Bătălia Finală – Fiți informați și fără frică…   

  După cum ați putut citi și-n ultimul raport al lui Ben Fulford, lucrurile se precipită din punct de vedere financiar și nu numai pe planetă. Sistemul băncilor centrale de cămătărie cu bani creați din aer intră în colaps. Nici nu putea dura mai mult. Elita bancară acum încearcă câteva manevre disperate. Una este digitalizarea, adică scoaterea cash-ului de pe piață, astfel ca ei să poată controla orice monedă și venit al oamenilor prin băncile lor frauduloase. Apoi, mai există scenariul celui de-al 3-lea război mondial, pe care-l propagă cu putere. Dar despre asta voi publica mai jos…

 Referitor la noul sistem quantic iată ce spune Charlie Ward:

  „Trecem chiar acum printr-o perioadă de tranziție uriașă: Banca Angliei a fost închisă de 2 săptămâni… Banca Spaniei, Banca Olandei, Banca Germaniei… multe bănci centrale au fost închise pentru 2 săptămâni… pentru că, din punctul meu de vedere, și este doar punctul meu de vedere, ei trec de la sistemul SWIFT la sistemul financiar cuantic.” 

 ,,Sistemul SWIFT era controlat doar de Rezerva Federală, care era la fel de coruptă… ei imprimau bani și apoi ni-i dădeau nouă, dorindu-i apoi înapoi cu taxe și dobânzi… [cămătă]… Dar Sistemul Cuantic este complet diferit… Este un sistem foarte curat și clar, care a fost creat special pentru a fi susținut de aur, metale prețioase, avem USN, nota SUA care va fi susținută de aur, moneda SUA care va fi susținută de aur sau argint.”

 Când colapsul va începe totul se va prăbuși ca piesele de domino… Este de așteptat un eveniment Black Swan de crash bursier. La nivel mondial băncile centrale se închid pentru a trece la noul system financiar cuantic sau pentru că au intrat în faliment. Inclusiv băncile din China, ceea ce va duce la o lipsă de mărfuri pe piața internațională.

 Wyatt Earp, un australian foarte bine informat ne spune cam ce se poate întâmpla, la ce să ne așteptăm în viitorul apropiat. Acestea de mai jos le-a postat într-un video din februarie 2023.

        Pe măsură ce Nesara-Gesara continuă implementarea   

     -NESARA/GESARA va fi lansată;

    -Pentru ca acest lucru să se întâmple, trebuie să existe un eveniment Black Swan despre care Klaus Schwab (masca) a spus că se va întâmpla. Adică, Bursa de Valori se va prăbuși. Nu putem avea două sisteme financiare în competiție între ele. În prezent, ele aleargă unul lângă altul, dar nu în competiție;

    –Paturile Medicale vor fi, de asemenea, extinse la nivel planetar;

     -Cazul Brunson, ar trebui să se întâmple și cu el ceva (este vorba de documente depuse la Curtea Supremă din SUA cu privire la fraudarea alegerilor din 2020);

 Într-un discurs recent Donald Trump spunea: ,,Voi pune capăt statului profund pentru totdeauna și voi fi împotriva interferenței presei în procesul electoral.” El spune că Elon Musk va posta documente pe Twitter înainte de vară care vor indica frauda electorală din 2020 care implică Curtea Supremă. El insistă că armata și-a dezlănțuit propria inteligență artificială, luptându-se deja cu cea a Google și Twitter, pentru a descoperi furtul din alegerile din 2020. El continuă spunând că globaliștii vor încerca să-l aresteze din nou pe Trump, dar că acțiunile planificate ale armatei în cadrul evenimentului înseamnă că, chiar dacă acest lucru s-ar întâmpla, ar grăbi doar înfrângerea statului profund. În cele din urmă, susține el, pentru binele republicii, generalii americani își vor asuma riscuri și vor lua măsuri pentru a-l proteja pe Trump. El adaugă că Kash Patel (fost secretar al Apărării sub Trump, cu multe contacte pe internet cu dizidenții) va juca un rol foarte important în următoarele luni, probabil ca comunicator a ceea ce urmează.

          Haosul prezis că va crea frică și diviziune

    -Acesta este tot ceea ce Deep State știe să producă: frică și dezbinare;

    -Steaguri false și împușcături vor fi în creștere (în școli, Mall-uri, etc.);

    -Bombe puse pe șinele de cale ferată pentru a deraia cât mai multe trenuri;

    -Mai multe fabrici chimice și fabrici de prelucrare a alimentelor vor lua foc;

    -Împușcături în masă în SUA;

Acest lucru nu este neapărat creat de pălăriile negre, ci de minionii care încă lucrează în guvern, comerț și afaceri. Acești oameni urmează o directivă care le-a fost dată acum 6-12 luni și nu au primit încă nota! Acești minioni sunt ca niște găini cu capul tăiat… (gen Iohannis, Ciucă, Ciolacu și mulți alții…).

     Pălăriile Albe sunt în control deplin, indiferent dacă o arată sau nu!

Când acești slujitori folosesc tehnologia pentru a crea cutremure sau deraieri de trenuri etc., Pălăriile Albe preiau controlul asupra acesteia și atenuează (scad forța sau intensitatea… pentru a face mai puțin severe) circumstanțele.

Atragerea atenției asupra Ohio. Indiferent dacă este atât de rău pe cât spune toată lumea sau nu, pălăriile albe au acces la tehnologii care pot vindeca planeta. Substanțele chimice care pătrund în sol și în apele subterane etc. pot fi vindecate cu această tehnologie. De exemplu, au folosit chemtrails bune pentru a neutraliza chemtrails rele. Această tehnologie o utilizează și frații noștri galactici, deseori văzând un OZN care zboară în urma unor chemtrails anihilându-le.

Al treilea război mondial va fi marele semnal de alarmă pentru mulți oameni. Poate fi „evenimentul” despre care toți vorbesc

 Falsa Kamala Harris (actrița care acționează ca și Kamala) se află în Germania, acuzând Rusia de crime de război în Ucraina. Ea a spus că guvernul american are dovezi în acest sens. Rusia a cerut dovezi! Acum Rusia a mutat un submarin mai aproape de litoralul american. Totul se apropie de acest scenariu fals al celui de-al treilea război mondial. (Este teatru… Acesta este un scenariu jucat pentru ca lumea să-l vadă… trebuie să înțelegi asta!)

(Kamala Harris nu a putut părăsi Germania pe Airforce II pentru că s-a „defectat”! Fapt interesant!)

The Storm Rider a postat un mesaj alarmant în care afirmă că rapoartele incendiare publicate în SUA, în acest caz despre minciunile de la Covid și Capitol Hill (politicienii Partidului Democrat au înscenat falsul atac), împreună cu lista de clienți a lui Jeffrey Epstein, care urmează să apară, conduc la pregătirea unui atac major de tip steag fals, fie în Europa, fie în SUA, pentru a justifica un război cu Rusia, un atac de amploarea celui de la 11 septembrie.

Misteriosul informator susține că vor face să pară că Putin este mort, când, de fapt, niciun președinte important (inclusiv Trump) nu este în prezent în atenția publicului, deoarece poate fi ucis relativ ușor datorită armelor electromagnetice controlate din sateliți. Acesta susține că fotografiile din satelit oferă dovezi că NATO adună trupe și arme în Polonia pentru o posibilă intrare în războiul din Ucraina. Insist că toate acestea se întâmplă pentru că elita Forumului de la Davos este panicată de amploarea informațiilor care dezvăluie conspirația internațională din care fac parte și pentru care ar trebui să plătească.

 Printre aceste motive se numără și Whatsapp-ul guvernului britanic care expune conspirația Covid.

Toate echipamentele NATO care au sosit în Europa în 2021, 2022 și pe 17 ianuarie 2023 au fost mutate la granița cu UCRAINA. Acum STATUL PROFUND din UE, SUA așteaptă operațiunea steag fals a CIA. În prezent, NATO pregătește operațiuni militare deschise MASIVE împotriva RUSIEI, în timp ce sateliții militari scanează imagini și încearcă să ascundă adunarea tancurilor. Arme, muniții, artilerie, etc. Prin detalierea regiunilor separate ale Poloniei. Iar Polonia se alătură acestui joc periculos și gratuit… Mass-media mincinoasă ne va speria cu pericolul unui război nuclear, dar acesta nu va fi niciodată, pentru că nu va fi permis de ,,ierarhiile superioare” care monitorizează planeta non-stop.

Ne aflăm într-un amplu război informational susținut de tehnologie. Niciun președinte sau pion principal ce luptă împotriva Deep State nu este expus în public în ultimii 3 ani. Ei ar putea fi ușor uciși cu arme cu energie direcționată sau arme cu particule comandate prin sateliți. Toți au dubluri ce fac jocul social în fața publicului. Trump împreună cu familia se află în baza din interiorul muntelui Cheyenne de cel puțin 3 ani…

  Războiul acesta, ca oricare alt război, se face pentru mândrie. De ce ai vrea să fie distrus inamicul? Pentru ca să te mândrești asupra lui.

Occidentul a avut și are o problemă cu Rusia, pe care vrea să o domine de câteva sute de ani și aproape le-a reușit cu bolșevismul. Toată conducerea bolșevică era de orice etnie în afară de ruși. Cu Lenin la conducere URSS-ul s-ar fi destrămat. Lenin a lăsat Finlanda să părăsească vechiul imperiu. Moartea prematură a lui Lenin și venirea lui Stalin la putere a distrus planurile occidentului și URSS-ul a supraviețuit economic anilor ‘30. Știm apoi că occidentul nu s-a împăcat cu Rusia niciodată, doar că după WW2 erau prea slăbiți să înceapă un nou război împotriva “aliatului” de la răsărit. SUA plănuise un război atomic împotriva URSS dar nu au avut cele 60 de bombe nucleare pentru atac până în 1948, anul în care URSS-ul a devenit posesoare de arme nucleare.

De ce sunt în lume războaie? Pentru că nu reușim să-i săturăm pe bogați! Bogatul vrea mai multă bogăție. Dar totul se petrece în mintea lui. Ce sentiment aveți dacă vă spun că Țiriac a căștigat ieri un miliard de lei? Vă bucurați sincer? Dar dacă vecinul dvs. ar câștiga mâine 10 milioane de euro, cum vă simțiți? Sunteți fericit? Mai mult ca sigur vă sunt indiferente aceste informații. De ce atunci credeți că altcineva s-ar bucura real de avuția dvs.? Aceasta este problema celor care conduc lumea. Ei sunt egoiști și doresc mai multă avuție. Adică, dacă ai Franța la picioare, dorești și Germania. Ai câștigat Germania, te bucuri o zi, dar apoi dorești și România. Ai primit România cadou, vrei și Ucraina. Și dorința aceasta continuă până la ultimul sătuc chinezesc. Aceasta este marea problemă a lumii actuale: cei care ne conduc destinele nu sunt cu nimic mai inteligenți ca noi, dar sunt plini de egoism și ură. De fapt destinele noastre sunt în mâinile economiștilor, cei care pozează în binefăcători, dar sunt  plini de răutate. Toată conducerea mondială e depravată, n-au repere morale și joacă un joc mortal, un scenariu al sinuciderii. Deversarea de chimicale în apă, poluarea intenționată a aerului nu are cum să nu-i influențeze. Dar continuă să o planifice și să o facă pentru că ura lor pentru om, în general, este imensă.

 În realitate, lumea nu a întâlnit încă adevărata armată rusă. Cei care sunt extrem de bine echipați și superb antrenați până în prezent nu s-au alăturat încă luptei. Ei sunt pregătiți în mod ideal cu cea mai recentă tehnologie și abia așteaptă să plece pentru a apăra patria și ideea unei lumi libere. Apoi, după aceea, întreaga lume va tremura, cei care spun că armata rusă este terminată râd, pentru că, în realitate, cele mai bune forțe nu au intervenit încă. Rusia s-a alăturat de ani Alianței Pământului, pentru a distruge alianța reptilian-archonică de mii de ani care manipulează civilizația umană și sug, la propriu, energia negativă umană negativă manipulată. De ani, multe profeții spun că Rusia și poporul rus va elibera omenirea de asuprirea satanică care încet, încet, ne acoperă din societatea occidentală perversă, manipulată și finanțată special pentru aceste obiective.  

         Blocare anticipată

Brusc, după acest haos, EBS intră în joc. Acest lucru ar trebui să se întâmple cândva după săptămâna zilei de 21. Lumea va intra într-o blocare globală prin Legea marțială timp de 10 zile. Este de așteptat ca comunicațiile să se întrerupă, dar poate nu și puterea. Ne vom uita la videoclipuri de opt ore, în care ni se va arăta adevărul despre acțiunile Deep State. Dacă se întrerupe curentul, poate dura doar câteva ore în timp ce aceștia pornesc comutatorul pe noul sistem. Poate câteva întreruperi de curent.

Internetul, telefoanele etc. se vor închide probabil, dar după mesajele EBS care se îndreaptă către orice tip de tabletă electronică, tot ce este capabil de Internet pe care îl dețineți, inclusiv televizoare, radiouri etc.

Când armata vă oferă instrucțiuni despre a rămâne în casele voastre, faceți exact ce vă spun. Legea marțială este cea mai dură lege dintre toate… este o lege de ultimă instanță. Soldații sunt antrenați să apese pe trăgaci și dacă ești pe stradă când ți-au spus să rămâi acasă, ei nu știu dacă ești un tip bun sau nu. Ar putea crede că încerci să fugi. Vor avea ordin să tragă! Suntem într-adevăr în punctul în care sunt aproape gata să se dezvăluie maselor mari? Totul este pentru a aresta sau anihila toți minionii Deep State care mai există la suprafața planetei.

 Până acum s-au dus războaie groaznice în subteran, pentru a dezafecta bazele Deep State de sub scoarța planetei. Totul ne va fi dezvăluit, inclusiv cu filmări video la un moment dat.

 Construcția Nesara-Gesara este ceva ce am așteptat cu toții. Știm de tot binele pe care îl aduce în lumea noastră tulbure. Amintiți-vă, în Nesara-Gesara (cunoscută acum doar ca Gesara – pentru că este globală) nu mai pot exista războaie. Acum este războiul final unde Lumina va învinge!

Toate acestea fac parte din Nesara-Gesara… nu mai pot exista războaie! Ceea ce urmărim nu este războiul așa cum l-am cunoscut… ci guvernele corupte care joacă în fața noastră. Este împărtășit de mass-media ca război și, desigur, rușii răi, etc.

 În Ucraina, Rusia elimină laboratoarele biologice și șobolanii Statului Adânc. Orice acțiune asemănătoare războiului a fost făcută de naziștii ucraineni care și-au ucis propriul popor prin ideologia nazistă promovată după cel de-al 2-lea RM, au tras cu tunuri în grădinițe și spitale dând vina pe ruși, au ras cu bombardamente sate de ucraineni dând vina pe ruși, nu mai punem că din 2014 armata ucraineană cu bombardamente și lunetiști au ucis 40.000 de etnici ruși din Donbas, Lugansk, etc.… Toate operațiuni psi.ops mediatizate la greu de televiziunile finanțate din greu, exact ca la plandemie…

Știrile lumii (finanțate și acționate de cabala satanică inamică) o prezintă apoi ca fiind rușii! Ucraina face parte din Rusia, nu este o țară separată. Istoria lor este comună, iar multe teritorii au fost luate cu forța și alipite Ucrainei de fosta URSS (numai din România sunt zeci de mii de km pătrați: Basarabia de Nord, Hotin, Buceag, Cetatea Albă pentru care a luptat Ștefan cel Mare, etc.). Iar bolșevicii comuniști nu erau ruși…suntem într-o gravă eroare istorică, dar cine mai ține cont de aceste mici amănunte istorice… rușii sunt răul întruchipat acum, după ce au participat la învingerea nazismului german în ultimul război, și tot ce a creat cultura rusă trebuie șters din istoria omenirii… După cel de-al 2-lea RM nazismul era dezavuat de toate instituțiile mondiale create, acum este patriotism ucrainean și chiar mondial la nivel de democrație.

 Termenul de democrație a fost denaturat de aceste forțe satanice care au acaparat planeta…Z(dr)elensky (o clonă homofobă drogată dementă) devine erou planetar care luptă pentru independența națională, care trimite soldații de etnie română, ungară, poloneză, ș.a. pe front cu forța ca și ,,carne de tun” pentru a ,,scăpa de ei”. În loc de muniții și mâncare li se dă droguri pentru a nu conștientiza că viața lor este finită, într-un război care nu are nimic de-a face cu patriotismul, iubirea de țară, democrație, libertate și bunăstare. Este o epurare etnică planificată cu acordul forțelor occidentale ce vor o metisare a Europei cu migranți (Planul Kalergi) pentru a nu mai exista cultură națională, stat national, nationalism și limbă nativă.  

Deși toate acestea se întâmplă în jurul nostru și potențialul ca noi toți să intrăm în izolare, este puțin înfricoșător… dacă te-ai pregătit pentru asta, așa cum au avertizat ei de mult timp, vei putea merge fără probleme. Toate acestea trebuie să se întâmple…, mulți dintre noi încă dorm în iluzia creată de mass-media și politică. Prin evenimente macabre, violente sau bancare, ei se pot trezi… Ăsta este scopul imediat până la desfășurarea evenimentelor finale care-i vor șoca pe cei adormiți.

 Donald Trump: ,,Aceasta este bătălia finală. Voi distruge statul profund!

   Trump: „This is the Final Battle” (Montage) – YouTube

De cealaltă parte a clădirii Nesara-Gesara, lucrurile vor fi foarte diferite. Poate că nu s-a terminat complet, dar vom fi de cealaltă parte. Vom începe să experimentăm ceea ce Dumnezeu a pus în mișcare pentru noi cu mult timp în urmă. Așa că menține-ți nivelurile de credință ridicate, deoarece Dumnezeu Însuși conduce sarcina… din cauza marii Lui iubiri pentru tine.

    Dumnezeu ne iubește infinit și izbânda va fi a noastră!

    Drum drept spre Lumină!

20 de comentarii

 1. Doamne ajuta,am auzit ca pleiadeeni care sunt cu 80.000 de ani înaintea noastră ca tehnologie și federația galactica cu 100.000 au reușit sa curețe râurile ohaio și missisipi în proporție de 99% sa nu se reverse acele substanțe toxice în oceane, sincer aștept cu nerăbdare sa se întâmple toate acestea ca să scăpăm odată de acest rău.

  Apreciat de 1 persoană

 2. ”Acest lucru ar trebui să se întâmple cândva după săptămâna zilei de 21.” In propozitia asta , ”candva” pare cea mai preciza data, daca poate lamuri cineva ce inseamna ”săptămâna zilei de 21”, as fi recunoscator! Toate cele bune!

  Apreciază

  • Nu mai dau date fixe și Pălăriile Albe de asemenea, pentru că evenimentele sunt atât de dinamice, cu răsturnări de situații, încât datele fixe nu pot fi exacte și atunci dezamăgirea ar fi mare. Stați informați și optimiști…o rugăciune sau o meditație ar fi bune pentru a ajuta forțele Luminii să fie victorioase….

   Apreciat de 1 persoană

   • Bună. Păi în confruntarea informațională cu inamicul(deep state) se folosesc și diversiuni cu date imprecise. Numai câțiva sin Alianță,știu data exactă la secundă. Și infiltrați ai inamicului,pot citi postările astea.

    Apreciat de 1 persoană

 3. Băncile centrale din Anglia, Germania etc sunt cămătari din cauza faptului ca sistemul SWIFT permite. Aceleași bănci cu aceeași bancheri cămătari la conducere, trec pe sistemul financiar cuantic care nu le mai permite sa fie cămătari.
  Toate guvernele sunt formate din trădători de tara și slugi ai celor ce doresc globalizarea, un guvern mondial.
  Sub aceleasi guverne se face trecerea la sistemul financiar cuantic.
  Marius dîn ce pălărie le-ai scos?
  Îmi place sa vorbesc simplu și de la nivelul firului de iarbă.
  La mine în comuna, în jud ALBA, primăritza comunista care a trecut pe la 4 partide, ca sa ajungă primar, în mod sigur este dispusa sa treacă la ORICE numai primăritza sa rămână pina o scoate popa din primărie.
  Vreau sa întreb cine o sa conducă comunitățile în acele vremuri ?
  Mai ales ca toți cei cu probleme de sănătate vor sa se lafaie în paturile medicale sa-și recapete potența de la 20 de ani.
  Teoria ca teoria dar practica ne omoară.
  Toate bune.

  Apreciază

 4. Bine ,scenarii vor fi multe . Eu nu citesc presa globalistă nu mă uit la televiziunile jevreilor . Adică nu mă interesează ce scenarii și prognoze scornesc mincinoșii globaliști . Am văzut destule pe alte canale media unde după spusele unor cretini globalizați ,vine sfârșitul lumii și ne arată ei cu Daracul lor cine sunt . Normal că tot ce au conceput in 2000 de ani li se prăbușește în 2-3 ani . Nici nu știu ce sperau . Toate teoriile lor conspirative , pe care am observat că și unii ” cetiți” pe YouTube mai ales le promovează , sunt in fapt niste ” minciuni de groază” pentru naivi …pe scurt : LE ESTE FRICĂ … la gloata proastă cu bani mulți. Am văzut în comentariu ceva referitor la fostul URSS . Cred că este o ușoară confuzie . Stalin ,a fost în fapt alesul occidentului . Lenin și Stalin au fost școliți la Școală Socialistă din Viena înființată de jevrei , unde a fost și Hitler ( așa zisa minciună cu pictura ) . Lenin începuse să deranjeze curtea regală a lui rothschild și atunci s-a făcut schimbarea . De fapt Londra ,Berlin ,Moskova a funcționat în permanență . Doar că istoria a fost falsificată . De ce credeți că a fost asasinat Mussolini de SOE englezesc și evreul Enrico Berlinguer..?? Nu era neam evreiesc și cunoștea despre corespondența dintre Churchill, Hitler și Stalin . Frații Averell și Roland Harriman au finanțat SS și Partidul Nazist prin Union Bank iar pe URSS prin Brown Harriman Bank .Bush senior a fost în consiliul de administrație al lui Harriman Bank.Asa că banii pentru toate relele vin de la băncile private ale jevreilor. In luna Aprilie va bate al 13 -lea ceas ⚠️⚠️…in colonia România este deocamdată o liniște „liniștită”. Proștii cu diplome încă execută ordinile stupide venite de la Bruxelles,Paris și Londra . Însă cel mai grav lucru este că ,aurul României este la Londra ,la ticălosul de rothschild . Sunt multe țări care și-au pierdut aurul ,furat de rothschild ,multe din America de Sud și Asia .Din nefericire rothschild se face că plouă .Trădătorul de Isărescu a dat tot aurul României la jevreul de rothschild, minele de aur sunt acum ale jevreilor . Cum lumea se află în pragul bombei financiare ,băncile private jevreiești trebuie distruse …ce va face colonia România . Românii au o șansă în colapsul financiar,au moneda lor ,nu euro . In luptă lor pentru îmbogățire ,băncile private jevreiești au făcut și un bine , pentru că nu au dorit moneda euro în colonia România . Cei cu moneda euro ….nici nu vreau să mă gândesc ce ii așteaptă : slavă occidentului . Tot răul e spre Bine …!!

  Apreciază

 5. Cind se vor face cele 100000 de arestări în România as dori sa aflu ca sa-i informez pe cine sa aresteze în jud ALBA, în special din „axa răului Blaj, Craciunelu de Jos, Mihalt” din estul județului.
  Dacă va fi nevoie mă ofer voluntar la efectuarea arestărilor.
  Jud ALBA este poate cel mai „infestat” din toată tara. Aceeași hoți stăpânesc județul de 30 de ani.
  Numai bine.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s