Raport Ben Fulford (10 apr.2023) – Evreii vor reconstrui templul după înfrângerea sataniștilor 

  Omenirea este pe cale să se trezească dintr-un coșmar lung și teribil. Un cult satanic străvechi care ne-a terorizat de milenii se confruntă cu înfrângerea finală. Poporul evreu plănuiește să sărbătorească eliberarea din sclavia babiloniană prin construirea unui nou templu. De data aceasta se așteaptă să dureze pentru totdeauna. O nouă Epocă de Aur este pe cale să răsară pentru omenire. Aceasta este imaginea de ansamblu din spatele evenimentelor recente de știri.

Acum că sataniștii au fost învinși în Ucraina, o bătălie finală este pe cale să aibă loc pentru a curăța ultimele fortărețe majore sataniste din Europa, SUA și Asia, sunt de acord mai multe surse. Cel mai mare eveniment din războiul de eliberare a planetei săptămâna trecută a fost că Rothschildzii francezi și britanici i-au aruncat pe Rockefelleri și pe falsul lor președinte Biden sub autobuz. Aceasta a fost povestea din spatele vizitei în China a președintelui francez Emmanuelle Macron și a președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. În diplomație, aparențele arată cine este cu adevărat la conducere. Acesta este motivul pentru care Macron a zburat cu propriul său Airbus A330 cu un grup de personalități din media, afaceri și cultură, în timp ce von der Leyen a fost forțată să facă un zbor comercial de 14 ore către capitală, complet cu o escală de patru ore în Orientul Mijlociu. În timp ce se afla în China, președintele Xi Jinping „a tratat-o pe von der Leyen într-un mod umilitor”, a spus un oficial francez.- https://www.msn.com/en-xl/news/other/france-s-macron-ends-trip-to-china-with-pact-to-bolster-business-military-ties/ar-AA19Bci6

Xi a exclus-o pe Ursula de la discuții importante pentru că a vrut să-l pună pe Macron pe loc și dădaca Ursula a fost mandatată de stăpânii ei WEF să-l împiedice să facă acest lucru”, explică o sursă CIA. „Macron este inteligent, va alege partea învingătorilor ca orice oportunist bun care se respectă”, adaugă el.

În timpul vizitei sale, Macron a promis să se alăture Forumului Belt and Road din China. El a fost, de asemenea, de acord cu China că este timpul să rezolve criza ucraineană „prin mijloace diplomatice pentru a realiza o pace durabilă în Europa”. Macron a mers chiar atât de departe încât a acceptat practic să renunțe la NATO și să se alăture alianței BRICS și propunerii lor de securitate reciprocă. De aceea, Xi și Macron au decis să „aprofundeze schimburile” între armata chineză și unitățile franceze din Asia-Pacific. De asemenea, Macron a promis că nu va sprijini Taiwanul în nicio criză provocată de SUA acolo.

Un alt punct important despre vizita lui Macron este că atât miniștrii de externe iranian, cât și cei din Arabia Saudită au fost în China în același timp, unde au avut întâlniri cu omologii lor francezi. Acesta este un semn clar că francezilor li s-a spus fie să se alăture BRICS, fie să fie tăiați de petrolul din Orientul Mijlociu. Pentru a îndulci acordul, China a spus că Europa ar trebui să fie „un pol independent într-o lume multipolară”. Acest lucru joacă un rol în sprijinul francez de mult timp pentru independența europeană.- https://tass.com/pressreview/1600969

Viitorul divorț dintre Europa și SUA controlate de Rockefeller este unul dintre motivele pentru care ministrul rus de externe Serghei Lavrov a spus că discuțiile de pace cu Ucraina ar trebui să se concentreze pe crearea unei „noi ordini mondiale multipolare”. – https://www.themoscowtimes.com/2023/04/07/any-ukraine-peace-talks-should-be-about-new-world-order-lavrov-a80750

Bineînțeles, Macron iubindu-i pe chinezi și ruși s-ar putea să nu-l salveze de propriul său popor. Demonstranții francezi au arătat clar că știu cine este inamicul lor, incendiind atât Banca Franței, cât și sediul BlackRock din Paris săptămâna trecută.

  Francezii au incendiat sediul Băncii Franței ; Francezii au intrat în sediul Black Rock ; Francezii nu renunță

Sondajele de opinie arată că marea majoritate a francezilor sunt dezgustați de Macron pe mai multe fronturi. În orice caz, se pare că Germania se va alătura Franței pentru a respinge SUA controlate de Rockefeller. Regele etnic german Charles al Angliei a mers în Germania săptămâna trecută „pentru a consolida relațiile de pace anglo-germane, îndeplinind una dintre misiunile regretatei Regine”, spune MI6.

Ca urmare a acelei întâlniri, cancelarul sclav german Olaf Scholz este pe cale să fie îndepărtat în curând printr-o anchetă parlamentară asupra unui scandal de corupție al său. Deoarece aproape toți politicienii occidentali sunt corupți, „investigațiile privind corupția” înseamnă doar că sunt pe cale să fie concediați. El va fi înlocuit de cineva care nu este un ticălos Rockefeller, spune MI6.- https://www.politico.eu/article/germany-chancellor-olaf-scholz-parliament-investigation-tax-fraud-scandal-hamburg-cum-ex/

Menționăm, de asemenea, că politicienii austrieci au plecat din sală când președintele satanic ucrainean Volodymyr Zelensky a vorbit în parlamentul lor.

Apropo, am folosit în mod deliberat ortografia rusă pentru numele său, deoarece se dovedește că toți acești așa-ziși politicieni ucraineni sunt de fapt vorbitori de rusă. Acest lucru ne face să ne întrebăm dacă întregul spectacol ucrainean a fost întotdeauna de fapt un spectacol de păpuși rusești. Surse de informații poloneze s-au întrebat și despre Zelensky după ce a vizitat Polonia săptămâna trecută. „De ce nu a putut Zelensky să meargă de la hotel la palatul prezidențial alăturat”, au întrebat ei.

O sursă remarcă cum l-a văzut cândva pe sultanul Al Qaboos din Oman apărând fără gărzi de corp la o cafenea, cerând ceai și apoi vorbind cu clienții despre planurile lor: „Aceasta este norma pentru arabi, pentru că oamenii lui nu-i vor răni”, spuse el. În schimb, cu Zelinskly „Uite un actor, purtat de o limuzină blindată scumpă escortat de 6 gorile pentru a călători 60 de metri, iar în urmă cu 7 ani cânta la pian cu pula lui, gol la chitară și nu i-a fost frică?

În Canada și în alte țări occidentale, prim-miniștrii obișnuiau să meargă pe străzi. Acum, oamenii lor îi urăsc atât de mult încât au nevoie să se ascundă în spatele ticăloșilor și gărzilor de corp.

Un exemplu despre ce fel de lideri avem acum în Occident a fost văzut săptămâna trecută, când Zelensky și premierul finlandez Sanna Marin l-au onorat pe regretatul criminal de război nazist Dmitri „Da Vinci Kotsyubaylo. În timpul vieții sale, „Da Vinci” s-a lăudat că și-a hrănit lupul cu oasele copiilor vorbitori de limbă rusă. Soția lui a fost cea care a spus: „Un rus bun este un rus mort”, spun surse de informații poloneze. Nu e de mirare că vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, spune că „nimeni în lume nu are nevoie de Ucraina, prin urmare aceasta va înceta să mai existe”, spune că poporul american va forța în curând politicienii să explice de ce sunt obsedați de „o țară necunoscută pentru ei”, în loc de problemele americane interne. Medvedev notează, de asemenea, că doar aproximativ 20 de milioane dintr-o populație antebelică de 45 de milioane sunt încă rămase în țară. – https://tass.com/politics/1601631

După cum am observat anterior, o nouă linie de influență între Europa de Vest și Rusia a fost stabilită de-a lungul râului Nipru. Planul mafiei khazare de a transforma Ucraina într-un nou imperiu khazar este mort în apă. Rușii au remarcat, de asemenea, că ONU s-a discreditat total, refuzând să lanseze o investigație internațională independentă a sabotajului conductei Nordstream. În sfârșit își dau seama că este o corporație privată Rockefeller și nu o organizație mondială autentică.

De asemenea, rușii și-au dat seama că Curtea Penală Internațională este un alt front Rockefeller. Din acest motiv, judecătorii Tomoko Akane, Rosario Salvador Aytala, Sergio Herardo Ugalde Godini și procurorul Karim Khan au fost vizați de Parchetul General al Rusiei. MI6 lucrează cu rușii și Pălăriile Albe pentru a viza și alți sataniști. Aceasta înseamnă că acest „cult transnațional și foarte organizat” este înlăturat. Slăbiciunea lor a fost că „secretul absolut a fost singura modalitate a continuumului de a supraviețui”, notează MI6. Acum, că diverse procese dezvăluie totul, este doar o chestiune de timp înainte ca flagelul să se termine în Europa. În orice caz, indiferent de ce se întâmplă în Europa, adevărata confruntare are loc în Statele Unite.

Acolo vedem ceea ce pare a fi versiunea 3.0 a lui Donald Trump, care apare ca Comandant șef și se pregătește pentru o confruntare finală cu Rockefeller și falsul lor președinte Joe Biden. În primul rând, Trump-ul pe care l-am văzut recent este clar diferit de cel care a apărut chiar și acum câteva luni. Acesta chiar arată prezidențial și responsabil. După cum arată această fotografie, adevăratul Trump este cu siguranță susținut de Serviciul de Informații al armatei americane și avocatul general al judecătorului. Acesta este un semn că arestările mult așteptate ar putea începe în sfârșit.

Înainte de a intra în asta, totuși, trebuie să observăm câteva lucruri din alte timpuri legate de Trump. În primul rând, autorul Ingersoll Lockwood a scris trei cărți în anii 1800, care prezintă un personaj pe nume Baron Trump, iar a treia este despre „ultimul președinte”. – https://heavy.com/news/2017/08/ingersoll-lockwood-the-last-president-baron-trump-marvelous-underground-journey-marvellous-time-travel-conspiracy-theory-john-nikola-tesla/

Apoi remarcăm gluma lui Elon Musk conform căreia în 1980 Trump a spus „De ce călătorii în timp continuă să încerce să mă omoare? Sunt doar un agent imobiliar!” 

Deci poate, doar poate, diferiții Trump fac parte dintr-o bătălie în multivers care implică linii temporale convergente. Oricum, indiferent de chestiile woo woo, mișcarea de a-l acuza pe Trump de o crimă are un efect foarte real asupra oamenilor din jurul falsului Biden. Asta pentru că s-a creat un precedent legal, iar acum Biden, Obama etc. pot fi acuzați de infracțiuni mult mai grave decât plătirea unei vedete porno.

Primul pas va fi ușor și acesta este ca Trump să elimine acuzațiile. Aceasta va fi o simplă simplitate, deoarece au făcut parte dintr-o psiop de la început. Așa cum spune prezentatorul emisiunii Mark Levin despre acuzarea împotriva lui Donald Trump: „Aceasta este o porcărie pe care un student de drept nici măcar nu ar trebui să o pună în fața unui blestemat de judecător”.

Acuzațiile au generat și simpatie în întreaga lume. De exemplu, președintele mexican Andres Manuel Lopez Obrador a descris acuzațiile împotriva lui Trump drept o „campanie de calomnie”.- https://insiderpaper.com/mexican-president-calls-trump-charges-smear-campaign/

Dealerul rus de arme Viktor Bout i-a oferit lui Trump azil în Rusia și a avertizat „Administrația Biden nu se va opri doar târându-vă prin complexul industrial al curții/închisorii”.

În orice caz, acum că s-a aruncat mănușa legală, șobolanii abandonează nava Biden. De exemplu, fostul președinte american Barack Obama plănuiește să fugă în Kenya. Totuși, așa cum spune o sursă CIA „Poți fugi, dar nu te poți ascunde de alianța globală a Pălăriilor Albe”. – https://www.standardmedia.co.ke/the-standard/article/2001470074/president-obama-to-relocate-to-kenya-in-june

Un alt păpușar cheie, Jeff Bezos de la Amazon – ale cărui studiouri au fost folosite pentru spectacolele lui Biden – pare să fie dispărut în acțiune. Lucrările la conacul său din Beverly Hills s-au oprit, iar agentul său de propagandă Washington Post pare să fie fără cap recent.

Se ascunde pe noul său iaht, din motive care cel mai probabil vor fi dezvăluite în curând”, spune o sursă CIA.

Iahtul său de 500 de milioane de dolari – aproape jumătate din dimensiunea Marii Piramide din Giza – folosește tehnologie extrem de avansată și ecologică, iar pânzele pot fi gestionate de o singură persoană. Vine cu un iaht în umbră la aproximativ jumătate din dimensiunea care are o mulțime de facilități pe iaht, cum ar fi un heliport, jet ski-uri și multe altele. Deci, se pare că Bezos ar putea încerca să evite arestarea ascunzându-se în apele internaționale. Mult noroc cu asta.

Acești oameni din interior par să știe cu toții că show-ul Biden se va prăbuși. Este atât de multă corupție implicate, încât orice sistem legal real ar fi pus în închisoare întreaga trupă falsă a teatrului Biden cu mult timp în urmă.

Sfârșitul războiului din Ucraina va fi cel mai probabil și sfârșitul emisiunii Biden, deoarece va expune toate crimele implicate.

Am trimis 113 miliarde de dolari în cea mai coruptă țară din lume și nu știm pe ce se va cheltui”, a declarat senatorul american James Vance pentru Fox News.

Nu e de mirare că „Comitetul de Supraveghere a Camerei a citat Bank of America, Cathay Bank, JPMorgan Chase și HSBC USA NA, precum și fostul partener de afaceri al lui Hunter Biden, Mervyn Yan, pentru a obține înregistrările financiare ale familiei Biden”. – https://www.foxnews.com/politics/house-oversight-committee-subpoenas-banks-biden-family-financial-records

În orice caz, chiar dacă nu există arestări, se pare că întregul spectacol Biden se va încheia cu plătitorii lor Rockefeller falimentând. Sistemul financiar american implodează în sfârșit. Deponenții au retras aproape 2 trilioane de dolari din sistemul bancar din martie, iar acum băncile nu pot acorda împrumuturi. Împrumuturile băncilor comerciale au scăzut cu 105 miliarde de dolari în cele două săptămâni încheiate la 29 martie, cea mai puternică scădere din istoria SUA. Acest proces încă se accelerează. De asemenea, se pare că Asia nu mai trimite mărfuri în SUA din cauza facturilor americane neplătite. Porturile Los Angeles și Long Beach, care se ocupă de 40% din comerțul SUA, sunt închise. LA Times și alte mass-media încearcă să dea vina pentru închidere pe greva muncitorilor. Cu toate acestea, sindicatul a emis o declarație în care spune că nu a existat nicio oprire oficială a muncii.- https://www.msn.com/en-us/news/us/southern-california-ports-shut-friday-due-to-worker-shortage-snarling-cargo-traffic/ar-AA19AS1K

Rapoartele ABC7 News – https://www.zerohedge.com/markets/ports-los-angeles-and-long-beach-close-due-widespread-worker-shortages-during-contract

Acest lucru vine într-un moment în care slujitorul de multă vreme Rockefeller, guvernatorul Băncii Japoniei, Haruhiko Kuroda, părăsește mandatul. Succesorul său, Kazuo Ueda, se pare că a încetat să plătească facturile americane. Aceasta ar putea fi o explicație pentru oprirea porturilor. Un alt semn că Japonia iese din circul Biden este că cumpără petrol din Rusia la prețuri peste ținta Rockefeller de 60 de dolari pe baril. Dar s-ar putea întâmpla ceva și mai sinistru. General Lt. Yuichi Sakamoto, comandantul Diviziei a 8-a a Armatei Japoneze, a fost dat dispărut de joi după-amiază, când elicopterul său „se presupunea” că s-a prăbușit. „Posibil” pentru că toate transponderele au fost dezactivate „în mod misterios”. Divizia lui Sakamoto este cea însărcinată să apere Japonia continentală de americani înainte ca bombele atomice să pună capăt războiului. Armata americană și forțele imperiale japoneze din Coreea de Nord lucrează împreună pentru a scăpa atât Japonia, cât și Coreea de Sud de influența satanică.- https://www.stripes.com/theaters/asia_pacific/2023-04-07/debris-search-japanese-army-copter-crew-9729129.html

Apropo, pentru a vedea cât de impresionante sunt trupele imperiale în Coreea de Nord, aruncați o privire la aceste demonstrații impresionante ale forțelor lor speciale:  Soldati in addestramento N. korea (sharktube.info)

În contrast, bărbații sud-coreeni au fost atât de înmuiați de sataniști încât nu pot avea copii. Din această cauză, Coreea de Sud are cea mai scăzută rată a natalității din lume. De asemenea, auzim că Dalai Lama, unul dintre cei mai importanți sataniști din lume, urmează să fie răsturnat ca parte a mișcării viitoare de eliberare a Asiei. Pentru a înțelege adevărata natură a acestui pedofil criminal, urmăriți videoclipul de mai jos cu el abuzând un copil.

Amintiți-vă că Dalai Lama a fost mult timp asociat cu naziștii. Surse de informații asiatice spun că este un demon foarte bătrân și rău, iar căderea lui va deschide o adevărată cutie a Pandorei. Aceste imagini rare de mai jos oferă un indiciu despre ceea ce ar putea ieși : Dalai Lama sărută copilul cu limba

    Video Naziști sataniști

Următorul set de imagini arată clar că multe dintre obiectele zburătoare misterioase pe care le-am văzut în ultima vreme sunt cu siguranță ostile.- https://telegra.ph/file/f9e4df57002cd7e45fde2.mp4

Apoi, priviți harta zidului de gheață din jurul Antarcticii, agățată în clădirea ONU:

Cel mai recent din Antarctica este un telescop cu neutrini (nu neutroni, așa cum am spus în podcastul meu de săptămâna trecută) care poate vedea în interiorul altor planete. Se află la aproximativ 10 kilometri sub gheața glaciară. Profesorul Fedor Simkovi, principalul om de știință al telescopului cu neutrini, este implicat în proiect. Am cerut să vedem câteva imagini de la acest telescop și le vom împărtăși cititorilor noștri de îndată ce le vom primi.

 Așa că, pentru a încheia, să revedem câteva dintre anomaliile recente de pe cer.

  1. OZN care se rotește cu lumini intermitente SUA: OZN SUA ; OZN Hokkaido – Japonia ; OZN deasupra Rusiei ; Posibil mesaj Morse deasupra Nuremberg ; Drone OZN urmăresc Stația Spațială ;

Să sperăm că cele mai recente informații despre Nürnberg sunt un semn că tribunalele mult așteptate pentru crime de război împotriva sataniștilor sunt pe cale să înceapă. Când o vor face, va începe și construcția celui de-al treilea și ultimul templu evreiesc. Nu sunt permise sacrificii umane sau animale în acest templu, ci doar donații caritabile.

    Sursa: https://benjaminfulford.net/

5 comentarii

  1. Iarăși evreii, iar „poporu’ ales” ? Și cui, dacă nu reptilianului Iehova ridică ei templul ăla? Pentru ei suntem…goymi…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s