Arhitectul Operațiunii Warp Speed a fost arestat   

  U.S. Army Rangers l-au arestat sâmbătă pe arhitectul Operațiunii Warp Speed Moncef Slaoui, mogul farmaceutic născut în Maroc, care a condus, în mai 2020, eforturile administrației de a otrăvi 300 de milioane de americani până în ianuarie 2021, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

Slaoui a zburat în mare parte sub radar pe tot parcursul Plandemiei. Mass-media i-a menționat rareori numele, concentrându-se în schimb asupra unor personalități influente din punct de vedere public precum Fauci, Birx și Collins, funcționari publici articulați care vorbeau mai bine engleza. Sursa noastră a spus că Slaoui a fost retrogradat în obscuritatea presei, deoarece administrația a considerat că arăta umbrit și că americanii nu ar avea încredere în el.

Și americanii ar fi avut dreptate să nu aibă încredere într-un bărbat care a petrecut 30 de ani ca șef al departamentului de vaccinuri al GlaxoSmithKline și care lucra la Moderna când Trump l-a ales să conducă Warp Speed. La acea vreme, Trump l-a numit pe Slaoui „unul dintre cei mai respectați bărbați din lume în producția și, într-adevăr, în formularea vaccinurilor”, dar nu făcea decât să-i repete pe cei subordonați Michael Pence, Alex Azar, amiralul Brett Giroir și Robert Redfield. Ei și alții, a spus sursa noastră, au făcut parte dintr-o conspirație majoră pentru a-l înșela pe președintele Trump să-l pună pe Slaoui la conducerea OWS.

Slaoui a fost criticat pentru că deține 10 milioane de dolari în acțiuni Moderna și a lucrat ca consilier al Brii Biosciences, o firmă cu investiții considerabile chineze. Pentru a evita un conflict de interese, el și-a dat demisia din acele poziții, apoi a început să lucreze cu secretarul de atunci pentru Sănătate și Servicii Umane, Alex Azar – care l-a lăudat pe Slaoui drept „probabil cel mai experimentat și de succes dezvoltator de vaccinuri din lume” – pentru a grăbi Warp Speed. Sursa noastră a spus că Slaoui, în ciuda demisiei de la Moderna, a continuat să primească plăți de peste 56 de milioane de dolari după ce FDA a acordat Moderna autorizație de utilizare de urgență pe 8 decembrie 2020.

Cu toate acestea, armata a fost mai puțin interesată de motivațiile financiare ale lui Slaoui decât de cunoștințele sale că vaccinul experimental al lui Moderna a ucis 34 din 600 de participanți la studii de faza II în iunie 2020. Pălăriile Albe, a spus sursa noastră, au acum o mulțime de dovezi – documente fizice și digitale scrise de Slaoui – dovedind că știa că vaccinul a cauzat miocardită și cheaguri de sânge potențial letale, dar nu a dezvăluit niciodată public această informație, chiar și după ce Trump l-a întrebat personal dacă vaccinurile sunt cu adevărat sigure și eficiente.

Avem o grămadă de dovezi incriminatoare despre Slaoui. Acest tip a fost unul dintre cei mai mari falsificatori ai Plandemiei. Am primit o scrisoare pe care i-a scris-o lui Pence, spunând că știe că vaccinurile vor ucide oameni și că l-ar putea învinovăți pe Trump pentru că a împins Operațiunea Warp Speed asupra publicului. Mai avem tone care vor fi puse la dispoziție atunci când se va confrunta cu un tribunal militar și sperăm că va fi spânzurat. Avem dovezi mai mult decât suficiente pentru a-l executa”, a spus sursa noastră.

Arestarea, a adăugat el, a avut loc după ce generalul Smith a discutat cu colonelul J.D. Keirsey, membru al consiliului White Hats și comandant al Regimentului 75 Ranger, prima unitate de infanterie ușoară a Armatei SUA și forță de operațiuni speciale din cadrul Comandamentului pentru Operațiuni Speciale a Armatei Statelor Unite.

Sâmbătă dimineața, Rangers au lovit ușa casei din proprietatea de 7.500 de metri pătrați a lui Slaoui din Zebulon, Carolina de Nord. Unul dintre cei trei fii ai săi, Hussein Mohamad Abdul Slaoui, a fost prezent și a tras cu pistolul spre Rangers. A fost împușcat mortal, iar Rangerii l-au luat pe Slaoui în custodie. El a strigat, „sayantaqim li allah” sau „Allah mă va răzbuna”, în timp ce Rangerii l-au împins într-un vehicul civil.

L-am prins. L-am prins pe nenorocit”, a spus sursa noastră. „El este doar unul dintre cei mulți. Dar îi săltăm pe toți.

Deoparte, Slaoui a fost concediat de președintele consiliului de administrație al Galvani Bioelectronics, o subsidiară a GlaxoSmithKline, în martie 2021, după ce câțiva tineri angajați bărbați l-au acuzat de hărțuire sexuală.

Trupele Speciale au eliberat 6 pușcași marini arestați pentru vizita lor la Capitoliu din 6 Ianuarie    

 Forțele Speciale ale Statelor Unite au eliberat miercuri șase membri ai forțelor armate pe care regimul criminal Biden îi „reținuse pe termen nelimitat” pentru că au vizitat Capitoliul pe 6 ianuarie. Cei șase au fost ținuți într-un centru de detenție federal „secret” din Long Island, New York, nu în D.C. unde sunt închiși nenumărați alți protestatari pașnici ale căror drepturi constituționale le-au fost călcate în picioare de regim, când a început să vizeze nu numai cetățenii care au intrat în Capitoliu, ci și trecători nevinovați, au declarat surse din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News.

În momentul scrierii acestui articol, federalii au arestat peste 1000 de oameni nevinovați în legătură cu așa-zisa insurecție; 518 s-au confruntat cu o serie de acuzații federale, iar 26 au pledat vinovați pentru obstrucție, împiedicare sau interferență cu un ofițer de aplicare a legii în timpul unei tulburări civile – acuzații false. Guvernul a condamnat zece pentru conspirație sedițioasă, care poate duce la o pedeapsă de până la 20 de ani.

 La 2:00 dimineața, pe 8 martie, forțele speciale în vehicule civile au trecut cu mașina pe lângă închisoare și au văzut opt santinelele care purtau jachete de vânt ale FBI și ale Securității Interne, patrulând perimetrul. Au parcat în apropiere, apoi au spart gardul care înconjura închisoarea. Forțele speciale au luat în ambuscadă santinelele federale, ucigându-i cu puști și arme de mână echipate cu supresoare. Cadavrele aveau în mod convenabil cheile de la ușă, scutind Forțele Speciale de problemele de a manipula explozivi pentru a intra. Ușa se deschidea într-un hol căptușit pe ambele părți cu celule libere cu uși electromecanice. Unitatea s-a împărțit în două; jumătate a căutat o cameră de control, în timp ce cealaltă jumătate i-a căutat pe pușcașii marini întemnițați, uitându-se printr-o fereastră dreptunghiulară mică de pe ușa fiecărei celule.

Jumătatea care-i căuta pe pușcași a fost nevoită să omoare doi federali gălăgioși care au venit într-o curbă pe hol. Au murit acolo unde stăteau – două gloanțe, două omoruri. Până atunci, cealaltă echipă găsise camera de control în centrul depozitului devenit închisoare. În cele din urmă, doar 6 din cele 53 de celule erau ocupate – doar pușcașii marini cu o sănătate groaznică, slăbiți și deshidratați de parcă nu ar fi primit hrană sau apă de zile întregi, zăcând apatici în ceea ce ar fi putut fi mormântul lor. Un marinar cu ochi scufundați fusese bătut până la sânge; fața lui zgâriată de arsuri de țigară. „Ia-mi pușcașii marini de aici”, a spus el Forțelor Speciale.

Forțele Speciale i-au transportat pe cei prea slabi pentru a se mișca, în timp ce ieșiră din clădire ucigând încă trei federali care au încercat fără succes să blocheze ieșirea. Au împins deoparte trupurile pline de gloanțe și au părăsit structura.

Marinarii, a spus sursa noastră, au fost trimiși la Womack Army Medical Center, Fort Bragg, pentru tratament.

Întrebată despre cei 21 de membri ai forțelor armate aflați încă în custodia federală, sursa noastră a spus: „Generalul Smith este hotărât să-i aducă acasă pe toți băieții noștri. S-ar putea să nu fie astăzi, s-ar putea să nu fie mâine, dar îi vom extrage, iar cei responsabili vor plăti.”

Aceasta este o victorie”, a adăugat el. „Ne-am dori să putem elibera pe toată lumea, dar generalul Smith vrea ajutor politic pentru ca acest lucru să se întâmple.”

  P.S. – Cei doi bărbați prinși să spioneze pe proprietatea președintelui Donald J. Trump din Mar-a-Lago luna trecută au fost condamnați pentru interceptări telefonice și condamnați la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare la Camp Blaz, Guam, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News

         Sursa: https://realrawnews.com/

4 comentarii

 1. Din surse neoficiale dacă planul jevreilor sioniști ,khazari și alte secte religioase nu reușesc să salveze băncile ( doar ei mai cred acest lucru) , ticăloșii se vor ocupa de răpirea adversarilor și familiilor lor.

  Apreciază

  • Se vede ca inca nu ati inteles ca „Stapinii”sunt si vor ramine aceiasi!”Scenetele”se tot schimba,decorurile si manipularile sunt inlocuite de altele mult mai perfide,criminale si periculoase,dar „Stapinii”raman mereu,aceiasi!Acesta-i adevarul crunt,teribil si trist.

   Apreciază

 2. Nu înțeleg de ce Trump a atacat Capitoliul, pentru că era clar că nu-l va cuceri și chiar dacă l-ar fi cucerit tot n-ar fi rămas președinte. Justiția nu i-ar fi dat lui dreptate, voturile erau de partea celuilalt.
  El sau apropiații care l-au sfătuit au sacrificat oamenii degeaba.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s