Masacrul de la Fântana Albă – 1 aprilie 1941 – Amintiri scăldate în sânge

Ceea ce veți viziona este istorie dar un singur amănunt. Ei spun că sovieticii au făcut masacrul dar de fapt erau naziștii ucraineni. În Ucraina este interzis acest film. De ce ???…. Iar noi din banii poporului prin trădătorii marionetă din capul țării îi ajutăm pentru ca ei să stea prin cluburi sau Poiana Brașov….

Masacrul de la Fântana Albă – 1 aprilie 1941 – Amintiri scăldate în sânge

Armata Ucrainei bombardează propria populație cu arme NATO

Angajații ucrainieni care lucrau la Laboratorul Biologic din Mariupol

4 comentarii

 1. Mulți dintre ei stau în Mamaia-Nord, primul rând la mare. Aproape mocca. E un magazin Lidl aici . Plin de clienți ucraineni( foarte expansivi ). Nici măcar o ucraineancă nu a aplicat pentru un post de vânzătoare . Poate e sub demnitatea lor.

  Apreciază

 2. Să nu uităm că ucrainenii au ucis 2 polonezi cu o rachetă. Mafia media era în stare să îl linșeze pe Puțin, spunând că rușii sunt de vină. Gata. Erau pe cale să înceapă al treilea război mondial. Când s-a aflat că ucrainenii sunt de vină, au băgat capul între urechi și s-au făcut că nu s-a întâmplat nimic. Dublul standard funcționează. P.S.: Am auzit că vrea să candideze la președinția României, dobitocul ăla de la Oradea, Ilie Bolovan. Doamne ferește! A pus ăla niște taxe pe orădeni de nu mai știu pe unde să-și scoată cămașa. A spus că vrea să facă din Oradea un oraș olandez, adică cine are bani, trăiește, cine nu, se duce la înapoi la țară, de unde a venit. Deci, pentru cei care vreți să facă din România ce a făcut din Oradea, votați-l, că vă dă el taxe și impozite.

  Apreciază

 3. Bună ziua la toți!
  Opinia mea este că dacă nu ne mișcăm ca să putem ajunge ,toate sunt in zadar …
  La Judecată vom merge cu NEAMUL ( de moment ,sau mai bine zis,de ceva timp mergem cu „neamul prost”) asa că trebuie sa ne PĂZIM EGREGORUL din care facem parte ( cum spunea si părintele Arsenie Papacioc :” am dreptul să mă apăr; întâi opresc mâna care mă lovește după aceea mă voi judeca cu cel care a comandat lovitura „) …
  In această dimensiune, in care ei se folosesc doar de „materie” și noi vom opri mâna cu aceeași „materie”…
  Eu am inceput să mă mișc pentru că vreau să ajung ( acolo unde mă simt acasă;acolo unde este casa mea si a Voastră ;acolo unde este energía NEAMULUI…).
  VĂ ÎMBRĂȚIȘEZ CU DRAG ȘI PLIN DE BUCURIE!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s