Dolarul este mort   

  Unii oameni sunt încă confuzi cu privire la monede, sistemele financiare și legea GESARA.

Nu trebuie să ne mai facem griji pentru nimic. Forțele Luminii au luat sistemul financiar global de la Cabală! Orice spun liderii Statului Adânc, oricare ar fi planurile lor, nu au nicio valoare. Au rămas fără bani. Dacă ar trebui să-și introducă moneda digitală, aceasta nu este treaba noastră. Nu te lăsa păcălit cu manipulările lor. Dezinformarea este foarte puternică de ambele părți în acest moment.

Liberalii au controlat de mult timp și s-au făcut lucruri grozave în culise, fără să se vorbească public despre acestea.

Nu vă faceți griji pentru conturile dvs. bancare. Ele au fost deja reflectate prin Sistemul Financiar Cuantic. Chiar dacă toate băncile sunt declarate falimentare, nimeni nu își va pierde banii pentru că sunt deja în sistemul financiar cuantic. Banii lui Rothschild, Soros și Compania rămân în afara sistemului. Banii tăi au fost deja confiscati si vor fi returnati oamenilor prin programul GESARA.

În prezent, este în curs de desfășurare o reevaluare globală(RV) a monedei tuturor celor 209 de țări, așa că, atunci când acest proces este finalizat, toate monedele naționale vor fi schimbate 1:1 și susținute cu aur. O rublă va fi echivalentă cu un yuan chinezesc = o leva bulgară = un franc francez = o liră italiană, etc.

Când reevaluarea monedei mondiale este completă, EURO va înceta să mai existe și toate țările Uniunii Europene vor reveni la monedele lor naționale. Acest mecanism a fost pregătit de ani de zile de cele mai bune minți ale omenirii. Referendumul care se desfășoară în Bulgaria pentru obținerea levei bulgare este o altă manipulare pentru câștig politic. Încă o dată adevărul este ascuns. Atâta energie este cheltuită în zadar.

Dolarul american existent va fi, de asemenea, eliminat. El încetează să mai existe. Din 5 aprilie, dolarul american nu va mai fi acceptat în nicio țară, cu excepția SUA, Canada și Mexic. Aceste trei țări vor continua să o accepte încă trei luni. 10 tone de dolari au fost trimise înapoi în Statele Unite deodată din mai multe țări care nu vor mai accepta dolarul american. Dezastrul este aproape!

 Statele Unite vor avea o nouă monedă, numită provizoriu TOKEN, abreviat UST. Nu știu dacă acest nume va fi păstrat sau dacă este doar o versiune funcțională a numelui. Noile monede din SUA au fost tipărite și sunt depozitate, dar nimeni nu le-a văzut încă în public.

După reevaluarea monedei, băncile vor opri creditarea și vor acționa ca centre de servicii financiare. Se așteaptă ca în trei ani să dispară toate băncile. Și la o dată ulterioară, banii vor dispărea și ei. Nicio altă planetă din galaxie nu folosește bani. Au fost introduși pe planeta noastră cu scopul de a înrobi omenirea.

Când Sistemul Financiar Quantic este activat, toți oamenii de pe planetă vor primi gratuit telefoane și carduri Quantum din contul lor Quantum Financial System și vor fi instruiți cu privire la modul de deservire a conturilor bancare.

    Conferința cu Jared Rand din 31 martie

 •  Blackrock și Blackwater sunt în faliment sau la un pas. Pălăriile Albe îi dau jos.
 • Multe state, cum ar fi Texas, au făcut legislație pentru a avea moneda înapoi în aur. Au aurul.
 • Este un mit FALS că America nu are aur . Cantitatea de aur este copleșitoare și cea mai mare din lume este acum controlată de pălăriile albe.
 • Pălăriile Albe au luat banii de la Rezerva Federală, toate băncile centrale, FMI, ONU și banca BRI. Instrumentele derivate vor cauza închiderea multor bănci.
 • Powers That Be au avut timp să facă schimbul R/V foarte simplu.
 • Pălăriile Albe odată cu R/V și QFS au toate numele oamenilor din Partea Întunecată care au valută și NU vor avea voie să facă schimb.

   Odată cu activarea Sistemului de Difuzare de Urgență

 •  După cele 10 zile de întuneric de comunicare , ne vom conecta apoi la un nou Internet Quantum.
 • Vechile sisteme de guvernare , educație, finanțe, sănătate și comerț etc. vor fi demontate și înlocuite.
 • GESARA/NESARA ar fi activată.
 • În SUA, IRS (care era de fapt un trust din Puerto Rico deținut de Cabală) ar fi demontat și înlocuit cu o taxă de 14% numai pe vânzarea de articole noi, fără taxe pe alimente sau medicamente.
 • Noul dolar al Trezoreriei americane va fi anunțat în 17 aprilie.

     Ce este CBDC – ce este moneda digital a băncilor centrale

Suntem la masa critică: https://rumble.com/v2honrs-we-are-at-critical-mass-bo-polny.html

    O bază militară ucraineană cu tancuri și tone de muniție a fost abandonată fără luptă : The demilitarization of NATO is in full swing, away with the junk – deNAZIficationMilitaryQperationZ (rumble.com)

          Sursa: https://dinarchronicles.com/

4 comentarii

 1. Prin acceptarea sacrificiului SAU,Iubitorul de oameni a Mantuit Lumea …
  Sa ne iubim unii pe altii a fost „porunca” iar plinirea ei este sacrificiul pe care il facem pentru aproapele …
  Va imbratisez cu mult drag si dor , din inima curata si sincera!
  HRISTOS A INVIAT!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Citez:”Nu te lăsa păcălit cu manipulările lor. Dezinformarea este foarte puternică de ambele părți în acest moment.”Intunericul intodeauna anunta tot ce fac..lumina niciodata..spuneti-mi va rog..de cate ori vi s-a intamplat un bine..ati fost anuntati dinainte??Punct.

  Apreciază

 3. Vă urmăresc de pe telefon din 2020 de cînd a început pandemia și mi-am dat seama că ceva nu e curat.Îmi pare rău că nu știu engleza pentru că sunt din generația care a învățat rusă la școală și nici nu săpînesc bine internetul dar nu mă las.Vă doresc numai bine și DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE,ca să puteți să ne informați în continuare.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s