Pălăriile Albe în așteptare pentru Trump și marți 21.03.2023

 Trebuie să precizez de la început că președintele Trump a anunțat public că marți 21 martie ar putea fi arestat de către Deep State, pentru a-l scoate din joc.

  Președintele Donald J. Trump i-a cerut generalului Eric M. Smith să nu intervină marți decât dacă Deep State și criminalul din Manhattan D.A., Alvin Bragg are un motiv ascuns, care nu are legătură cu Stormy Daniels Saga, pentru că l-a zguduit – cum ar fi încercarea de a-l obliga să renunțe la un obiect care nu mai este în posesia sa, cum ar fi „valiza nucleară” care deține codurile de lansare pentru ogivele nucleare ale Statelor Unite.

Înainte de a părăsi Washingtonul în ianuarie 2021, Trump a invocat Actul insurecției din 1807, care cedează autoritatea țării armatei în vremuri de criză națională, cum ar fi o preluare a statului profund. El a transferat codurile generalului Berger, care, după ce a demisionat din funcția de comandant al Pălăriilor Albe, în ianuarie 2023, le-a transferat generalului Eric Smith.

The Deep State, a declarat o sursă din biroul generalului Smith pentru Real Raw News, a amenințat în mod repetat Pălăriile Albe să predea codurile „sau altfel”…

Amenințări fără sens”, a spus sursa noastră. „Desigur, este doar un scenariu ipotetic, dar imaginați-vă dacă l-ar aduce pe Trump într-o cameră ascunsă și acolo să fie Lloyd Austin și generalul Milley. Avem situații neprevăzute în cazul în care lucrurile merg aiurea.

El a spus că Trump și generalul Smith au vorbit pe larg sâmbătă seara pentru a discuta eventualitățile teoretice și pentru a formula răspunsuri la trădarea Statului Profund. White Hats, a adăugat el, va avea o forță atât în Palm Beach, cât și în Manhattan, dar vor fi incognito și gata să vină în apărarea lui Trump dacă generalul Smith va da ordinul. Când a fost întrebat ce unități – Forțele Speciale, Rangers, Delta Force, Pășcași Marini etc. – ar fi prezente, el nu a detaliat, dar a spus: „Cei mai buni pe care îi avem”. El a sugerat că Trump ar avea o modalitate de a semnala pălăriile albe.

Și când a fost întrebat dacă un astfel de „semnal” ar împiedica Statul Adânc să-l facă dispărut pe Trump sau să-l înlocuiască cu un impostor sau o clonă programată, el a spus: „Nu pot să facă să dispară pe Trump. El este o figură prea proeminentă. Ar declanșa un război civil. Clonă? Cine poate spune că adevăratul președinte Trump nu este ascuns în siguranță și vor face acest joc cu o clonă? Glumesc, desigur. Uite, Deep State a încercat să-l trimită pe Trump la închisoare de ani de zile, nu au reușit nimic asupra lui, așa că folosesc porcăria asta Stormy Daniels pentru că cred că îl va răni. Ei sunt complet pe o cale greșită. Acest lucru îi va stimula pe oameni să-l susțină pe Trump și să facă din întoarcerea sa oficială la președinție din 2024 un lucru sigur.”

Trump și Smith, a adăugat el, speră că protestele rămân pașnice; ei nu vor să vadă susținătorii patrioti ai lui Trump împușcați de hoarde de federali necinstiți.

Am aflat că va exista o prezență federală masivă, peste 600, inclusiv lunetisti pe acoperișuri. Acesta este o parte din motivul pentru care ne vom implica numai dacă este necesar. Nu vrem ca civili să fie prinși în focul încrucișat și nu vrem să dăm motiv pentru Deep State să închidă mai mulți susținători nevinovați ai președintelui Trump”, a spus sursa noastră.

Președintele Trump este un geniu. El este cu cinci pași înaintea opoziției”, a spus el în încheiere.

 Deci dragilor vom vedea ce se întâmplă în această marți și săptămâna aceasta…

    Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Pare a fi un scenariu de film . După câte am văzut prin media americană , javrele sioniste iau în serios arestarea lui Trump . Deja se montau ,garduri de protecție , baricade pentru a opri populația să pătrundă în incinta curții judecătorești . Dar tot atât de bine , mulți civili cu mașinile sunt pe drum pentru ca marți ( ora USA) să fie prezenți . Părerea mea pur personală este că acest scenariu are un scop : Israelul . Israelul de care se spune , aproape de loc , Israelul care este un partener al lui Trump ,dar nu sioniștii ,ci mulți oligarhi evrei ruși iar Kushner este principalul lui partener . Sunt multe subtilități ascunse ,care au bătaie lungă și nu neapărat în USA. Că tot a apărut zvonuri despre posibila arestare a lui Putin ,ha,ha,..de către Currrrtea împărătească Haga ..ha,ha,..Chiar așa pentru cei doi arestări ?? Sunt foarte curios ce se pregătește pentru Trump …mai spre seară la noi . Tot răul spre bine.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s