Tehnologia ET a OZN-urilor este în posesia armatei SUA de la nava prăbușită la Roswell   

  Tom Keller este un fost angajat al NASA și a avut multe de spus despre ei.

Următorul material a fost de fapt scurs de el, deoarece a declarat că de-a lungul carierei sale a ajutat cu o mulțime de proiecte negre și că în sfârșit era gata să vorbească despre ele către publicul larg.

El a afirmat că, deși poate părea că umanitatea este la cheremul extratereștrilor, acest lucru nu este adevărat, deoarece am avut întotdeauna tehnologia necesară pentru a distruge invadatorii în caz că ei aleg să ne atace primii.

Aruncă o privire la aceste nave noi și vezi singur cât de incredibil de periculoși putem fi cu adevărat la sfârșitul zilei.

Numai acest sistem de propulsie revoluționar este suficient pentru a speria orice extraterestru, cel puțin. Aceste nave nici măcar nu funcționează din materiale științifice, funcționează numai din concepte, așa cum Tom a declarat că sunt capabile să curbeze timpul și spațiul cu ușurință.

Potrivit lui, toată această tehnologie a fost preluată oficial de la locul accidentului de la Roswell (acest proces de construcție al unei nave copiind originalul se numește inginerie inversă, n.b.).

Tom a avut grijă să menționeze, de asemenea, faptul că această tehnologie a fost introdusă nu cu mult timp în urmă și că a fost deja aplicată prototipurilor Testor.

Unii experți cred, de asemenea, că toate OZN-urile pe care le vedem astăzi sunt de fapt aeronave create de om.

    Sursa: https://mystery.citestesitu.com/extraterrestrial-ufo-tech-in-the-armys-possession-top-secret-testor-model-made-from-roswell-crashed-spaceship/

3 comentarii

  1. Nu e vorba de nici un furt calificat!..
    Am avut sansa noi oamenii sa recuperam si sa incercam sa intelegem o tehnologie foarte avansata prin ingenerie inversa, chiar daca am fost mintiti o jumate de secol. De atunci societatea a evoluat tehnologic intr-un ritm care astazi ne da posibilitatea sa vorbim gratis la telefon sa avem Internet aproape gratis sa avem stirile instant pe telfon etc.. sa calatorim la viteze mai mari.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s