Clonele Clinton din New York și San Diego au fost eliminate    

 „Adevărata epidemie nu a fost niciodată Covid; sunt toate ale naibii clone”, a declarat o sursă din biroul generalului Eric M. Smith pentru Real Raw News, după ce pușcașii marini americani au „eliminat” luni două clone Hillary în părți opuse ale țării la aceeași oră a zilei.

Când generalul Smith a auzit că Clinton va participa luni la un serviciu de pomenire pentru un miliardar liberal care i-ar fi pus un glonț în creier pe 23 februarie, a activat un pluton de recunoaștere a Marinei pentru a investiga afirmația. Era de două ori îngrijorat pentru că Clinton era programată să participe la un brunch de strângere de fonduri la restaurantul Coasterra din San Diego — 3.000 de mile distanță și la doar o oră după ce era programat să înceapă memorialul lui Thomas H. Lee în Manhattan. Cu excepția cazului în care persoana care se pretinde a fi Clinton a avut acces la un transportator Star Trek sau ar putea pilota un SR-71 Blackbird, ea nu ar putea apărea în mod magic simultan în New York și California.

O a doua echipă marină a vizitat New York pentru a vedea dacă o clonă Clinton a apărut la memorialul lui Lee. Ambele echipe aveau reguli clare de angajare. Mai întâi, să-și dea seama dacă impostorii erau clone sau actori umani. Dacă sunt clone, le „anihilați”; dacă sunt actori, faceți o arestare.

Îndeplinirea acestei sarcini însemna că marinarii ar trebui să izoleze și să captureze copiile Clinton, apoi să le inspecteze pentru anomalii – picioare plate, molari lipsă, organe genitale deformate – frecvente printre clonele găsite la laboratoarele de clonare din Alaska și Missouri. Sursa noastră a împărtășit fără tragere de inimă un defect suplimentar – heterocromia, prezența ochilor de culoare diferită la aceeași persoană. Heterocromia la om apare fie ca o trăsătură ereditară neasociată cu alte boli, ca simptom al diferitelor sindroame, fie ca rezultat al unei traume.

White Hats spun ca clonele dintre noi ascund defectul cu lentile de contact colorate sau prin interventii chirurgicale corective.

Marinarii din New York au văzut o Clinton nenorocită în fața Centrului Lincoln pentru Artele Spectacolului, unde s-a amestecat cu cei îndoliați care îi aduceau un ultim omagiu lui Lee. Sub acoperire și la distanță, ei au privit fața ei zbârcită prin binoclu, căutând semne revelatoare ale unei dubluri cu mască sau machiat – cusături în jurul gâtului, o persoană îmbrăcată în îmbrăcăminte excesivă nepotrivită vremii, diferența dintre dimensiunea și forma urechilor etc., dar nu s-au putut decide de pe acoperiș, la 100 de metri distanță. Spre surprinderea lor, un bărbat care semăna cu fostul președinte Bill Clinton i s-a alăturat lui Hillary, în timp ce mulțimea de îndoliați a părăsit serviciul pentru limuzinele care se înghesuiau pe strada blocată.

William Jefferson Clinton a murit efectiv prin otrăvire în urma tribunalului său militar din Guantanamo Bay în septembrie 2021. Soția sa înstrăinată, o lesbiană, a fost spânzurată la GITMO cu patru luni mai devreme.

Aceasta a fost o șansă de a doborî două păsări dintr-o singură piatră. Vrem să distrugem cât mai multe clone posibil, să reducem acele numere, în timp ce lucrăm pentru a găsi toate laboratoarele, dar încercăm totuși să fim conștienți că aceștia ar putea fi actori și vrem să știm cine îi plătește. Când Clintonii s-au urcat într-o limuzină și au plecat, marinarii i-au urmat. Nu este o operațiune ușoară, deoarece Manhattan este unul dintre cele mai aglomerate locuri de pe planetă. Dacă încercau să oprească mașina, aveau să se confrunte și cu șoferul”, a spus sursa noastră.

Marinarii au ales răbdarea în locul imprudenței și au urmărit limuzina în timp ce naviga pe străzile orașului și în cele din urmă, au părăsit Manhattan-ul către Queens prin podul 59th Street, ajungând în cele din urmă în bogata Astoria după-amiaza târziu. Limuzina s-a oprit într-un loc liniștit lângă o casă opulentă cu trei etaje, în stil victorian. După ce șoferul a deschis portbagajul pentru a prelua bagajele, pușcașii marini și-au făcut mișcarea, trăgând șoferul și scoțând copiile Clinton din vehicul. Bill și Hillary au protestat, strigând: „Nu știi cine suntem?” Comandantul unității a răspuns: „Știm cine nu sunteți”, în timp ce echipa sa a împins perechea într-o dubă civilă și a început să le examineze pentru indicatorii de clonă. Desigur, ambii aveau arcade căzute și purtau lentile de contact pentru a ascunde ochii nepotriviți. Duo-ul a insistat că sunt „D-na și domnul președinte Hillary Clinton” și au spus că au „asigurare de răscumpărare”. Comandantul unității a întrebat: „Dacă ești Bill Clinton, unde este detaliul tău secret și de ce ai un ochi căprui și unul albastru”, la care clona lui Bill a răspuns: „Ar trebui să fie aici, iar eu am purtat întotdeauna lentil de contact, așa că nu arătam ciudat.”

Acest lucru ne spune că clonele, în timpul procesului de maturare, sunt programate pentru a explica diferențele față de persoana reală, dar cred că ei sunt oamenii adevărați. Marinarii i-au „executat”, cu un glonț în cap. A existat o complicație nefericită. Au trebuit să-l ia pe șofer, care era doar un șofer obișnuit care credea că sunt realii Clintoni. Și este reținut, țipând crimă sângeroasă că ne-a văzut răpindu-i pe Clinton – nu a văzut clonele împușcate. Deci, încercăm să ne dăm seama de asta”, a spus sursa noastră.

Între timp, pușcașii marini din California au avut mai mult succes izolandu-și copia lui Hillary Clinton. După ce a părăsit seara Coasterra din San Diego, facsimilul Hillary s-a plimbat singură de-a lungul unui dig de pe luxosul Sunrose Resort Marina. O săgetă de tranchilizant a lovit-o în gât și pușcașii marini au înconjurat-o, punând în grabă creatura inconștientă pe bancheta din spate a unui SUV care aștepta. Spre deosebire de clonele din New York, Hillary din San Diego avea „ochi normali”, dar marinarii au găsit alte semne ale tehnologiei de clonare: Hillary lor nu avea organe genitale.

  Marinarii au executat clona.

Toate clonele sunt acum studiate la Camp Pendleton. Avem informații despre alte laboratoare de clonare, atât în SUA, cât și în străinătate, pe care le urmărim. Este greu de spus câți au fost eliberați în public”, a spus sursa noastră în încheiere.

    Putin extermină un om de știință „nebun” în vaccinul Covid-19    

 Președintele rus Vladimir Putin a ordonat duminică execuția unui om de știință în vaccinuri care a contaminat vaccinurile Covid-19 cu HIV viu, a declarat agentul FSB Andrei Zakharov pentru Real Raw News. În mod neîntâmplător, acel om de știință a ajutat la dezvoltarea vaccinului CoviVac și câștiga redevențe enorme de pe urma lui.

 Samuil Kiselev, în vârstă de 47 de ani, a absolvit Universitatea de Stat din Moscova, iar ulterior a ocupat funcții de prestigiu la Fosun Pharma și Hepatera, companii rusești de biotehnologie. La mijlocul anului 2019, chiar înainte de plandemie, Kiselev s-a transferat la Centrul Științific Federal Chumakov, care a fabricat vaccinul CoviVac. El a jucat un rol esențial în dezvoltarea sa.

Vladimir Putin, a spus Zaharov, deține o serie de documente care dovedesc că Kiselev știa în 2020 că vaccinul – atunci în prima sa fază de testare – ar putea conferi HIV beneficiarilor vaccinului. Kiselev a scris articole în care spunea că el și colegii săi au atenuat HIV viu pentru a provoca un anticorp și un răspuns imunitar suficient de puternic pentru a îndepărta Covid-ul fără a pune o persoană în pericol de a contracta HIV. Vaccinurile îmbunătățite cu HIV au fost administrate la 37 din 600 de participanți la studii de fază I în august 2020, iar acelor suflete nefericite li s-a spus să se întoarcă pentru o extragere de sânge la 90 de zile de la prima vaccinare. Centrul Chumakov nu le-a dezvăluit niciodată prezența HIV în vaccinuri.

Deși simptomele fizice ale HIV pot să nu apară până la 10 ani de la infecție, testele de sânge pot detecta prezența anticorpilor HIV în decurs de 90 de zile de la expunere. Conform documentelor examinate de Putin, 6 dintre cele 37 de victime au fost testate pozitiv pentru HIV la testul de sânge de urmărire, dar Centrul Chumakov, la îndemnul lui Kiselev, a ascuns victimelor acel fragment crucial de informații, permițându-le în esență să răspândească virusul la partenerii sexuali fără să știe. Celor șase li s-a spus apoi fără motive să urmărească din nou în 30 de zile. Fără să știe, au fost efectuate alte teste de sânge pentru a exclude fals pozitivi, dar toți cei șase au fost din nou pozitivi.

 „Aceste experimente nebunești ar fi trebuit să se oprească, dar nu a fost așa, aceștia sunt oameni de știință nebuni. Dintre cei șase oameni care s-au îmbolnăvit de SIDA, unuia… inima i-a explodat în piept. Kiselev și-a continuat nebunia în studiile de fază II. După cum se spune, dacă la început nu reușiți, încercați, încercați din nou. Alți 16 au luat boala și nimeni nu le-a spus”, a spus Zaharov.

 După ce a citit documentele, Putin a întrebat consiliul său consultativ medical dacă experimentele neautorizate ale lui Kiselev au vreo valoare medicală. A fost o întrebare retorică. Putin știa deja răspunsul, a spus Zaharov.

 Răspunsul părea tăios și sec: Kiselev a comis trădare.

Nu contează de ce Kiselev a făcut ceea ce a făcut. A făcut-o fără autoritate. Poate că s-a gândit că introducerea SIDA în vaccinurile Covid i-ar ajuta pe oameni, așa cum spun notele sale, dar echipa lui – și vom obține și noi – a făcut acest lucru fără discernământ. Nu putem permite acest lucru”, a spus Zaharov.

Duminică, FSB a trimis agenți la luxoasa casă a lui Kiselev din Novosibirsk, unde i-au tras două gloanțe în frunte.

Președintele Putin a vrut ca Kiselev să vadă asta venind”, a spus Zaharov. „El a implorat pentru viață.

După cum s-a raportat săptămâna trecută, Putin a instruit armata să distrugă toate vaccinurile Covid-19 din Rusia, pentru creșterea de cinci ori a infecțiilor cu HIV înregistrate în 2022, iar flacoanele contaminate cu HIV, l-au convins că milioane de ruși ar putea transporta fără să știe virusul.

 „Oamenii nu ar trebui să fie testați pentru Covid; ar trebui să alerge la medici pentru a se testa pentru SIDA”, a spus Zakharov.

  Două gloanțe ar merita și col. Gheorghiță, Arafat, Iohannis și medicii care îndemnau lumea să se vaccineze, căci vaccinul este sigur și eficient

   Sursa: https://realrawnews.com/

6 comentarii

 1. In colonia România toți politicienii ar trebui împușcați . Toți din mass-media ,toți felcerii toate slugile jevreilor ar trebui împușcate ,toți cei care au făcut propagandă la Covid minciună și vaccinurile otrăvuri . Nu numai ,2-3 ,aci e vorba de un regim criminal . De crime împotriva umanității. De minciună !! De trădare !! Sper să vină acea vreme !!

  Apreciază

  • Să nu uităm nici de noii securiști (SRI, SIE, STS, SPP, etc), căci ei „conduc” România. Am pus ghilimele, pentru că ei nu conduc, ci distrug, ei dau ordine la politicieni ce să facă. Marius, cine crezi că a închis burebista2012? Au știut americanii din California limba română, au urmărit ei blogul, au știut ei că făceai tu acolo? Hai să fim serioși. Au primit notă de la SRI că ești, cică, antisistem și gata. Le vine rândul și trădătorilor din România, cât de curând.

   Apreciază

   • Bineînțeles că la recomandarea alor noștri Google a șters blogul din serverele lor din California și bănuiesc și cine anume…. Dar știu doar pentru mine…

    Apreciază

 2. In colonia România există și gura firmă privată Google Romania Srl firmă privată de control și supraveghere . Pe mine m-au tocat la greu . Ei execută tot . Uneori fac rapoarte și le trimit la Dublin ,chipurile că instituțiile independente de acolo iau măsuri . Nu ,sunt trădătorii din colonia Romania. Domnul Marius o întrebare . Ce se știe de? Pentru că acolo gluma se îngroașă . Se pare că CIA are un agent prin parlamentul georgian și a reușit să scoată prostimea in stradă împotriva Rusiei . Ce nu fac jevreii cu bani ? Se știe că între Rusia și Georgia au mai fost conflicte , tot de americani codiță . Se încearcă ceva , vor să+i păcălească și pe georgieni . Atenție ,in Georgia există o mare comunitate sionistă . Doar Lenin ,Stalin , Molotov, Beria Troțki ce au fost ??

  Apreciază

   • Așa este. Dacă țin eu bine minte , după destrămarea URSS ,CSI, prima țară care a avut consilieri militari americani pentru instruirea armatei a fost Georgia .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s