Tehnologia Keshe – Dispozitivul Magrav  

 În prezent, când nevoia de energie ieftină este tot mai acută datorită politicilor tâmpite lansate de corupții de la Bruxelles, tehnologia ing. în fizică nucleară Mehran Keshe, dezvoltată în ani de cercetare și muncă asiduă, este binevenită.

 În fostul blog burebista2012 aveam o categorie specială despre această tehnologie, cu amănunte de experimentat și construit acasă. Sunt informații enorme în prezent, ing. Keshe scoțând și câteva cărți despre toate acestea care sunt disponibile pe site-ul său în limba engleză aici: https://keshe.foundation/education/books-articles . Există și fundația Keshe România în care membrii au făcut cursuri on-line contracost referitor la tehnologia și aplicațiile ei cu însuși ing.Keshe. Aflați mai multe informații dacă accesați site-ul său aici: https://keshe.foundation/  sau accesând numele pe YouTube (dar în general pe Youtube este tot cenzurat despre această tehnologie). Există foarte mult material, dacă doriți să studiați această tehnologie nepoluantă și ieftină.

 Am hotărât să public în acest articol un material despre dispozitivul Magrav care poate reduce consumul casnic de curent cu până la 70%. Dar mai întâi o prezentare general a teoriei ce stă la baza acestei tehnologii.

 Tot ceea ce vezi în lume, și tot ceea ce este nevăzut, se formează, se manifestă și ia existență prin interacțiunea câmpurilor magnetice și gravitaționale. Energia este peste tot în jurul nostru în mediul nostru și este în interiorul nostru. Diferite condiții și factori sunt implicate în crearea energiei. Metoda actuală de producere și utilizare a energiei nu este eficientă; este risipitoare și dăunătoare planetei noastre și speciilor sale. Una dintre cele mai mari provocări pentru umanitate este să găsească modalități prin care să valorificăm și să folosim energia abundentă disponibilă, care este peste tot în jurul nostru, fără a provoca daune speciilor și planetei noastre. Tehnologia cu plasmă este soluția. Aceasta va ghida omenirea să redescopere ordinea naturală a schimbului de energie universal care duce la progresul și implementarea cunoștințelor universale privind gestionarea corectă, durabilă și nedăunătoare a energiei.

Aplicarea actuală a tehnologiei cu plasmă folosind nanomateriale și domeniile acestora este în stadiu incipient. Extinde cunoștințele umanității în ceea ce privește managementul energiei și schimbul de energie. Ne aflăm într-o fază de tranziție, îndepărtându-ne de utilizarea surselor de energie distructivă în favoarea utilizării surselor de energie nedistructivă cu plasmă. În timpul acestei faze de dezvoltare și de tranziție a învățării, combinăm cunoștințele umaniste existente despre energie, care sunt folosite pentru a rula mașinile noastre, cu cele ale cunoștințelor relativ noi ale tehnologiei cu plasmă. Crearea unităților de putere Magravs, de exemplu, ajută umanitatea să facă un prim pas foarte mare în înțelegerea Plasmei în aplicarea energiei. Câmpurile magnetice gravitaționale ale plasmei caută întotdeauna echilibrul în orice condiție. Plasma curge de la intensitatea câmpului magnetic gravitațional mai mare la intensitatea câmpului magnetic gravitațional mai scăzut (principiul vaselor comunicante, n.b.). Înțelegem că electricitatea convențională curge într-un curent de la sursă, de exemplu un generator, la sarcină, de exemplu mașini, aparate, lumini etc. și apoi înapoi la sursă. Pentru a utiliza energia plasmatică, trebuie să creăm o condiție de „flux” similară și constantă.

   Keshe – Primul concept

  Într-un studiu de fezabilitate din 16 martie 2005, un om de știință de renume de la o universitate de top din Belgia, scria cu privire la descoperirea acestei noi tehnologii: „Principiul descris este similar cu procesele de producere a energiei din miezul stelelor„, iar el continuă să spună, „Conceptul din spatele acestei metode de producere a energiei este fezabilă.”

 Această tehnologie este în curs de dezvoltare continuă și rezultatele recente ale mai multor prototipuri de lucru statice și dinamice confirmă noile descoperiri. De  exemplu, pentru prima dată, au reușit să creeze hidrogen atomic și carbon sub formă de gaz și materie solidă, la temperatura camerei și în condiții atmosferice normale. În prezent, producția convențională de grafene are nevoie de temperaturi de 700 ° – 800 ° C și pentru a produce CO2 ca materie solidă este nevoie de zeci de grade sub zero. Producția de grafit atomic cu un strat sau multistratificat prin utilizarea acestei noi metode a fost confirmată prin spectroscopie Raman efectuată de cele mai importante institute și universități din Europa. Prin dezvoltarea acestor tehnologii mai multe brevete internaționale, cu peste 300 de utilizări potențiale au  fost depuse în ultimii ani.

 Scopul final al acestei tehnologii este de a produce energie și gravitație într-un sistem integrat, în care „sistemul” este o sursă de energie care nu necesită combustibil solid sau fosil să funcționeze. Aceste sisteme noi folosesc în principal hidrogen pentru a genera energie și gravitație în scopul obținerii mișcării și de susținere a vieții. În univers nu vedem nici o cameră a motoarelor sau panouri de control al zborului de care planetele ar avea nevoie pentru a le face să se miște, nici nu vedem vreun sistem care generează o atmosferă de protecție. Planetele funcționează ca un sistem complet integrat din cauza materiilor lor interioare. Fiecare planetă este un fel de sistem închis, cu propriile sale reguli și interacțiuni specifice propriilor sale câmpuri magnetice, care variază în funcție de materiile care o alcătuiesc. Interacțiunea dintre materiile și câmpurile magnetice pe care le creează, rezultă diferite tipuri de mișcare și dezechilibre locale, în cadrul echilibrului lor magnetic și gravitațional în ansamblu. (În terminologia noastră câmp magnetic + câmp gravitațional = Magravs.)

 Oglindind dinamica complexă a Pământului, suntem capabili de a crea reactoare și sisteme dinamice programabile, în primul rând prin proiectarea reactorului în sine și în al doilea rând compoziția materialelor pe care le conține. Design-ul și tehnologia sistemelor noastre de reactoare se bazează pe principiile și metodele observate în fizica universului, și ele produc efecte similare. Diferența semnificativă este că până în prezent, nici un sistem care să poată realiza toate acestea într-un ansamblu integrat nu a fost vreodată dezvoltat. Tehnologia oferită  de noul nostru sistem nu este radical nouă din punct de vedere tehnic, deoarece nu este foarte complicat de a construi anumite reactoare statice, dar metodele pe care le-am folosit pentru a obține aceste rezultate nu au mai fost încercate înainte, nici măcar descrise de știință sau industrie. Pe de altă parte, construcția reactoarelor noastre dinamice folosește noi concepte tehnice pentru a realiza interacțiunile interne dorite.

Reactoare statice, cum ar fi sticla de cola din imagine, echipată cu cinci electrozi ce poate acumula peste 10 V, dar prin adăugarea de electrozi și / sau modificarea proprietăților lichidului Kt, randamentul atins poate fi mai mare. Evident că reactoarele dinamice au o putere mult mai mare decât reactoarele statice. În sistemele noastre, metoda de producere și de menținere a energiei, mișcării și a oricărui alt aspect al autonomiei depline se bazează pe principiile ordinii universale. Prin acest sistem se pot realiza proprietățile și efectele minunate pe care le vedem în viața de zi cu zi pe Pământ și în univers. Dezvoltarea acestei noi tehnologii a devenit posibilă printr-o nouă înțelegere a creării gravitației și capacitatea de a o replica într-un sistem simplu.

Newton a reușit să măsoare forța gravitației, iar Einstein și-a petrecut viața încercând să explice această strânsoare asupra materiei. Pentru prima dată, nu numai că metoda prin care gravitația este creată este pe deplin înțeleasă, dar ea este reprodusă în centrul unui reactor pe bază de hidrogen. Lumea tehnologiei a lucrat întotdeauna din greu pentru a depăși gravitația prin propulsia cu motoare cu ardere internă și combustibil pentru rachete. Sistemul nostru realizează acest rezultat prin simpla manipulare a forțelor câmpurilor magnetice în loc de a încerca să le depășească prin utilizarea forței brute de propulsie.

        Reactorul static

Unul dintre cele mai simple reactoare cu plasmă statice este sticla de cola. Aceasta este echipată cu o serie de electrozi, de la doi la cinci. În acest reactor din sticlă de cola vom realiza mai multe ieșiri de tensiune și curent, vom crea hidrogen atomic și în același timp vom obține depozite de carbon atomic pe electrozi. Funcționarea acestor reactoare statice nu se bazează pe interacțiunea chimică, ca și cu acizi, iar procesul este complet diferit de ceea ce se întâmplă în bateriile existente. De exemplu curentul este colectat chiar de la electrozi, care nu sunt scufundați în lichid, deci este colectat din plasmă pură. Mai mult decât atât, reactorul se reîncarcă automat, în timp ce alte terminale sunt generatoare de tensiune.

Principalul obiectiv în realizarea acestor teste este de a dovedi că carbonul din gazele și lichidul din interior poate fi colectat și depozitat pe electrozi. Acest lucru demonstrează că același principiu poate fi utilizat pentru a separa carbonul din gazele de eșapament ale mașinilor și din noxele fabricilor.

 Testăm tensiunea și curentul cu un multimetru

  Fotografiile au fost luate în timpul aceluiași test. După ce se procesează în continuare electrozii, aceștia devin negri datorită depozitării sp2 și sp3. Carbonul sp2 (numit „grafen”) este un material conductor balistic (superconductor), care poate fi utilizat în micro și nanoelectronică. Sp3 sunt structuri de tip diamant. Acest lucru se întâmplă simplu într-o sticlă de cola și nu într-un sistem complex cu lasere și de înaltă presiune sau vid!

 Procedeele demonstrate în aceste reactoare statice furnizează un rezultat electric mult mai mare atunci când sunt aplicate în reactoare dinamice, care sunt capabile  să livreze energie electrică pentru diverse aplicații, cum ar fi: iluminat, dispozitive electronice, mașini, gospodării, sate și orașe, industrie și prelucrare industrială.

        Principiul Magnetismului

 Deoarece corpurile umane nu sunt toate făcute la fel și din aceiași combinație de materii, prin urmare ele produc diferite Magravs, chiar dacă părem să avem aceleași două picioare, brațe și organe interne, dar de fapt corpuri diferite pot crea câmpuri diferite care pot atrage sau respinge orice materie sau câmpuri de orice putere din mediu, și deoarece se pot crea câmpuri de diferite puteri asta înseamnă că diferite corpuri sunt receptive la diferite puteri ale câmpurilor și materiilor și că toate corpurile umane pot atrage sau respinge diferite materii și câmpuri ca și celelalte. 

Prin urmare dacă unele elemente din corp creează câmpuri opuse așa cum posedă metalele sau mineralele, atunci câmpurile corpului interacționează cu câmpurile acelor obiecte. În testele din 2010 noi am arătat și a fost înregistrat, că se poate crea chiar câmpul magnetic de puterea plasticului, în mediul normal al unei camere.

Ceea ce înseamnă că se pot genera câmpuri cu care se poate mișca plasticul asemănător metalului, fără a atinge plasticul și simplu prin crearea câmpurilor acestuia de polaritate inversă în altă materie, și așa cum se poate vedea se poate atrage sau respinge materia, în acest caz plasticul, într-o direcție sau alta. Acest video arată versiunea simplă de a putea atrage sau respinge câmpuri și materii din mediu, așa cum noi am oferit la începutul anului trecut versiunea dinamică a acestei tehnologii guvernului Japonez pentru retragerea particulelor nucleare care au fost eliberate în atmosferă pe durata cutremurului și a exploziei reactorului nuclear. Similar și în realitate, aura reprezintă câmpuri Magravs dinamice, și deoarece aura oricărui om este diferită datorită combinației sângelui și alimentelor consumate, trebuie măsurată puterea Magravs a corpului, apoi se poate înțelege ce putere a câmpurilor sau materii, îi sunt permise aurei a fi absorbite sau atrase către corp, sau să le respingă spre și dinspre mediu.

În toate lecțiile mele, mereu subliniez că alimentele pe care omul le consumă de aproximativ 2000 de calorii pe zi, acestea reprezintă doar 20% din ceea ce omul are nevoie pentru a trăi zi de zi, în realitate 80% din energia totală de care are nevoie cineva este absorbită de către câmpurile corpului, din mediu. Aceasta reprezintă una din pietrele de temelie ale evoluției omului și a oricărei alte creații în Univers. Ceea ce se poate absorbi din mediu direct, decide în mare de exemplu ceea ce corpul urmează să devină, ochi maro, scund sau înalt și așa mai departe, deoarece forma, culoarea și mărimea dictează ceea ce corpul poate absorbi din și respinge în mediu, și în interacțiune cu Magravs-ul lui intern. Apoi corpul decide pentru ce vor fi utilizate aceste câmpuri, pentru a susține procesul continuu de absorbție pentru ca corpul să supraviețuiască în modul cel mai eficient în mediul acestuia. 

Prin urmare, este posibil pentru ca un corp să atragă fier, cupru, plastic și câmpuri, să fie conform cu structura generală Magravs și puterea lui pe care o menține corpul în imediata lui apropiere.  Chiar și aura însăși este creată prin interacțiunea Magravs-ului celulelor corpului, precum și a interacțiunii acestora cu Magravs-ul mediului lor. Prin urmare aura din emisfera Nordică nu este asemănătoare cu aura din emisfera Sudică, iar aura cuiva din Europa nu va la fel cu a cuiva din Australia. Prin urmare, oamenii care se joacă cu sisteme de citire a aurei, trebuie să considere puterea câmpurilor locale înainte de a folosi aura pentru diagnosticarea oricărui rezultat de la sistemele lor. Aura corpului se schimbă conform cu mâncarea pe care cineva o consumă, cu timpul din zi, adică dacă aura este măsurată dimineața sau seara. 

Astfel dimineața cineva poate atrage metale, dar după amiază corpul nu va mai fi la fel, acesta fiind motivul de ce unii oameni pot realiza anumite acte doar o dată sau la un anumit moment. Și la fel se întâmplă și cu oamenii care își plimbă mâinile deasupra altor oameni, și spun că au puterea de a trata și vindeca, când explicația științifică pentru asta este că, Magravs-ul lor sau ceea ce oamenii numesc aura, în interacțiune cu aura unui alt corp, duce la crearea interacțiunilor și schimburilor Magravs, prin care unele câmpuri (cele mai puternice) alimentează pe celelalte (mai slabe), într-un anumit punct din aura unei anumite părți a corpului și prin urmare prin alimentarea și restabilirea echilibrului câmpului Magravs de putere mai slabă, al doilea corp în realitate se hrănește din Magravs-ul vindecătorului așa cum cineva mănâncă alimente pentru a recupera lipsa de vlagă.

Acest proces este rapid și fără nevoia sistemului digestiv, și așa cum spunem pe site-ul nostru, noi nu vom transporta hrană deoarece omul se poate alimenta din mediul în care trăiește prin suprafața corpului său, într-un mod mult mai corect și echilibrat cu câmpuri plasmatice decât poate obține prin mâncare. Unii oameni pot crea sfere de lumină între mâinile lor sau între corpul lor și al altora, de fapt aceasta este o altă formă de interacțiune a câmpurilor Magravs a aceluiași corp sau a două corpuri. Aceste sfere de lumină dintre mâini apar când Magravs-ul unei mâini este mai slab decât al celeilalte, și deoarece cele două Magravs-uri de puteri diferite ale celor două mâini sau corpuri interacționează, frecarea dintre două câmpuri Magravs duce la crearea fragmentelor de câmpuri Magravs în raport cu puterea Magravs a mediului în care se află corpul, aceasta ducând la crearea de lumină în mediul dintre mâini, iar apoi se poate observa sfera de lumină fiind ținută în fața ochilor lor între cele două palme ale mâinii, fără nici o legătură cu materia sau cu vreun bec. 

Din nou acesta este fenomenul care se poate observa la crearea luminii zilei, când Magravs-ul Soarelui și al Pământului interacționează pe fața directă dintre două obiecte, și datorită frecării lor aceasta conduce la crearea luminii zilei, în timp ce pe fața opusă a Pământului unde nu există interacțiune între Magravs-ul Soarelui și cel al Pământului, se experimentează întunericul sau noaptea. La fel este și cu ceea ce oamenii numesc lumini OZN pe cer, așa cum s-a înregistrat în secolele trecute în diferite culturi. Asta este ceea ce eu numesc principiul frecării Magravs, prin care câmpurile magnetice reziduale create de interacțiunea a două Magravs-uri duce la crearea luminii la nivelul Magravs-ului aminoacidului uman, în timp ce pentru Magravs-ul reactoarelor noastre spațiale care interacționează Magravs-ul mediului, această interacțiune a două Magravs-uri dinamice duce la crearea luminii strălucitoare în jurul navei sau a ceea ce oamenii numesc efect OZN, sau ceea ce noi numim Lumini Strălucitoare În Cer (LSIC). Lumina acestor nave este vizibilă doar în mediul cu Magravs puternic, iar în adâncul spațiului nu există o lumină atât de puternică. 

Astfel în viitor noi vom vedea multe din aceste sfere în mediul nostru, când maturitatea intelectuală a oamenilor va atinge nivelele utilizării metodei de mișcare a galaxiilor, stelelor, planetelor și lunilor și va putea crea câmpul Magnetic de destinație într-un mic reactor, fiind apoi atras către punctul destinație fără a arde nici un combustibil, folosind exact același principiu prin care cineva poate atrage metalul pe corp.

 Generatorul hibrid Magrav creează o condiție de dezechilibru în acțiunea de către motoarele compresoarelor. Un schimb de energie de încărcare și descărcare pe bobinele motoarelor compresorului creează dezechilibrul și fluxul de plasmă lucrează pentru a menține starea echilibrată. Inițial, furnizăm întregul circuit cu o sursă externă de curent alternativ pentru a iniția o stare de creștere a puterii și o încărcare a bobinelor, care inițiază fluxul de energie electrică de la sursă la sarcină. Acest lucru pornește întregul sistem. Plasma, de la condensatoarele cu plasmă și bobinele Magrav, începe apoi să curgă către orice este în scădere a puterii (descărcarea bobinei compresorului, lumini – face conversia energiei, etc). 

 Deoarece cele două compresoare sunt conectate în mod complementar, inversat unul față de celălalt, fiecare va funcționa întotdeauna într-o stare de opoziție unul față de celălalt (în timp ce unul se încarcă sau crește în forță, celălalt în descărcare sau scădere a puterii). Aceasta este o condiție de schimb de energie agreabilă pentru utilizarea și aplicarea energiei plasmatice. Condiția creează un flux continuu de energie plasmatică în întregul circuit. Îndepărtarea alimentării inițiale de curent alternativ nu va întrerupe sau opri fluxul de plasmă. Schimbul este în desfășurare și acțiunea mecanică a motoarelor nu se oprește instantaneu atunci când sursa de curent alternativ este scoasă. Mai mult decât atât, adăugarea de mai multă sarcină (de exemplu, mai multe lumini) creează o creștere a conversiei energiei de la energie electrică la energie luminoasă și o condiție de scădere a rezistenței în circuit. Ca urmare, fluxul de plasmă va crește pentru a compensa cererea crescută. Cu cât se adaugă mai multă sarcină circuitului, cu atât obțineți mai multă energie din plasmă. Energia nu se pierde deloc; este convertită în punctul de conversie de către sarcină.

 Schema electrică a lui:

Aici este produsul ce poate fi comandat : https://store.keshefoundation.org/store/product/CarEnhancementPlasmaPowerUnit/

 Într-adevăr este scump pentru noi românii dar am postat asta pentru a vă expune că există mult mai multe tehnologii de energie liberă prin care se poate rezolva problema energiei electrice foarte ieftine sau gratuite, ceea ce ar duce la ieftinirea ,,groaznică” a tuturor produselor de pe piață. Dar nu vor cabaliștii să elibereze aceste tehnologii pentru populație, pentru că astfel ar pierde controlul asupra noastră…

Video: Prezentare Douglas Magrav Generator Hybrid ; Top 10 Tehnologii Exotice de Energie Libera ;

Motor cu magneți permanenți adaptat și la mașină

Elon Musk se lăuda că va dezvolta o nouă mașină pe magneți permanenți, probabil și-a dat seama că cele electrice nu au niciun viitor….

Numai bine !

10 comentarii

 1. Mi am dorit sa ajung independent din punct de vedere energetic am studiat dispozitivele Magrav chiar am achizitionat 2 bucati care sunt in functiune acasa. Ideea este ca nu este realizat inca intr o forma fiabila si nu a reusit inca sa ma comvinga ca produce curent, chiar as fi achizitionat mai multe.
  CONCLUZIA NU SUNT INCA INEPENDENT ENERGETIC
  Da produce un camp suptil armonios.
  Cine ma poate comvinge ca produce curent ca un generator sunt gata sa achizitionez de la el acest generator😊

  Apreciază

  • Da…mai durează puțin, când se vor schimba vremurile toate aceste tehnologii vor fi eliberate și ne vom câștiga independența energetică. Tehnologia Keshe este doar una din multele de acest fel…

   Apreciază

   • Dacă va câștiga Trump alegerile la anul, totul se va schimba în bine!
    Mafia khazară satanistă e în corzi acum și face tot posibilul să evite ștreangul lui Trump!

    Apreciază

 2. Am studiat mai de mult acest fenomen , este interesant și realizabil .. Însă ce se explică într-un capitol mai sus este cam confuz . Întrebarea este : Terra este o sferă ori este plată ?? Pentru că dacă este plată cum se spune , altele sunt datele problemei . In explicația pe care o dă articolul se referă la Terra ca sferă . Iar dacă teoria cu Terra plată, se schimbă multe detalii. rothschild a recunoscut că Terra este plată !! Oare cine putea ști mai bine ? Tehnologia Keshe credeți că este nouă ? Nici vorbă . O găsiți în Civilizația Tărtăria ⚠️ precum multe altele ce sunt in folosul oamenirii dar ascunse . Până se va ajunge la aplicarea tehnologiei Keshe mai este drum lung de parcurs , foarte lung. Cred că inițiativa domnului Marius este foarte bună și ar trebui continuată și cu alte asemenea subiecte de care puțină lume știe . Păcat că nu li se dă atenție pe rețelele de socializare. Eu am incercat să mai postez , dar numai câte 2-3 de 👍…in rest doar politicienii au succes și patrioții de rețele …știința nu prea mai are căutare la români . Că lumea să conștientizeze că această Terra ne dă absolut totul gratis , întâi trebuie să dispară MINCIUNA….ca lumea să fie liberă …Tot răul spre bine. 1Aprilie 😂😂nu vă lăsați păcăliți ..

  Apreciază

  • Nu doresc să mă contrazic cu nimeni. Tehnologia Keshe într-adevăr aduce lumină în fizica mecanicistă einsteiniană de până acum, este o altă abordare. Mi se pare cea corectă și eficientă. Iar această tehnologie nu are mult până departe. Keshe a dezvoltat-o în acesti ani, inclusiv cu constructia unei nave spațiale finanțată de China. Asta era acum vreo 7-8 ani, cred că acum este realizată. El de asemenea această tehnologie a fost dată Iranului, el fiind la origine iranian. Am studiat mult această tehnologie și este reală și aplicată, inclusiv în decontaminare nucleară su de orice fel a pământului sau a apei. Se aplică inclusiv în agricultură, plantele crescând foarte repede datorită acestui ,,gans”. Eu îmi produc apă alcalină cu această tehnologie și doar asta beau.
   Am inclusiv cărțile lui Keshe (format electronnic) în limba engleză. Deci nu-i chiar așa cum crezi. Keshe este activ dar nu mai găsești informații acum. Acum 10 ani când o studiam erau video pe YouTube, acum cenzurat tot. Exista și un grup de studiu în România cu care am luat contact și am ținut și o conferință la Constanta. Deci treaba este foarte serioasă și aplicabilă. Nu mai luați în râs sau ca info de divertisment aceste informații…
   Numai bine.

   Apreciază

   • Dl. Marius . Nu iau în râs absolut nimic . Însă cred că nu ați înțeles firescul . Eu serios am spus când m-am referit la ” ce formă are Terra ” ? De ce ? Pentru că vezi vedea urmările . Ce spuneți d-voastră sunt doar încercări și experimente nu este încă nimic definit . Studiați , nu zic nu , dar uneori poate vă scapă niste lucruri pe care totuși nu le cunoașteți . Eu v-am întrebat odată E=mc2 Levi Civita ⚠️ știți la ce mă refer ? Mulțumesc de răspuns .

    Apreciază

   • OK Fiecare are părerea lui. Vis-a-vis de Pământul plat, am văzut documentare și argumente, dar nu țin cont de legile geometriei sacre. Keshe confirmă forma sferică a planetei cu miez, etc. Pământul plat este psiop. Și am închis subiectul.
    Numai bine !

    Apreciază

   • În urma studiilor Ettore Majorana ajungând la înțelegerea principiilor din fizica cuantica a conceput un aparat (o mașinărie) care a fost realizată fizic de Rolando Pelizza. Aparatul respectiv are forma unui cub cu latura de 50 cm și este format din 5 straturi (5 învelișuri) concentrice di aluminiu, sticla, magneti, iar în centru se afla „inima” formată din 5 axe pe care se afla niște discuri din aur, platina și ceramica + un cilindru în jurul căruia este o bobina din fir de argint. Respectivele axe sunt învârtite de niște motorașe alimentate de o baterie de 12V. Curentul absorbit este în jur de 45W. În „inima” mașinăriei în niște condiții particulare de câmpuri (electric, magnetic și gravitațional – generate de învârtirea celor 5 axe) se produce antimaterie. În decursul anilor au fost făcute multe experimente și îmbunătățiri la acest aparat pentru a se ajunge la primele 4 stadii care au fost teoretizate de Majorana și anume:

    1 anihilarea materiei prin generarea antimateriei acesteia – fază consolidata în 1972
    2 încălzirea materiei produsă ca efect de frecare datorită reducerii spinului materiei – fază consolidata în 1986
    3 transmutarea materiei (transformarea oricărui element din tabela lui Mendeleev în oricare altul) – fază consolidata în 1992
    4 teleportarea materiei – fază consolidata în 2006

    În toate aceste experimente au fost implicate în primul rând serviciile secrete americane, guvernele țărilor SUA, Italia, Belgia, NATO, oameni de știință din Italia, și multi alți profitori …
    Toată povestea aceasta este susținută de documente, scrisori, înregistrări privind, acorduri, înțelegeri, pacte, … sunt multe persoane importante (miniștri prim miniștri, generali, oameni de știință, etc…) cu nume și prenume care au fost implicate în aceasta poveste.
    Jurământul pe care l-au făcut cei doi, de a nu dezvălui secretele acestei tehnologii, chiar cu prețul vieții, ca nu cumva sa ajungă sa fie folosită în scopuri belice (armata) ci doar în scopuri civile, a fost menținut pana la capăt în ciuda tuturor presiunilor, amenințărilor, hărțuirilor la care au fost supuși pe parcursul vieții.
    N.B. în urma anihilării unui gram de materie (oricare ar fi ea) se eliberează o energie echivalenta a 25 milioane de KW/h

    Apreciază

 3. Eu am învățat în școală că Terra are o formă de sferă turtită la cei doi poli. Deci la ecuator este mai lată ,ceea ce ne duce cu gândul la forma unui OZN ca o farfurie zburătoare.Aceasta formă ar permite și existența civilizației Agartha ,mult mai evoluată spiritual ,în interiorul Terrei.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s