JAG îl condamnă pe omul de științăRichard Tillyer, promotor al vaccinului covid la moarte 

  Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei Statelor Unite la condamnat vineri la moarte pe omul de știință al companiei Janssen Pharmaceuticals, Richard Tillyer, care a fost acuzat de menținerea unei baze de date confidențiale a companiei care detaliază modul în care Janssen a împiedicat participanții la proces pe care vaccinul i-a îmbolnăvit să-și vadă medicii. În schimb, NDA i-a mandatat Janssen – prin constrângere și amenințări cu litigii – ca bolnavii să folosească spitale și clinici în care compania farmaceutică avea prezență, chiar dacă bolnavii aveau asigurări de sănătate private sau sponsorizate de angajator.

Flancat de o pereche de pușcași marini, Tillyer a intrat vineri în instanță, cu ochii umflați, cu ochelari, clipind rapid. Mâinile lui noduroase tremurau. Pe o parte a capului îi era pieptănat cu grijă un păr cărunt și fragil. Părea mult mai în vârstă decât cei 57 de ani ai săi, fapt care nu a scăpat din atenția viceadm. Darse E. Crandall.

Răul îmbătrânește un om”, a remarcat amiralul. „Uită-te doar la Obama; părul i s-a cărunțit peste noapte.

De îndată ce Tillyer luase loc la masa apărării, ridică mâna ca un elev de școală pentru a răspunde la o întrebare în clasă.

Ar putea cineva să-mi spună, vă rog, unde sunt?” spuse Tillyer încet, categoric.

Aparenta lui nedumerire a stârnit un hohot de râs din partea grupului de trei ofițeri pe care JAG i-a ales să cântărească meritele cazului său. Amiralul Crandall, totuși, nu a văzut niciun umor în declarația lui Tillyer.

 „Sunteți la Guantanamo Bay, deținut Richard Tillyer, unde sunteți acuzat de participare la omor în masă, trădare, conspirație împotriva Statelor Unite, conspirație pentru a ascunde o crimă și malpraxis medical în masă și neglijență”, a spus amiralul Crandall, citind dintr-o listă de acuzații.

Guantanamo Bay? Nu înțeleg”, spuse Tillyer cu un sentiment plat.

Ce nu înțelegi?” întrebă amiralul.

Cum am ajuns aici. De ce sunt aici” spuse Tillyer.

 Amiralul Crandall se îndreptă spre masa apărării, uitându-se la Tillyer. „Aceasta nu este de loc amuzant. Știai al naibii de bine unde ești acum două zile când te-a examinat medicul. Îți aduci aminte de asta?

Tillyer a tăcut pentru un moment, apoi a spus: „Nu-mi amintesc”.

Amiralul Crandall s-a apropiat de complet, spunând că amnezia convenabilă a lui Tillyer era un trop de teatru Deep State pentru a evita o călătorie la spânzurătoare. La momentul arestării sale, Tillyer a recunoscut că a ascuns decesele cauzate de vaccin în numele secretului corporativ. Ulterior, el le-a spus anchetatorilor JAG că se mândrește cu munca sa și că „o va face din nou și din nou și din nou, de cinci ori”, și a citat un vers rostit de căpitanul fictiv Spock în Star Trek: The Wrath of Khan: „Nevoile celor mulți depășesc nevoile celor puțini sau ale unuia.”

Ați spus că dacă vaccinurile ucid un miliard pentru a salva șase miliarde, merită?” întrebă amiralul.

Nu-mi amintesc”, a spus Tillyer, în timp ce amiralul Crandall a redat un audio cu el rostind exact acele cuvinte în timpul unei mărturisiri din 20 februarie.

Pot să merg acasă acum?” întrebă Tillyer.

Completul a hotărât că Tillyer „joacă teatru”, numind teatralitatea lui ridicolă și a spus că uitarea inventată a lui Tillyer a evidențiat vinovăția lui. Ei l-au găsit în unanimitate pe Tillyer vinovat de toate acuzațiile și i-au recomandat să primească pedeapsa maximă admisă – moartea – pentru rolul său în ascunderea crimelor Covid.

În timp ce completul vorbea, Tillyer părea nedumerit. „Unde sunt?” întrebă el din nou.

Amiralul Crandall a acceptat verdictul și judecata comisiei și a decretat ca Tillyer să fie spânzurat pentru crimele sale. Tillyer fie a fost un actor demn de Oscar, fie sincer nu a înțeles gravitatea deciziei, întrebând tribunalul dacă „pleacă acasă”.

Da, te duci acasă, într-un alt sens al cuvântului”, a spus amiralul Crandall și a programat execuția lui Tillyer pentru marți, 7 martie. Pe 7 martie el a fost executat la ora 10.30 Est.

    Doi pușcași marini mor într-o arestare eșuată a unui membru Deep State  

Doi pușcași marini americani au fost uciși într-o explozie luni, în timp ce încercau să prindă un Deep Stater. Pălăriile Albe au considerat o țintă de „risc scăzut”, „de valoare ridicată”, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News. La sfârșitul săptămânii trecute, Comandamentul Cyber al Armatei SUA a transmis biroului generalului Smith o conversație între Ashish Jha, coordonatorul grupului operativ Covid-19 al regimului, și Lisa Barclay, adjunctul său. Jha i-a spus lui Barclay că va conduce singur din D.C. la Savanah, Georgia, pe 6 martie, pentru o scurtă „vacanță de lucru” și să-l contacteze numai în caz de urgență.

După ce a revizuit rezumatul, generalul Smith a aranjat ca o echipă de recunoaștere a Marinei să-l urmărească pe Jha și, atunci când este cazul, să facă o arestare, deoarece Jha a fost pe radarul White Hats de la jumătatea anului 2020, când a susținut o carantină națională în timp ce era decan la Universitatea Brown de Sănătate Publică. La acea vreme, el a avut contacte frecvente cu doctorii Fauci și Birx și i-a sfătuit „în calitate neoficială”, a spus sursa noastră. Pe 5 aprilie 2022, Biden l-a numit să conducă grupul operativ Coronavirus.

Când Jha a părăsit aleea casei sale fastuoase din suburbia bogată Kalorama – locuiește pe aceeași stradă cu familia Obama – 14 pușcași marini în trei SUV-uri civile erau pregătiți să-l urmărească de-a lungul călătoriei de 574 de mile și 9 ore în Georgia. Jha a luat traseul prezis, îndreptându-se spre sud pe Interstate 95 cu sedanul său argintiu Mercedes AMG. El trebuie să fi fost un pasionat cu regulile rutiere, deoarece nu a depășit niciodată limita de viteză de 70 mph.

Deoarece Jha nu a plecat până la ora 17:00, pușcașii marini sperau ca el să obosească și să petreacă noaptea la un motel – sau cel puțin să se oprească la o benzinărie pentru a urina – în loc să conducă toată noaptea. Ei știau că Mercedesul lui Jha ar putea călători doar 530 de mile cu un rezervor plin, ceea ce înseamnă că va trebui să facă cel puțin o oprire înainte de a ajunge la Savannah, cu excepția cazului în care ar avea canistre de rezervă în portbagaj – o improbabilitate. Marinarii, de asemenea, ar trebui să se oprească pentru a alimenta, dar aveau numere de partea lor; dacă este necesar, un vehicul care rulează cu fum ar l-ar putea urmări pe Jha în timp ce ceilalți au alimentat.

Marinarii l-au urmărit pe Jha pe autostrada aglomerată, ținând Mercedes-ul la vedere în timp ce treceau prin traficul din Virginia și Carolina de Nord, unde Jha a ieșit din autostradă pentru a alimenta la o stație Exxon din Fayetteville. Dar locul era plin de oameni – șoferi, pietoni, rătăcitori și cei fără adăpost care căutau o donație – împiedicând pușcașii marini să-l înșface pe Jha fără a atrage atenția nedorită. Nici măcar nu i-a cerut funcționarului o cheie de la toaletă. Marinarii au continuat vânătoarea, urmărindu-l pe Jha în timp ce trecea granița cu Carolina de Sud și a intrat în parcarea unui motel Days Inn din Dillon la 11:30 p.m. Întrucât lotul era liber în noaptea înnorată, fără lună, pușcașii marini au ales să-l aresteze pe Jha înainte ca acesta să-și poată rezerva o cameră. Două SUV-uri i-au tăiat aleile din față și din spate, în timp ce al treilea a blocat Mercedes-ul lui Jha. Jha se afla la cinci metri distanță de vehiculul său când doi pușcași cu un mandat de arestare s-au apropiat de el, informându-l că era arestat sub acuzația de crimă în masă.

Jha a izbucnit în râs, spunând: „Nici nu știi cine suntem.” A explodat într-o minge de foc purpurie care a aruncat în bucăți trupurile lui și ale marinarilor prin parcare. Ceilalți pușcași marini priveau îngroziți; Jha, un indian blând, mic, care migrase în SUA în circumstanțe îndoielnice, tocmai ucisese doi pușcași. Brațele, picioarele și fragmentele de dinți erau împrăștiate în jurul lotului, luminate sub un singur bec care împroșca un con de lumină îngust pe corpurile dezmembrate.

Marinarii au igienizat zona după ce au confiscat telefoanele mobile a doi trecători care fumau țigări și care înregistrau incidentul. Li s-a spus că a vorbi despre ceea ce au fost martori era un subiect tabu, o chestiune de securitate națională și că îi va pune pe ei și pe familiile lor în „grav pericol”, nu din partea pușcașilor marini, ci din partea aliaților omului care a declanșat explozia.

Marinarii au adus ceea ce au putut la Fort Bragg, unde examinatorii medicali au dedus că Jha nu era Jha, ci o clonă în care cineva a plantat un detonator subdermic conectat la explozivi HMX.

Ne-au făcut”, a spus sursa noastră. „Evident, scurgerea de informații a fost o capcană pentru a ne induce în eroare și a funcționat. Doi marinari curajoși au murit. În război, bătăliile sunt câștigate și pierdute; l-am pierdut pe acesta.”

    Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Foarte bine au făcut . Mai sunt mulți care trebuie executați, sper să se întâmple și în Europa. Ce a căutat Marele Prost de la Cotroceni în Japonia? O declarație a lui ” nimeni ” plină de minciuni . Păcat de cei doi marinari . Din nefericire sunt și victime . Poate aflați mai multe despre Silicon Valley Bank și urmările , ce se fac simțite pe piața financiară din USA ,dar cred că și în Europa. Tot răul spre BINE …

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s