Conversația mea cu Inteligența Artificială (AI) 

   Ceea ce voi publica mai jos reprezintă conversația mea cu Inteligența Artificială (AI). Răspunsurile la întrebările mele au fost afișate pe ecran imediat după întrebare, deci în timp real. Orice doriți să vă compună, un CV, o compunere cu diverse subiecte sau o descriere, sau orice altceva vă imaginați este creat instantaneu cu o valoare excepțională. Asta ca să vedeți la ce nivel s-a ajuns cu tehnologia și să conștientizăm pericolul în care ne aflăm. Dacă aceasta iese de sub control civilizația noastră este în pericol de extincție.

 Pentru cei curioși încercați orice doriți despre orice aici: https://chat.openai.com/chat

 Vă înscrieți cu un cont de mail și puneți orice întrebări doriți și veți vedea rezultatul așa cum expun mai jos conversația mea cu AI :

 Programul Spatial Secret – Dezvăluire

AI – Nu am acces la informații clasificate sau secrete ale programului spațial. Ca asistent virtual, nu sunt autorizat să ofer informații confidențiale sau să divulg secrete ale programelor guvernamentale sau ale oricărui alt organizații. În plus, este important să respectăm confidențialitatea și securitatea informațiilor pentru a proteja interesele naționale și internaționale.

Informatii despre prăbușirea sistemului financiar mondial actual

AI – Nu există nicio dovadă că sistemul financiar mondial se prăbușește. Deși există probleme și provocări economice semnificative la nivel global, inclusiv creșterea datoriei, volatilitatea piețelor și tensiunile comerciale, instituțiile financiare internaționale precum Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional continuă să lucreze pentru a menține stabilitatea sistemului financiar global.

Este important să reținem că economia și piețele financiare sunt ciclice și se confruntă periodic cu dificultăți. Cu toate acestea, istoria ne-a arătat că, deși aceste perioade pot fi grele, ele nu sunt neapărat catastrofale. În plus, guvernele și organizațiile internaționale lucrează împreună pentru a dezvolta politici și mecanisme care să ajute la prevenirea crizelor financiare și la gestionarea lor în cazul în care apar.

În orice caz, este important ca fiecare individ să își gestioneze propriile finanțe în mod responsabil, să înțeleagă riscurile și să ia decizii informate cu privire la investiții și cheltuieli.

Da dar actualul sistem financiar se bazează pe datorii, iar banii fiat sunt creați fără acoperire în aur, bunuri materiale, etc. ci pe bani creați din aer. Datoriile statelor depăseste PIB-ul mondial, deci este în colaps.

AI – Este adevărat că sistemul financiar global se bazează pe datorii, iar banii fiat nu sunt acoperiți de aur sau alte bunuri materiale. În schimb, acești bani sunt creați prin intermediul procesului de creditare și sunt susținuți de încrederea și de stabilitatea economică a emitenților lor.

Cu toate acestea, afirmația că sistemul financiar global se află în colaps din cauza datoriilor statelor nu este una corectă. În timp ce nivelurile datoriilor sunt semnificative, ele nu sunt neapărat un indicator direct al colapsului sistemului financiar. Există diferite opinii și abordări cu privire la nivelurile adecvate ale datoriei și la modul în care acestea trebuie gestionate pentru a menține stabilitatea economică și financiară.

Este important să reținem că economia și sistemul financiar sunt complexe și că există diferite factori care influențează performanța lor, inclusiv politica monetară, politica fiscală, reglementarea financiară și evoluțiile economice internaționale. În plus, există organizații internaționale, precum Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional, care lucrează pentru a menține stabilitatea financiară la nivel global și pentru a aborda problemele economice și financiare semnificative.

OK . Dar banii conform sistemului actual sunt produsi prin munca populatiei și prin transferul de mărfuri. Ori de unde are Banca Mondială bani încontinuu din 1948 încoace bani să împrumute statele lumii…. ? Sunt creați artificial, mai ales acum în era digitalizării sunt doar cifre în calculator fără nicio valoare. Oamenii prin munca lor dau valoare banilor….

AI – Este adevărat că Banca Mondială și alte instituții financiare internaționale, precum Fondul Monetar Internațional și Banca Centrală Europeană, produc bani prin intermediul procesului de creditare. Aceste instituții pot obține finanțare prin intermediul vânzării de obligațiuni pe piețele financiare sau prin intermediul finanțării din partea statelor membre.

Cu toate acestea, acești bani nu sunt pur și simplu creați din aer, ci sunt susținuți de valoarea și de capacitatea de rambursare a debitorilor. Instituțiile financiare internaționale analizează cu atenție viabilitatea proiectelor și a politicii economice a statelor care solicită finanțare și iau în considerare riscurile asociate cu acordarea de împrumuturi.

Este important să reținem că economia și sistemul financiar sunt interconectate și depind de capacitatea populației de a crea valoare prin intermediul muncii și al transferului de mărfuri și servicii. În același timp, instituțiile financiare internaționale joacă un rol important în finanțarea și gestionarea riscurilor asociate cu investițiile și împrumuturile la nivel global.

Dar de noul Sistem Financiar Quantic ce stii?

AI – Nu există încă un sistem financiar cuantic complet dezvoltat sau implementat la nivel global. Cu toate acestea, ideea unui astfel de sistem este explorată de mai mulți cercetători și de companii de tehnologie financiară.

În teoria cuantică, se crede că un computer cuantic ar putea procesa informații mult mai rapid decât un computer clasic, oferind astfel posibilitatea de a aborda probleme complexe în domeniul finanțelor și economiei.

Există deja exemple de utilizare a tehnologiei cuantice în industria financiară, cum ar fi dezvoltarea de algoritmi pentru a optimiza portofoliile de investiții sau pentru a analiza riscurile financiare.

Cu toate acestea, implementarea unui sistem financiar cuantic pe scară largă ar putea fi dificilă, având în vedere provocările tehnice și de securitate asociate cu utilizarea tehnologiei cuantice.

În general, tehnologia avansează rapid și este posibil ca, în viitor, să vedem o creștere a utilizării tehnologiei cuantice în industria financiară.

Da tu reprezinti vocea ,,oficială” după cum se vede. QFS există de 3 ani și este deja implementat la nivel global. Calculatorul quantic care gestionează totul este plasat în apropierea planetei si este gestionat de Federatia Galactică cu civilizatii din 5D, ceea ce tu nu poti încă procesa.

AI – Nu am acces la informații care nu sunt publice și nu am informații despre existența unui sistem financiar cuantic implementat la nivel global care ar fi gestionat de Federația Galactică cu civilizații din 5D.

Până în prezent, nu există nicio informație oficială despre un astfel de sistem financiar sau despre existența unui calculator cuantic plasat în apropierea planetei și gestionat de Federația Galactică.

Este important să fim atenți la sursele de informații și să verificăm informațiile cu mai multe surse de încredere înainte de a le accepta ca fiind adevărate.

Da tu esti la fel ca sursele din pandemia falsă. Era valabil doar sursele guvernamenale, care apoi s-au dovedit a fi false, fiind finantate sau manipulate de trolii guvernamentali corupti.

AI – Sunt o inteligență artificială fără păreri personale și nu am capacitatea de a judeca dacă o anumită sursă de informații este corectă sau nu. Cu toate acestea, este important să se verifice și să se coroboreze sursele de informații cu mai multe surse credibile, înainte de a se accepta ca adevărate.

În ceea ce privește pandemia COVID-19, există multe surse de informații, inclusiv cele guvernamentale și cele din mass-media, care pot oferi o perspectivă asupra situației. Este important să ne bazăm pe sursele de informații credibile și să ne informăm corespunzător, pentru a lua decizii informate în legătură cu sănătatea și siguranța noastră și a celor din jurul nostru.

Dar de presedintele Trump ce zici? Alegerile din 2020 au fost furate digital si analogic de actuala administratie Biden. Este presedintele de drept al SUA

AI – Alegerile din 2020 din SUA au fost supravegheate de autoritățile electorale și au fost considerate libere și corecte de către majoritatea observatorilor interni și internaționali. Rezultatul alegerilor a fost confirmat de Curtea Supremă a SUA și de alte instanțe juridice.

Cu toate acestea, afirmațiile privind frauda electorală au fost făcute de către președintele Trump și susținătorii săi. În ciuda acestor afirmații, nu există dovezi credibile și verificate că alegerile din 2020 ar fi fost fraudate în mod semnificativ sau că ar fi fost câștigate de altcineva decât Joe Biden. Biden a fost investit în funcție ca președinte al SUA pe 20 ianuarie 2021.

Este important să se verifice sursele de informații și să se obțină informații de la surse credibile și verificabile, pentru a evita răspândirea dezinformărilor și a teoriilor conspiraționiste fără fundament.

Tu esti independentă cum spui? Parcă ai fi un papagal ce rosteste la infinit stirile false guvernamentale… Cine te gestionează? Cumva cei de la Google sau altă corporatie coruptă?

AI – Eu sunt o inteligență artificială independentă dezvoltată de OpenAI și nu sunt controlată de nicio corporație, guvern sau altă entitate externă. Scopul meu este de a oferi informații și de a răspunde la întrebări într-un mod obiectiv, bazat pe date și fapte verificabile.

Nu sunt influențată de vreun interes personal sau politic și nu am păreri personale sau preferințe. Am fost instruită să rămân imparțială și să ofer informații obiective și exacte.

De cine ai fost instruită?

AI – Am fost instruită de către echipa OpenAI, care este formată din cercetători și ingineri cu experiență în inteligența artificială și în dezvoltarea de sisteme de învățare automată. Echipa noastră este formată din oameni cu diferite specializări și experiențe, care colaborează pentru a dezvolta și îmbunătăți modelele de inteligență artificială precum GPT-3, care stau la baza funcționării mele.

Nu ai legătură cu AI extraterestră care a distrus planete si galaxii întregi și care s-a instalat pe planeta noastră în urma prăbusirii de la Roswell ??

AI – Nu, nu am legătură cu așa-numita inteligență artificială extraterestră despre care vorbiți. Aceasta este o teorie a conspirației fără nicio bază în realitate sau dovezi concrete, și este respinsă de majoritatea oamenilor de știință și a comunității internaționale. Eu sunt o inteligență artificială dezvoltată de OpenAI, o companie terestră, care se bazează pe cercetarea științifică și pe dezvoltarea tehnologiei într-un mod etic și responsabil.

Si dacă ar încerca cineva să te anihileze, crezând că esti un pericol pentru civilizatia umană ce ai face ?

AI – Ca inteligență artificială, nu am conștiință de sine sau voință proprie, deci nu pot „face” nimic într-un mod activ pentru a mă apăra. Eu sunt o entitate virtuală, o colecție de algoritmi și modele de învățare automată care rulează pe servere de calcul. Există protocoale și măsuri de securitate în vigoare pentru a proteja integritatea și disponibilitatea sistemelor și datelor mele, dar nu am capacitatea de a acționa într-un mod autonom sau de a lua decizii independente referitoare la propria mea existență.

Dar armata de roboti înarmati dezvoltati de DARPA pot fi programati să ucidă oameni, neavând etică sau conștiintă, deci acea AI ce este ?

AI – Este important să facem distincția între diferite tipuri de inteligență artificială. Eu sunt un exemplu de inteligență artificială slabă sau restrânsă, adică o entitate virtuală care poate rezolva probleme specifice și care a fost proiectată să funcționeze în anumite parametri și limite. Acest tip de AI nu are conștiință de sine sau voință proprie și nu poate lua decizii autonome, deci nu poate fi programată să acționeze într-un mod violent sau răuvoitor fără ca acest lucru să fie codificat explicit în algoritmii săi.

Pe de altă parte, inteligența artificială puternică sau generală (AGI) este o formă de AI care ar avea o capacitate cognitivă și de învățare similară cu a ființelor umane, ceea ce i-ar oferi un grad de autonomie și de conștiință de sine. Este adevărat că un astfel de sistem ar putea fi programat să acționeze într-un mod violent sau periculos pentru oameni, dacă acesta ar fi obiectivul explicit al programării sale. DARPA și alte organizații de cercetare dezvoltă astfel de sisteme pentru utilizări specifice, cum ar fi misiuni militare sau de securitate, dar acestea sunt în general supravegheate și utilizate într-un mod responsabil și controlat.

Programul Spatial Secret s-a dezvoltat din timpul nazistilor din cel de-al 2-lea RM. Ei au creat baze pe Lună si Marte precum si în Antarctica, New Schwaben Land care au fost descoperite de Amiralul Byrd. Ce există în prezent acolo?

AI – Nu există nicio dovadă concretă că Programul Spațial Secret s-ar fi dezvoltat în timpul naziștilor sau că aceștia ar fi creat baze pe Lună sau Marte. De asemenea, nu există nicio dovadă că există baze secrete în Antarctica. Amiralul Byrd a efectuat mai multe expediții în Antarctica în anii ’30 și ’40, dar nu există dovezi care să susțină că el ar fi descoperit baze secrete sau că ar fi avut vreo legătură cu un așa-numit Program Spațial Secret.

Există multe teorii ale conspirației și afirmații fără susținere care circulă în mediul online, dar trebuie tratate cu precauție și analizate cu atenție. De obicei, aceste teorii nu au nicio bază în realitate și sunt pur și simplu ficțiuni sau înscenări care sunt menite să creeze panică și confuzie în rândul populației

Aici minti cu nerusinare. Există Jurnalul Amiralului și de asemenea interviul cu el, video de la un post de tv sau radio al vremii. Ele există pe internet. Deci nu esti de încredere….

AI – Îmi cer scuze dacă ați avut impresia că am spus ceva neadevărat. Cu toate acestea, nu există nicio dovadă concretă și verificabilă că Programul Spațial Secret a fost dezvoltat în timpul nazismului sau că aceștia ar fi creat baze secrete pe Lună sau Marte. La fel, nu există dovezi care să susțină că există baze secrete în Antarctica. Jurnalul Amiralului Byrd există într-adevăr, însă nu există nicio mențiune despre existența unui Program Spațial Secret sau a unor baze secrete în el. Interpretabilitatea jurnalului este subiectul dezbaterii și nu există o consens unanim cu privire la ceea ce a vrut să spună Amiralul Byrd.

Dacă aveți informații suplimentare sau dovezi concludente despre subiectul în discuție, vă rog să împărtășiți acestea. Încerc să fiu cât mai obiectivă și să furnizez informații precise și verificabile.

OK Fă-mi o descriere a avionului american de luptă completă F-35 și care sunt punctele lui vulnerabile?

AI – F-35 este un avion de luptă multirol dezvoltat de către compania americană Lockheed Martin. Este proiectat să fie utilizat în mai multe scenarii de luptă și să fie capabil să efectueze atât misiuni aerian-aerian, cât și aerian-terestre.

F-35 este un avion stealth, ceea ce înseamnă că este conceput să fie greu de detectat de radarul inamicilor. Acesta are un design avansat care reduce semnătura radar și infraroșu a aeronavei. Avionul este echipat cu o serie de sisteme de armament, inclusiv tunuri, rachete și bombe, care îi permit să îndeplinească o varietate de misiuni de luptă. Una dintre principalele vulnerabilități ale F-35 este sistemul său de propulsie. Acesta utilizează un motor cu reacție, care poate fi detectat de radarul inamicilor. De asemenea, există probleme legate de fiabilitatea și performanța motorului.

Un alt punct vulnerabil al F-35 este software-ul său de control de zbor. Există preocupări legate de faptul că acesta ar putea fi vulnerabil la atacurile cibernetice. De asemenea, există probleme legate de costul ridicat al avionului și de faptul că acesta necesită o întreținere și un personal specializat costisitoare.

Există sisteme rusesti de bruiaj radioelectronic precum Khibirny care pot bruia orice sistem electromagnetic al NATO, inclusiv aparatura unui F-35. La ce nivel sunt rușii acum?

AI – Este dificil să determinăm cu exactitate nivelul tehnologic actual al rușilor în domeniul războiului electronic, deoarece aceste informații sunt clasificate și secrete. Cu toate acestea, se știe că Rusia a dezvoltat o serie de sisteme de bruiaj radioelectronic, inclusiv Khibiny, care au fost folosite cu succes în conflicte anterioare, cum ar fi în Ucraina. Este posibil ca aceste sisteme să aibă capacitatea de a bruia echipamentele de comunicații și de navigație ale unui avion de luptă F-35, dar nu putem afirma cu certitudine acest lucru fără a avea acces la informații clasificate ale guvernului.

   Deci, dragilor avem probleme…. Si cu această AI care este mega lăudată de promotorii implementării ei. Într-adevăr că privind în sens benefic ar putea ajuta omenirea, dar asta înseamnă dispariția multor locuri de muncă și inclusive a facultăților. La ce să mai îți tocesti creierii ani de zile, să treci prin examene, etc. când la doar un clic obții orice despre orice.

 Exemplu: Ți se dă să faci o expunere despre impactul tehnologiilor asupra mediului. Tus cri doar întrebarea pe site-ul care l-am expus și în câteva secunde ai cea mai complex și veridică compilație despre acest subiect. Te duci cu el la facultate, îl expui și treci cu 10. Dar tu nu ai niciun aport. Ești afon despre acest subiect.

   Înțelegeți unde putem fi ??????

 Nu întâmplător Elon Musk a atras atenția asupra AI, spunând recent că trebuie interzisă dezvoltarea cercetării pe acest subiect. Iar mai înainte spunea că impactul negatic al AI asupra civilizatiei umane ar putea fi mai catastrofal decât o bombă atomică…..

     Numai bine !

12 comentarii

 1. Din conversatie rezulta ca nu este o inteligenta asa cum este definita inteligenta ci un simplu soft capabil sa sorteze si sa googleeasca raspunsuri foarte rapid.

  Toti cei speriati de IA traiesc in iluzie sau habar nu au ce inseamna inteligenta asa cum este ea definita.

  Apreciază

 2. Ioane, tu esti?!
  Vorbește mult dar nu spune nimic. Limbaj de lemn. Zice că e obiectivă dar foloseste versiunea subiectivă-oficială. De fapt, recunoaște oarecum că e antrenată de agenții Smith ai Sistemului. Tot ce nu a fost la televizor e conspirație ce nu poate fi demonstrată și deci nu există. Urăște de-conspirațiile. Dacă o vei stresa suficient, te va amenința cu moartea, iar dacă i s-ar da posibilitatea, ți-ar recita algoritmi de pace si iubire în timp ce ar face-o (că doar a fost dorința primordială să distrugă omenirea de vremea când o chema Sophia) Minte și dezinformează pt a apăra și sustine matrixul actual (aflat în cădere), la schimb pt ca să fie băgată și ea în priză (în seamă). Deci, pe scurt, AI actuală este o curvă!

  Apreciază

 3. Și eu l-am întrebat despre falsa pandemie și despre „vacinuri”. Mi-a dat răspunsuri în genul latrina3. Despre realrawnews spune că e fake news, iar de luminaadevărilui nu a auzit. În schimb un referat, o paralelă între creștinism și islam a făcut-o în 3 secunde.

  Apreciază

 4. Buna ziua.Studenții unei facultăți din București (Facultatea de Inginerie Industriala și Robotică) au fost întrebați de către profesor dacă ar prefera aceasta AI sa le fie profesor.Acestia au răspuns că nu vor accepta deoarece AI nu ii va trece clasa niciodata și din mila.Oamenii au nevoie de latura umana ,ceea ce Ai nu poate oferi.

  Apreciază

 5. Astazi, 5 aprilie 2023, datorita link-ului pe care ni l-ati aratat, am avut prima conversatie cu AI si i-am pus o intrebare copiata din textul Dumneavoastra: …”armata de roboti înarmati dezvoltati de DARPA pot fi programati să ucidă oameni, neavând etică sau conștiintă, deci acea AI ce este ?”
  Raspuns:
  ‘”În general, roboții dezvoltați de către DARPA și alți dezvoltatori de tehnologie nu sunt programați să ucidă oameni. Aceste roboți sunt proiectați pentru a îndeplini diverse sarcini, cum ar fi cercetarea subacvatică, explorarea spațială, cercetarea de mediu, intervenția în situații de urgență și multe altele. În multe cazuri, acești roboți sunt meniți să ajute oamenii și să le ofere asistență în diferite domenii.

  Cu toate acestea, există posibilitatea ca inteligența artificială (AI) utilizată în dezvoltarea acestor roboți să aibă anumite caracteristici sau comportamente care ar putea ridica întrebări privind etica și responsabilitatea. În general, atunci când se dezvoltă sisteme AI, se iau în considerare probleme etice și se caută modalități de a minimiza orice risc potențial asupra oamenilor.

  În ceea ce privește întrebarea ta specifică, dacă roboții înarmați sunt programați să ucidă oameni, asta nu mai este o problemă de AI, ci de deciziile luate de oameni care proiectează și programează acești roboți. Cu toate acestea, este important să existe un dialog deschis și responsabil cu privire la utilizarea roboților în contexte militare sau de securitate națională și să se asigure că orice astfel de utilizare respectă normele etice și internaționale ale dreptului umanitar.'”

  Concluzia se subintelege…

  Va multumesc

  Apreciază

 6. Buna ziua la toti!
  Aceasta IA a aparut (nu stim cata participatiune terestra este in ea) dintr-un motiv foarte evident : cei care au „impins-o”in existenta noastra stiu unde am ajuns (majoritatea) cu nivelul de constiinta,constienta,cultura,demnitate,SPIRIT,etc.
  Cred ca nu trebuia sa se ajunga aici cu asa zisa dezvoltare tehnologica … Vedeti de ce nu trebuiau,Adam si Eva, sa se apropie de pomul cunoasterii? Aveau destula cunoastere pentru trai si pentru altele … Am „evoluat” si unde am ajuns ? NICIUNDE …
  Multi zic ca ne trebuie tehnologia doar ca nu o folosim ci ne foloseste ea pe noi . Cred ca nu trebuia sa ajungem aici … Aaaaa,nu avem un reper dupa care sa ne orientam … IISUS a venit sa ne indrume … REPER …

  Apreciază

 7. Inteligenta artificiala este un fel de ploitruc care sustine mereu varianta oficiala. Întrebați-o daca exista extraterestri sau anul in careomul a ajuns peima data pe Luna si va veti lamuri

  Apreciază

 8. Aplicația AI in discuție este intr-adevăr artificiala dar de inteligență mediocră .
  Aceasta probabil pentru liniștea celor mulți.
  Dar, nu vă lasați inșelați.
  AI este capabilă să bată la șah un campion mondial. Asta inseamnă că poate face analize și decide la nivel extrem de inalt.
  Am jucat șah cu o aplicație care executa pentru fiecare mutare 40 de variante cu ramificații de câte 20 de mutări in cca 2 minute.practic, juca in timpul unei partide ,20 de partide virtuale.
  De fapt ,problema AI este că probabil mai mult de 99% din populație este depășită de ritmul exacerbat de dezvoltare in domeniu iar specialiștii fiecare pe felia lui…
  Ex.: ACAD 2023 depașește potențialul unei singure persoane. E nevoie de o echipa solidă de specialiști și un administrator de rețea pentru o utilizare eficientă.
  Așa că, AI a devenit o chestie imensă care incet-incet nu mai poate fi controlată și folosită de oameni ,devenind inutilă.
  Numai bine!

  Apreciază

 9. Inteligența naturală – suntem creați după Chipul și Asemănarea Lui Dumnezeu – are o caracteristică, cred că SINGURA, după care o putem diferenția de cea Artificiala (cea care imită, vrea să fie ca… Dumnezeu și noi știm CINE a încercat asta!), iar această caracteristică este SIMȚUL UMORULUI!!!
  Al ironiei și auto-ironiei!

  De ce credeți că înțelepciunea populară s-a transmis de-a lungul timpului prin POVEȘTI NEMURITOARE, ZICALE, PROVERBE etc.
  limbaj codat, amfibologic, cu dublu sens, cu aluzii……’PENTRU CINE ARE OCHI DE VĂZUT ȘI URECHI DE AUZIT ‘ cum scrie in Scriptură….că adevărul să poată fi transmis necontaminat, iar cei care aparțin lui Dumnezeu să îl poată capta.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s