IMPERIUL MINCIUNILOR trece acum printr-o mișcare lentă, cădere liberă și prăbușire finală  

   Acesta este ceea ce s-a întâmplat pentru că barbarii au fost în interiorul porții încă de la Federal Reserve Act din 1913.

Gândiți-vă cât de greu este cu să mențineți un IMPERIU AL MINCIUNILOR global. Cea mai recentă încarnare a „perpetuului” IMPERIULUI MINCIUNILOR și-a atins literalmente supremația mondială mințind… despre orice… peste tot… tot timpul.

 „Perpetuuse referă la realitatea istorică conform căreia fiecare imperiu major care are câteva milenii în urmă este de fapt controlat de aceeași putere satanică și influențe demonice. Cu alte cuvinte, la fel ca Imperiul Egiptean (33 dinastii faraonice), Imperiul Sumerian, Imperiul Babilonian, Imperiul Fenician/Cartaginez, Imperiul Persan, Imperiul Grec, Imperiul Roman, Sfântul Imperiu Roman, Imperiul Venețian, Imperiul Portughez, Imperiul Spaniol, Imperiul Francez, Imperiul Otoman, Imperiul Rus și Imperiul Britanic au fost toate menținute de aceleași forțe întunecate și linii de sânge hibrizi extratereștri-umani, așa că, de asemenea, Statele Unite ale Americii au fost complet preluate după ce au fost înființate de către părinții fondatori drepți și temători de Dumnezeu. Acesta este modul în care Puterile care Este funcționează întotdeauna în timpul acestei cele mai întunecate și dense epoci; stau la pândă până când imperiul este construit și apoi îl preiau pe furiș controlând mai întâi moneda și masa monetară a imperiului, apoi guvernul și comerțul acestuia. Actualul Imperiu SUA-Marea Britanie nu este diferit, așa cum se explică în următoarea analiză retrospectivă istorică.  

    ISTORIA BANILOR, BANCHERILOR RĂZBOINICI ȘI CULTURA LUI MAMMON

Și tot ce trebuie să facă oricine este să se uite la starea actuală a Republicii Americane pentru a verifica acest fapt foarte nefericit de viață din întreaga țară. Este foarte important să înțelegem că oamenii care au stabilit inițial Statele Unite au fost un popor evlavios. Marea majoritate erau religioși și etici, morali și drepți. Țara a fost într-adevăr „țara celor liberi și casa celor curajoși”. Dar asta a fost cu mult timp în urmă. Astăzi, tot ceea ce vedem este o națiune ai cărei lideri în toate domeniile și eforturile sunt mincinoși patologici și psihopați deliranți care își petrec o mare parte din timp mințind despre minciunile lor. Desigur, vorbim în primul rând despre cele mai bine plătite, puternice din punct de vedere instituțional și glorificate din punct de vedere societal.

Deci, când scriem despre IMPERIUL MINCIUNILOR, despre asta vorbim cu adevărat:

 • Medicii și fizicienii au distrus total domeniul medicinei… prin minciunile lor vătămătoare și adesea letale.
 • Avocații și judecătorii au distrus în totalitate statul de drept și, respectiv, sistemul de justiție… cu minciunile lor nesfârșite și corupția lor cu adevărat îngrozitoare.
 • Politicienii Unipartid, reprezentanții aleși și oficialii guvernamentali au distrus complet Statele Unite ale Americii… prin minciună și propagandă neîntreruptă, denaturare și ocolire a adevărului.
 • Economiștii au distrus pentru totdeauna economia, în timp ce finanțatorii au distrus ireversibil moneda… spunând atât de multe minciuni, extrem de importante.

În timp ce bancherii au distrus industria bancară, contabilii au distrus în liniște domeniul auditului… spunând minciună după minciună. La fel, dezvoltatorii au distrus iremediabil terenul la fel cum constructorii au distrus necruțător industria construcțiilor… cu minciună după alta. Desigur, există toți acei căpitani ai industriei și magnaților de afaceri, magnați ai investițiilor și capitaliști prădători, moguli de film și titani media din America corporativă care au distrus cu toții societatea în timp ce au mințit drumul spre vârf și apoi au mințit cetățenii americani… DESPRE TOT.

Să nu uităm de forțele armate americane care distrug tot ce se vede și apoi cu minciuni clare despre distrugerea uimitoare și „daunele colaterale” aduse poporului american și comunității mondiale a națiunilor.

Știați că până și istoricii, arheologii și antropologii mint despre aproape orice tot timpul? La fel și astronomii și astrofizicienii, cosmologii și cosmogoniștii. Cine nu știe că fiecare meteorolog din toate cele 50 de state minte atunci când emit prognoza zilnică… de parcă dârele chimice (chemtrails) nu ar exista și geoingineria nu are loc 24/7. Apoi sunt toți profesorii de școală și instructorii de colegiu și profesorii universitari care perpetuează secole de minciuni la adresa studenților lor de încredere despre lucruri despre care nici măcar nu știu.

 Să nu uităm de cei mai mari MINCINOȘI dintre toți – legiunile de troli guvernamentali care populează întreaga mass-media. Pentru că Mockingbird Media a CIA a fost înființată pentru a fabrica minciunile, a răspândi minciunile și a repeta nenumărate minciuni cu fața cheală iar și iar și iar, așa cum o pasăre batjocoritoare cântă în mod constant repertoriul cântecului mereu și mereu. Dar poate că unii dintre cei mai răi mincinoși dintre ei sunt diferitele organe și agenții ale Guvernului Federal al SUA. De exemplu, NASA a spus vreodată adevărul despre ceva?!?!?! În ceea ce privește NOAA și NWS, prognozele lor meteo sunt concepute pentru a înșela în loc să ajute acele comunități în calea superfurtunilor. Același lucru este valabil și pentru USGS în ceea ce privește cutremurele.

Toată lumea știe că CDC, FDA, NIH și HHS sunt cei mai periculoși mincinoși instituționali de pe planetă după plandemia Covid, bine coordonată. La fel, AMA, ADA și APA sunt la fel de înșelătoare și perfide pe cât vin. Desigur, Big Pharma este bunicul mincinos al întregii bande. În ceea ce privește IRS, FED și Trezoreria, nu devine mai perfidă decât acei dușmani ai poporului american.

Apoi există Big Tech, Big Social Media și Big Brother mascându-se drept omniprezentul Stat al Securității Naționale. Dar să recunoaștem, cei MAI MARI mincinoși dintre toți sunt numeroasele agenții de supă alfabetică care alcătuiesc Comunitatea de Informații din SUA. Cele mai remarcabile pentru minciună și înșelăciunea lor rece și calculată sunt CIA, FBI, ATF, DEA, DIA și DHS. Într-adevăr, această listă de mincinoși foarte compensați și foarte influenți din SUA ar putea continua și mai departe ………………………………

Cu adevărat, Tatăl Minciunilor ar fi extrem de mândru de atât de mulți copii cuminți și devotați, domiciliați în aceste odată Statele Unite ale Americii.

      Colapsul inevitabil al IMPERIULUI MINCIUNILOR

O națiune de mincinoși obișnuiți s-ar putea scăpa de minciuni unii pe alții timp de multe decenii; cu toate acestea, odată ce același tipar de minciună nerușinată apare în conducerea afacerilor externe, totul se schimbă într-o zi și o noapte.

Mai ales când minciuna are de-a face cu chestiuni extrem de importante, cum ar fi Războiul din Ucraina provocat în mod deliberat și aruncarea în aer a conductei Nord Stream, atacurile teroriste din 9/11 steag fals și Războiul împotriva terorii, asasinatele lui JFK, MLK și RFK, armele tectonice folosite pentru a declanșa cutremurul din Turcia din 2023 și cutremurul din Haiti din 2010, catastrofa nucleară de la Cernobîl și dezastrul nuclear de la Fukushima, etc. Implicațiile internaționale încep să devină foarte sinuoase și serioase.

  Dar de ce?

Pentru că numărul părților interesate foarte serioși care nu sunt datorați imperiului tocmai a crescut mult – DE ASTA!

În lumina acestei realități dure, Imperiul SUA-Marea Britanie a lovit acum zidul proverbial, în special având în vedere secolele de minciună, așa cum niciun alt imperiu nu a mințit vreodată în istoria lumii.

Dar de ce acum?

Deoarece serialul în care mint tot timpul despre orice și punerea în aplicare a mușalizărilor lor necesare, a atins o masă critică de revelație, precum și un punct de neîntoarcere – DE ASTA!!!

Cu alte cuvinte, acum este nevoie de o cantitate de neconceput de timp și energie, personal și resurse, spionaj și supraveghere, investigare și aplicare, etc. pentru a menține nenumăratele mușamalizări acoperite efectiv perpetuu. Există acum certitudinea matematică că IMPERIUL MINCIUNILOR se va prăbuși sub greutatea propriei sale corupții și criminalitate, incompetență și prostie, ineficiență și neglijență.

De fapt: IMPERIUL MINCIUNILOR trece acum printr-o mișcare lentă de cădere liberă și prăbușire finală.

    Concluzie  

Căderea Republicii Americane a început cu adevărat cu Federal Reserve Act din 1913. Căci în acea Marți Neagră din 23 decembrie 1913 Statele Unite ale Americii au fost efectiv preluate de Cabala Khazară. Puterea neconstituțională conferită Băncii Rezervei Federale de a imprima bani fiat fără valoare a oferit o sumă nelimitată de capital pentru Cabala Khazară pentru a-și finanța numeroasele proiecte de sclavizare.

Multe dintre aceste scheme khazare au fost concepute pentru a prelua pe furiș fiecare organ al Guvernului Federal al SUA, precum și fiecare corporație majoră și ONG, ceea ce au și făcut. În mod similar, ei au construit o rețea masivă de societăți secrete și grupuri de reflecție, trusturi și organizații filantropice false și fundații non-profit care au fost folosite pentru a realiza acea preluare cu un strat de legitimitate.

Singurul motiv pentru care Corporația America s-a trezit atât de mult într-o zi și o noapte este că Cabala Khazară controlează complet companiile Fortune 4000+. Fiecare dintre aceste companii cotate la bursă a fost preluată pe furiș de către acționarii instituționali conduși de Khazari și de către acționari privați, dintre care unora li s-au oferit sume enorme de capital de investiții furate pentru a obține o cotă majoritară de proprietate. Pentru că cine deține cea mai mare participație la capitalul social al oricărei corporații de peste 50% controlează Consiliul de Administrație care controlează managementul.

Rezultatul final al nenumăratelor incursiuni și intruziuni insidioase ale Cabalei Khazare în guvernul american, corporațiile și societatea civilă din 1913 a fost mai puțin catastrofale.

Până când poporul american și populația planetei nu se va trezi la realitatea sumbră că khazarii barbari distrug sistematic Republica, starea lucrurilor nu va fi decât să se înrăutățească mai mult. Prin crearea metodică a IMPERIULUI MINCIUNILOR, unde Dolarul Atotputernic a devenit obiectul suprem de cult, maeștrii khazari bine ascunși s-au asigurat că o masă critică a cetățenilor americani îl va diviniza pe Mammon mai presus de orice. În acest mod foarte viclean, o mare parte din corpul politic american a devenit atât părți interesate, cât și fără să vrea, în agenda satanică a Noii Ordini Mondiale, care se extinde acum în cele 50 de state.

Dacă privim cu ce viteză se trec hotărâri ale Parlamentului European, care ne taie din ce în ce tot mai mult din drepturile fundamentale, ne dăm seama că UE a devenit promotorul principal al Noii Ordini Mondiale. Europa a fost din vechime un creuzet al practicilor satanice ce ni s-au ascuns de-alungul timpului, dar acum se vede totul pe față, cine are ochi să vadă. Uitați de democrație și drepturi. Minciuni și propagandă… Până ce lumea nu se ridică alături de anumite forte să-i căsăpească nu scăpăm de ei. Acum este momentul să ne ridicăm !

      Doamne ajută!

   Sursa: http://stateofthenation.co/

3 comentarii

 1. UE nu are constitutie si prin urmare nu are dreot de lege asupra vreunei tari.Tot ce face este cu drept de recomandare asadar problema nu este UE ci cozile de topor care sunt la butoanele tarilor si dau putere de executie a acestor recomandari.Este deasemenea la fel de adevarat ca aceste cozi de topor sunt aduse de UE altfel nu s ar putea indeplinii obiectivele propuse

  Apreciază

 2. Am mai spus : cea mai mare forță care conduce lumea este MINCIUNA . Asistăm la o păruială in evreime . Se merge pe principiul ” care minte mai mult și mai convingător ” . Lumea obișnuită asistă la spectacol și după gândirea fiecăruia caută balanța în care să se așeze , adică: de partea cărei tabere să fie . Am ajuns la concluzia că trebuie să fiu neutru , nu cred in scenariile și teoriile conspirative din nici o parte . Greu de spus cine va câștiga! Cred că nici o tabără . DIVINITATEA deocamdată asistă și va interveni atunci când crede de cuviință . Cei care sunt compatibili cu E= mc2 Levi Civita vor merge mai departe , ceilalți nu știu . Este ultimul meu comentariu pe acest site . Unele articole au fost bune pentru neștiutori și neinițiați . Altele doar fantezie . Tot răul spre bine …

  Apreciază

 3. Ce mai fac PALARIILE ALBE?
  Se pare că au cam „intrat la apă” și s-au „inchis la culoare” …?
  Văd că cu Donald Trump ” justiția” dezgroapă morți inexistenți ca de obicei.
  Covidul și războiul au amânat cumva EVENIMENTUL ?
  Doamne ajută !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s