Clementino De Amici [09.03.23] – Cazul Brunson

  Se pare că știm deja care va fi următorul eveniment care declanșează siguranța. Vorbim despre cazul Brunson.

Să fim sinceri. Sunt cetățeni obișnuiți din SUA care au fost obișnuiți să dea din umeri când aud de Curtea Supremă. Cel puțin în aparență. Deci părțile implicate sunt frații Brunson, Curtea Supremă a SUA, Congresul US Corp. și Armata Alianței. Cu excepția armatei, toate celelalte au putere și valoare zero. Pentru a înțelege bine toate acestea, trebuie să ne întoarcem la origini.

 Cum a apărut întreaga poveste a Actului Angliei? Pentru că din acest moment toată istoria lumii a luat o altă întorsătură. Un președinte ales și legitim – Ulysse Grant – și-a trădat mandatul și a fost de acord să-și acorde puterea de drept entităților care au preluat controlul în scopuri proprii. S-a întâmplat în 1871.

Pentru a face acest lucru, cu puterea dobândită cu bani, și-au creat de la zero propriul model de instituții.

 „Statele Unite ale Americii au fost create de fapt de mafia khazară [Coroana Angliei, nucleul păgân al Vaticanului cu iezuiții și societățile secrete oculte]”.

Este greșit să credem că Constituția este modelul pe care ei îl urmează pentru a crea legi și modele de viață pe care toți cetățenii trebuie apoi să le respecte. Iar litigiile nu se rezolvă cu legea naturală ci după criterii arbitrare care sunt stabilite de o altă lege, cea a Amiralitătii.

Nimic la nivel federal nu este guvernat de legea constituțională; se folosește Legea Contractelor, care în SUA este Legea Amiralității”.

Așa că, atunci când Trump a devenit președinte al US Corp., a început să lucreze intens pentru a demonta din interior, adică prin aceleași mijloace folosite de oponenții săi, dar din punct de vedere legal, tot baldachinul fraudulos, agresiv și corupt dincolo de credință care alcătuia toată puterea de groază pe care o avem, cunoscută ca Mafia Khazară sau Cabala.

 Și a încheiat prima fază odată cu încheierea mandatului. Dar nu înainte de a fi anihilat legal fiecare putere și entitate instituțională a US Corp. și a celorlalte națiuni ale pământului.

 Astfel de puteri reduse la zero includ toate organele de conducere, inclusiv cele mai înalte niveluri, cum ar fi Curtea Supremă.

 O, și un ultim lucru. Curtea Supremă are absolut puterea deplină de a demite un președinte în exercițiu. Funcționează astfel: Curtea Supremă judecă toate legile. Toate. Fiecare lege. Ei au ultimul cuvânt cu privire la modul de interpretare a Constituției SUA și există doar două puteri pe acest pământ care îi pot opri:

  1. Şedinţa Congresului şi votul acestora.

  2. Generalii militari.

Apoi, cu cea de-a doua fază, care marchează cea mai mare fraudă electorală văzută vreodată, vede ascensiunea la comandă a lui Biden, un om care este un simbol al corupției făcut vizibil pentru toată lumea. Această fază a fost, de asemenea, dorită și concepută cu un scop foarte specific. Trebuia să facă vizibil modul în care puterea a călcat în picioare legile și drepturile omului.

Acum, la sfârșitul acestei călătorii imense, am ajuns la momentul final. Odată ce Vaticanul a fost înlăturat, coroana Angliei rămâne încă ca o aparență a celui de-al treilea pilon pe care stă Cabala – acum o fantomă – ceea ce înseamnă a ieși din coșmar pentru a intra în viața nouă și mult așteptată.

Astfel, plecarea lui Biden și, în consecință, a US Corp. este lovitura finală care declanșează închiderea planetei.

Astăzi R.R. a dorit să sublinieze că, în realitate, niciun verdict Scotus nu are vreo valoare juridică, deoarece este o companie privată.

  „Am un martor ocular de la un judecător federal aflat în bancă din comitatul Aiken că nicio constituție nu este în vigoare în sala de judecată federală. De asemenea, altor persoane li s-a spus acest fapt de către judecători în bătăliile din sala de judecată. Aflați: Legea constituțională în Statele Unite nu există în acest moment.”

Dar totul este în funcție pentru a arăta oamenilor. Întotdeauna este implicat acest lanț deoarece opinia publică este indusă în eroare de moduri greșite de interpretare a lucrurilor și de concepții greșite despre puterea acordată instituțiilor frauduloase și extrem de corupte.

 ”De aceea SCOTUS, tot o companie, susține că președintele Statelor Unite nu are reputație… nici frații Brunson nu au. Pentru că încearcă să folosească legea constituțională”.

Astfel a rezolvat faptul că nu există nimic care să ne poată scoate din această capcană. Într-adevăr, există o soluție și este adesea menționată. Iat-o:

 De aceea astăzi, ca întotdeauna, este valabilă faimoasa picătură Q care spune:  ,,Singura cale este cea militară.”

Până la urmă, ei vor fi mereu cei care vor închide jocul. Și o vor face după timpul pe care și le-au dat pentru a stârni cel mai mare strigăt posibil. Pentru că nu există altă cale.

Și astăzi R.R. Prezintă toată această stare de lucruri.

   „A început furtuna”.

Chiar și fără un anunț mare, constatăm că toate ingredientele pentru furtuna perfectă sunt la locul lor. Și asta nu înseamnă că e tot. Puterea trebuie încă să se manifeste în întregime. Putem gusta cât de adâncă este forța și furia care mătură tot răul până la rădăcini.

 Cu cât răul a fost mai adânc, cu atât mai teribilă și mai furioasă este furtuna. Vom ști, de asemenea, cine a lucrat și a plănuit să distrugă sămânța rodnică a rasei umane. Într-adevăr, rasele binevoitoare ale ET benevolenți au intervenit pentru a îndrepta lucrurile. Încă puțin și vom vedea marea lansare.

 P.S. – În 8 Martie, Donald Trump și Charlie Ward a anunțat NESARA/GESARA în Dubai. Foarte recent Arabia Saudită și Iranul au trecut peste diferendele lor istorice (între șiiți și suniți) și au semnat împreună cererea de aderare la alianța BRICS în China. India și Rusia au trecut oficial la import de petrol și gaze pe rubla bazată pe aur, iar țările BRICS plus Argentina, Venezuela și țări din Africa au renunțat la petro-dolar în schimburile comerciale.

Banca din Silicon Valey este în faliment și sunt cozi imense la retragerea banilor din conturi ale populației. 

Cozi la retragerea banilor în Silicon Valey unde banca este în faliment

Urmează marea petrecere deja anunțată.

Războiul din subteran cu forțele întunecaților

Răboiul Q

    Drum drept spre Lumină!

6 comentarii

 1. Înainte de a fi asasinat Abraham Lincoln a zis o vorbă ” Dacă America va încăpea pe mâna sioniștilor , America va fi distrusă „. Cred că nu întâmplător de la Silicon Valley Bank incepe …dansul . Tot răul spre bine …

  Apreciat de 1 persoană

 2. Am primit raspuns de la cei care se ocupa de paturile medicale. Adica de la MED BED TECHNOLOGY, in care au cerut o taxa de inscriere de 9250 lei. Daca cineva a folosit aceste paturi, doresc cateva detalii, pentru ca nu as plati aceasta suma de bani doar pentru inscriere, Multumesc.

  Apreciază

 3. hmmm,mie imi miroase a mare afacere povestea asta cu paturile,ce sanse au amaratii care nici bani de paine nu au dar vor sa traiasca ,daca doar sa te inscrii costa atat????!!!

  Apreciază

 4. Fratilor, nu dati bani ptr asa ceva. Paturile medicale MedBeds, repara trupurile insa indeparteaza sufletelor, poti sa te trezesti musafir in propriul au corp, prin care a;te entitati iau decizii si esti prizonier in propriul corp, care prin tehnologia cu nanobiti etse tinut in viata artificial, esti tinu in viata aceast artificial. Cititi profetiile lui Otroc Veaceslav, in care spune ca oamenii vor sta la coada ptr aceste MedMeds si vor iesi de acolo un fel de zombi, mai si platiti bani ptr aceasta.
  Este riscul vostru,eu cred ca Dumnezeu ne-a dat viata atat cat este nevoie sa ascensionam, dar daca ne lasam amagiti de aceste „entitati” ramai afectat nu numai in viara aceast ci si dupa, eoni de timp, va riscati mult mai mult decat aceasta viata.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s