Sistem monetar Fiat fals. Sistemul bancar în pragul colapsului.  Conștiința și Unicitatea învinge puterea Statului Profund   

  Schimbătorii de bani au descoperit cu mult timp în urmă, în jurul anului 1000 î.Hr., că controlul asupra unei oferte monetare frauduloase le-a dat nu numai control asupra proprietății oamenilor, ci și într-un mod foarte real control asupra guvernului și poporului înșiși. Ei au învățat să facă bani pe spatele oamenilor cu ajutorul guvernului pe care l-au instalat. Sună cunoscut acum, nu-i așa?

Conform vechilor coduri religioase babiloniene, „sclavia” a fost în mod clar facilitată. Oamenii de acolo nu erau recunoscuți ca ființe umane, ci ca mărfuri. Sclavii puteau fi arestați și maltratați de oficialii guvernamentali dacă nu se prezentau la timp la serviciu. Manualele menționează:

   „Sclavul nu este considerat sau discutat ca o ființă umană, ci ca un lucru și este tratat la fel ca vitele”. (Așa ne consideră și acum unii evrei pe noi goimii, că nu suntem oameni și pot dispune de noi sau averea noastră cum doresc. Scrie în Tora. n.b.).

„Magia” modernă de a crea bani din nimic își are rădăcinile în orașul antic Babilon, cu aproximativ 600 de ani înainte de nașterea lui Isus Hristos. Manipulatorii acestui meșteșug au fost cunoscuți istoric ca „schimbătorii de bani”, mai precis, „schimbă banii din mâinile tale în ale lor”.

Când Yeshua a năvălit în templu cu mânie dreaptă, a răsturnat mesele schimbătorilor de bani și i-a lovit în cap și umeri, ei au fugit din templu, așa cum a declarat Yeshua.

 „Nu faceți din casa Tatălui Meu un gaj pentru marfă”.

Aceiași schimbători de bani au cerut moartea Lui câteva zile mai târziu. Așadar, adevăratul motiv pentru care Iisus Hristos a fost răstignit a fost că El a vrut să-i expună și să-i extermine pe schimbătorii de bani!

Toți banii din lume se bazează pe datorii, prima datorie trebuie creată pentru a crea bani de datorie. Ceea ce este de fapt o contradicție în termeni. Pentru că banii sunt plătiți pentru a plăti datoria, ceea ce face ca banii datoriilor să fie opusul banilor reali. Prin urmare, datoriile nu pot fi folosite ca bani, decât în lumea controlată de Rothschild. Citiți din nou acest paragraf, până când înțelegeți cu adevărat modul în care noi, oamenii, suntem induși în eroare și furați de banii noștri câștigați cu greu, bani creați de noi din energia noastră valoroasă care curge în buzunarele cabalei, pentru că Rothschild echivalează banii noștri din energie cu banii lor fără valoare!

     Bani din nimic

Du-te la bancă, semnează un contract de împrumut, apoi de nicăieri se creează digital o datorie de partea ta, așa se creează toți banii din lume, care se bazează întotdeauna pe datorii și așa mai departe economia funcționează pe datorii. Cu toate acestea, rata dobânzii aplicată împrumutului, să zicem 5%, nu este creată din datoria/contractul dumneavoastră, acești „bani” trebuie să provină dintr-un alt contract de împrumut pentru care nu se creează nici bani de dobândă. Ceea ce înseamnă să furi de la Petru pentru a-l plăti pe Pavel. Acest lucru duce în mod intenționat la un deficit de datorie.

Tătucii din spatele acestui sistem de bani fiat falși au refuzat să schimbe acest lucru (https://f03d58o3r1mujo9mg1-l3drq1r.hop.clickbank.net/?tid=AMG2803DS). Ei au fost deja avertizați că toate sistemele de datorii babiloniene vor înceta în cele din urmă să mai funcționeze. Indiferent de asta, ei continuă să-și joace jocurile prostești. Aceste sisteme false care au asuprit umanitatea vor ajunge în curând la un sfârșit brusc… Acum trecem într-o nouă eră. Nu mai trebuie să așteptăm ca Puterile Întunecate corupte și falimentare să vină și să coopereze cu Umanitatea.

      Conștiința și Unitatea învinge Puterea Statului Adânc

Conștiința și Unitatea noastră sunt în dezacord cu programele de inginerie socială ale Deep State. În realitate, pandemia de Covid afectează conștiința socială a oamenilor. Este nevoie de o anumită înțelegere pentru a identifica programele de inginerie socială ale elitei globale și pentru a nu fi victima acestora. Elita globală vrea o depopulare de 90%. Ei doresc control total și supraveghere a fiecărui aspect al vieții tale. Vor socialism, cu putere și bogăție în buzunarele lor, cu alte cuvinte comunism.

Conștiința și Unitatea sunt un impediment direct pentru aceste planuri. De aceea vor să ia tot ce are valoare. Ei fac acest lucru în numele conservării planetei Pământ și al îmbunătățirii climei, argumente care sunt minciuni. Dacă toată lumea este pusă în carantină și este condusă în vehicule electrice cu autonomie limitată, ne pot controla mai bine. Fiți sigur că toate noile prevederi climatice și alte prevederi noi sunt concepute pentru a ne închide pe ceilalți în zone desemnate cu restricții. Pentru ce au fost înființate taberele FEMA, printre altele. ⇒ Lista completă a 1000 de lagăre de concentrare FEMA | Drumul spre Iad: Nicăieri în care să alergi, nicăieri în care să te ascunzi (https://amg-news.com/complete-list-of-1000-fema-concentration-camps-the-road-to-hell-nowhere-to-run-nowhere-to-hide/). 

Ceea ce oamenii ar trebui să se teamă cu adevărat nu este frica de a muri din cauza unei infecții inexistente cu Covid-19, ci teroarea care stăpânește lumea, înspăimântând pe toți oamenii până când se supun obiectivului lor de control tiranic total într-o Lume cândva liberă. Falsul Covid-19 sau Corona a schimbat lumea, deși nu este altceva decât Science Fiction. Este o manipulare a Statului Adânc folosind Corona ca pretext pentru a schimba lumea în penultima etapă înainte de implementarea finală a Noii Ordini Mondiale. Ei au descoperit că statisticile de sănătate au un impact mult mai mare asupra despotismului și înșelăciunii lor decât toți indicatorii economici la un loc.

        Sistemul bancar în pragul colapsului

Mulți cititori își pun întrebarea când vom experimenta în sfârșit triumful eliberării lumii noastre? Raspunsul este: Statul Adânc este practic învins. Sistemul bancar este pe punctul de a se prăbuși, fraudele electorale au fost publicate, MSM va fi marginalizată de EBS. O întoarcere înapoi este imposibilă. Situația în care ne aflăm acum poate fi comparată cel mai bine cu o navă de croazieră gigantică încărcată cu cabaliști și păpuși Deep State care a fost îmbarcată în mijlocul oceanului de către patrioți și l-a îndepărtat pe căpitan, cu ofițeri și echipaj. Nava navighează acum cu viteză maximă, fără control. Peste 200 de bănci din SUA și 1.500 de pe întreaga planetă sunt în pragul colapsului. Ingineriile și manipulările de pe bursele occidentale nu mai țin.

 •  Bursa este trucată. Când piața scade și suntem într-o tendință descendentă, 95% dintre oamenii normali pierd totul, deoarece nu pot vinde pe piață.
 • Deep State nu vrea afaceri mici în America. Marile corporații nu vor concurența pentru noul lor sistem. Sistemul pe care îl dezvoltă este același sistem pe care l-a dezvoltat Mussolini în Italia. Se numește fascism.
 • Inflația este o modalitate de a scăpa de sistemul corupt Deep State și de a introduce un sistem nou. La asta asistăm chiar acum cu resetarea monedei globale în sistemul financiar cuantic.
 • Băncile centrale se închideau – falimentau. Vechile sisteme financiare au falimentat. Congresul, Casa Albă, IRS, Rezerva Federală au fost închise – Corporația americană este în faliment.
 • Sistemul financiar Quantum va folosi active digitale XRP și XLM.
 • QFS funcționează de ceva timp în paralel cu sistemul bancar central.
 • Doar monedele garantate cu aur care au un certificat digital de aur pot fi transferate prin QFS.
 • Fără capacitatea de a certifica banii existenți în noul QFS , toate activitățile Băncii Centrale vor înceta să mai aibă vreo relevanță în cadrul acestui nou sistem financiar.
 • O țară care nu respectă GESARA va fi lăsată în afara QFS și în cele din urmă va fi lăsată în afara comerțului internațional.
 • Odată stabilit prin GCR , prețul aurului va deveni irelevant.
 •  
 • De vineri 10 martie, băncile au folosit noua interfață unificată de plată (UPI) în Sistemul Financiar Cuantic (QFS) pentru swapurile în valută străină.
 • De luni 20 martie – prima zi de primăvară – resetarea monedei globale a 66 de națiuni a început după ce dinarul irakian s-a reevaluat în țară și a început tranzacționarea pe Forex.
 • De miercuri, 22 martie monedele a peste 200 de țări și 11.000 de instituții și-au finalizat integrarea digital a conturilor bancare de la Sistemul Bancar Central Global la Sistemul Financiar Cuantic (QFS) prin #ISO20022 și noul system de sateliți StarLink.
 • Până joi 23 martie , cele 200 de țări și 11.000 de instituții s-au deconectat complet de la vechiul system CBDC de monede fiduciare ale sistemului SWIFT al cabalei și au trecut la noul system financiar cuantic susținut cu aur și active.
 • Sâmbătă 25 martie, toate națiunile implicate au convenit asupra noilor rate de resetare a monedei globale și au fost introduce în system. Sistemul vechi de bani fiat s-a prăbușit miercuri 1 februarie.

Păpușile lor aleargă fără idee ce să facă, luând nenumărate acțiuni necoordonate pentru a-și salva sufletele și pentru a umple buzunarele cu orice cred că are valoare. Omenirea se află acum în această situație. Curând, în analogie cu Titanic, nava alergă spre o stâncă și piere cu siguranță.

Aceasta este cea mai strălucită strategie de a învinge un inamic periculos fără vărsare de sânge. Asta a început acum, urmăriți-o și bucurați-vă de spectacol.

    Charlie Ward: „Se prăbușește sistemul vechi – Sosește evenimentul Black Swan“!

Termenul de „lebădă neagră” a fost popularizat de Nassim Nicholas Taleb în cartea sa „The Black Swan: The Impact of the Highly Improbable” și se referă la un eveniment neașteptat care are un impact semnificativ și este explicat doar după fapt. În contextul economiei, un eveniment de lebădă neagră poate fi o criză financiară bruscă și neașteptată, un dezastru natural, o pandemie sau un eveniment geopolitic major care perturbă piețele globale și provoacă tulburări economice semnificative. Aceste evenimente sunt adesea imposibil de prezis sau de pregătit, iar efectele lor pot fi resimțite în anii următori.

Cum este luată în considerare fluctuația prețului aurului? Prețul aurului fluctuează, așa că, la un moment dat, prețul aurului este înghețat pentru a acoperi toate monedele. Este important ca toate monedele să fie echivalente cu toate celelalte monede, indiferent de țara de origine; fie că este vorba de Dong, Dinar, USD (T), Yuan, Peso etc. (Acest lucru se realizează prin resetarea globală a monedei). Acest lucru se realizează fie prin emiterea de către fiecare țară a unei noi monede, fie prin ajustarea celei vechi astfel încât să poată fi echivalată cu o altă monedă; Yuan la Dong, USD la D-Mark, Dinar la Peso, etc.

Odată ce această înghețare a avut loc, fiecărui kilogram de lingouri de aur i se atribuie o serie de creșteri monetare pe care le va suporta. Acest instantaneu în timp „îngheață” efectiv valoarea tuturor monedelor cât timp QFS este în vigoare. Dacă prețul aurului crește sau scade, acest lucru nu va afecta valoarea înghețată a unei monede față de alta, deoarece valoarea tuturor monedelor va crește sau va scădea împreună. Nu uitați că aceasta este singura monedă valabilă din punct de vedere legal din întreaga lume.

 Fluctuațiile prețului aurului pot apărea și dispărea după cum dictează piața de mărfuri pentru prețul aurului, dar prețul de piață al aurului nu va afecta valoarea niciunei monede. Efectul de bază este că nu mai există inflație sau deflație, iar prețul de piață al aurului, ca „marfă” care nu susține moneda unei țări, fluctuează în cadrul cererii și ofertei, la fel ca orice altă marfă.

În concluzie, valoarea oricărei monede în raport cu o altă monedă va fi întotdeauna aceeași și nu va fluctua, ci se va stabiliza. Acest lucru este foarte important pentru comerțul internațional. Acest tip de monedă garantată cu aur interesează conceptul de etalon de aur, care este un pas în direcția bună, dar care va face loc monedei garantate cu aur, mult superioară și mai sigură, în cadrul QFS.

Tezaurizarea milenară a aurului ca valoare intrinsecă pentru schimb va dispărea pur și simplu și va deveni o marfă folosită pentru consum pentru lucruri precum bijuterii sau placare cu aur, etc. Cu o nouă „monedă reală” garantată cu aur, care nu poate fi manipulată, vom avea un sistem financiar care va funcționa la nivel internațional pentru întreaga omenire.

Fiți foarte atenți dacă dețineți aur ca acoperire împotriva inflației, deoarece fără elementul „aur ca bani”, cererea de aur va scădea, iar prețul de piață al aurului va fi din nou un factor al cererii și ofertei. Un grup foarte mare de investitori în aur va constata, în timp, că prețul ridicat al aurului va fi foarte greu de menținut, deoarece prețul aurului scade continuu, iar cuibul lor își pierde din valoare. Aceștia își vor da seama că fondurile de mărfuri vor trebui vândute pentru a putea fi utilizate în alte domenii mai productive ale economiei.

Fără tezaurizarea și deținerea aurului ca acoperire împotriva inflației, un factor major, important în PREȚUL AURULUI va fi fost eliminat. Cererea artificială de aur ca monedă va scădea și, prin urmare, și prețul de piață. Acesta este rezultatul net al QFS și al modului în care monedele sunt susținute de aur în QFS. Aurul va fi din nou o marfă și nu va fi folosit ca monedă atâta timp cât Dumnezeu menține QFS. Este posibil ca prețul aurului să scadă suficient de mult pentru a acoperi costurile de extracție și distribuție și pentru a obține un mic profit.

      1. Arabia Saudită a acceptat să se alăture Organizației de Cooperare de la Shanghai ca partener de dialog.

      2. China și Brazilia au convenit să renunțe la dolar pentru schimburile comerciale.

      3. China și Franța au încheiat primul schimb comercial de GNL decontat în yuani.

      4. Țările ASEAN iau în considerare renunțarea la dolarul american, la euro, la yen și la lira sterlină britanică în tranzacțiile financiare.

      5. Am aflat că moneda de rezervă a BRICS ar putea fi susținută de aur și de alte mărfuri, cum ar fi pământurile rare.

Toate acestea s-au întâmplat în decurs de șapte zile.

    Eliberarea noastră devine fapt prin autodistrugerea tiranilor noștri

Numai că cei care și-au învățat lecțiile în școala conștiinței sunt capabili să-și completeze ascensiunea în lumea 5-dimensională. Conștiința ta este parola pentru a deschide poarta 5D!

 Aceste învățături fie au deschis, fie au închis calea ascensiunii pentru sufletul tău. Ceea ce este o sarcină foarte personală și individuală. Tine minte; nimic și nimeni nu va decide pentru tine. Aceasta este garanția pe care ați acceptat-o pentru admiterea la această școală. Există doar două moduri de a proceda de aici:

 Prin alegerea traseului care vă duce către Portalul 5D; la iubire necondiționată, compasiune și respect pentru tot și pentru toată lumea. Folosind angajamentul concentrat pe o bună cooperare, intenții bune și pure, empatie și grija pentru alte ființe simțitoare.

Cealaltă cale este calea competiției, a criticii distructive, a egoismului, a neîncrederii și mai ales a lăcomiei: control, putere, bârfă, minciună, înșelăciune, intenții rău intenționate și predicare cu frecvență joasă. Acțiuni care blochează Poarta către cea de-a cincea dimensiune, ceea ce înseamnă că vei rămâne în lumea 3D de astăzi.

Nu va exista niciun judecător care să te judece. Va fi doar o întâlnire a ta cu tine însuți. Tine minte că conștientizarea ta este parola care deschide Portalul către cea de-a cincea dimensiune.

    Drum drept spre Lumină!

  Sursa: https://finalwakeupcall.info/en/ / https://dinarchronicles.com/

9 comentarii

 1. Sfarsitul reptilelor a venit,i au ajuns din urma faptele comise pe planeta Draco de unde au venit cu peste 10 000 de ani in urma cand planeta noastra urma sa intre in era intunericului.Anul sideral sau galactic are 2960 de ani pamantesti.Parcurgerea acestui an are 4 cicluri 2000 si ceva de ani este perioada de lumina apoi se intra in perioada intunericului care este de peste 10 000 de ani si apoi urmeaza lumina si tot asa.Reptilele au gasit planeta noastra dupa ce au distrus o pe a lor,au vrut sa implementeze acelasi program si aici dar nu vor reusii acest lucru,sunt pe ultima 100 de metri vor fi distrusi,faptele i au ajuns din urma.Ceea ce urmeaza este zbaterea lor dar si a noastra,indiferent ce va fi ,noi tb sa ne mentinem credinta ferma in puterea care este in noi,sa ne ghidam dupa ceea ce spune sufletul si nu televizorul.Nu va mai uitati la el,acolo se deruleaza neincetat frecvente de hipnoza si mesaje subliminale!!!Lumina sa fie cu noi si in noi !!!

  Apreciază

 2. Buna dimineata la toti!
  Permiteti-mi,va rog,d-le Marius si stimatii tai cititori si comentatori ,sa repun in pagina o idee (care apartine unor SUFLETE) despre totul si nimic :
  Textul reproduce scrisoarea unui şef de trib indian (Pieile Roşii) adresată preşedintelui SUA, ca răspuns la cererea acestuia de a le cumpăra o parte din pământuri.

  “Cum s-ar putea vinde sau cumpăra cerul ori căldura pământului?
  Ideea ni se pare stranie.
  Dacă prospeţimea aerului şi murmurul apei nu ne aparţin, cum le putem vinde?

  Pentru poporul meu nu există colţ al acestui pământ care să nu fie sacru. Un ac de pin care sclipeşte, un mal nisipos, o brumă întinsă în mijlocul pădurii întunecate, totul este sfânt în ochii şi în memoria celor din poporul meu. Seva care urcă în arbori poartă în ea credinţa Pieilor Roşii; fiecare luminiş şi fiecare insectă sunt sacre pentru memoria şi credinţa poporului meu.
  Când albii merg la ceruri şi uită locul natal, morţii noştri nu-şi uită niciodată acest pământ frumos pentru că el le este mamă.
  Noi facem parte din pământ şi el face parte din noi.

  Florile sunt surorile noastre, cerbii, caii, vulturii sunt fraţii noştri; crestele stâncilor, roua preeriilor, căldura din pieptul poneilor şi omul aparţin aceleiaşi familii.
  Acest pământ este sacru pentru noi. Iar apa scânteietoare care se prăveleşte în râuri şi pârâiaşe nu este numai apă, ea este sângele strămoşilor noştri.…

  Trebuie să-i învăţaţi pe copiii voştri că pământul nostru este sfânt, că fiecare imagine ce se reflectă în apa clară a lacurilor este ca o fantomă care vorbeşte despre întâmplări, despre amintiri ale vieţii celor din poporul meu. Murmurul apei este vocea tatălui meu.
  Râurile sunt surorile noastre; ele ne astâmpără setea, ne poartă canoea şi ne hrănesc copiii. Dacă noi vă vindem pământul nostru va trebui să vă amintiţi toate acestea şi să-i învăţaţi pe copiii voştri că râurile sunt surorile noastre şi ale voastre şi de aceea trebuie să le iubiţi ca pe fraţii voştri.

  Noi ştim că omul alb nu înţelege modul nostru de a vedea lucrurile. Pentru el o palmă de pământ face cât oricare alta pentru că el este un străin care vine în noapte, îşi ia de pe pământ ceea îi trebuie şi-l părăseşte. Pământul nu-i este frate, ci duşman. Îşi uită mormântul tatălui său şi îşi creşte copiii fără dragoste de pământul natal…
  El tratează pe mama sa, pământul, şi pe tatăl său, cerul, ca pe lucruri care se pot cumpăra, jefui sau vinde, asemenea oilor şi perlelor colorate. Lăcomia sa va sărăci pământul şi-l va lăsa pustiu.

  Eu nu ştiu nimic, modul nostru de a fi diferă de al vostru (…)Nu există un colţ liniştit în oraşele omului alb. Nicăieri nu se aude creşterea ierbii primăvara sau bătaia aripilor de fluturi.
  Dar poate că este aşa pentru că eu sunt un sălbatic şi nu înţeleg.
  Zgomotul din oraşe te asurzeşte. Ce rămâne din viaţă dacă nu poţi asculta clipocitul apei şi cântecul broaştelor în noapte?

  Dar poate este aşa pentru că eu sunt un sălbatic şi nu înţeleg.
  Indianul preferă adierea vântului care mângâie oglinda iazului şi mireasma vântului spălat de ploaia de amiază sau parfumat de pini.
  Aerul este scump omului roşu pentru că toţi împart acelaşi suflu. Animalul, arborele şi omul – toţi respiră la fel. Omul alb nu pare să perceapă aerul pe care îl respiră.
  Asemenea unui muribund, el nu-i mai recunoaşte mirosul…
  Trebuie să ştiţi că aerul este cu mult mai preţios şi că suflul aerului este acelaşi în toate lucrurile care trăiesc.
  Aerul care a dat strămoşilor noştri prima lor respiraţie primeşte, de asemenea, ultima lor privire. Şi dacă ne vindem pământul, voi trebuie să-l păstraţi curat şi sfânt pentru ca omul să poată simţi mângâierea vântului şi dulceaţa câmpului în floare.…
  Dacă hotărâm să vă vindem pământ, voi pune o condiţie: omul alb trebuie să trateze animalele de pe acest pământ ca pe fraţii şi surorile sale.
  Eu sunt sălbatic şi nu înţeleg alt mod de a trăi.
  Am văzut miile de bizoni care putrezeau în preerie, lăsaţi acolo de omul alb care i-a ucis din goana trenului.Eu sunt un sălbatic şi nu pricep cum acest cal de fier care fumegă poate fi mai important decât bizonii pe care noi nu-i ucidem decât pentru nevoile vieţii noastre.
  Ce este omul fără animale? Dacă toate animalele ar dispărea, omul ar muri complet solitar, pentru că tot ceea ce li se întâmplă animalelor i se întâmplă imediat şi omului. Toate lucrurile sunt legate între ele.
  Spuneţi copiilor voştri că pământul de sub picioarele lor nu este altceva decât cenuşa strămoşilor noştri…
  Învăţaţi-i pe copiii voştri ceea ce noi i-am învăţat pe ai noştri – pământul este mama noastră şi ceea ce i se întâmplă pământului, nouă ni se întâmplă şi se întâmplă copiilor pământului.
  Dacă omul batjocoreşte pământul, pe sine se batjocoreşte.
  Noi o ştim de mult – nu pământul aparţine omului, ci omul pământului.
  Noi o ştim bine – toate lucrurile sunt legate între ele, aşa cum sângele face legătura între membrii aceleiaşi familii.…
  Nu omul a ţesut pânza pământului; el este doar un fir. Tot ceea ce el face cu pânza pământului, lui îşi face. Nici omul alb, care are un Dumnezeu, nu poate să nu împărtăşească acest destin comun.
  Când ultimul om va dispărea de pe acest pământ şi când amintirea sa nu va mai fi decât umbra unei imagini care străbate preeria, râurile şi pădurile vor păstra spiritul fraţilor mei pentru că ei iubesc acest pământ ca pruncul bătăile inimii materne.

  După toate, noi suntem probabil fraţi şi surori. Există ceva pe care noi îl ştim bine şi pe care omul alb îl va şti, poate, într-o zi: Dumnezeul nostru este acelaşi cu al vostru. Voi credeţi că Dumnezeu este numai al vostru, ca şi pământul nostru. Este imposibil. El este Dumnezeul omului şi are aceeaşi îndurare pentru toţi oamenii, albi sau roşii.

  Cel ce-şi murdăreşte patul va pieri într-o zi sufocat de propriile sale mizerii. Dar în timp ce noi pierim, voi veţi străluci iluminaţi de forţa unui Dumnezeu care v-a condus pe acest pământ şi care, într-un scop special, v-a permis să ne dominaţi.
  Acest rost este ciudat pentru noi. Noi nu înţelegem pentru ce sunt ucişi bizonii, de ce sunt domesticiţi caii sălbatici, de ce lucrurile cele mai ascunse ale naturii sunt înăbuşite de mirosul greu al oamenilor, de ce priveliştea frumoaselor coline este tulburată de strigătele lor.
  Unde sunt desişurile ascunse? Au dispărut.
  Unde este marele vultur? A dispărut şi el.
  Este sfârşitul vieţii şi începutul supravieţuirii. “
  Multumesc anticipat si va doresc o zi plina de Lumina!

  Apreciază

 3. Marius, rentează să-mi schimb economiile în aur?
  Adică la fiecare salariu, de o parte din bani îmi cumpăr lingouri de aur(de 5g)!
  Am cumparat și monede de argint de colecție dar nu numai!
  Întrebarea este dacă are rost să investesc în aur sau să-mi cheltuiesc banii pe alte lucruri, ori să aștept tranziția la OFS(dar în cazul acesta ce se întâmplă cu banii și economiile mele?)
  Banii nu-i am în bancă…îi țin cash sau în aur!
  Merci anticipat pentru răspuns!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s