Elita Satanică a expus ritualurile Marinei Abramović la o cină festivă. Ritualuri sexuale perverse și canibalistice   

  Dacă nu sunteți convins că cultele sexuale satanice funcționează în toată societatea noastră și chiar sub nasul nostru, permiteți-mi să vă prezint pe Marina Abramovic, o artistă de performanță sârbă de 75 de ani, care pretinde că testează limitele corpului uman. Și dacă nu știați este mama transsexualei Lady Gaga…

     Canibalism simulat – Gătind spiritul   

În e-mailurile WikiLeaks Podesta, există e-mailul 15893 care se referă la o „cină de gătit spiritul”, despre care vorbește așa-numita „artistă” Marina Abramovic cu Tony Podesta și sperând să știe dacă fratele său, John Podesta, va veni.

Cina Spirit Cooking la care se referă este cea faimoasă în care oamenii culeg lichide ca de sânge simulat de la oameni goi care zac în băi de sânge simulat, aparent melasă (dar nu sunt sigur dacă nu a existat altceva amestecat acolo). A mai folosit sânge real în „arta” ei, după cum veți vedea (mai ales de copii, este plăcerea lor supremă). O puteți vedea pe Lady Gaga bucurându-se de lichidul roșu care a fost răzuit de pe o femeie goală care imită un ritual canibalic. Priviți și minunați-vă…

Lady Gaga cu rochie din carne

În 1997, Abramovic a organizat o expoziție de artă numită „Gătitul spiritului”. Aceasta a inclus scris pervers pe un perete folosind sânge de porc și ceea ce presupun că sunt părți ale corpului de porc, poate organe, aruncate pe o mică figură umană în colțul camerei. O puteți vedea pe Abramovic „creând” această „artă” în videoclipul de mai jos:

 Pe perete scrie :

 ,,Amestecați laptele matern proaspăt cu spermă proaspătă și beți în nopțile cutremurelor. ”

Aici video: Pictura Marinei Abramovic cu sânge în ritual satanic

Nu știu cum este această „artă”. Folosirea sângelui animal pentru a scrie ceea ce trece drept „artă”? Este scrierea de cuvinte perverse cu sânge ceea ce trece drept „artă”? Acestea sunt creații dintr-o minte tulburată. Iar oamenii bogați și influenți par să-i „iubească” munca și să mănânce la ritualurile ei de simulare a canibalismului. Pentru că, este atât de tare să simulezi mâncarea altor persoane și consumul de lapte matern și material seminal, nu? Cine știe dacă nu fac asta în ritualuri mai secrete care trec neanunțate.

Chiar dacă aceste evenimente sunt pur false, de ce ar fi acesta un lucru pozitiv de imitat? Pentru a imita mâncarea altor oameni. Pentru a imita băutul de material seminal. Acești oameni au probleme psihice sau sunt posedați. Aluzie la mașinațiuni mai întunecate care au loc în viața lor și cel puțin în psihicul lor.

 Rețeta „Gătitul spiritului” provine, se pare, din ritualul Cake of Light creat de Aleister Crowley (cel mai mare Satanist al sec. XX) pentru religia sa Thelema. Napolitanele Cake of Light sunt gătite și consumate în timpul unei adunări religioase, care sunt făcute din miere, ulei, sânge menstrual și spermă. În mod clar, Abramovic a împrumutat din acest ritual mai vechi și l-a făcut al ei. „Spirit Cooking” al ei din 1997 are sperma listată ca ingredient. Nu este sigur dacă este folosită sau nu, dar faptul de a dori să imite această perversitate este ceva în sine.

 Ritualul este descries astfel: ,, Scopul ceremoniei este de a transforma materia în energie, astfel încât spiritele să se poată hrăni cu ea. Marina „… își derivă inspirația din credința populară că spiritele încă au nevoie de hrană, deși nu mai este solidă, ci sub formă de lumină, sunet și emoții.”

Ea neagă constant că este satanistă, ceea ce poate fi adevărat, poate că nu este un „satanist” oficial. În apologetica ei șchiopătă de a apăra „Gătitul spiritului”, ea spune că nu este satanic, ci „spiritual”: ,, Munca mea este într-adevăr mai mult despre spiritualitate și despre nimic altceva… Este absolut scandalos și ridicol… Adică, lumea asta se transformă într-adevăr în iad. Sunt complet uimită, ceva este scos din context cu scopul de a câștiga.

Și în apărarea canibalismului ei „Spirit Cooking”, nimic de văzut și auzit de oameni, doar: ,,O cină normală. Era de fapt doar un meniu normal, pe care eu îl numesc gătitul spirtului. Nu era sânge, nimic altceva. Numim lucrurile doar cu nume amuzante, asta-i tot”.

     Muzeul de Artă Contemporană Canibalism fals  

 Abramovic a mai făcut acest canibalism simulat înainte. Pe 12 noiembrie 2011, la Muzeul de Artă Contemporană din Los Angeles, au făcut două prăjituri care arătau ca o persoană. Apoi au tăiat în bucăți simulacrul uman și l-au mâncat. Aceasta este mai mult o emulare a onorării canibalismului.

O puteți vedea pe cântăreața Gwen Stefani participând la acest ritual cannibal al elitelor de la Hollywood:

   Alt eveniment a lui Abramovic de fals canibalism  

 Un alt eveniment/cina Abramovic a avut o femeie nudă în direct sub un schelet în centrul unei mese rotunde uriașe, în timp ce oamenii mâncau în jurul ei, imitând canibalismul:

O altă cină a avut mese cu capete ieșite în afară pentru a emula din nou canibalismul:

    Arta lui Podesta  

Toate acestea au ieșit la iveală mai mult în ultimii ani din cauza infamelor scurgeri de e-mailuri Hillary Clinton care au venit din piratarea contului lui John Podesta. John Podesta a fost președintele campaniei prezidențiale pentru Hillary Clinton din 2016. Tony Podesta este un lobbyist american, pe wikipedia afirmând că a fost „unul dintre cei mai puternici lobbyiști ai strângerii de fonduri din Washington”. A făcut lobby pentru Arabia Saudită și China, care sunt două mari bastioane ale drepturilor omului, nu? Acești doi frați sunt bine conectați în structura de elită a puterii din America.

Într-un alt e-mail WikiLeaks Podesta, e-mail 16498, Marina Abramovic răspunde la un e-mail de la John Podesta în care îi cere să meargă la o cină „Lansarea campaniei oficiale a lui Hillary pentru America”, iar ea îi răspunde cerându-i să vină la cina ei pe 9 iulie, deoarece nu poate ajunge la cina de campanie. Tony este un fan al altor arte bolnave pe lângă cea a lui Abramovic. Are o statuetă numită „Arcada isteriei”, care arată ca pozițiile în care Jeffrey Dahmer a pus unele dintre victimele sale ucise și le-a făcut fotografii:

Tony Podesta a recunoscut, de asemenea, că unul dintre „artiştii” săi preferaţi este Biljana Djurdjevic, care înfăţişează copii în poziţii semi-îmbrăcate care ar părea a fi imagini ale abuzului asupra copiilor şi pedofiliei.

  Angelina Jolie – Ritual satanic Illuminati  

 Un videoclip cu Angelina Jolie, în vârstă de 23 de ani, a fost divulgat, care dezvăluie mecanismul interior real al ritualurilor de la Hollywood în 1999. Jolie le descrie prietenilor apropiați experiențele ei implicate într-un ritual. Puteți ignora scenele tăiate în care cineva își adaugă perspectiva. Tocmai am luat acest videoclip, deoarece a avut cel mai mic număr de tăieturi din vorbirea ei pentru a corobora subtitrările, deoarece alte videoclipuri erau mai lungi sau aveau textul fără sunet pentru a confirma ceea ce s-a spus.

Se pare că asta înseamnă să îl filmezi pentru a face mai mulți oameni să se alăture ritualului și să devină introduși.

  ,, Mulți oameni o înțeleg greșit, poate cu S&M. Și ei cred că este superficial. Și trebuie să-mi placă să explic oamenilor cum se pare că ești mai mult legat pentru că trebuie să-ți placă să poți să-ți placă, să ai ceva să te țină apăsat pentru a te ține nemișcat. Sau cum ar fi, te vei lupta sau vei înnebuni absolut…

Te vei putea vindeca odată ce vei fi bătut. Deci vine din acel loc real. Știi, spre deosebire de a fi accesorii sau așa ceva.” Spune ea în video…

Nu este durere sexuală superficială, nu, este o vindecare „adevărată” de a fi torturat sexual pentru a trece ritualurile de inițiere. Nu ești doar un accesoriu sexual, dar trebuie să fii ținut jos sau ai înclinația naturală de a lupta împotriva rănirii, ceea ce  te-ar putea face să înnebunești… ce?

 ,,Este ca și cum ai avea tatuaje după ritualul ce a fost în acel moment în care am fost de genul „Oh, am tatuaje”. Și după un timp tu, ești ca și cum, le poți explica. Vine din acel loc real.” Spune ea.

Angelina le-a arătat prietenilor ei videoclipurile pe care le-a făcut cu oameni torturați sexual, așa cum una dintre ele recunoaște că le-a văzut. Angelina se bucură că a fost expusă și torturată sexual: ,, Este grozav să poți vedea sexualitatea tuturor, dar este atât de ciudat când tu doar… Am cele mai uimitoare imagini compromițătoare cu oameni.

Nu este grozav să ai poze cu oameni compromițătoare sexual? Ce lucru grozav să ai în colecția ta de imagini. Una dintre prietenele ei descrie că a văzut unul dintre videoclipuri, în care mamelonul cuiva a fost răsucit în 3 rotații complete și ceară de lumânare a picurat pe părțile intime. La final, Angelina Jolie recunoaște că a făcut un sacrificiu de animale la aceste ritualuri perverse, unde și-a ucis șarpele.

De la simulare de canibalism până la supunerea torturii sexuale, elitiștii de la Hollywood și din industria muzicală sunt în niște rahaturi întortocheate. Asta este ca să arăți „avangarda” în scena artei sau divertismentului, să fii în „știi” despre ceea ce este „cool” pe care o face elita (cum ar fi următoarea modă nouă)? Dacă vrei să fii de elită și cool, trebuie să te implici în aceste ritualuri, grupuri și societăți secrete întortocheate…

Psihologia din spatele a ceea ce motivează oamenii să facă acest lucru și să se bucure aparent de ea este interesant de gândit. Cum își justifică comportamentul ca fiind complet benign și fără niciun negativ pare a fi ușor. Cu toții putem face asta. Orice lucru în care ne implicăm, este o acțiune pe care o facem și face parte din ceea ce suntem, ca o reflectare a ceea ce am făcut. Lucrurile perverse pot fi justificate de oricine vrea să creadă că nu este nimic rău în ceea ce fac. Probabil ei au o justificare…

Într-un context imoral pur voluntarist, presupun că nu este nimic greșit, deoarece au consimțit să facă ceea ce au făcut. Chiar și modelele sau participanții care sunt goi și sunt simple accesorii la ritual sunt de acord să o facă pentru bani. Dar doar pentru că ceva nu este greșit din punct de vedere moral, nu înseamnă că este corect să faci. Imitarea și emularea canibalismului și angajarea în ritualurile de tortură sexuală de trecere într-o societate secretă sau un grup de cult nu este ceva corect. Toate acestea simbolizează acțiuni întunecate, depravate și imorale de tortură sexuală sau canibalism. Nu este corect.

Sacrificarea animalelor, tortura sexuală și imitarea canibalismului sunt lucruri întunecate în care să se angajeze, chiar dacă nu sunt conștienți de locul psihologic întunecat în care se află pentru a participa la astfel de acte. Există o manipulare ocultă întunecată pentru a-i face pe oameni să creadă că acest lucru este ok, cool sau bun.

S-a spus că multe dintre aceste ritualuri sexuale sunt făcute pentru a obține „fotografii compromițătoare ale oamenilor”, așa cum recunoaște Angelina Jolie în videoclipul scurs. Apoi oamenii pot fi șantajați în viitor pentru a urma mai multe ritualuri sau planuri. Apoi devin o marionetă pentru maeștrii manipulării, blocați pentru totdeauna într-un contract întunecat pentru a-i determina să meargă cu cine știe ce. Există relatări despre acest lucru care se întâmplă și în armată, politică, biserică, etc. Este peste tot în eșaloanele superioare ale elitelor societății.

 Încă două Wikileaks vor arăta cât de mult folosesc aceste elite cu ușurință referințe la cunoștințele oculte. E-mailul Podesta 39459 îl are pe John Podesta care o întreabă pe Mary Podesta (soția lui Tony) să-i facă o favoare „thelema” pentru a-i convinge pe o bătrână mamă să-l cunoască pe Barack Obama. Un alt e-mail Wikileaks Clinton 14333 de la Cheryl Mills (un membru al grupului de consilieri de bază al lui Hillary Clinton) către Hillary Clinton, care menționează „sacrificarea unui pui în curtea din spate pentru Moloch”. Ar putea fi o glumă, dar totuși, tu sau oamenii pe care îi cunoști vorbiți despre sacrificarea animalelor lui Moloch în glumă pentru a primi noroc sau pentru a vă îndeplini dorințele?

Ritualuri de sacrificii de animale pentru Moloch, ritualuri de tortură sexuală, ritualuri de simulare de canibalism și ritualuri Thelema cu rețete reale sau simulate de spermă, toate par să se conecteze într-un colț întunecat al societății noastre. Acestea nu sunt lucruri pe care le-aș considera parte dintr-un stil de viață sănătos sau dintr-un machiaj psihologic. Dar acest lucru este demonstrabil de cei care se angajează sau vorbesc, o parte din elita societății. Poate că unii dintre ei nu au nicio idee și cred că totul este nevinovat, dar pur și simplu nu văd întunericul care înconjoară acest comportament. Ei îl justifică drept „bun”, dacă nu cel puțin „normal”. Noi, simplii oameni, nu am înțelege ce fac, de astea nu ni se pot spune nouă. Nu merităm să știm despre ritualurile sacre ale maeștrilor întunecați.

Ce se întâmplă mai mult în aceste cercuri de elită și societăți secrete ar putea fi mai rău, după cum au descoperit unii. Nu avem dovezi directe, dar relatările despre victimele traumei abuzate de controlul minții vorbesc despre petreceri sexuale, uneori cu abuz asupra copiilor, viol, tortură și omor. Evenimentele care îi aduc pe oameni într-o mentalitate de bază, de gratificare a plăcerii în căutarea de sine, îi aduc la niveluri depravate de a fi și a face.

The Franklin Cover-Up este un caz care te-ar putea interesa dacă vrei să afli despre mașinațiunile malefice întunecate ale unor oameni din politică. Privește pedofilia de la Hollywood. Este și în Marea Britanie. Politicienii de pretutindeni sunt corupti si nu vor investiga aceste crime, din moment ce puterile de sus îi au deja pe sfori pentru propriile lor indiscretii. Există rele perpetuate în colțurile întunecate ale societății noastre, iar inocenții sunt victimizați. Când se vor face publice înregistrările de pe Insula lui Epstein lumea o să fie șocată, să vadă câte personalități politice au fost acolo și ce orgii cu copii, inclusiv cu ,,sacrificarea” lor făceau acolo. Cunoașterea acestor rele ne poate împuternici să facem ceva și să oprim acest rău din societate.

 Toate acestea trebuie cunoscute de cât mai mulți oameni normali la cap și să le oprim. Gândiți-vă că mulți din elita politică, bisericească, din muzică și actori sunt implicați în astfel de ritualuri sau atrași, pentru ca apoi să fie șantajați de elitele din vârf. Și ne mai mirăm că societatea omenească este acum în acest Iad planetar…

    Doamne ajută!

 Sursa: Medeea Greere / https://amg-news.com/

9 comentarii

  1. Deja aceste gunoaie sunt niște psihopați . După mine nici nu ar mai trebuie arătați . Chestia asta le folosește lor , pentru că li se face publicitate gratuită…Drept să spun nu mă sperie cu nimic ceea ce fac acești bolnavi psihic este alegerea lor . Atâta minte au . De ce trebuie promovat răul? Eu tot aștept arestarea lui Donald Trump 😂😂😂…Tot răul spre bine..

    Apreciază

  2. Locuiesc in USA de 25 de ani. Parintii Fondatori ai acestei natiuni, prin viziunea lor, au prevenit peste secole caderea Americii si a rasei umane. Putini vad si simt acest lucru in momentul de fata. Razboiul informational este in plina desfasurare. Nimic nu este ceea ce pare. The Deep State este terminat. Si ei stiu acest lucru. Trump este si reprezinta pentru America si umanitate infinit mai mult decat omul de rand isi poate imagina. Mai este doar un PAS pana la full disclosure. Acest pas, insa, are DURATA DIVINA si in acelasi timp FOARTE PRECISA in termeni galactici. Adevarul nu poate fi nici explicat, nici macar perceput in dimensiunea liniara pamanteneasca. Saltul evolutiv al constiintei – ascensiunea – este necesar inaintea pasirii definitive spre lumina a semintiei umane. Enormitatea adevarului va soca omenirea la momentul potrivit.

    Apreciază

  3. Lisandru ..nu e naivitate. Poate unii sunt la inceput de drum ,poate alții nu sunt atât de culți ca tine și cu aceasta nevoie de a comenta despre orice la fiecare postare că sa arate că sunt cineva . Hai sa o numim „aroganta” intr un stil foarte politicos . Pentru domnul Marius tot respectul !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s