Creditul de carbon al Marii Resetări a Cabalei și planurile lor de a extermina omenirea 

  Stăpânii economiei și politicii mondiale, corupți, pedofili, sataniști, fără respect pentru ființele umane, „puternicii„, „aleșii pentru a salva lumea” s-au întâlnit la Davos în ianuarie 2023. Ei constituie ceea ce este pentru mulți cea mai mare concentrație de ticăloși ai crimei organizate: Forumul Economic Mondial, sub conducerea sociopatului Klaus Schwab, unde decid asupra agendei lor întunecate de dominare a lumii.

Klaus Schwab la plajă

Falsa schimbare climatică, otrăvirea alimentelor și insectele sale, vaccinurile ucigașe, care distrug ADN-ul și milioanele de morți, îndoctrinarea prin educație, inclusiv agenda sa LGBT, etc., sunt elementele pe care „Davos” le folosește pentru a ne conduce spre robotism, transumanismul lipsit de suflet, controlul total al populației, cu impunerea unei „Noi Ordini Mondiale” dictatoriale care, în realitate, nu este nouă, ci se manifestă într-un amestec din tot ce a fost mai rău pe care omenirea l-a cunoscut în ultimul secol: comunismul chinezesc, fascismul italian și nazismul german.

Una dintre personalitățile care participă la WEF este Tony Blair, un adept ascultător al elitei întunecate, un obișnuit al Clubului Bilderberg, un susținător al pașapoartelor de sănătate în Europa și al obligativității vaccinurilor pentru a se asigura că toate ființele umane sunt vaccinate, care, după ce a părăsit funcția de prim-ministru britanic, s-a alăturat băncii americane JPMorgan Chase & Co Inc. în calitate de consilier principal și care dorește să continue această agendă eugenică împotriva umanității.

Este urgent să ne trezim, să ieșim din îndoctrinarea permanentă în care suntem scufundați și să învățăm să spunem NU noii viziuni asupra lumii pe care vor să ne-o impună în schimbul pierderii umanității noastre, înainte de a fi prea târziu.

  Cea mai mare parte a Marei Resetări a fost Creditul de Carbon. Ce este Creditul de Carbon? Aici îți spun că vor să monitorizeze și să urmărească fiecare așa-numit kilogram de CO2 pe care îl emiti. Ei spun că media globală trebuie să fie de 2 tone de persoană, pe an, în timp ce utilizați 16 tone pe an, ceea ce înseamnă că activitatea dvs. trebuie să scadă cu 800%.

Deci, cum plănuiesc să facă asta? Ei bine, în primul rând au creat aceste noi master carduri negre care vor avea o alocație de carbon pentru fiecare achiziție pe care o cumpărați și pentru a se asigura că totul are așa-numitul „Credit de carbon” atunci când cumpărați mâncare sau orice altceva, vă va arăta o mică diagramă cu cât de multe kilograme de CO2 au fost folosite la fabricarea acelui produs. Acum, pentru cei care mănâncă carne, aceasta va fi în afara topurilor, așa că carnea este un nu-nu mare, dar bug-urile sunt bune și complet sigure până când le consumați.

Deci, acum, când cumpărați lucruri chiar și la restaurantul dvs. local, va fi o cerință să arătați cantitatea de CO2 care a fost folosită în producție. Deci, literalmente, fiecare lucru pe care îl cumpărați va fi urmărit. Ei vor să pună limite la cât poți cheltui lunar, așa că trebuie să trecem de la 16 tone pe an, de persoană, la 2 tone pe an.

Niko, Niko, cum arată exact 2 tone pe an? Puteți verifica acest lucru pe zborurile Google, dacă doriți să zburați din Florida la Paris, acel zbor folosește 431 kg CO2. Aceasta reprezintă aproape 25% din alocația ANUALĂ, dar nu vă faceți griji dacă se întâmplă să depășiți limita, vă vor percepe 170 USD pentru fiecare kilogram în plus de credit de carbon pe care l-ați folosit peste limită.

Acum imaginați-vă toate acestea într-o lume fără numerar în care guvernul poate controla fiecare tranzacție. Acesta este motivul pentru care ei construiesc orașe de 15 minute, alias lagăre de prizonieri. Ei vor să fii în izolare perpetuă aproape pentru tot restul vieții.

  Așa că fraților, nu-i de glumă trebuie să-I nimicim până mai avem timp…

   Drum drept spre Lumină!

Video: Viitorul Distopic ; Identitatea Digitală în UE ; Înfometarea premeditată… ;

Ne sunt tăiate drepturile tot mai mult ; Războiul Q

11 comentarii

 1. Ceva ce creează teamă ! Eu unul nu-i mai văd capabili să mai facă ceva . Știu și psihopații ăștia că au pierdut trenul . Acuma bătălia este pe bănci . Colapsul financiar ii așteaptă. Asasinul rothschild mai încearcă o stratagemă . In 25 Martie și-au programat o întâlnire la Londra pentru Banca Angliei rothschild cu Black Rock și Genesis să implementeze sistemul cuantic . Moneda lor crypto CBDB . Au uitat și de Ucraina ,au uitat de zelenski ,pe jevrei ii interesează banul . Vor să mai târâie lumea în sclavia banului . rothschild vrea mult aur , face presiuni pe unele țări din Asia să -i dea aurul . Adevărul că nici ..dracul …nu mai ține cu ei . Că și ..dracul .. ascultă de DIVINITATE … Tot răul spre bine ….

  Apreciază

 2. Doamne ajuta, sa traiti!
  Multumim cu recunostinta, domnule Sumedrea!
  Da, am simtit mereu si am spus-o des ca in spatele scenei sunt unii care ne marcheaza viata. Acum este la vedere. Instrumentul nostru principal consider ca este rugaciunea, cuvantul bun trimis in univers, gandirea curata si imaginarea celor benefice pe care le dorim omenirii. „Ce semanan aceea vom culege”-legea atractiei universale. Ne spune DOMNUL IISUS-” Cereti si ceea ce ati cerut sa credeti ca le ve-ti avea si le ve-ti primi”.
  DOAMNE, trezeste constiinta oamenilor si astfel in credinta, in pace si armonie sa traim unii cu altii si cu planeta, Amin!
  Apoi, avem actiunea.
  DUMNEZEU sa va dea sanatate!!!
  Tata Ceresc, multumim cu recunostinta pentru tara noastra minunata, ca este pace pe pamant, pentru libertate!
  Lumina si Pace peste toti!

  Apreciat de 1 persoană

  • Văd că agenda nenorociților merge inainte, nu i va opri nimeni, in acest blog in afară de minciună nu este nimic. Tot aceleași gunoaie sunt la ambele capete. Vor plati bine politia, judecatorii și după ce își vor instaura mizeria vor ucide tot ce pot.
   Trimis

   Apreciază

 3. Pai măi Marius, să înțeleg din această postare că sataniștii vor câstiga?
  Parcă implementarea GESARA și QFS cuantic era epoca de aur a omenirii! Sau acum nu se mai aplică???
  Deci să înțelegem că globaliștii sataniști sunt pe cale să câștige?
  Să înteleg că prâbușirea bancii americane este făcută intenționat de sataniști pentru a trece la moneda digitală?…eu credeam că prăbușirea bancilor înseamnă prăbușirea cabalei!
  Astept răspuns! Seară bună!

  Apreciază

  • Păi așa repede capitulezi, unde-ți este credința?? Un adevărat luptător nu abandonează lupta niciodată. Dacă eu le expun planurile nu înseamnă că vor avea succes. Le expun pentru ca oamenii să le cunoască și să li se opună conștient, indifirent ce minciuni li se spun din partea guvernelor. Citește mesajul lui Doina Daciei, căci răspunsul este acolo foarte bine expus….
   Numai bine !

   Apreciază

   • Nu capitulez Marius… nu mi-am pierdut niciodată credința și demnitate și nu o sa o fac acum când văd că mafia khazară a pierdut!!!
    Eu le-am povestit și i-am învățat pe toți prietenii și cunoștiințele să nu-și piardă încrederea, am oprit mulți oameni să nu se vaccineze și m-am luptat cu șefii la serviciu să nu mă oblige pe mine sau colegii mei să ne vaccinăm, le-am spus că merg cu ei până în pânzele albe și să pună bani deoparte pentru Instanțele de judecată!
    În încheiere vreau să-ti zic că te urmăresc demult și sunt cadru militar!
    Seară binecuvântată să ai!!

    Apreciază

   • Ideea este că uneori sunt confunz..îmi dau seama că asistăm la cele mai mari schimbari la nivel mondial din istorie, că va fi ceva digital…și tocmai aici e confuzia, dacă acel digital va fi controlat de cabală sau de lumea bună!
    Să auzim de bine!!!

    Apreciază

   • Eu sunt of. în rezervă specialitatea radiolocație. QFS este tot cu monedă digitală, cabala vrea să introducă moneda lor digitală dar nu va merge. QFS este deja implementat și funcționează. Cash-ul va mai dura vreo 5 ani cred, până atunci se va lămuri și lumea ce-i cu el pentru a nu mai fi suspicioși cum zic unii: ,,o Mărie cu altă pălărie…” .
    Numai bine !

    Apreciază

 4. Since ce ati astepta de la niste satanisti? sa va dea libertate sau adevar? niciodata, asa ca in loc sa va concentrati atentia pe ei, concentrati-o pe schimbarea voastra , pastrati lumina in voi si dati-le si altora !

  Apreciază

 5. „Tot acest întuneric merita așteptarea luminii ce va veni!

  Degeaba le spui oamenilor că deja au fost salvați. Nu te vor crede! S-au obișnuit atât de mult cu răul, încât nu mai pot crede în bine. Nu mai există speranță, le-a fost răpită. Oh, dar ce surprize vor avea!

  Practic, asistăm la un joc de șah între 2 mari Maeștri. Unul dintre ei se uită pe tabla de șah și observă că e șah-mat în 7 mutări, și se uită la oponentul lui și vede că și el știe asta, deci, nu poate ieși din această situație. Așadar, în acest moment, pierzătorul nu poate decât prelungi partida. Amândoi jucătorii știu că jocul e terminat. E doar o chestiune de timp în care unul e forțat să facă o mutare, adversarul e forțat să facă altă mutare și tot așa până la ȘAH-MAT.

  Noi, oamenii, dacă am înțelege că jocul e terminat, că în baza regulilor jocul este deja câștigat și oculta a pierdut, iar Pălăriile albe au câștigat, am avea o atitudine mult mai plăcută și am fi mult mai înțelegători unii cu ceilalți. Da, mai sunt mutări pe tablă, dar acele mutări sunt forțate de către jucătorul care va câștiga. E normal să fie haos, căci asta se întâmplă când un imperiu e pe moarte.

  Singura modalitate prin care șah-matul nu va avea loc este ca Pălăriile Albe să facă o eroare, dar, din toate informațiile acumulate, din toate informațiile care ne-au fost date, rezultă că Patrioții știu exact ce trebuie să fie făcut ca jocul să fie câștigat. Așadar, în acest moment, orice greșeală e imposibilă.

  WELCOME TO THE GREAT AWAKENING”

  Răzvan George Dorneanu

  Apreciază

 6. Cine a inventat șahul știa de facțiunile cabalei: Pălăriile Albe și Pălăriile Negre care sunt în rasbel. Nici unii nu sunt mai buni, pentru că e un joc. Cu siguranță albul câștigă, dar dincolo de alb se merge mai departe. Omenirea nu rămâne naționalistă, ea va deveni galactică.. Vom vedea când se va elibera Pământul de sub jugul ET regresive( reptilieni, gri etc) și vor deveni ce erau cândva.. o rasă spirituală de densitate 5D.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s