Raport Ben Fulford (21.03.2023) – Prima revoluție mondială care va elibera omenirea   

  Ceea ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat până acum în istoria omenirii. Asistăm la prima revoluție mondială. Revoltele din Franța, nesupunerea militară a SUA a președintelui fals Joe Biden, unificarea poporului musulman, prăbușirea Credit Suisse și multe alte evenimente din întreaga lume sunt toate semne interconectate ale acestui lucru. Totul face parte din răsturnarea unei clase conducătoare ascunse care a prezidat planeta timp de mii, dacă nu de zeci de mii de ani. Rezultatul final va fi atât uluitor, cât și eliberator pentru umanitate și viața pământească în general.

Înainte de a ne uita însă la toate evenimentele care se desfășoară, haideți să încercăm să înțelegem imaginea de ansamblu. Fostul meu profesor Sa’adullah Ghausy – care a fost ambasadorul Afganistanului în Japonia înainte ca rușii să-i invadeze țara – a spus că cel mai bun mod de a înțelege relațiile internaționale este să ne gândim la țări ca la oameni individuali. Deci, având în vedere asta, iată imaginea de ansamblu:

 Un african, un chinez, un european, un indian și un khazar se trezesc blocați pe o insulă pustie. Khazarul îi spune africanului „Du-te și adună mâncare, lemne de foc și alte resurse”. Chinezilor le spune: „Voi faceți unelte și ne construiți adăpost și mobilier”. Indianului îi spune „Tu gătești, faci curat și ai grijă de diferitele treburi”. Europeanului îi spune „Îi bateți pe africani, chinezi și indieni dacă nu se supun”. Tuturor le spune: „Odată ce ți-ai terminat sarcinile, du-te să aduni scoici și pietre strălucitoare pentru mine.” Apoi spune grupului: „După ce ați pregătit totul, voi lua cea mai bună mâncare și cea mai confortabilă mobilă și vă voi da ce a mai rămas”.

Apoi, într-o noapte, în timp ce Khazarul doarme, ceilalți indivizi se adună și spun „Khazarul nu face nimic, așa că de ce ar trebui să lucrăm pentru el?” Europeanului, ceilalți îi spun „Te ține drogat și otrăvit ca să-l asculți; dacă lucrai cu noi, tă vom ajuta să te detoxifici, îți vom oferi colecția lui de scoici și ne vom asigura că primești o parte mai mare din mâncare.”

Așa că, a doua zi dimineață, ceilalți îi spun Khazarului că va trebui să lucreze dacă vrea să continue să mănânce și să împartă insula cu ceilalți. Când îi spune europeanului să meargă să-i bată pe ceilalți, este respins. Apoi amenință că va otrăvi pe toată lumea, va arunca în aer insula etc., dar este o cacealma și practic, se va apuca fie de lucru, fie va fi aruncat la rechini.

Aceasta este, în esență, ceea ce se întâmplă în lume acum.

În Orientul Mijlociu, de exemplu, diferitele țări din regiune, inclusiv Egipt, Turcia, Iran și Arabia Saudită, au decis să nu mai predea petrolul lor către mafia khazară în schimbul numerelor de pe computerele băncilor. Acesta este motivul pentru care președintele fals Joe Biden a fost forțat să epuizeze rezerva strategică de petrol.

Nu e de mirare Moussa Ibrahim, fost purtător de cuvânt al lui Muammar Gaddafi: „Ceea ce se întâmplă între Arabia Saudită și Iran sub control chinez nu este puțin lucru, este o schimbare a puterii internaționale”.

 Același lucru se întâmplă cu China și alte țări asiatice care cer acum plata în lucruri reale, cum ar fi aur și produse fizice din Statele Unite și alte țări occidentale. În Africa, un grup mare de țări a cerut ajutorul Rusiei pentru a-i opri pe Rothschildzii francezi etc. să le fure resursele. Această alianță dintre sudul global, estul global și pălăriile albe occidentale duce la o implozie a sistemului financiar occidental și la schimbarea regimului într-o varietate de țări.

  Notă blogger : Înainte de vizita lui Xi în Rusia, președinții a 40 de țări din Africa s-au întâlnit în Rusia pentru a întări relațiile de orice fel cu Putin. Cu această ocazie Putin i-a anunțat că ȘTERGE datoriile istorice ale țărilor din Africa față de Rusia, în valoare de 20 de miliarde dolari. Deci fraților, occidentul devine tot mai izolat pe plan mondial…  

Prăbușirea Credit Suisse este o reflectare a acestui lucru. Observați cum niciunul dintre așa-numitele articole de știri mainstream despre Credit Suisse nu vorbește despre motivul real pentru care acesta se prăbușește și de ce preluarea de către UBS și o salvare a guvernului elvețian va eșua. Să nu existe nicio îndoială, va eșua și va doborî odată cu el și Consiliul Rezervei Federale, BRI, FMI, Banca Mondială, ONU , etc.

Povestea reală poate fi adunată în bucăți și bucăți din articolele de știri care apar ici și colo în presa financiară. De exemplu, după cum am observat într-un raport anterior, Monetăria Perth a fost surprinsă vânzând 100 de tone de aur impur chinezilor. Acum, Bursa de Metale din Londra a descoperit saci de pietre în loc de nichelul care stau la baza contractelor sale la un depozit din Rotterdam. Aceasta este doar cea mai recentă revelație care distruge încrederea în schimbul aflat în conflict. – https://www.mining.com/web/lme-finds-some-nickel-underlying-its-contracts-is-missing/#:~:text=The%20London%20Metal%20Exchange%20has%20discovered%20bags%20of,another%20blow%20to%20confidence%20in%20the%20embattled%20exchange

În Elveția, comerciantul de mărfuri Trafigura Group, cu sediul la Geneva, va percepe o taxă de aproape jumătate de miliard de dolari în prima jumătate a anului 2023, după ce a descoperit că unele mărfuri de nichel pe care le-a cumpărat nu conțineau metalul care trebuia. – https://www.mining.com/trafigura-faces-577-million-loss-on-alleged-nickel-fraud/

Descoperirea recentă de către LME și elvețieni a pietrelor în loc de nichel ar trebui să servească doar ca un alt semnal de alarmă că oferta de metal fizic este extrem de redusă. Dacă investitorii ar face aceeași due diligence pe Comex, ar găsi un sistem de rezervă fracțională și mai rea pe piața metalelor. Rețineți că aproape jumătate din argintul înregistrat acum se află în seifurile JP Morgan… cel mai probabil pentru optică.

Deci, nu credeți când Fed spune că va crea încă 2 trilioane de dolari pentru a ajuta sutele de bănci care suferă de pierderi masive. Se presupune că, pentru a preveni prăbușirea acestor bănci, Fed a inventat o nouă facilitate pe care o numesc „Programul de finanțare pe termen lung a băncilor” sau BTFP. „BTFP este într-adevăr doar o minciună extraordinară menită să te facă să crezi că sistemul bancar este în siguranță. La fel de bine ar fi putut să-l numească: „Credeți în această ficțiune, oameni buni.””, spune o sursă Mossad.

Rezerva Federală este falimentară din punct de vedere tehnic. În 2023, Fed va înregistra prima pierdere operațională anuală de 80 de miliarde de dolari din 1915. Va avea un capital negativ de 38 de miliarde de dolari. Această pierdere nu ia în calcul pierderea nerealizată de 1,3 trilioane de dolari din portofoliul său”, spun sursele CIA.

Acum, băncile centrale din Canada, Anglia, Elveția și UE au anunțat că „schimburile de dolari vor crește de la săptămânal la zilnic”.- https://finance.yahoo.com/news/fed-five-central-banks-announce-210200117.html

Ceea ce înseamnă asta este că marile bănci centrale ale mafiei Khazare vor pompa zilnic dolari. Cu alte cuvinte, CORPORAȚIA SUA și FRB-ul lor intenționează să tragă cu ea băncile centrale din UE, Elveția, Canada și Anglia. După cum notează autorul cărții Creature from Jekyll Island despre FRB: „Este un cartel. Nu este o agenție guvernamentală, are aparența că este o agenție guvernamentală.”

Salvarea UBS nu este doar o încercare de a opri căderea domino-urilor până când întregul sistem se prăbușește, ci și de a acoperi alte crime, spune șeful MI6. „MK de la Rothschild din Zug a canibalizat Credit Suisse nu atât pentru stabilitate, ci mai degrabă pentru a absorbi conturile de spălare a banilor de către Uniunea Europeană (DVD Dachau) – aceasta se referă la mită legată de toți premierii britanici pe care i-am concediat pentru regină.” Mita se extinde și la majoritatea celorlalți așa-numiți lideri occidentali.

A, și apropo, șeful Credit Suisse este fluid de gen (transsexual) și își împarte timpul „cincizeci și cincizeci” între Pippa și Philip în timp ce era la serviciu. Directorul băncii ca Philip (dreapta) și Pippa (stânga).- https://www.dailymail.co.uk/news/article-6195853/Credit-Suisse-boss-dresses-woman-slammed-appearing-100-women-list.html

O sursă principală a Alianței Pălăriilor Albe spune că această criză financiară este ceea ce a vrut să spună prin Idele lui martie. „Asta este și se răspândește în întreaga lume. Rezerva Federală este deja programată să fie închisă până în iunie-iulie, iar un nou dolar american emis de Departamentul de Trezorerie va fi înlocuitorul. Va fi susținut de aur, argint, petrol și resurse naturale… Așteptați-vă ca hiperinflația să înceapă foarte curând.

Criza financiară duce la o criză politică în multe țări, conduse de francezi și urmate îndeaproape de olandezi și israelieni. În Franța, președintele Emmanuel Macron a evitat Parlamentul să prelungească vârsta de pensionare la 64 de ani de la 62, în ciuda sondajelor de opinie sugerează că între două treimi și trei sferturi din publicul francez este împotriva acestui lucru.- https://www.aljazeera.com/news/2023/3/16/macron-forces-through-pension-reform-shunning-parliament

Ceea ce nu se spune este că Macron este forțat să scoată bani din poporul francez pentru a-i împiedica pe stăpânii săi Rothschild să intre în faliment. Cu toate acestea, francezii și-au dat seama de acest lucru. Parisul este în flăcări chiar acum, cu demonstrații similare având loc în toată țara.

 Milioane protestează în Franta  ;  Manifestații în Paris ;  Bătălii de stradă cu jandarmii în Franța  

 De asemenea, gunoierii din Paris sunt în grevă de două săptămâni, cu grămezi de gunoaie urât mirositoare crescând zilnic în capitala Franței precum și șobolani.

Într-un semn că francezii devin conștienți, o emisiune TV difuzată la nivel național a început să vorbească despre lucruri precum elita care folosește adrenocromul. Autorul Gérard Fauré a scris despre consumul masiv de droguri (în principal cocaină), abuz sexual, viol, pedofilie, molestare a copiilor, trafic de copii, crime și asasinate de către elită. La TV, Fauré a susținut că mai multe celebrități consumă adrenocrom în mod regulat și a numit-o pe Celine Dion drept un prim exemplu. Când Fauré a menționat numele președintelui Franței Emmanuel Macron, interviul TV a fost întrerupt. – https://newspunch.com/exposed-hollywood-elites-adrenochrome-rituals-revealed-on-french-tv-media-blackout/

Cu toate acestea, acum protestatarii francezi scandează „L-am decapitat pe regele Ludovic al XVI-lea, putem face asta cu Macron”. Nu există nicio îndoială că o altă revoluție franceză este în desfășurare.

În Olanda, partidul de protest al fermierilor a uimit politica olandeză, câștigând locuri la alegerile provinciale și devenind cel mai mare partid din camera superioară a Parlamentului. Aceasta este o înfrângere uriașă pentru Mark Rutte și papuașii săi din Forumul Economic Mondial.

Lucruri similare pot fi văzute și cu alți lideri marionete FEM. În Canada, trădătorul Justin Castrudeau nu poate face o apariție publică fără a atrage o mulțime furioasă.

În Israel, lucrătorii Mossad-ului, ofițerii și soldații de elită care fac voluntariat în Divizia de Operații Speciale a Informațiilor Militare și în unitățile de război cibernetic luptă împotriva încercării lui Benyamin Netanyahu de a transforma acea țară într-o teocrație satanică.- https://www.timesofisrael.com/mossad-workers-reportedly-permitted-to-take-part-in-anti-overhaul-protests/

https://www.timesofisrael.com/hundreds-of-elite-idf-reservists-stop-showing-up-for-duty-over-judicial-overhaul/

Dan Halutz, fostul șef de stat major al IDF, se numără printre cei care solicită un „război de eliberare pentru statul Israel”. Liderul opoziției, Yair Lapid, a postat pe Twitter: „Instigarea guvernului împotriva protestelor a provocat acest lucru. Asasini violenți s-au comportat sălbatic în toată țara.” Poporul evreu este pe cale să fie eliberat de mileniile de sclavie babiloniană. În SUA, între timp, falsul Joe Biden nu poate apărea în public nici fără strigăte de „Hai să mergem Brandon”.

Legendarul investitor Carl Icahn a reflectat opiniile multor experti atunci când a spus într-un interviu TV recent „sistemul nostru se defectează, cred că întreaga economie… se defectează… Valoarea netă a gospodăriei medii este practic nimic.” – https://news.grabien.com/story-carl-icahn-our-system-is-breaking-down-we-absolutely-have-a-major-prob

În cel mai recent semn al colapsului societății, un reporter CNN a căzut victima unui jaf „zdrobit și apucat” în timp ce raporta despre „crima de stradă din San Francisco”.- https://www.zerohedge.com/political/cnn-reporter-robbed-while-covering-rampant-street-crime-san-francisco

Situația este de așa natură încât foarte respectatul colonel Doug McGregor spune că ar fi surprins dacă Biden s-ar mai afla încă la Casa Albă peste 90 de zile.- https://twitter.com/LeadingReport/status/1636845863866621955

Arhiepiscopul Carlo Vigano, fostul ambasador al Vaticanului la Washington DC reflectă o revoltă creștină împotriva clasei conducătoare occidentale cu ultimele sale comentarii:

 ,,Criza actuală ne arată prăbușirea unui Occident corupt… Federația Rusă este, fără îndoială, ultimul bastion al civilizației împotriva barbariei și adună în jurul său toate acele națiuni care nu intenționează să se supună colonizării NATO, Națiunilor Unite, Organizația Mondială a Sănătății, Banca Mondială, Fondul Monetar Internațional și acel morman de fundații care au ca scop îndoctrinarea maselor, manipularea informației, crearea de „revoluții colorate” pentru a destabiliza guvernele legitim alese și a semăna haos, războaie, iar mizeria ca instrumentum regni. Teoreticienii acestei lovituri de stat au nume și chipuri, începând cu George Soros, Klaus Schwab și Bill Gates. Este împărăția lui Antihrist.

  Pălăriile Albe din armată și agenții chiar iau măsuri acum. FBI, Departamentul Diviziei de Investigații Criminale a Armatei (CID) și Serviciul Șerifilor din SUA lucrează pentru a aduce rechizitorii împotriva lui Ralph Baric, Anthony Fauci și Peter Daszak, care au colaborat pentru a aduce pandemia globală „Covid19”, genocidul și armele biologice împotriva întregii umanități. Peste 14 milioane de morți din cauza vaccinurilor cu arme biologice a armat un coronavirus obișnuit de răceală care există de mii de ani. L-au îmbinat cu o genă HIV, făcându-l foarte virulent, extrem de toxic și extrem de dăunător. Cei complet vaccinați au reprezentat peste 9 din 10 decese asociate cu virusul, iar ratele mortalității la 100.000 au fost cele mai scăzute în rândul celor nevaccinați și cele mai mari în rândul celor vaccinați din fiecare grupă de vârstă. – https://www.henrymakow.com/

Motivul pentru care China și-a încheiat brusc politica „zero Covid” este pentru că au aflat că testarea PCR este o fraudă și o schemă gigantică de mită care vizează destabilizarea guvernului. Ceea ce este adevărat despre China este adevărat pentru restul lumii. Șobolanii MK încolțiți luptă cu disperare pentru a evita închisoarea sau, mai rău, scuipând amenințări și încercând să asasineze în toate direcțiile.- https://decode39.com/6139/russia-bounty-italy-minister-defence-crosetto/

De exemplu, șeful MI6 raportează „Camera în care citeam de obicei a fost aruncată în aer, tot locul în bucăți. A trebuit să iau tot tavanul prăbușit. A fost locul unei bombe. MI6 va răspunde în consecință cu termonucleare complete. Toate colțurile țării vor fi implicate.

Acum avem Pentagonul care amenință cu atacuri teroriste împotriva Europei și Asiei, așa cum arată acest raport: ,,Generalul de armată Michael Kurilla, care conduce Comandamentul Central al SUA, a declarat Comitetului pentru Servicii Armate din Senat că provincia Khorasan a Statului Islamic, denumită în mod obișnuit ISIS-K, își dezvoltă rapid capacitatea de a conduce „operațiuni externe” în Europa și Asia.” – https://www.stripes.com/theaters/us/2023-03-16/centcom-kurilla-isis-afghanistan-attacks-9514063.html

Deoarece toți cei care sunt chiar puțin conștienți știu că ISIS este o creație a MK, este clar că generalul Kurilla trebuie arestat.

Pe lângă amenințarea cu atacuri teroriste, MK și agențiile lor false de aplicare a legii, cum ar fi Curtea Penală Internațională (ICC), depun acuzații de crime de război împotriva președintelui rus Vladimir Putin, amenințănd că îl vor aresta și pe președintele american Donald Trump etc. – https://mobile.twitter.com/Remarks/status/1637494334772633600

Acum și MK iese din dulap și despre Ucraina. Jens Stoltenberg, șeful NATO spune acum că „războiul a început în 2014”.

 „Toți preferă să ignore violența brutală împotriva populației civile nevinovate și a prizonierilor de război neînarmați și răniți, utilizarea metodelor de război interzise”, spune Gennady Gatilov reprezentantul Rusiei la biroul ONU la Geneva. – https://tass.com/politics/1589375

Rușii își fac propriile acțiuni. De exemplu, Moscova a stabilit o recompensă de 15 milioane de dolari pentru șeful ministrului italian al Apărării. Acesta este doar vârful aisbergului, pe măsură ce forțele speciale ruse își intensifică vânătoarea de criminali de război naziști ai MK din întreaga lume. – https://decode39.com/6139/russia-bounty-italy-minister-defence-crosetto/

Vorbind despre criminalii de război vânați, săptămâna trecută Comisia Trilaterală, înființată de David Rockefeller și condusă acum de fiul său Jr., a avut o întâlnire la New Delhi, India, unde au încercat și nu au reușit să obțină sprijinul primului ministru Narendra Modi pentru ,,ordinea mondială bazată pe reguli”.

Unul dintre vorbitorii prezentați la această întâlnire a fost Meghan O’Sullivan, președintele nord-american al Comisiei Trilaterale. Ea nu a răspuns acuzațiilor publice că a fost implicată în uciderea fostului premier japonez Shinzo Abe. Dacă se află încă în India, am dori să cerem autorităților indiene să o aresteze.- https://asia.nikkei.com/Politics/International-relations/Indo-Pacific/Trilateral-Commission-calls-2023-Year-One-of-new-world-order

Ne-am dori, de asemenea, ca Laurence Spelman Rockefeller să demonstreze că este acum cu pălăriile albe și să facă public ceea ce știe despre planul de invazie extraterestră falsă al Proiectului Blue Beam.

Cu asta, iată cele mai recente apariții OZN din întreaga lume.

  OZN se mișcă rapid ; OZN deasupra apei ; OZN-uri deasupra Los-Angeles-Ca.-2023 ;

   OZN creat prin Inginerie Inversă

 Petroglifă antică a unui OZN :

   Sursa: https://benjaminfulford.net

3 comentarii

  1. Nu mă mai surprinde raportul lui Benjamin Fulford. Sunt unele chestii care nu se potrivesc cu realitatea . In Franța nu gunoierii au pactizat cu demonstranții ci pompierii …iar din nefericire fermierii olandezi nu au reușit să câștige alegerile pentru că au fost falsificate de slugile lui rothschild …. In rest chestii plauzibile ,acuma și cât de reală in teren or fi ? Eu unul îl citez pe șeful NATO pe Europa Stoltenberg care anul trecut în mai a venit cu o declarație ce nu prea a fost comentată: Globalismul a murit ” . Site-urile din mass-media au tăcut …nu mă refer doar in colonia România unde proștii ăăă-iți mint de rup ,ci la mass-media care se zice că ar fi ” pentru””⚠️ După acea declarație a ieșit tov șef cu acea hartă in care arăta el cum NATO , adică Danemarca și Spania trimiteau flotă in Marea Neagra…de circul lumii . Așa a rămas flota pe hartă . Eu cred că este prea mult zgomot pentru nimic . Pe românește , vaca -i moartă -n cucuruz dar mai tragem nădejde . It’ s over when ,it’ s over …. oamenii văd ceea ce vor să vadă !! Tot răul spre bine .

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s