Raport Ben Fulford (14.03.2023) – Nebunia din martie începe pe măsură ce spectacolul de groază Rockefeller/Biden implodează  

  Nu vă lăsați păcăliți de spectacolul secundar al Silicon Valley Bank (SVB), ceea ce se întâmplă cu adevărat este că spectacolul de groază Rockefeller/Biden implodează. Să fim clari, așa-numitul președinte Joe Biden, Janet Yellen, familia Rockefeller etc. sunt toți criminali care sunt pe cale să înfrunte justiția. Pentru a vedea ce glumă este acest regim, urmăriți-l pe așa-numitul „lider al lumii libere” spunând „a trebuit să-mi ia vârful capului de câteva ori pentru a vedea dacă am creier…”.

Nu e de mirare că instituțiile de îngrijire a demenței din Rusia îl folosesc pe Biden pe afișe:

Crezi că acești băieți vor păstra controlul salvându-se cu banii lor? Nu, toți vor fi falimentați și trimiși la închisoare. Doar priviți și vedeți.

Ceea ce s-a întâmplat cu SVB de 209 miliarde de dolari este că oamenii din interior și-au retras toți banii de la bancă doar pentru ca Janet Yellen să intervină pentru a-și reface fondurile. Sursele Canadian Intelligence spun că a fost doar o operațiune de mită masivă care nu va păcăli pe nimeni. Gândiți-vă la asta: directorul financiar al băncii SVB este nimeni altul decât fostul director financiar al Lehman Brothers.

https://www.foxbusiness.com/economy/silicon-valley-bank-exec-was-lehman-brothers-cfo-prior-to-2008-collapse

Toată această prezentare secundară a fost menită să distragă atenția de la știrile mult mai mari despre falimentul CORPORATION STATELE UNITE ALE AMERICII și, odată cu ea, întreaga grilă de control a mafiei khazare.

 Acesta este motivul pentru care șefa UE, nazista Ursula von der Leyen, s-a întâlnit pe 10 martie cu falsul „președinte” Joe Biden pentru a „începe discuțiile privind înființarea unui club global de materii prime critice”. Cu alte cuvinte, „încep discuțiile”, după ce au fost deja tăiați de la furtul de materii prime din restul lumii. Un semn clar al acestui lucru, Monetăria Perth, deținută de guvern, a fost surprinsă săptămâna trecută vânzând 100 de tone de lingouri de aur impur în Shanghai, într-o încercare disperată de a obține finanțare pentru FRB. – https://www.news.com.au/entertainment/tv/current-affairs/perth-mint-9-billion-australian-gold-bar-purity-scandal/news-story/5335809fb284dba96957c56b68ea8ac9

Acesta este doar vârful aisbergului. Seifurile de aur ale BIS și ale băncii centrale elvețiene sunt goale și nu s-a oferit nicio explicație cu privire la locul în care a mers aurul. La cel mai înalt nivel al sistemului financiar mondial, sunt acceptate doar chestii reale precum aurul, așa că dacă nu au aur, nu au nici un mojo.- https://thegoldobserver.substack.com/p/swiss-central-bank-moved-its-gold

Sunt tăiați nu doar de la aur, ci și de la petrol. Aceasta este ceea ce a stat în spatele anunțului făcut de Iran și Arabia Saudită că vor începe o alianță militară în cooperare cu China. Surse iraniene ne spun că o clauză secretă a acestui acord este că Iranul a fost recunoscut ca putere nucleară și că Arabia Saudită va avea, de asemenea, o descurajare nucleară pentru a evita șantajul nuclear al MK. Agenția Iranian Monitor News spune: „Astăzi aroganța știe că nu are altă opțiune decât diplomația și au acceptat Iranul ca țară nucleară”.

După acest anunț, șeful Camerei de Comerț Iran/China a postat pe Twitter „Tovarășii varsă toți dolarii economisiți în piață”.

Aceasta înseamnă că petrodolarul Rockefeller a fost trimis la coșul de gunoi al istoriei. Dolarul american este acum oficial dolarul ONU și nu mai este controlat de CORPORAȚIA STATELE UNITE. Dolarul ONU este susținut de aur și mărfuri, dar nu mai este controlat de mafia khazară. Cu alte cuvinte, toți acei „dolari” pe care Janet Yellen îi oferă co-criminalilor ei nu sunt susținuți de realitate. Acest lucru va fi evident pentru toată lumea mai devreme decât mai târziu. Sistemul financiar al MK va imploda, aceasta este o certitudine matematică.

Falimentul SVB este doar o distragere a atenției de la colapsul mult mai mare, confirmat acum, al Credit Suisse, care, potrivit Depository Trust and Clearing Corporation (DTCC), va închide conturile începând cu 24 martie. – https://www.dtcc.com/-/media/Files/pdf/2023/3/9/MBS1200-23.pdf

Credit Suisse va fi doar prima mare parte din acest domino. „Prăbușirea bancară din SUA a început deja. Nu este cale de intoarcere. MK nu poate opri ceea ce urmează. Am fost sfătuit să urmăresc Credit Suisse și Deutsche Bank”, spune o sursă Mossad.

 Într-un semn că întregul castel de cărți este pe cale să se prăbușească, relatează Hal Turner. Vorba de la gigantul de bani VANGUARD spune că persoanele care au încercat să facă „retrageri de dificultate” în ultimele două luni au fost împiedicate de VANGUARD.- https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/financials-getting-destroyed-silvergate-capital-svb-financial-down-70-rumors-of-bank-runs

 ,,Ceva mare va fi, probabil în termen scurt. Și probabil va fi combinat cu un fel de spectacol, (geo) politic. Gândește-te la China. Atacurile cibernetice, sau așa ceva. S-ar putea dovedi a fi sfârșitul lui Biden. Va trebui să așteptăm și să vedem, dar lucrurile o vor lua razna”, spune Anthony Michels – https://www.henrymakow.com/

Toate băncile centrale din întreaga lume sunt în faliment acum – pur și simplu nu a fost încă dezvăluit publicului și poate că este un lucru bun. Aceasta este abordarea „Cea mai ușoară aterizare” a Alianței Militare a Pălăriilor Albe pentru a evita tragediile, suferința și pierderile maxime pentru toți cetățenii”, spune o sursă de informații canadiană.

Dezvăluirea falimentului se va face public în etape pentru a se asigura că nu se va produce un colaps complet al cetățenilor din întreaga lume, toți deodată”, spune el.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni își dau seama ce se întâmplă cu adevărat în interiorul sistemelor financiare matrice și al guvernului, nu va fi distractiv. Va fi mai intens decât ultimii 3 ani de abordare a agendei CONvid”, adaugă el.

Pentru restul lumii, acest lucru este de mult așteptat. Ministrul de Externe al Chinei, Qin Gang, explică că țările în curs de dezvoltare reprezintă mai mult de 80% din populația globală și peste 70% din creșterea economică globală și au „dreptul la… o voce mai puternică în afacerile internaționale”. El adaugă că lumea vrea o dezvoltare pașnică care „nu este făurită prin război, colonizare sau jaf”. – https://english.news.cn/20230308/f372c697b6a8402bb6be7e646f4e67a9/c.html

Rusia este de acord că „este nevoie de implicarea mai mare a țărilor în curs de dezvoltare din Africa, Asia și America Latină” în Consiliul de Securitate al ONU.- https://tass.com/russia/1586765

Dacă vă amintiți vetourile ONU din partea Statelor Unite în numele Israelului în ultimele decenii, puteți vedea că Israelul controlat de MK este elefantul din camera de zi. Acea țară se îndreaptă acum spre revoluție. Contactele din Israel spun că, în următoarele 2 săptămâni, țara va fi cel mai probabil într-un haos total. „În fiecare zi, mai mulți iudaici reali demonstrează împotriva guvernului nelegitim Netanyahu. Nici măcar comandanții de top din armată și Mossad nu sunt pe agenda lui Netanyahu. Oamenii s-au săturat. Ceva mare este pe cale să aibă loc acolo”, spune o sursă Mossad.

Iată câteva dintre ceea ce Netanyahu, care este aliat cu criminalii MK precum Elliot Abrams și Victoria Nuland, încearcă să impună Israelului:

 • Permiteți partidelor în mod deschis rasiste să candideze pentru funcții;
 • Eliminați din școli materiile seculare de bază, cum ar fi matematica și engleza;
 • Puneți controlul distribuirii bonurilor alimentare în mâinile fasciștilor;
 • Eliminarea standardului de rezonabil al hotărârilor judecătorești;
 • Scrieți că, din motive religioase, Statele Unite și Israel nu ar trebui să fie supuse niciunei legi internaționale.

https://www.voltairenet.org/article218957.html

Nu e de mirare că 500.000 de protestatari pro-democrație au ieșit sâmbătă în stradă la nivel național, în ceea ce cotidianul israelian Haaretz a numit „cea mai mare demonstrație din istoria țării”.

Liderul opoziției, Yair Lapid, le-a spus mulțimilor că țara se confruntă cu „cea mai mare criză din istoria sa… dar singurul lucru de care îi pasă acestui guvern este zdrobirea democrației israeliene”. – https://www.bolnews.com/world/2023/03/israel-sees-one-of-its-largest-ever-protests/

Netanyahu spune acum deschis că este satanist și nu evreu. Aici îl puteți urmări spunând fostului președinte american Barack Obama „tu ești marele Satan și noi suntem micul Satan”. – https://www.goyimtv.com/v/3224852616/Netanyahu-to-Obama–-You-are-the-Great-Satan-and-we-are-the-little-Satan-

Colonia MK din Statele Unite este, de asemenea, într-o revoltă deschisă. De exemplu, guvernatorul de Arizona, Kari Lake a avut o întâlnire cu Mel Gibson pentru a discuta despre noua revoluție americană.

 Mel Gibson îi spune că lucrează în prezent la un film despre familia Rothschild și la o continuare a lui The Passion of The Christ. Vorbind despre Kari Lake și alegerile trucate împotriva ei:

 O plată de 38 de milioane de dolari de la CDC către județul Maricopa pentru „forțe de muncă și abilități de start-up” super-esențiale a fost făcută la trei săptămâni după ce au manipulat alegerile de mijloc împotriva lui Kari Lake.

Aceasta este doar o parte dintr-o întreagă avalanșă de revelații. De asemenea, am constatat că alte nouă cutii conținând documente incriminatoare asupra lui Biden au fost găsite în Boston. Există o mulțime de alte lupte interne, în timp ce MK încearcă să-și acopere urmele sau Pălăriile Albe caută dreptate.

De exemplu, Dana Hyde, un oficial proeminent din administrațiile Clinton și Obama, care a făcut parte din Comisia 9/11, a murit brusc din cauza „turbulențelor severe”. – https://www.theguardian.com/us-news/2023/mar/07/dana-hyde-dead-flight-turbulence-white-house

Apoi, liderul minorității din Senat, Mitch McConnell, a fost internat în spital după ce a căzut în timpul unei cine private miercuri.- https://news.yahoo.com/senate-minority-leader-mitch-mcconnell-140235064.html

Soția lui McTurtle are legături cu TRIADELE din China, așa că cred că „căderea” ei ar trebui să servească drept avertisment pentru el. Familia ei se ocupă de afacerile maritime globale și una dintre navele lor a fost prinsă cu tone de cocaină – la știri și apoi nu s-a mai spus nimic, potrivit unei surse de informații canadiene.

Acum guvernatorul Avatar din California, Gavin Newson, a fost arestat de alianța militară a Pălăriilor Albe. Oficial, se spune că a fost „testat pozitiv pentru COVID-19” și va „lucra de la distanță”.

Există semne că alți lideri falși încearcă să fugă. În Canada, aceștia sunt Justin Castrudeau și falsul lider al opoziției Pierre Poilievre. Verificați pozițiile lor. Sunt identice.

Primim informații că Castrudeau a fugit deja, deoarece un bărbat care seamănă foarte mult cu el a fost văzut în Costa Rica săptămâna trecută. Castrudeau vrea să evite arestarea și judecata pentru crimele sale legate de vaccin și spectacolul fals al pandemiei. Acum se prăbușește întregul spectacol „răscoala” din 6 ianuarie. „Democrații controlați de MK sunt supărați și speriați. Sionistul Chabad, Chuck Schumer, cere Fox să nu mai difuzeze imagini care demonstrează că Comisia din 6 ianuarie este un psiop orwelliană gigant”, spune un investigator CIA.- https://rumble.com/v2c3pe4-chuck-schumer-pleads-with-fox-to-stop-tucker-from-releasing-more-footage.html

Comitetul neales al hackerilor și criminalilor politici a fost complet discreditat. Ei au refuzat cu bună știință să arate videoclipurile care contează. Ei ar trebui să fie judecați pentru fraudă și trădare, iar cei închiși și urmăriți ar trebui să fie exonerati și eliberați, ACUM”, spune el.

În schimb, toată conducerea MK va ajunge la închisoare. Pascal Najadi din Elveția, în cooperare cu Alianța Militară a Pălăriilor Albe, a emis un mandat de arestare către autoritățile de poliție din toate cele 194 de state membre Interpol, arestând următoarele persoane și entități sub acuzația de crime de război care implică vaccinuri și arme biologice, genocid și crime împotriva umanității :

 Bill și Melinda Gates personal și Fundația Bill și Melinda Gates. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și ofițerii, directorii, angajații și reprezentanții săi Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al OMS, Anthony Stephen Fauci. Forumul Economic Mondial, Klaus Schwab și ofițeri, directori, angajați și ofițeri. Michael Bloomberg, David Rockefeller Jr., Warren Buffett, George Soros, Ted Turner, Oprah Winfrey, Fundația Rockefeller, Global Business Network (GBN), Peter Schwartz, președinte GBN, Xi JinPing, secretar general al Partidului Comunist. Vladimir Vladimirovici Putin, președintele Federației Ruse. Donald J. Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Joseph R. Biden, al 46-lea președinte al Statelor Unite ale Americii. Benjamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului, Boris Johnson, prim-ministrul Regatului Unit. Matt Hancock, secretarul de stat pentru sănătate al Regatului Unit. Justin Trudeau, prim-ministru al Canadei. Scott Morrison, prim-ministru al Australiei. Jacinda Arden, prim-ministrul Noii Zeelande etc.

Un studiu danez care examinează 30 de ani de înregistrări arată că beneficiarii vaccinului preferat al lui Bill Gates au șanse de moarte de 10 ori mai mari decât copiii nevaccinați, relatează surse de informații poloneze. Noile vaccinuri sunt și mai rele. Iată un exemplu dramatic de așa-numit accident de vaccinare. Acestea se întâmplă zilnic și în SUA.

    Accident de la un șofer vaccinat

 Vaccinurile sunt cea mai mică dintre crimele medicale comise de acești monștri. Surse de informații poloneze raportează că minerii au descoperit „cel puțin cinci sute” de cadavre de bărbați în uniforme militare ucrainene la mina Bogdanka, la aproximativ 40 de kilometri de granița cu Ucraina. Localnicii spun că cadavrele găsite au fost identificate și sunt siguri că sunt soldați ucraineni răniți care au fost duși în Polonia sub pretenția că sunt tratați de „transplantologi negri”.

Aceasta este doar o parte din oroarea satanică nazistă care are loc acolo. Colonelul Douglas McGregor subliniază că victimele forțelor regimului de la Kiev „se ridică acum la 200.000”. Președintele satanist Volodymyr Zelensky admite în esență înfrângerea și îndeamnă Occidentul politic, în special SUA, să „vină aici și să câștige războiul pentru noi” sau „s-a terminat”. – https://www.theinteldrop.org/2023/03/09/colonel-mcgregor-russia-is-crushing-the-kiev-regime/

Un alt semn că s-a terminat este că săptămâna trecută o salvă de neoprit de rachete hipersonice rusești a distrus centrele de control și planificare, sistemele de apărare antiaeriană și instalațiile radar. Personalul din interior au raportat victime grele printre ofițeri, inclusiv americani. „Se pare că „staful general din umbră” al împuternicitului NATO a suferit multe cadavre” (este vorba de peste 100 de ofițeri NATO și ucraineni dintr-un buncăr la 400 de metri subteran) raportează serviciul secret polonez. Aceștia adaugă că s-a dovedit că locuitorii din Bahmut nu vor să fie evacuați în Ucraina pentru că așteaptă eliberarea de către soldații ruși.

MK disperați nu au de gând să intre în liniște în noapte. Într-o negare uimitoare a realității, cuplată cu o amenințare voalată, CEO-ul Pfizer, Albert Burla, spune: „Cred cu adevărat că urmează zile mai bune, deoarece Covid a fost o repetiție pentru noi”.

 Amintiți-vă de fosta angajată Pfizer , Karen Kingston, care spune că produsele companiei americane de medicamente sunt „arme biologice prin definiție”. – https://tass.com/defense/1587077

Aceste amenințări nu vor salva MK. „Nuremberg 2.0 este programat să înceapă în iunie. Tribunalele militare îi vor judeca pe cei implicați în crime împotriva umanității”, spune o sursă de rang înalt din Pentagon. Sursa spune că este posibil datorită unei alianțe dintre China, Rusia și Forța Spațială secretă.

Un semn că chinezii privesc spre cer este confirmarea generalului Li Shangfu, un inginer aerospațial chinez, ca noul ministru al apărării. Acest lucru semnalează lumii că China va continua să acorde prioritate aerospațială în modernizarea apărării sale pe fondul intensificării concurenței tehnologice dintre China și Statele Unite. – https://indianexpress.com/article/world/china-appoints-us-sanctioned-general-defence-minister-8492681/lite/

Cu această mențiune despre călătoriile în spațiu, să trecem la cele mai recente despre proiectul Blue Beam. Pe acest front, șeful unității de investigare OZN a Pentagonului, Biroul de Rezolvare a Anomaliilor pentru Toate Domeniile (AARO) și un astrofizician de la Harvard susțin într-o nouă lucrare de cercetare că „nave-mamă” extraterestre ar putea zbura prin sistemul nostru solar.- https://www.msn.com/en-us/news/scienceandtechnology/pentagon-and-harvard-ufo-experts-alien-motherships-could-be-flying-through-our-solar-system/ar-AA18k1vL?ocid=sapphireappshare

În cele din urmă, imaginile SSP/Blue Beam pentru această săptămână.

  1. O navă mamă camuflată : Navă Mamă camuflată

  2. OZN camuflat deasupra Cincinnati, Ohio, 11-01-22: OZN camuflat Ohio

  3. OZN peste Itaipava, Brazilia: OZN Brazilia

 Vom vedea dacă „navele-mamă” ni se vor dezvălui în sfârșit tuturor. Între timp, vă încurajăm să vă aprovizionați cu aur, argint, conserve și alte articole din lumea reală pentru a vă pregăti pentru turbulențele în curs de pe „suprafața” vizibilă a planetei.

     Sursa: http://benjaminfulford.net/

7 comentarii

 1. Multe dintre cele relatate de Benjamin Fulford le-am citit pe canalele existente pe Telegram . Nenorociții de sataniști fac acum orice pentru a scăpa de justiție . Încă din 2019 am spus că cea mai bună modalitate de ai termina pe acești psihopați de iluminați întunecați este de a le distruge băncile , banii . Fără puterea banului acești criminali sunt …nimeni . Primul indiciu a fost când imprimeria Băncii naționale a Franței a luat foc . Cred că acela a fost semnalul că Băncile vor fi distruse . Boală lungă moarte sigură !! Poate unele informații ale lui Benjamin Fulford par a fi extravagante însă prezintă viitorul . Au lăsat -o mai moale cu ucraina și bat monedă cu Israelul acum . Israelul este pe ultima lungime a existenței . Neytanyahu se zbate ca peștele pe uscat , dar nu are cum să oprească desfiitarea Israelului sionist . Cum nici rockefeller și joe bideu 🚽 clona nu poate opri desfiitarea USA , Ada este menit să se întâmple. Nici celălalt ticălos rothschild de la Londra care tot caută alianțe pe la javra sionistă ursula von 💩 nu poate să oprească desființarea imperiului Britanic. Ăștia sunt bolnavi psihic ,au intrat în criză de timp și încearcă tot felul de strategii . Este gata Terra se transformă . 2024 este finalul . Va începe o nouă eră . Adevărul nu mai poate fi îmbrăcat cu poleiala minciunii cu care au condus lumea 2000 de ani . Suntem în secolul XXI, secolul plăților . Tot răul spre BINE.

  Apreciat de 1 persoană

 2. satanistii sa fie arestati si averile confiscate si redate oamenilor nevoiasi in special iar ei sa mearga la munca silnica ca sa si castige bucata de paine cu faina de insecte si viermi bineinteles !

  Apreciat de 1 persoană

  • Da aici și eu am semne de întrebare…dar, poate chiar și ei poate sunt membri ai cabalei dar ai altei facțiuni ce vor înlăturarea vechilor linii genealogice de mii de ani și luarea puterii a facțiunii Gnosticii Illuminati, care racolează cei mai inteligenți subiecți din toată lumea. Nu vă mai încredeți în lideri. Eu acum sunt cu Pălăriile Albe și Trump, față de dezastrul globalist LGBT și mâncători de insecte plus cu nazista Ursula care protejează planeta prin reducerea de noxe pentru a sărăci și aduce la disperare 90% din locuitorii UE. Mergem pas cu pas până la victoria finală.
   Falimentul băncilor occidentale l-am postat de ani de zile prin articole de la mari finanțiști onești … cine a avut ochi să vadă asta a fost… am spus : scoateți-vă banii din bănci căci va urma dezastrul (din pct. lor de vedere). Totul se schimbă pe planetă și este normal, datorită noilor energii ce ne inundă de la nivel de conștiință până la cele mai grosiere nivele, vis-a-vis de bani, averi, viitorul copiilor, etc. (pentru cei mai materialiști).
   Adaptați-vă la niole enrgii, fiți deschiși la schimbare, dar, la cea ce nu încalcă Legile Divine. Tot ce încalcă libertățile noastre native, date de Dumnezeu pe această planetă care este creația Lui trebuie SĂ NE OPUNEM CONȘTIENT. NIMENI nu are dreptul să ne reducă sau să ne interzică aceste drepturi.
   Planeta este a noastră, indiferent că au fost trasate granițe sau legi. Dumnezeu prin nașterea noastră aici ne-a dat dreptul să folosim totul, fără restricții, fără legi, fără impuneri. Guvernele sunt creații malefice, pentru control și manipulare. NOI POPORUL trebuie să ne ridicăm pentru a ne impune Legea Divină. Nimeni din acest UNivers nu are autoritatea să ne încalce drepturile de Ființe Divine, Conștiente. Suntem ființe COMPLETE, nu ne lipsește nimic din DUMNEZEU. Suntem asemeni Lui, DAR…. trebuie să conștientizăm asta…
   Și aș spune mai multe, dar ar trebui să fac un articol și nu toți au răbdarea să citească…
   Oricum victoria va fi a noastră !

   Apreciază

   • Pai dacă arestarea liderilor MK presupune și arestarea lui Donald Trump și Vladimir Putin, cei mai mari opozanți ai MK, cine îndreaptă lucrurile strâmbate de MK?

    Apreciază

 3. Dar stai ca ceva nu se leagă.. Pe lista publicata în care trebuiesc condamnați Biden, B. Gates etc sunt și V. Puțin, Donald Trump, Xi JimPing? Ce nu am înțeles și ce îmi scăpa?? Toți știam pana acum ca aceștia erau cu Pălăriile Albe si deodată sunt criminali de război… Hmmm

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s