Despre Biden și Adrenochrom, povestea unui agent al serviciilor secrete. Fostul primar al Chicago a fost arestat, iar Putin râde de mandatul său de arestare

 Un agent al Serviciului Secret desemnat să protejeze exteriorul casei lui Joseph Biden din Delaware s-a oprit în loc în timp ce un strigăt ciudat, un sunet de plâns al morții, emana din interiorul casei. A vorbit într-un microfon ascuns într-o buton: „Celtic în necaz, intru în casă”. O clipă mai târziu, o voce îi trosni în ureche. „Nu intra în dormitor. Situația este stabilă.

Dar era prea tarziu. Agentul scosese arma și intră, cu fața palidă când trecuse pragul. Un miros înțepător îi asaltă nările. Pe pat zăcea coaja ofilită a unui bărbat care semăna și nu semăna cu Biden, un trunchi gol lipit de o saltea, brațele întinse ca niște aripi, un sunet gutural și gâfâit care scăpa din buzele uscate. Un tub de polietilenă mergea de la un braț ofilit la un I.V., o pungă lângă o bancă de aparate de diagnosticare care monitorizau semnele vitale ale lui Biden. Un pâlc de păr, fragil și cărunt, zăcea pe perna care îi sprijinea capul, ușor înclinat într-o parte. Forma de pe pat părea slăbită și deshidratată ca o prună uscată. Obrajii scobiți fluturau în timp ce gura scoase o șoaptă abia perceptibilă: „Bomboane”.

Agentul Serviciului Secret a rămas uluit. Falca i-a căzut, iar ochii i s-au mărit. Fusese însărcinat să-l păzească pe președintele Statelor Unite – o mare onoare în cadrul Serviciului Secret – care trebuia să fie echilibrat, stoic, regal, demn, hotărât și sănătos – dar nu a văzut decât un cadru slab și bolnav care nici măcar nu se putea ridica din pat; cu greu putea să vorbească, iar când o făcu, repetă același cuvânt: Candy. Ochii îndurerați și scufundați ai corpului slab au văzut agentul, gura lui mormăind „bomboane” de trei ori înainte ca un alt agent al Serviciului Secret, însoțit de Jill Biden și de un medic, să se arunce în dormitor, avertizându-l pe agentul prezent pentru nerespectarea instrucțiunilor de a nu intra în dormitor.

Nu înțeleg ce se întâmplă aici”, a spus agentul. „Am intrat în cameră înainte de a primi mesajul să nu o fac. Poate cineva să-mi spună ce se întâmplă?” a întrebat agentul, Andrew Cunningham.

Data era 5 aprilie 2021, iar Covid-mania cuprinsese țara. Patruzeci și două de state și teritorii au emis ordine obligatorii de a rămâne acasă, închizând afacerile și punând viața, așa cum știam noi, într-o oprire bruscă. Mandatele omniprezente de măști și vaccinuri s-au răspândit ca o furtună în toată țara, iar persoanele care evitau mandatele neconstituționale ale guvernului au fost tratate ca și cum ar avea lepră, ocolite de nebunii vaccinați care au îmbrățișat narațiunea regimului. Economia eșua, oamenii se temeau să iasă în aer liber, iar Biden se retrăsese în dormitorul casei sale din Delaware.

Agentul Andrew Cunningham a fost în Serviciul Secret de opt ani. După liceu, a urmat Universitatea de Stat din Arizona și a obținut o diplomă de licență în justiție penală. După absolvire, a aplicat pentru un loc de muncă la Serviciul Secret și a trecut verificările de securitate Top-Secret necesare pentru angajare. Majoritatea oamenilor l-ar numi un tip sănătos, un bărbat cu valori conservatoare, cu o soție și un copil, cu altul pe drum, o casă, o ipotecă și un câine – credea în democrație și dorea să-și servească țara.

A intrat în Serviciul Secret cu un GS-7, gradul de salariu inițial al guvernului, și a excelat în conducere practică, câștigând invidia colegilor săi. La un an după absolvirea școlii intense de pregătire de patru luni a Serviciului Secret la Centrul Federal de Aplicare a Legii, Cunningham a fost promovat la GS-9 și a început să protejeze demnitarii străini care vizitau Statele Unite. În martie 2019, el a făcut parte dintr-un detașament care îl păzește pe premierul israelian Benjamin Netanyahu, care venise în SUA pentru a-l vedea pe președintele Trump în DC. El a ajuns să le strângă mâna, iar mai târziu va spune că strângerea mâinii cu președintele Trump a fost o onoare incomensurabilă și că Președintele a proiectat o aură de nesfârșit, strălucitoare, de dreptate și putere.

Când Plandemia a lovit și lumea a început să se prăbușească pe ea însăși, Cunningham a petrecut mai mult timp la un birou decât escortând șefii de stat, răsucind degetele și cernind prin hârtii fără sens. Îi lipsea munca de teren.

Au venit și au plecat alegerile prezidențiale. O mare parte din țară a înnebunit, câteva mii de susținători ai lui Trump care protestează pașnic împotriva alegerilor furate. Iar Cunningham avea să reprezinte în curând un om pe care îl disprețuia, o fiară decrepită atât de înrădăcinată în Deep State, atât de înconjurată de cuferele infinite de bani murdari, încât victoria sa falsă asupra lui Trump era practic o concluzie inevitabilă. Deși Cunningham îl detesta pe Biden, postul său i-a interzis să-l disprețuiască public pe Președinte, chiar și unul fals. Hârțoagele păreau dintr-o dată de preferat în locul privirii unui bărbat pe care îl detesta dincolo de capacitatea lui de a articula.

Pe 4 aprilie 2021, Cunningham a primit un apel de care se temea. A fost făcut parte dintr-o echipă de patru oameni trimisă să-i păzească pe Președinte și pe Prima Doamnă la casa lor din Wilmington, Delaware. Spre deosebire de ceilalți agenți, care aveau acces la interiorul casei, lui Cunningham i s-a spus să patruleze exteriorul și să oprească orice vehicul care pătrunde în alcovul reședinței Biden. I s-a spus că Biden s-a izolat de teamă să nu prindă Covid, deoarece membrii administrației cu care Biden a avut contact strâns au fost testați pozitiv pentru virus. Doar Biden, Jill și doi agenți „aprobați” puteau intra și ieși din casă. Nu înțelegea de ce a fost retrogradat la serviciul de curte, în timp ce agenții mai puțin experimentați puteau intra liber în casă, dar a fost obligat să se supună ordinelor.

O zi mai târziu, Cunningham patrula în curtea casei Biden când a auzit un geamăt nepământesc și un strigăt de ajutor venit de la o fereastră către dormitorul falsului președinte. Și-a tastat microfonul, spunând: „Ar putea fi ceva în neregulă cu Celtic”, dar nu a auzit niciun răspuns. Celtic – numele de cod al Serviciului Secret pentru Biden – era în pericol, a spus el în timp ce își scotea arma și intra în domiciliu, uitându-se prin colțuri și scotocind casa. Se opri la ușa dormitorului lui Biden. Se uită în jur, sperând să-i vadă pe ceilalți agenți sau pe Jill grăbindu-se la patul lui Joe. Cunningham nu dorea nimic din toate astea. Când nimeni nu a apărut, a intrat în dormitor și a văzut inimaginabilul.

Jill Biden și al doilea agent al Serviciului Secret l-au mustrat pe Cunningham pentru că a pășit în gospodărie fără permisiune. Cunningham s-a uitat în tăcere uluit în timp ce medicul lui Biden, dr. Kevin O’Conner, a intrat în dormitor purtând o seringă cu lichid vâscos, pe care i-a introdus-o în I.V. tub care picură lichid în brațul lui Biden. — Bomboane, spuse Biden, cu un zâmbet străbătându-i chipul în timp ce amestecul i se scurgea în vene. Se ridică brusc drept, trăgând I.V. de la brațul lui și spunând: „Acum sunt mai bine”.

Câteva minute mai târziu, Cunningham a primit un telefon de la directorul serviciilor secrete James Murray. „Acum că știi, ține-ți dracu’ gura închisă”, i-a spus Murray, chiar dacă Cunningham nu a înțeles scopul a ceea ce s-a întâmplat până când un alt agent i-a dezvăluit că Biden fusese dependent de un cocktail farmaceutic numit Adrenochrom din 2009. Cunningham a auzit că dependența lui Biden de adrenocrom devenise atât de acută încât avea nevoie de o perfuzie la fiecare câteva zile pentru a nu cădea în nebunie. Fără ea, el s-a chinuit într-o nebunie de neînțeles. Prin cercetare Cunningham a aflat că adrenocromul a fost făcut din lichid suprarenal recoltat din glandele suprarenale ale copiilor torturați și opiacee sintetice.

El a demisionat din Serviciul Secret o săptămână mai târziu, spunând că jobul și creșterea unei familii sunt incompatibile. James Murray l-a amenințat clar că va trebui să păstreze tăcerea despre ceea ce văzuse la casa lui Biden din Delaware. O lună mai târziu, Cunningham și-a mutat familia în Elveția. Cunningham spune că este încă neîncrezător. A văzut un bărbat cu un picior în mormânt ridicându-se brusc și dansând după ce a primit o perfuzie cu Adrenochrom. După ce a fost martor la ceea ce a văzut, a spus că nu poate lucra pentru guvern. El și familia sa nu se vor întoarce în Statele Unite până când Biden nu va fi plecat și președintele Donald J. Trump nu va restabili ordinea completă în Republică.

    Alte noutăți  

 Militarii îl arestează pe Lori Lightfoot : Anchetatorii JAG ai Marinei Statelor Unite l-au arestat miercuri pe primarul Chicago Lori Lightfoot, aflat în dizgrație, sub acuzația de trădare, au declarat surse JAG pentru Real Raw News. Ei au reținut-o, de asemenea, pe soția lui Lightfoot, Amy Eshleman, ca accesoriu la crimele comise de Lightfoot înainte și pe parcursul Plandemiei Covid-19.

Pălăriile Albe, a spus sursa noastră, au căutat de multă vreme o deschidere pentru a-l prinde pe Lightfoot, dar el, când nu era în public înconjurat de un anturaj de personal de securitate, locuia într-o cameră sigură inexpugnabilă – o cameră fortificată care este instalată într-o reședință privată pentru a oferi un adăpost sigur, sau un loc de ascunzătoare, pentru locuitori în cazul unei spargeri, a unei invazii, a unei tornade, a unui atac terorist sau a unei alte amenințări – în interiorul lui brownstone din partea de nord-vest a Chicago.

Când Lightfoot a fost eliminat în mod rușinos din cursa pentru primarul din Chicago la începutul acestei luni, detaliile sale de securitate au părut să se evapore, lăsându-l expus. Deep State, a spus sursa noastră, probabil că l-a anulat pe Lightfoot în urma performanței sale abisale la urne. Popularitatea lui Lightfoot în rândul locuitorilor din Chicago a scăzut în timpul Plandemiei, pe măsură ce criminalitatea a crescut și jafurile și haosul s-au extins, punând în pericol și mai mult un oraș infamos pentru ratele de crime și alte crime violente. Nu este clar dacă Deep State a orchestrat dispariția lui Lightfoot – are o istorie de a-și arunca sub autobuz trolii odată ce utilitatea lor expiră.

Avem înregistrări financiare și comunicări care dovedesc fără îndoială că Lori Lightfoot a acceptat mită pentru a pune în pericol un oraș aflat deja într-o stare de decădere masivă. El este vinovat de neglijarea datoriei și trădare împotriva Statelor Unite ale Americii. Viceamiralul Crandall a discutat cu generalul Eric Smith despre cum să-l prindă cel mai bine pe Lightfoot și, din moment ce era considerat o țintă cu risc relativ minim, având în vedere că nu mai avea protecție Deep State, au decis că JAG va efectua arestarea.”

 Miercuri, anchetatorii JAG au încercuit mașina lui Lightfoot după ce el și Eshleman au intrat în ea după ce au ieșit dintr-un Starbucks din suburbia de nord-vest a Barrington. Lightfoot a rezistat arestării, iar lupta care a urmat a făcut ca pantalonii de trening să-i alunece peste șolduri, dezvăluind organele genitale masculine. Anchetatorii au fost forțați să folosească tasere pentru a-i supune pe duo-ul, care s-au întors brusc unul împotriva celuilalt, acuzându-l pe celălalt că „s-a vândut”.

Nu este o surpriză faptul că Lightfoot este un tip”, a spus sursa noastră. „Cred că avem suficiente dovezi pentru a-l condamna pe Lightfoot. Statutul lui Eshleman este în aer, dar avem dovezi că ea știa despre crimele lui Lightfoot”, a spus sursa noastră.

    Putin râde de mandatul internațional de arestare : Președintele rus Vladimir Putin a râs vineri la știrea că o Curte Penală Internațională (CPI) a emis un mandat de arestare pe numele său pentru că ar fi răpit copii ucraineni, acuzându-l de aceleași crime pe care pedofilii ucraineni și stăpânii lor occidentali le-au comis împotriva a nenumărați copii ruși de la începutul „Operațiunii sale militare speciale”.

Agentul FSB Andrei Zakharov a declarat pentru Real Raw News că cuvântul din mandatul oficial l-a distrat mai degrabă decât l-a supărat pe președintele rus, care ar fi spus: „Dacă mă vor, lăsați-i să vină și vom vedea cine va rămâne în picioare”.

Zakharov a spus că ICC, cu sediul în Haga, Olanda, este o coaliție interguvernamentală nebuloasă de gangsteri ai Statului Profund care primește ordine de la regimul criminal Biden și de la alți lideri occidentali. Putin, a adăugat că se aștepta să i se întoarcă acuzații false. Cu toate acestea, abia anticipa că l-ar acuza că a răpit copii ucraineni, în timp ce peste 10.000 de copii ruși sunt încă dispăruți și se presupune că au fost vânduți ca sclavi către unitățile de recoltare de Adrenochrom din Ucraina.

Zaharov a spus că Spetznaz ruse încă vânează cu curaj fermele de Adrenochrom în speranța de a salva copiii și de a distruge toate urmele unui preparat farmaceutic pe care Putin l-a numit „elixirul diavolului”.

 „Este obișnuit ca Statul Adânc să-și acuze inamicii de crimele odioase pe care le comit ei înșiși. Este, cum am spune, cea mai veche piesă din carte. Credem că administrația americană și câinele Zelensky, adevărații criminali de război, au făcut presiuni pe ICC să emită un mandat pe care nu-l poate aplica. Crezi că vor veni la Moscova? Nu, desigur că nu, pentru că sunt lași și fricoși. Zelensky este ațâțătorul la război, nu președintele Putin”, a spus Zaharov.

O declarație a ICC susținea în mod firesc contrariul, citind: „Dl. Vladimir Vladimirovici Putin, născut la 7 octombrie 1952, președinte al Federației Ruse, este presupus responsabil pentru crima de război de deportare ilegală a populației (copii) și cea de transfer ilegal a populației (copii) din zonele ocupate ale Ucrainei în Federaţia Rusă….”

Zaharov a spus că forțele ruse au salvat 65.000 de copii de la începutul conflictului și a recunoscut că „unii, o mică minoritate” ar putea fi cetățeni ucraineni.

Dacă vreunul era ucrainean, erau eliberați de sclavie și primeau hrană, locuință, asistență medicală. Aceasta nu este răpire. Aceasta este mântuirea”, a spus Zaharov.

Putin, a adăugat el, crede că regimul Biden și Zelensky vor continua să răpească și să tortureze în mod sistematic copiii mici pentru a-și recolta prețiosul Adrenocrom, dacă nu în Ucraina, atunci în altă parte – în țări conduse de lideri lipsiți, slabi, prea slabi pentru a rezista statului profund.

 „Dacă trebuie, Putin va lupta împotriva traficului de copii și a recoltării de adrenocrom în toată Europa de Est”, a spus Zakharov. „Vom învinge. Dacă îl vor pe Putin, ar fi bine să aducă arme în loc de mandat.

În încheiere, Zaharov a spus că Putin a vorbit pe scurt cu președintele Trump vineri seara, informându-l cu privire la victoriile sale asupra Statului Adânc din Ucraina. Putin a comentat, de asemenea, rapoartele potrivit cărora Trump ar putea fi inculpat săptămâna viitoare pentru saga fictivă Stormy Daniels.

 „Bărbați ca noi, nu ne predăm Statului Adânc”, a spus Putin.

Real Raw News a contactat două surse Mar-a-Lago pentru a confirma apelul. Unul nu a comentat, iar celălalt a spus doar: „Fii sigur, președintele Trump este în siguranță. Cât despre Putin, ei bine, știi că țin legătura periodic.”

    Sursa: https://realrawnews.com/

5 comentarii

 1. Încet ,încet ..dar sigur , indiferent ce arestări se mai fac PRIN USA ..cred că polul fierbinte este Israelul . Prea puțin se vorbește despre războiul civil din Isarel… mass-media globalistă tace ,dar și nici analiștii de pe aci nu prea își bat capul . Mă așteptam la ceva informații . Singurele surse de informații sunt din presa israeliană ..culmea ….!!! In Israel a început războiul împotriva sionismului ,oare nu este de loc important ? Eu cred că este mult mai important d cat ce arestări spectaculoase se fac prin USA . Evenimentele dein Israel ar trebui să -i intereseze și pe români . MAI ALES PE ROMÂNI.In colonia România au intrat cca 2.5 milioane de sioniști ce au primit cetățenie română de la slugile lor. Sioniștii din Israel nu au unde să fugă, pentru că vor fugi multi ..decât în colonia România , pentru deoarece cacialmaua Ucraina este in coada de pește , cu Georgia nu le ține , pentru că Putin le-a arătat niste poze de la ultima bătută pe care le-a administrat -o ,iar în alte țări nu au unde . Colonia România !! După cum se vede românii habar nu au . După ce și-au asasinat președintele în 89 și numit- o revoluție , și -au vândut țara jevreilor bucată cu bucată ,iar acum împing cărucioare la Kaufland, Carrefour, Auchan,Lidl să mai cumpere niste plasticuri și ciocolată cu greieri . Să-i fie rușine acestui popor de lași . Eu cel puțin condamn a est popor de idioți ,cum spunea Petre Țuțea pentru că și-a bătut joc de munca mea și a multor români ..au înstrăinat munca mea la jevrei să se îmbogățească . Rușine acestui popor de nimic . Nu am participat în nici un fel la rahatul din 1989 , mi-a fost rușine cu asemenea popor , lucram in creierul munților și urmăream rahatul de revoluție a lui Teodor Brateș șarpele cu ochelari fumurii nimeni altul decât ginerele lui Nikolschi…iar alții au distrus ce multi români au făurit , pentru că erau comuniste . Proștii ..acuma au comunism jevreiesc …acuma au mall -uri , ” popor de idioți””….

  Apreciat de 1 persoană

  • Va rog sa nu mai injurati si sa insultati Romania si poporul roman.
   Păreti un om informat, de multe ori apreciez comentariile dv, dar asta nu va da dreptul si nici nu face cinste sa ne/vă insultati confratii.

   Apreciază

 2. Bună dimineața la toți și o săptămână plină de Lumină!
  Marius,dragă, revin cu marea rugăminte de a-mi transmite doar „o bucățică din segmentul” pe care îl cunoaștem ca fiind „Pălăriile Albe” ce acționează pe teritoriul României …
  Dacă nu ,vom actiona separat dar cu aceleași unelte ale Dreptății și sperăm să ajungem in punctul in care putem colabora cu ei si cu ceilalți …
  Nu putem să nu cooperam si cu
  UNIVERSUL.
  Doar asistand la dezastru ( in această dimensiune ,vorba poetului:”vine o vreme când trebuie să pui mâna si pe bata „) vom ajunge să nu putem urca macar o treapta a scarii (cel puțin nu mai stam in mocirlă).

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s