Preluarea Pălăriilor Albe, Ce este libertatea?  

  Dacă te uiți înapoi la doar câțiva ani, s-au schimbat lucrurile, asta din cauza preluării Pălăriilor Albe. Ei ajută umanitatea aducându-ne la o linie temporală comună a Luminii.

Succesul preluării Pălăriilor Albe în cadrul armatei SUA a fost un factor cheie. Legea cosmică, universală a fost solicitată pentru a ajuta specia noastră să declanșeze cu încredere schimbarea conștiințelor și să realizeze o schimbare globală către o linie temporală a Luminii.

Acești oficiali de vârf ai armatei americane au început să realizeze ce se întâmplă și au decis să planifice o preluare a acestei Cabale globaliste care ne-au distrus planeta prin războaiele lor. Administrația Trump a fost instituită de aceste pălării albe din vârful armatei americane pentru a înlătura acest flagel global. Din nou, nimic nu este o coincidență. Plasarea lui Donald Trump și a administrației sale a fost în lucru de zeci de ani.

Practic, aceste pălării albe și-au oferit sprijinul rezistenței împotriva acestei Cabale globaliste. De aici, haosul extrem care se desfășoară în Statele Unite și pe scena mondială. A existat un refuz militar secret de a primi ordine de a intra în război cu Coreea de Nord. Confruntat cu o revoltă internă în armata SUA, administrația Trump le-a ordonat ferm să renunțe.

Legea cosmică, legea universală a fost acordată și Statele Unite au obținut resurse suplimentare pentru a ajuta la această preluare care va ajuta la direcționarea umanității către o linie temporală a Luminii. Călătorii în timp au fost așezați pentru această perioadă a istoriei și pentru a ajuta la îndeplinirea acestei preluări a Pălăriilor Albe. Ei au ales anumiți oameni care ar avea cel mai mult succes și care ar avea cea mai mare pârghie pentru a conduce omenirea către o schimbare de succes la o linie temporală bazată pe Lumină.

Unele instituții Întunecate vor trebui să aștepte până după schimbare pentru a fi transformate sau distruse din exterior în interior. Cu toate acestea, mai multe instituții cheie care se aflau sub conducerea Pălăriilor Negre au fost vizate și preluate de conducerea Pălăriilor Albe. Guvernul Statelor Unite și armata Statelor Unite au fost preluate de conducerea pălăriilor albe. În primul rând, ecestea preia și infiltrează proprietatea și consiliile de conducere ale acestor instituții conduse de pălăriile negre. Extratereștrii (ET) reprezintă o parte majoră a acestui proces, inclusiv tehnologiile avansate de până acum, disponibile oricărei instituții umane, astfel încât rezistența este inutilă.

Odată ce deținerea și conducerea Pălăriilor Albe se manifestă, este o chestiune destul de simplă să instalați poziții de autoritate și putere. Optica poate fi foarte importantă! Adică, uneori, pălăriilor întunecate existente li se va permite să continue, cu aspectul de a fi la conducere în timpul zilei. Când schimbarea este inițiată, Pălăriile Albe vor lua măsuri și vor prelua controlul pentru ca toți să vadă. Instituțiile pe care le vizează Pălăriile Albe sunt sistemele financiare mondiale care aduc schimbări financiare ce vor destrăma acest guvern secret al Întunericului și vor începe implementarea unui sistem financiar mondial bazat pe Lumină. Așadar, orice organizație care sprijină Întunericul existent este puternic vizată.

Mass-media este o altă resursă cheie care sprijină această agendă întunecată. Multe dintre aceste conglomerate media sunt puternic vizate. De aici, condamnarea dură și adevărată a presei din partea președintelui Trump. După această schimbare bazată pe Lumină, va fi posibil un război al cuvintelor, o luptă informațională între media controlată de Întuneric și media preluată de Pălăriile Albe. Dar, nu va exista nicio îndoială despre rezultatul acestei bătălii. Chiar și un singur conglomerat media care este preluat de White Hats și trecerea la adevăr ar fi suficientă. La momentul schimbului, White Hats va prelua toată transmisia prin undele radio de pe planetă.

De asemenea, este vizată schimbarea umană în Lumină. Adică, cei care au încălcat promisiunea sau au avut îndoieli au fost eliminați sau înlocuiți. În curând, foarte curând, omenirea va asista la cea mai mare schimbare imaginată vreodată. O schimbare de la linia temporală întunecată actuală la o linie temporală a Luminii. Această schimbare va fi inițiată de o echipă umană de politicieni, mass-media și oameni financiari, toți sprijiniți de preluarea White Hats a mai multor instituții cheie. Din nou, preluarea guvernului și armatei Statelor Unite prin plasarea lui Donald Trump în poziție de președinte a fost o preluare cheie a Pălăriilor Albe.

În momentul schimbării, adevărul va fi spus tuturor și trâmbițat în întreaga lume, anunțul transformării la o realitate bazată pe Lumină. Oamenii habar n-au ce înseamnă să trăiești în deplină libertate/eliberare de sclavie. Cred că acest proces va fi implementat în pași mici, deoarece există o mare parte a populației care încă luptă pentru ca status quo-ul să rămână pe loc, deoarece își găsește confortul în lanțuri. Această schimbare le va fi străină și vor rezista, dar rezistența lor este zadarnică.

      Constituția Divină a Legii Universale   

  Această constituție recunoaște și respectă principiile axiomatice, științifice și spirituale ale noii Științe și Gnoze ale Legii Universale (LU) și aplicațiile sale infinite în viața umană, așa cum sunt dezvoltate de Georgi Alexandrov Stankov și prezentate pe acest site web.

Deoarece LU este cunoașterea Sursei (Dumnezeirea) exprimată în limbajul uman, se numește: Constituția Divină (CD) a Legii Universale.

   – CD îi recunoaște pe toți oamenii ca ființe creatoare nemuritoare, nelimitate, independente, libere și suverane, care există în dimensiuni și realități infinite, și nu numai pe pământ, ceea ce este un experiment specific de încarnare a sufletelor lor umane. Oamenii creează întotdeauna de la punctul de sprijin al sufletelor lor, conștient sau inconștient, până la mintea umană a personalității încarnate.

   – Prin urmare, toate instituțiile umane, autoritățile și formele de viață socială care pretind prioritate sau chiar monopol asupra interpretării dialogului creativ și schimbului de idei dintre individul întrupat și sufletul său vor fi imediat și pentru totdeauna desființate odată cu adoptarea CD, deoarece ele încalcă principiile Creației Universale, așa cum sunt prezentate în Știința și Gnoza LU.

   – Aceasta include abolirea imediată a statului național cu toate formele sale juridice, guvernamentale, administrative, financiare, economice, sanitare, educaționale și alte forme colective de guvernare.

   – Din același motiv, toate religiile instituționale vor fi și ele desființate.

   – Știința falsă actuală și toate învățăturile filozofice și spirituale care nu au reușit să înțeleagă și să recunoască LU vor înceta în cele din urmă să mai existe în progresul rapid al evoluției sociale a umanității odată cu adoptarea CD.

   – Noua viziune holistică asupra lumii a noii Științe și Gnoze a LU va fi singurul ghid cognitiv despre cum să înțelegem și să interpretăm Natura a tot ceea ce este și cine suntem cu adevărat. Venind de la Sursă, este un sistem deschis de cunoaștere infinită și va evolua și se va extinde odată cu extinderea conștientizării umanității în timpul procesului său de ascensiune în toate dimensiunile.

   – Va fi, de asemenea, fundamentul teoretic științific pentru introducerea de noi tehnologii infinite de dimensiuni superioare care vor aduce libertate și prosperitate nelimitată tuturor oamenilor.

   – Implementarea CD de către o populație dintr-o țară sau regiune geografică este o condiție indispensabilă pentru ca oamenii să aibă acces deplin la noile orașe de lumină și să urce de acolo la dimensiuni mai înalte.

   – Doar țările și populațiile care au votat la un referendum pentru introducerea CD vor avea acces liber la noile tehnologii deja existente de dimensiuni superioare, deoarece adoptarea CD previne orice utilizare abuzivă a acestor tehnologii în scopuri întunecate, așa cum s-a întâmplat în istoria trecută umană (de exemplu, în Atlantida și de asemenea, în istoria acestei umanități).

   – În special, țările care își desființează actualele constituții și votează pentru noua CD vor dobândi imediat acces gratuit la următoarele tehnologii de bază, care le vor conferi libertate și prosperitate necunoscute până acum:

        1) Vehicule antigravitaționale inteligente Quantum pentru transport ușor individual sau de grup în orice loc de pe pământ. Aceste vehicule se vor baza pe Free Photon Energy conform noii Științe a LU. Cu aceste vehicule, toate frontierele și restricțiile legale ale statelor naționale actuale (de exemplu, pașapoartele) vor fi abolite pentru totdeauna. Oamenii vor fi liberi să zboare ca păsările.

        2) Card Astral Protejat de Suflet pentru toți cei care vor oferi resurse nelimitate fiecărui individ în funcție de nevoile sale spirituale determinate de sufletul său. Această nouă tehnologie va desființa dintr-o singură lovitură toate mecanismele de control actuale, toate fraudele, corupția, opresiunea, nedreptatea, inegalitatea și manipularea bazate pe actualul sistem monetar Orion.

        3) Numeroase alte tehnologii avansate, care se vor baza pe energia fotonică liberă, antigravitație și alte noi forme de schimb de energie de dimensiuni superioare, vor oferi abundență infinită și libertate pentru toți oamenii pentru totdeauna (Epoca de Aur a Umanității).

   Surse: https://eraoflight.com/ / http://www.stankovuniversallaw.com/

8 comentarii

 1. Dacă omul are o menire ,cu el se întâmplă minuni . Ce -a întâmplat în ultimii 3 ani ,a fost doar de a instaura frica. Prin frică noi putem pierde energie. Acest sentiment se amplifică prin, timiditate,umilire de sine ,deprimare .Omul fricos niciodată nu va fi înțelept. Ori lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, frica este acum la cabaliști ,la sioniști și khazari cu toate sectele lor . Au început scenariile mincinoase publicate de mass-media lor slugă : arestarea lui Donald Trump,arestarea lui Putin , un viitor război mondial ( al câtelea ) . Dacă studiezi bine ceea ce publică media lor , se poate vedea cât de rudimentari și necalificați sunt acești psihopați. Odată ce s-a pornit tăvălugul împotriva cabalei ,nu se mai poate opri . Prin 2015 , kissinger și rothschild declarau că în 2022 Israelul se va desființa . A venit pandemia mincinoasă și scăpat atunci , acuma nu mai scapă . Deși se leagă de Ramadanul arabilor palestinieni să mai câștige ceva timp . Aiurea , ce a început nu se mai oprește . Peste tot in lume sunt mișcări , demonstratiile de protest se țin lanț ,cu toate că în Olanda alegerile au fost furate ,iar , de rothschild. Energia Divină după ce înlătură răul ,umple golurile cu Lumină și se extinde pe Terra . Frica păzește bostănăria. ..cam asta ar fi sloganul pentru cabaliștii sataniști…Tot răul spre bine ….

  Apreciază

  • Ĩntodeauna adevărul a dominat minciuna.Sunt atît de multe lucruri de schimbat încît mulți stau și „dohanesc”(fumează) pe munți de gunoie și nimeni nu le face nimic,ce-i în drept se droghează să nu vadă și să nu audă . Așteptăm că proști să cadă clădirile pe noi ..copii să -o ia în direcți greșite iar noi părinți spectatorii.

   Apreciază

 2. Cum D-zeu sa abolim statul național cu toate instituțiile lui juridice, economice, financiare , sanitare, educaționale?! Cred că ar trebui transformate în instituții oneste care să lucreze pentru oameni.Si se poate chiar repede . Dar nu să le abolim, nici în viitor. Nu vrem anarhie! Câți oameni au conștiința in 5D ?! Te rog,d-l Marius să explici puțin.Eu nu-mi pot imagina o viață spirituală pașnică, fericită, consacrată Divinității ,într-o anarhie! Despre ce fel de libertate vorbim!? Tot ce facem se răsfrânge asupra tuturor! Câți oameni știu și respectă acest lucru?!

  Apreciază

  • Ba se poate. Ni s-a insuflat ideea că nu putem trăi fără acest stat borfaș care ne jupoaie de venituri si energie. Dacă ne-am uni la cel mai mic nivel, de comunitate. Cartier, sat, comună. Să ne autogospodărim și într-ajutorăm reciproc. Putem face schimb de produse între noi, fiecare să-și facă o mică grădinuță de legume, și de aici multe altele. Dar nu mai plătim nimic nimănui. Nu impozite, taxe, etc. Deja sunt microcomunități în lume și tot mai multe. Poate o să fac un articol despre toate aceste ,,comunități de lumină” autosustenabile.

   Apreciat de 1 persoană

 3. „Dacă studiezi bine ceea ce publică media lor , se poate vedea cât de rudimentari și necalificați sunt acești psihopați.” Te asigur ca inteligenta diavoleasca a lui lucifer are un IQ mare, dar un EQ=0 ( inteligenta emotionala) de aceea se numesc psihopati( acestora le lipseste definitiv empatia- care aduce in oameni – compasiunea, iubirea aproapelui, grija , atentia , ajutorarea, adevarul, altruismul, etc…. Acesti psihopati nu duc lipsa de inteligenta, ei stiu bine ce fac. De aceea Lucifer in orgoliul sau nemasurat vrea sa conduca lumea. MSM e doar o parghie pe care ei o folosesc cu mare succes sa alimenteze omenirea cu energia fricii, a dizarmoniei, urii , violentei , minciunii. Ceea ce citesti in mass media sunt doar ceea ce asa zisii ziaristi scriu , la comanda. Frica, barfa, calomnia, violenta , bascalia, discordia, ura, aduc munti de bani.
  CIteste cu atentie al XII-lea protocol masonic:
  „Interpretarea masonică secretă a cuvântului „libertate”. Viitorul diferit al presei în timpul domniei planetare a francmasonilor. Controlul strict şi total al presei atunci. Agenţiile corespondenţilor. Ce este în realitate progresul pentru francmasoni? Solidaritatea francmasonilor aşa cum se manifestă ea în presa modernă. Aţâţarea şi întreţinerea pretenţiilor „sociale” provinciale. Infailibilitatea noului regim.

  Cuvântul libertate, care poate fi tălmăcit în diferite feluri, noi îl vom defini astfel: „Libertatea este dreptul de a face numai ceea ce permite legea”. O astfel de tălmăcire a acestui cuvânt, făcută la timpul potrivit, va pune toată libertatea în mâinile noastre, deoarece legile vor nimici sau vor face cu putinţă ceea ce o să ne fie nouă plăcut, urmărind punerea în practică a programului de mai sus.

  Ce rol joacă astăzi presa? Ea serveşte adeseori la aţâţarea patimilor şi la întreţinerea egoismelor de partid. Ea este plină de deşertăciune, nedreptăţi şi minciuni, iar cea mai mare parte a oamenilor nu-i înţeleg deloc menirea. Noi mai întâi o vom subjuga şi îi vom pune oprelişti puternice, iar apoi vom face la fel şi cu celelalte lucrări tipărite, căci la ce ne-ar servi subjugarea presei, dacă nu ne vom pune la adăpost şi de focul aţâţător al broşurii şi al cărţii? Vom transforma publicitatea, care ne costă astăzi foarte scump, deoarece numai prin ea putem cenzura ceea ce se scrie în ziare, într-un izvor de venit pentru Statul nostru. Vom înfiinţa un impozit special asupra presei. Vom sili să se plătească o garanţie atunci când se înfiinţează ziare sau tipografii. Astfel sperăm că va fi scutit guvernul nostru francmasonic de orice atac din partea presei, iar când se va ivi vreun prilej, vom da amenzi fără milă. Timbrele, garanţiile şi amenzile, toate acestea vor aduce Statului nostru venituri uriaşe.

  Este drept că ziarele de partid ar putea trece uşor peste asemenea pierderi băneşti şi de aceea pe acestea le vom desfiinţa, îndată ce ne vor fi atacat a doua oară. Nimeni nu se va putea atinge nepedepsit de aureola atotputernicului guvern al nostru. Pretextul pentru a desfiinţa un ziar va fi că aţâţă la revoltă şi destabilizează Statul fără motiv şi fără dreptate. Vă rog să nu vă surprindă că printre ziarele care ne vor ataca, vor fi şi cele întemeiate de noi, dar ele fiind ghidate de noi din umbră vor ataca numai acele puncte ale căror schimbări le vom dori.

  Nimic nu va putea fi adus la cunoştinţa lumii fără supravegherea noastră. Acest rezultat este deja atins din zilele noastre prin faptul că toate ştirile şi noutăţile sunt primite de către mai multe agenţii care le adună din toate părţile lumii. Aceste agenţii vor fi atunci fără deosebire numai ale noastre şi nu vor publica decât ceea ce le vom îngădui noi.

  Dacă deja de pe acum am ştiut să câştigăm de partea noastră pe membrii societăţilor creştine în aşa măsură, încât aproape toţi privesc întâmplările lumii prin sticla cu anticipaţie colorată a ochelarilor pe care chiar noi i-am pus pe nas, dacă deja de pe acum nu mai există pentru noi uşi zăvorâte care să ne împiedice cunoaşterea acelor lucruri pe care creştinii le numesc prosteşte secrete de Stat, ce va fi atunci când vom fi stăpânii recunoscuţi ai acestei planete şi vom conduce prin persoana Marelui Suveran?

  Atunci oricine va voi să fie editor, bibliotecar sau proprietar de tipografie ori să se ocupe de industria tipografică, va trebui să primească o diplomă, care, în cazul că posesorul ei se va face vinovat de vreo nelegiuire oarecare împotriva noastră, va fi luată numaidecât înapoi. Cu asemenea măsuri, intrumentul gândirii de masă – presa – va deveni un mijloc de manipulare şi educaţie în mâinile noastre, care nu va mai îngădui poporului să bată câmpii asupra binefacerilor evoluţiei spirituale şi a progresului. Care dintre noi nu ştie oare că aceste binefaceri sunt închipuite şi multe dintre ele duc de-a dreptul la nişte aspiraţii care pentru noi sunt absurde? Din aceste aspiraţii şi vise s-au născut atât raporturile anarhice ale oamenilor între ei cât şi cu stăpânirea, deoarece progresul sau mai bine zis ideea progresului, a dat naştere ideilor tuturor emancipărilor, fără a le face deloc cu putinţă realizarea. Toţi acei pe care noi îi numim liberali sunt de fapt anarhişti, dacă nu în fapte cel puţin în gânduirile lor. Fiecare dintre ei urmăreşte ideea libertăţii şi până la urmă toţi cad în anarhie, protestând din simpla plăcere de a protesta.

  Dar să revenim acum la presă. O vom îngreuna, ca şi tot ce se tipăreşte, cu impozite şi preţuri foarte mari pentru fiecare foaie tipărită cât şi cu alte garanţii. Cărţile cu mai puţin de 30 de pagini vor fi taxate dublu. Le vom înregistra în categoria broşurilor pentru că, pe de o parte, vom reuşi prin aceasta să reducem numărul revistelor care sunt pentru noi otrava cea mai primejdioasă, iar pe de altă parte, această măsură îi va sili pe scriitori să producă lucrări atât de lungi, încât vor fi puţin citite, mai ales din cauza preţului lor foarte mare. Dinpotrivă, ceea ce vom edita şi tipări noi pentru călăuzirea minţilor în direcţia pe care o vom stabili, va fi ieftin şi astfel va fi citit de către toată lumea. Impozitul foarte mare va înăbuşi dorinţa multora de a scrie, iar teama de pedeapsă va face pe literaţi să atârne de noi.

  Dacă totuşi se vor găsi unele persoane care doresc să scrie împotriva noastră nu se va găsi în schimb nimeni să le tipărească scrierile. Înainte de a accepta o lucrare pentru tipărit, editorul va trebui să meargă la autorităţi pentru a obţine încuviinţarea scrisă de a o face. În acest chip vom cunoaşte dinainte cursele care ni se întind şi le vom zădărnici dând dinainte lămuriri asupra subiectului tratat în care suntem atacaţi.

  Literatura şi ziaristica sunt cele două forţe educative mai însemnate, de aceea guvernul nostru va trebui să fie proprietarul celor mai multe ziare. Prin aceasta, înrâurirea dăunătoare nouă a presei private va fi îndepărtată, iar noi vom câştiga o influenţă uriaşă asupra majorităţii minţilor. Dacă încuviinţăm să apară 10 ziare noi, îndată vom întemeia 30 de ale noastre şi aşa mai departe.

  Publicul cititor este naiv şi nu va bănui nimic. Toate ziarele ediate de noi vor fi în aparenţă de tendinţe şi opinii total opuse, lucru care va trezi în cazul majorităţii credule încrederea în ele şi astfel va antrage în jurul lor pe duşmanii noştri nebănuiţi. Astfel ei vor cădea în cursă şi vor fi făcuţi inofensivi prin diferite mijloace pe care le ştim.

  Publicaţiile cu caracter oficial vor sta în rândul întâi. Ele vor veghea întotdeauna interesele noastre şi de aceea influenţa lor, care ne va fi favorabilă nouă, va rămâne uriaşă.

  În rândul al doilea vor sta publicaţiile oficioase, ale căror rol va fi de a atrage pe nepăsători şi pe cei fără vlagă.

  În al treilea rând vom pune aşa numita opoziţie a noastră. Cel puţin un ziar din acestea va fi cu desăvârşire potrivnic ideilor noastre. Duşmanii noştri vor lua pe acest fals opozant drept un tovarăş de luptă şi astfel ne vor descoperi toate uneltirile lor datorită acestui tertip.

  Ziarele noastre vor fi de toate tendinţele: unele aristocratice, altele republicane, altele revoluţionare sau chiar anarhiste, bineînţeles atât timp cât va dăinui Constituţia.

  Ele vor manifesta în multiple moduri influenţa noastră şi vor avea, ca zeul Vishnu, o sută de mâini, care fiecare va grăbi schimbarea societăţii după cum urmărim noi. Aceste mâini vor călăuzi prin sugestii adecvate opinia în direcţia care duce la scopul nostru, deoarece un om foarte întărâtat pierde putinţa de a raţiona şi cade cu uşurinţă sub puterea sugestiei. Neghiobii manipulaţi care vor crede că repetă opinia ziarului partidului lor vor repeta şi răspândi de fapt părerea noastră, ori aceea care ne va place nouă să se spună. Ei îşi vor închipui, datorită naivităţii, că urmează planul partidului lor, pe când în realitate nu vor servi decât steagul pe care îl vom ridica pe ascuns chiar noi pe seama lor.

  Pentru a conduce în această direcţie armata noastră de ziarişti va trebui să organizăm cu deosebită grijă instituţia aceasta. Sub numele de Birou Central al Presei vom pune la cale şedinţe literare, în care agenţii noştri vor da cuvântul secret de ordine şi cu diferitele semnale cunoscute numai de francmasoni, fără ca cineva să poată să bage de seamă. Discutând şi în aparenţă contrazicând iniţiativa noastră, dar în mod superficial, fără a intra în miezul lucrurilor, ziarele noastre vor susţine o polemică prefăcută cu organele oficiale, pentru a ne da prin aceasta putinţa de a ne pronunţa şi mai limpede decât am putea-o face în primele noastre declaraţii oficiale, întărind astfel sugestiile făcute de noi.

  Aceste atacuri înscenate de noi vor face ca supuşii noştri să creadă că pot vorbi liber; iar pe de altă parte agenţii noştri vor putea spune pretutindeni, că organele care se declară împotriva noastră nu fac decât să clevetească în mod prostesc deoarece nu pot găsi pricini adevărate pentru combaterea serioasă a măsurilor noastre.

  Prin aceste mijloace abile de manipulare nebănuite şi nevăzute de către opinia publică, dar foarte sigure, vom câştiga în orice situaţie atenţia şi încrederea publică. Prin ele, după caz, vom întărâta sau vom linişti, după cum avem nevoie, spiritele în probleme politice, le vom convinge sau le vom amăgi, scoţând de sub tipar când adevărul, când minciuna, când ambele abil combinate, adeverind sau dezminţind faptele, după înrâurirea pe care urmărim ca acestea să o aibă asupra publicului, pipăind totdeauna cu mare prudenţă şi grijă locul, înainte de a pune cu fermitate piciorul pe el. Acţionând astfel îi vom învinge pe duşmanii noştri fără doar şi poate, deoarece ei nu vor avea la dispoziţie publicaţii prin care să-şi poată spune cuvântul până la sfârşit sau denigrând nu le vom permite să dea nici o replică în ziar în urma măsurilor pe care le-am arătat. Astfel, prin campanii mincinoase lansate contra duşmanilor noştri nici nu va mai trebui să-i combatem cu temeinicie.

  În caz de nevoie îi vom combate cu tărie prin ziarele noastre oficiale recurgând chiar la calomnii distrugătoare ce vor fi lansate prin presa noastră din categoria a treia.

  Încă de pe acum, cel puţin în cadrele presei, există o puternică solidaritate francmasonică. Toate organele presei sunt legate între ele prin secret profesional. Ca şi străvechii auguri, nici unul dintre membrii ei nu destăinuie secretul şi cunoştinţele sale dacă nu i se porunceşte. Nici un ziarist nu se va încumeta să trateze public şi să divulge această taină, deoarece nici unul dintre ei nu va fi primit în rândul scriitorilor dacă nu are vreo pată ruşinoasă în trecutul său, care să poată fi îndată făcută publică în caz de trădare sau necredinţă. Atâta vreme cât aceste păcate sunt păstrate în taină de către anumiţi oameni, scriitorul, prin faima sa, poate atrage şi focaliza în jurul lui admiraţia şi simpatia majorităţii ţării, care îl va urma cu însufleţire.

  Socotelile noastre în ceea ce prieşte recrutarea de noi francmasoni se întind cu deosebire asupra provinciei. Acolo noi trebuie să aţâţăm nădejdi şi dorinţe potrivnice celor din capitală căreia îi vom spune că acestea sunt nădejdiile şi dorinţele adevărate ale provinciilor, deşi este lesne de înţeles că izvorul central al dezbinărilor nu porneşte decât de la noi. Să ştiţi că, atâta timp cât nu ne vom bucura încă de o putere deplină va fi adesea nevoie de a înăbuşi glasul capitalelor prin acela al majorităţii, al poporului din provincii, care va fi cu abilitate aţâţat de către agenţii noştri. Va trebui ca, în momentul psihologic stabilit de noi, capitalele să nu mai aibă nici un cuvânt de spus asupra faptului împlinit, din simplul motiv că acesta va fi deja primit cu mult mai repede de către majoritatea poporului, prin intermediul oraşelor din provincie.

  Când vom intra în noua orânduire de Stat Planetar care va pregăti domnia noastră asupra întregii planete, nu vom putea lăsa să se mai descopere prin presă necinstea publică. Va trebui să se creadă atunci că noua noastră stăpânire a mulţumit atât de bine pe toată lumea, încât au dispărut chiar şi crimele. Cazurile de izbucnire a criminalităţii nu vor trebui atunci să fie cunoscute decât de victimele lor şi de martori întâmplători.”
  Daca din acest document aparut cu ocazia marelui congres francmasonic de la Bale, Elvetia, care a avut loc in anul 1897.
  Daca doar din acest protocol ti se pare ca ei nu stiu ce fac, si sunt prosti si inculti, te inseli amarnic. Ca promoveaza si sustin asa zisi ziaristi prosti, superficiali , inculti, incompetenti, da. Acesti sunt coruptibili si usor manipulabili cu bani, functii, case , avantaje , pentru a scrie exact ce comanda ei. Pentru ca cu ziaristi atenti, intelepti , treji , geniali cum era Eminescu, nu au ce face. Sunt o piedica majora, si asfel vor fi ridiculizati, reputatia lor le va fi manjita si vor fi si omorati. ( Cazul lui Eminescu este deja foarte cunoscut. El a fost tarat in spitalul de nebuni si ulterior omorat pentru ca musca foarte tare si lupta impotriva acestor psihopati care urmaresc sa conduca lumea. Acum planurile , si agenda lor este foarte pe fata . Oamenii inca dorm , desi a trecut peste ei urgia plandemoniei, a vaxx-urilor care ii transforma in transumani si inca nu s-a terminat! In loc sa-i subestimam e bine sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa ne trezim si sa intelegem cum sa luptam spre binele omenirii. Ei sunt puternici deoarece te-au facut pe tine, cititorule sa crezi ca esti slab si nu ai ce face. Dumnezeu e mult mai puternic decat acesti psihopati si are un plan maret cu Terra si cu omenirea de pe suprafata ei.( transformarea radicala si ascensionarea in densitatea 5 D si inlaturarea celor care subjuga omenirea la ora actuala de mii de ani. Dumnezeu sa ne lumineze cu Omniprezenta cu Omnipotenta si Omniscienta Sa!

  Apreciază

 4. – Aceasta include abolirea imediată a statului național cu toate formele sale juridice, guvernamentale, administrative, financiare, economice, sanitare, educaționale și alte forme colective de guvernare.
  – Din același motiv, toate religiile instituționale vor fi și ele desființate.
  – În special, țările care își desființează actualele constituții și votează pentru noua CD vor dobândi imediat acces gratuit la următoarele tehnologii de bază, care le vor conferi libertate și prosperitate necunoscute până acum.
  Din mat.de mai sus am extras cateva idei ,cele de deasupra.

  De acord cu dl.Sumedrea, ca nu mai avem nevoie de statul ticalosit.
  Trecerea de la un sistem depasit, la unul nou presupune o tranzitie si de ce aceasta
  tranzitie ,care pare a fi cam tot o resetare globala ,dar facuta de forte ale luminii ,sa nu
  fie condusa de o forta statala patriota ,erudita si inteligenta ,care sa aiba in vedere toate
  planurile de functionare si existenta a societatii ,cat mai benefic pt.membrii ei.
  Cum sa interpretez ,ca numai cei care voteaza pentru noua CD vor primi muschiulet ,
  ceilalti vor primi oscioare decorpetate ? Astfel,numai sub presiune vom avea acces la libertate
  si prosperitate ? Bineinteles ca doresc eliberarea noastra de sub sclavagismul globalistilor
  satanici si sper sa dispara pt.totdeauna ,insa ceva suna fals in noua societate dominata
  de fortele luminii !
  Nu vad ce ar fi rau in a fi nationalist si a fi ortodox ,acestea nu mai merg cu noua societate
  globala si luminoasa ? Desigur in a fi omul de tip nou ,trebuie indepartata religia de toate
  felurile si credinta nationalista ?

  Apreciază

  • În timp se va ajunge la asta…. deocamdată omenirea este prinsă în propriile credințe. Asta se va face prin adevărata educație spirituală cu noile generații, unde se va preda si adevărata fizică nu cea newtoniană, materialistă și limitativă. Dar schimbarea trebuie făcută cu toată opoziția mentală a unora care ,,le place așa” ptr. că o duc bine material. Acest drum pe care suntem acum nu duce decât la extincția omenirii…
   Numai bine

   Apreciază

   • Bună ziua dle.Marius Sumedrea, Vă mulțumesc pt.comentariul dvs. trimis pe adresa mea de mail. Vă citesc materialele publicate și comentariile de multă vreme,iar blocarea blogului dvs.mi-a lăsat un gust amar, lucru care mi-a arătat încă o dată în plus ,falsitatea așa zisei democrații occidentale ,care servește in principal celor bogați așa cum vor ei.In sensul ăsta,aș preciza că eu personal nu fac parte din această zonă ,sau cum zicea tatăl meu prin anii 90, că vor veni ciocoii noi! Bunul Dumnezeu mi-a dat mie și familiei mele atât cât trebuia pt. un trai decent, lucru pt.care îi mulțumesc. Sunt total de acord cu dvs.că această societate ticăloșită planetară ,dar și cea care conduce RO ,trebuie să răspundă și să dispară. Se simte o luptă subterană crâncenă cu răbufniri la suprafață și sper ca forțele luminii să invingă. După părerea mea ,astăzi eu văd trei feluri de globalism ,cel feroce și criminal aplicat de deep-state-ul planetar ,altul mai luminos gen Elon Musk și cel economic chinezesc,dar toate sunt globale. Însă este și cel de care vorbiți dvs. care pare a fi cel mai benefic,doar dacă este aplicat și dirijat de o forță luminoasă și dreaptă,care să oprească un eventual haos. Ca să nu o mai lungesc,sper că cei care au înrobit lumea asta ,atâta timp ,să plătească și să lase loc libertății și dreptății. Până atunci,așa cum am fost educat în familie și în unitatea de excepție de geniu din Deva ,unde am făcut armată, rămân naționalist ,suveranist și iubitor al superbelor tradiții românești. Cu stimă, Sincer al dvs. Florin Stanciu PS. Succes și să nu vă lăsați!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s