea.

Vor fi mulți care vor continua să lupte pentru status quo-ul lor, adică pentru iluzia stânga-dreapta, dar cred că ne îndreptăm către un guvern condus de oameni, nu doar în America, ci în întreaga lume. Scenariul de stânga și de dreapta este doar un exemplu al dualității din acest tărâm. Noi, cei care ne-am trezit, refuzăm să hrănim în continuare buzunarele acestor elite care nu au de-a face cu îmbunătățirea viitorului nostru, totul ține de sclavie, așa a fost întotdeauna.

Trebuie să luptăm nu numai pentru generațiile noastre viitoare, ci și pentru procesul nostru evolutiv natural. A devenit incredibil de atrofiat și deteriorat și nu poate continua așa. Hibernarea umanității este acum într-o inițiere de șoc și nu se va opri. Ne trezim la vânzările politice, degradarea mediului, implozia datoriilor, moartea clasei de mijloc, problemele de sănătate tot mai mari, tulburările societale și suprimarea spiritualității, a procesului de evoluție al umanității etc.

Spun asta tot timpul… chiar și cei mai îndoctrinați oameni trebuie să vadă asta din când în când. Dacă te gândești bine, tot acest haos creează ordine, adică readuce la echilibru tot ceea ce este atât de dezechilibrat. Această nouă ordine mondială care se accelerează în fața ochilor noștri va fi controlată doar pentru o perioadă scurtă de timp. Valul s-a întors deja, iar noua ordine va fi una a adevărului, egalității, abundenței și libertății. În cele din urmă, într-o zi, ne vom uita cu toții înapoi la timpul prezent și vom vedea cum este. O matrice de control care ne-a înrobit nu numai material, ci și spiritual. Cu toții vom vedea foarte clar vestigii care au fost mereu acolo și pe care cumva le-am ratat. Dar a fost totul intenționat? Toate acestea au făcut parte din proces? Oare pentru că nu eram pregătiți?

 Mulți dintre noi suntem frustrați pentru că alții pur și simplu nu  pot să se TREZEASCĂ și din această cauză NOI suntem blocați să trăim în această lume nebună #MATRIX.

 Păstrați asta în perspectivă.

NOI, cei treziți, facem sacrificiul pentru binele mai mare. Poate crezi că nu ai fost de acord să te înscrii pentru a face acest sacrificiu pentru cei pe care îi numim „oi” care ne țin pe loc în această Matrice . DAR, indiferent dacă o știi conștient sau nu, toți am fost de acord cu asta la nivel sufletesc… și de aceea ești treaz.

Q ne-a spus: „ai fost ales dintr-un motiv”… „Ești treaz cu un motiv”.

Noi nu suntem ca ei. Motivul pentru care nu putem înțelege cum pot fi așa cum sunt este pentru că nu suntem meniți să înțelegem asta. Nu suntem la fel. Am venit pe lume cu o misiune diferită. Am fost trimiși să introducem o nouă eră și să fim salteaua care le atenuează căderea. Sunt victime. Să nu uiti asta. Aceasta nu este o alegere din partea lor. Sunt produse ale MK-Ultra de care nici măcar nu sunt conștienți. Controlul minții este un lucru puternic și înfricoșător. Putem vedea clar din exteriorul mașinii de control al minții. Ei nu pot vedea clar – sunt în interior.

Nu este treaba noastră să-i trezim acum. Pentru asta este planul. „Trebuia să fie așa”… este atât de lent și dureros pentru noi, pentru că îndoctrinarea și controlul minții sunt ATAT DE PROFUNDE pentru ei încât trebuie să fie hrăniți încet cu lingurița, astfel încât să poată digera și procesa cantități mici până când ajung la  mușcături mai mari pentru a salva în cele din urmă cât mai multe vieți umane. Dacă s-ar întâmpla dintr-o dată, prea mulți ar muri. Ei s-ar sinucide sau ar deveni violenți și ar lua viețile altora etc. – nu se pot descurca cu toate odată.

Nu este treaba noastră să-i trezim acum. Se va întâmpla așa cum a fost planificat – indiferent cât de dureros este pentru noi. Este datoria noastră să îi ajutăm să treacă de linia de sosire atunci când fundația pe care se află este scoasă de sub ei, MULTI se vor afla la mijloc si se vor simti pierduti si vor avea nevoie de ajutor… cum ar fi trezirea dintr-un vis de o viață ,nu vor sti unde să meargă, vor avea nevoie de îndrumare… dar 4-6% vor fi pierduti pentru totdeauna…

S-ar putea să țipi că nu poți pune mâncare pe masă, că o să-ți pierzi casa, familia ta nu îți va vorbi, etc etc… toate lucrurile oribile. Ceea ce nu realizezi în mod conștient este că sufletul tău face sacrificiul suprem pentru a salva omenirea. S-ar putea să pierdem totul în procesul de salvare a tuturor, dar trebuia să fie așa și tot ce este mai bun urmează să vină. Unde mergem unul mergem toți.

Știți cum am spus că Biblia are atât de mult simbolism și pilde? Gândiți-vă la povestea crucificării lui Isus. El răspândește adevărul, dar este defăimat , trece prin iad pe pământ și strigă la sfârșit „Dumnezeu să-i ierte, ei nu știu ce fac”!… face sacrificiul suprem pentru omenire și apoi sufletul lui se ridică deasupra. Nu poți vedea metaforic paralelele din asta? Am avut prieteni și familia care ne-au întors spatele, ne-am pierdut locurile de muncă, ni s-au interzis accesul în locuri publice pentru că am refuzat vaccinul, am fost rupti în bucăți la știri, am fost izolați și abandonati pentru ADEVĂR… a doua venire a lui Hristos este conștiința lui Hristos… și noi vom fi cei care o vom introduce.

Suntem puternici. Urmează chestii nebunești, dar rămâi ferm în adevărul tău, lasă-ți ego-ul să moară, ajută-i pe cei care pun întrebările corecte și vor sa afle adevărul, vor să vadă realitatea, lumea coruptă și murdară în care trăim #MATRIX. Pentru că NIMIC NU POATE OPRI CEEA CE URMEAZĂ.

 Vine MAREA TREZIRE ,cu ei (oile) sau fără ei, cei care au crezut și sperat vor vedea într-un final >  LUMINA de la capătul tunelului.

   #FromDarkToLIGHT 

3 comentarii

  • Ca co completare a raportului de astazi sau a tuturor rapoartelor lui Benjamin Fulford……..

   ”Stillness Comentariu general asupra rapoartelor Fulford

   Am decis să adaug acest comentariu general la toate rapoartele Fulford, deoarece primesc frecvent aceleași întrebări despre ele.

   Comentariu:

   Ca răspuns la multe întrebări și comentarii pe care le primesc de la oameni care se întreabă de ce împărtășesc aceste rapoarte, ofer următoarele.

   Vorbind ca cineva care urmărește rapoartele lui Fulford din 2011, citirea acestora ar trebui probabil făcută cu un grăunte mare de sare. Adică, pare să împărtășească informații direct din presupuse surse din cadrul Pentagonului, CIA, Societății Dragonului Alb și așa mai departe. Adesea datele prezentate sunt contradictorii la suprafață.

   Predicțiile și declarațiile pe care le face Fulford sunt uneori extrem de precise, în timp ce, în alte cazuri, sunt complet nefondate. În loc să privim la Fulford ca pe unul care este „explodat” de un adevăr mai mare, ar fi probabil mai productiv să luăm în considerare datele sale ca pe o posibilă perspectivă asupra a ceea ce se întâmplă pe Pământ în acest moment.

   Acest lucru se extinde, desigur, la toate sursele de informații. Fulford, ca noi toți, este doar uman și poate face greșeli. Dar asta nu slăbește munca pe care a făcut-o pentru a răspândi conștientizarea și a duce lucrurile înainte către un viitor mai luminos pentru umanitate.

   Discernământul este procesul de înțelegere a ceea ce este ceva, ceea ce, în cazul lui Fulford, înseamnă a distra rapoartele sale fără a le crede orbește și apoi a face cercetarea ulterioară/verificarea faptelor pentru a determina ce s-a întâmplat de fapt. În acest fel, este un exercițiu de discernământ în timp real.

   Faptul că atât de mulți oameni continuă să citească rapoartele lui, în ciuda naturii lor senzaționale și extrem de inexacte uneori – în timp ce sunt, de asemenea, exacte și emoționante – înseamnă că oamenii de la care primește informații îl folosesc probabil ca purtător de cuvânt pentru a vă vorbi – cititorul care este pe calea lor de trezire. Ca atare, credința oarbă sau respingerea neclintită nu sunt aliații noștri, ci gândirea critică și deschiderea la minte sunt.

   După cum am mai spus, dacă el servește ca purtător de cuvânt pentru diferite grupuri care lucrează pentru a schimba status quo-ul sau agenții din cadrul Cabalei, putem descifra datele ca și cum ar fi o formă de propagandă de trezire – informații pe care anumiți jucători doresc să o expună. masele să. Ce efect are acest lucru asupra procesului tău personal depinde în mare măsură de tine. Dar aș sugera să luați un rol activ în discernământ și să nu cădeți în capcana acceptării sau respingerii totale.”

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s