Rusia va stăpâni fuziunea la rece – Cât de „teribil” este motorul cuantic rusesc?   

  Cu un motor cuantic care atinge o viteză de 1.000 km/s, un zbor cu un avion rusesc de la Moscova la New York ar dura doar 1 oră, o aeronavă încărcată cu 1 kg de combustibil poate rula 10 milioane de km și multe alte recorduri teribile cu aplicarea acestui motor.

De 5.000 de ori mai eficient decât motoarele rachetă. Vladimir Leonov – un om de știință care a primit un premiu guvernamental rus și, de asemenea, un fondator al teoriei hiperlegăturilor – a făcut din știința de bază rusă una dintre forțele principale din lume. Acest om de știință a dezvăluit presei ruse despre rezultatele testelor de tip motor cuantic care au loc din 2009.

Din iunie 2014, vehiculul cu motor cuantic cu decolare verticală a fost testat la standarde de succes. Când greutatea vehiculului este de 54 kg, forța sa verticală atinge 500 – 700 kg (Kg/forță) cu o putere electrică de numai 1 kW. Aparatul decolează pe verticală împreună cu dispozitivul de navigație. Testele au pus provocări pentru experimentele gravitaționale și au confirmat existența teoriei hiperconectivității.

Bazat pe o astfel de scară de testare, prototipul de motor cuantic (CD) din 2014 are o capacitate de doar 1 kW, dar poate produce o tracțiune de 5000 de Newtoni (500 kg) pe interval. În timp ce un motor rachetă modern (RD) cu o capacitate de 1 kW produce doar 1 Newton (0,1 kg) de tracțiune. Astfel, dacă este măsurat după ritm, motorul CD este de 5.000 de ori mai eficient decât motorul RD. CD, spre deosebire de RD, nu încălzește atmosfera și nu arde combustibil, ci folosește energie electrică.

      Crearea unei revoluții în motoare și tehnologie spațială

Potrivit lui Vladimir Leonov, motoarele rachetă (RD) ale navelor spațiale de astăzi și-au atins limitele tehnice. Peste 50 de ani de dinamică, timpul de impuls al acestui motor de la 220 de secunde (cu V-2 german) este doar dublat la 450 de secunde (cu Protonul rusesc). În timp ce impulsul unui motor cuantic nu este de sute de secunde și durează mulți ani pentru a evolua așa. Dacă o rachetă alimentată RD cântărește 100 de tone, se pot încărca încă 5 tone (5%). În timp ce un dispozitiv cu motor cuantic cântărește 100 de tone, doar motorul cântărește 10 tone și poate transporta 90 de tone, ceea ce reprezintă o eficiență de sarcină de 900%, mult mai mult de 5% față de motorul RD.

Nu numai asta, dar motoarele cuantice creează și o nouă generație de portavioane. Viteza maximă a portavionului cu motor cuantic poate atinge o viteză maximă de 1.000 km/s până la 18 km/s la lansare. Dar cel mai important lucru este că lungimea suportului motorului CD se poate schimba odată cu accelerația. De exemplu, un zbor către Marte într-un motor cuantic de generație următoare în modul de accelerare de ±1g durează doar 42 de ore, iar către Lună durează doar 3,6 ore. Este o nouă eră în tehnologia spațială.

      Funcționează cu energie termică de fuziune la rece

Inginerul italian Andrea Rossi – care lucrează la nichel – a dezvăluit că cea mai promițătoare sursă de energie pentru motoarele cuantice este fuziunea la rece (CNF). În ceea ce privește conservarea energiei, NCF este similar cu rotația nucleelor de nichel, adică de 1 milion de ori mai mare decât combustibilii chimici. Dacă, conform acestui calcul, 1 kg de nichel CNF permite furnizarea unei puteri pentru motor echivalentă cu 1 milion kg de benzină.

Cu toate acestea, Vladimir Leonov a spus că Rusia are propriul său design. În prezent, oamenii de știință ruși culeg energie de fuziune la rece sub formă de energie cu hidrocarburi ieftine. Crearea unui motor universal care poate fi folosit în spațiu, atmosferă, pe uscat și sub apă a fost întotdeauna un subiect prioritar al științei de bază. Pentru a îndeplini această cerință, motoarele cuantice nu fac excepție.

De exemplu, un avion de linie echipat cu un motor turboventilator alimentat cu combustibil pentru reacție poate depăși limita de altitudine în aer până la 10-12 km și, dacă este mai mare, nu va putea zbura. Dar dacă motorul CD este atașat, aeronava poate zbura la o altitudine de 50-100 km, iar în acel moment poate zbura cu inerție (nu există frecarea cu aerul).

Trecerea la aeronave alimentate cu CNF poate zbura ani de zile fără realimentare. Prin creșterea vitezei, această aeronavă cu motor poate zbura de la Moscova la New York în doar 1 oră în loc de 10 ore ca aeronavele convenționale. Încărcând 1 kg de combustibil CNF, mașina poate rula 10 milioane de km. Nu va fi ficțiune, deoarece teoria Hiperconectivitătii a pus bazele fizice pentru noi tipuri de fuziune CNF și motoare cuantice, care funcționează conform noilor legi ale fizicii. Potrivit omului de știință Vladimir Leonov, aplicarea motoarelor cuantice la mașini va crea o schimbare radicală.

Doar caroseria montata pe roti si motorul CD fara a fi nevoie de transmisie. CD-ul poate oferi tracțiune, mișcând roțile gigantice. Doar turnarea a 1 kg de nichel în reactorul CNF permite unui vehicul de pasageri să parcurgă mai mult de 10 milioane de km fără realimentare, de aproape 25 de ori distanța de la Pământ la Lună. Acea mașină este ca un dispozitiv „permanent” care poate funcționa 50-100 de ani. În plus, poate fi aplicat și mașinilor zburătoare pentru a depăși gravitația și rezistența vaporilor de apă.

Vladimir Leonov crede că lumea va concura pentru a dezvolta producția de noi vehicule, avioane și reactoare. Acesta este principiul succesului comercial. Rusia nu are nici o altă cale de dezvoltare, în afară de calea progresului științific.

  P.S. – Și când vezi generalii noștri expirați pe la televiziuni când spun ce înapoiată e Rusia tehnologic și când va fi înfrântă va fi împărțită de forțele Occidentului…. Ha, Ha…Ha…..

    Sursa: https://amg-news.com/

13 comentarii

 1. Expirată este propaganda asta deșănțată ( prorusa) pe care o faceti ( clar că sunteti o întreagă redactie). Rusia nu va mai produce nimic valoros sau revoluționar mult timp de acum înainte. Poate doar tone de vodcă pentru alimentarea armatei!

  Apreciază

  • Și ce,s-au înverzit pipota in tine de oftica că asta e site produs,spălările pe creier.
   Majoritatea cred că au venit pe lume să muncească,sa se distreze,să-și plătească birurile și să fie sclavii celor pe care-i aleg,in timp ce o mica minoritate își cunosc scopul vietii

   Apreciază

  • 😄😄Draga Geo, e clar ca stai mult pe la TV altfel nu se explica slaba dinamizare a creierului.. Și lasă ma sa ghicesc..Nu prea ți a plăcut sa citești în viata.. Ești cumva un ingineras de duzina? Ți s a reproșat adesea ca ai tendințe habotnice? Ai făcut o școală mai mult asa ca să ai o imagine în societate? Și în general gândesc alții pt tine și îți servesc ideile și atunci cu bucurie intri pe cate un site și proslavesti victoria democrației europene..? 😄😄😄
   Numai sa mi arăți unde este democrație! În Germania? În Anglia? În Franța?.. A, ai vrut sa spui America probabil..desigur, ai dreptate.. Li se da voie sa stea în corturi pe strazi și în canale.. Ii hrănesc pe ucrainieni cu mâncare și cu tot armamentul dintr o dragoste profundă refuzând americanilor necesitățile de baza, pt ca nu poate sa se odihnească „Geo” Biden ca într o tara care nu e în NATO și nici în UE nu e „democrația” din America.. ? 😄😄Sau vrei sa vorbești despre democrație la timpul trecut?
   Mai lasă ma sa ghicesc, ești vaccinat, nu i asa? 😄

   Apreciază

  • Din profunzimea gandirii tale sionist-sataniste rezulta ca rusii ii trosnesc pe ucraineni cu sticle de vodca hipersonice. Tocmai tu vorbesti de valoros, dar cum pot fi pretioase margaritarele pentru un porc? Este si pida biblica sa nu dam margaritare porcilor? Cum poate pricepe un porc daca ce fac rusii este valoros? In incheiere as fi curios daca iti spune ceva numele Mendeleev, ca sa mentionez doar un singur nume rusesc ilustru. Pentru cultura ta generala ai putea face un efort si sa numeri si cati laureati ai premiilor Nobel au fost rusi de-a lungul timpului.

   Apreciază

 2. Energia se transmite in spțu 3D cu viteza luminii,dar aceasta nu e suficienă pentru controlul universului material.
  Este necesară sincronizarea multor evenimente pentru care timpul de control ar fi zero deci viteza infinită.
  Se deduce ca necesar un spațiu informațional cu propagare instantanee aplicat peste 3D, in care se crează armonia lumii noastr materiale.
  Fizica quantica , studiul ADN-ului, inspirația umană de natură divină , materia neagră ,natura electricității și a gravitației conduc tot mai mult spre această concluzie .
  Inclusiv că există cu siguranță un CREATOR desăvârșit.
  Motorul quantic și probabil multe viitoare descoperiri vor confirma dualitatea Spirit-Materie.
  Cât despre Teoria Relativității, rămâne doar o teorie…

  Așadar să-I aducem slavă Tatălui nostru și să sarbătorim cu pace Mântuitorul nostru.
  Doamne ajută.

  Apreciază

 3. Citez : Cu un motor cuantic care atinge o viteză de 1.000 km/s, un zbor cu un avion rusesc de la Moscova la New York ar dura doar 1 oră. !
  Asta inseamna 60.000 km / minut, distanta Moscova – New York aprox. 7500 km, adica 7,5 sec. deci nu o ora, o ora in cazul in care viteza acestui motor poate fi reglata ,adica micsorata la
  viteza de 2,083 km / sec. cam 125 km/min.
  Mai ales in ziua de astazi ,dupa parerea mea este o greseala majora sa-i consideri inapoiati pe rusi ,or fi prin zonele rurale ,de parca la noi nu sunt ,sunt . Sa nu uitam ca au castigat razboiul
  cu Napoleon si cele doua razboaie mondiale ,in primul razboi nemtii si austriecii au avut noroc
  cu revolutia facuta de Lenin, comunist si criminal !
  In foarte multi ani au investit in cercetare ,chiar si in cea neconventionala,asa ca nu ma mira
  ca au in cercetare si asa ceva. Un exemplu interesant ,este acela ca dupa 1990, o perioada rachetele americane au fost echipate cu motoare rusesti ,care consumau combustibil cu 30%
  mai putin decat cele americane !
  Teoria riscului ,ar trebui sa ne faca sa nu bagam batul prin gardul rusesc ,caci nu stim cum
  vor evolua lucrurile ,desi am avea motive ,anume teritoriile noastre luate de ei si tezaurul nostru
  pe care nu ni l-au inapoiat ,iar din cele luate de ei ,sunt teritorii foste ale noastre la ucraineni,
  astazi ,pe care nu ni le dau inapoi ,ba culmea tupeului mai vor o parte din Bucovina noastra,
  conform unei harti prezentata la Whashington ,de catre kuleba min.de externe ucrainean in
  functie !!!
  Concluzia este ca avem neprieteni in jurul nostru si mai departe ,deci suntem singuri !
  Din pacate ,din ce se vede la nivelul guvernului, ar fi ca am ales o singura directie cea cu
  aplicarea hotararilor partenerului strategic, ar mai fi de analizat alianta Chinei cu Rusia ,
  vizita pres.Frantei Macron in China si colaborarile stabilite, Franta dand o lovitura actualei
  administratii democrate condusa de Biden pres.USA ,impacarea istorica a Iranului cu Arabia
  Saudita ,dar si Siria si ar mai trebui vazut cum se misca BRICS, ce tari mai vor sa adere la
  BRICS ,cum evolueaza razboiul in ucraina in lumina scurgerilor de informatii din Pentagon,
  scurgeri de care nu sunt straine c i a, dupa parerea mea. Sa vedem ce face germania ,se ia dupa Franta si cupleaza cu China ,aflata intr-un tratat beton cu Rusia ,tratat beton daca China joaca
  corect fata de rusi.
  Am scris atata pt.ca ma doare mintea cand il vad pe aurescu si cand vad lipsa unor politici
  externe substantiale ,cuplata cu distrugerea armatei noastre si nemordenizarea ei la standarde
  cat mai superioare si care sa tina cont ,din ce directii pot sa vina simultan vectori de agresiune.

  Apreciază

 4. Foarte bune aceste motoare cuantice. E un pas inainte. Insa stim ca antigravitatia deja este folosita in SSP si o cunosc si rusii. De pe Pamant noi nu avem cum sa plecam nici macar cu aceste masinarii cu motor cuantic, nu ne lasa centura Van Hallen . Stim foarte bine ca aselenizarea a fost un filmulet facut de Stanley Kubrick ( asasinat ulterior dupa ce a dezvaluit despre ritualurile satanice de la Hollywood in filmul Cu ochii larg deschisi). Dincolo de centura energetica Van Hallen nu mai e 3D e 5D si noi suntem deocamdata captivi aici in densitatea 3. Dezvaluirile spun ca deja exista calatorii prin portaluri pe alte planete si in alte galaxii si prin faimoasele deja Stargates. Inca un lucru care exista deja pe Pamant .. energia vidului sau energia punctului zero.. ( vezi modulele ZPM ( zero point module) prezentate in Stargate Atlantis). Abia cand se va vorbi pe fata depre utilizarea energiei punctului zero la nave cosmice, atunci deja constiinta umana a facut saltul spre 5D… Deocamdata .. show-ul Ucraina si teatrul plandemonia si vaxx-urile propaganda si cabala ne umplu tot timpul.. Vom trece si de asta cu ajutorul lui Dumnezeu! Paste fericit tuturor!

  Apreciat de 1 persoană

 5. Rușii inapoiați?
  Păi până in ’89 numai in Moscova existau 2000 de institute de cercetare iar in Leningrad 500.
  Teoria zborului rachetelor a fost elaborată de Țiolkovski.
  Marele matematician Euler s-a stabilit și creat in Rusia unde a contribuit la dezvoltarea școlii de matematică ruseaști.

  Spre cinstea noastră, marele savant român Dumitru Mangeron ,un” ilustru necunoscut” cu doctoranți in Germania,Canada și Japonia a creat și dezvoltat Ecuațiile Mangeron incluzând accelerații de ordinul doi in zborul rachetei .
  Aceste ecuații au fost folosite de catre ruși la primul zbor cosmic.
  Să mai vorbim și de Coandă ?
  Ș.a.m.d.
  Deci căruța cu deștepți nu s-a răsturnat in Vest…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s