Raport Ben Fulford (07.03.2023) – Întregul sistem financiar al MK este pe cale să se prăbușească, cu Credit Suisse probabil prima din domino    

Mai întâi țin să urez La mulți ani tuturor femeilor care-mi citesc blogul de Ziua Femeii. Voi sunteți încarnarea Energiei Zeiței, cea care va transforma planeta și civilizația umană pentrua intra în Noua Eră! Fiți tari și hotărâte, pline de iubire și compasiune pentru toate sufletele de pe această planetă!

   Prăbușirea sistemului financiar al mafiei khazare pare iminentă cu Credit Suisse, probabil prima din acest domino. Dacă va cădea, va declanșa un proces care ar duce la prăbușirea mai multor bănci majore după aceea, Banca Mondială, FMI și marea Kahuna, CORPORAȚIA STATELE UNITE.

O bancă cu drepturi depline pe Credit Suisse este acum în desfășurare, deoarece clienții au retras 120 de miliarde de dolari doar luna trecută. Acum, New York Post raportează informații personale sensibile, inclusiv identificarea de securitate socială, informații despre angajare și datele de contact ale clienților care păstrează 50 de milioane de dolari sau mai mult în bancă, au fost compromise.- https://nypost.com/2023/03/02/credit-suisse-breach-spills-info-of-high-net-worth-clients/

Da, chestiunea Credit Suisse este foarte serioasă, gândiți-vă câte conturi sunt legate de fiecare criminal de elită cunoscut din lume”, intervine o sursă CIA.

Acest raport „Suisse Secrets” de acum un an atinge vârful aisbergului : https://www.occrp.org/en/suisse-secrets/

Suisse va fi, cel mai probabil, prima bancă majoră controlată de MK care va fi eliberată… Asta miroase a joc final”, spune o sursă Mossad.

 Șeful MI6 este de acord spunând: „Credit Suisse este într-adevăr implicată în fraude penale internaționale, în acest caz, spălarea de bani din Geneva a Uniunii Europene plătind mită tuturor primilor miniștri ai Reginei pentru a comite înaltă trădare. Avem toate dovezile. Acesta este motivul pentru care continuă să demisioneze prim-miniștrii la Londra. Regina și soțul Majestății Sale au fost uciși amândoi din cauza asta printre atât de mulți alții.”

 Licențele shoot-to-kill 001 și 002 sunt acum în plin joc, adaugă el.

Această implozie nu se referă doar la gangsteri de nivel înalt, ci este probabil să ducă la înlăturarea celor mai mulți dintre așa-numiții lideri din lume, spun sursele Societății Dragonul Alb (SDA). Dezvăluirile de mai jos despre conturile de mită bancare din Vatican de la administrația Obama sunt un eșantion de mită sistematică a MK care ar putea fi reprodusă în majoritatea țărilor controlate de Occident ale lumii.

Pentru că toate băncile împrumută acelorași oameni, dacă o bancă cade și își retrage împrumuturile, atunci debitorii nu pot plăti nici alte împrumuturi, așa că întregul sistem se prăbușește.

Știu din surse foarte credibile că Bank of America, Wells Fargo și JP Morgan Chase sunt în insolvență și au proceduri de faliment active. Sunt „sigilate” din punctul de vedere al publicului”, adaugă sursa Mossad.

În ciuda încercării de a acoperi acest lucru, bucăți și bucăți se scurg. Dezvoltatorii imobiliari chinezi au oprit împrumuturi în valoare de aproximativ 53,6 miliarde USD acordate băncilor occidentale, Blackstone a intrat în plată cu 580 milioane USD pentru o clădire din Manhattan (40% loc liber); a doua implicită pentru Nordic REIT (46% locuri libere) în valoare totală de 2,1 miliarde dolari… PIMCO a intrat în incapacitate de plată cu 1,7 miliarde dolari, iar Brookfield a intrat în incapacitate de plată pentru 2 imobile din Los Angeles cu credite ipotecare de 783 milioane dolari. – https://www.henrymakow.com/

Se așteaptă ca acest lucru să elimine grupul Swiss Octagon și, odată cu acesta, controlul asupra țărilor G7 și a diferitelor state sclave din întreaga lume.

Marea întrebare este unde este tot aurul fizic pe care elvețienii l-au depozitat în seifurile lor de mai bine de 50 de ani? Până acum, ei au refuzat să onoreze cererile legitime de returnare a aurului imperial chinez sau japonez. Dacă nu mai au aurul, acest lucru este foarte important pentru că în vârful sistemului financiar sunt acceptate doar active reale precum aurul: hârtia nu mai este.

Mafia Khazară a fost redusă la amenințarea că folosește armele de producere a cutremurelor pentru a forța țările să predea aurul. Autoritățile indoneziene ne spun că li se spune să predea aurul și alte resurse naturale, altfel va avea loc un cutremur foarte mare la sfârșitul acestei luni. Amenințările au venit de la ambasada Olandei din Jakarta. Acesta a fost transmis unui oficial de nivel înalt din Ministerul Afacerilor Externe al Indoneziei din Jakarta, spun surse de informații indoneziene.

Așa se explică de ce „seismologul” olandez Frank Hoogerbeets -care a devenit cunoscut la nivel internațional după ce a prezis cutremurele devastatoare din Turcia și Siria- prezice un „mega-cutremur” cu magnitudinea de 8,5 sau mai mare „datorită poziției speciale a Pământului, Mercur și Saturn.” Această pseudo-știință nu este altceva decât o amenințare ușor acoperită. Acesta este un mesaj de la SDA către olandezi: „Oamenii care trăiesc sub nivelul mării nu ar trebui să arunce tsunami”.

Indonezia nu este singura. MK încearcă, de asemenea, să intimideze Filipine să-și predea aurul și alte resurse. Poporul filipinez ripostează. Un tribunal din Filipine a emis un mandat internațional de arestare pentru Bill Gates, care, în calitate de fondator al Fundației Bill și Melinda Gates, este „incriminat în legătură cu sute de mii de morți, un număr care nu poate fi estimat în prezent și care va crește cu siguranță exponențial în timp.” – https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/

 P.S. – Eventual clonele, căci Bill a fost judecat și executat la Gitmo în 2021.

Acest mandat de arestare este legat de uciderea guvernatorului Negros Oriental Roel Degamo, pe care o puteți vedea în linkul de mai jos.- https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/video-governor-in-philippines-assassinated-today

O sursă guvernamentală filipineză a declarat că „Bill Gates și David Rockefeller Jr. sunt implicați. Sunt planificate mai multe amenințări/tentative de asasinat. Cabala MK este disperată pentru controlul Filipinelor.” Nici domnul Gates, nici domnul Rockefeller nu au fost disponibili pentru comentarii până când acest raport a fost difuzat.

În orice caz, această tulburare financiară și amenințările însoțitoare au fost vizibile la reuniunea miniștrilor de externe G20 de săptămâna trecută, care s-a despărțit fără a emite un comunicat. Acest lucru este extrem de neobișnuit, deoarece, de obicei, astfel de întâlniri vor acoperi crăpăturile, cel puțin emițând o declarație blândă.

Unele delegații occidentale au transformat agenda G20 într-o farsă, încercând să dea vina pe Moscova pentru propriile eșecuri economice”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov.

La G20, țări precum Brazilia, India, China, Mexic, Africa de Sud și Turcia au cerut „eliminarea monopolului occidental” în organizațiile internaționale. Țările occidentale au răspuns cu tactici de „lovire sub centură” prin amenințarea cu „pedepsirea” țărilor care nu se supun, a spus Lavrov. – https://tass.com/politics/1583729

Asta ar explica amenințările de tsunami împotriva Indoneziei. Șeful Consiliului de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev a mers mai departe, spunând că Washingtonul și aliații săi recurg la „presiune politică, șantaj militar, înrobire financiară, sancțiuni economice și, desigur, propagandă înșelătoare”. – https://www.daily-sun.com/printversion/details/676866/%E2%80%98Russian-allies-facing-%E2%80%98unprecedented-pressure%E2%80%99-from-US%E2%80%99#:~:text=%E2%80%98Russian%20allies%20facing%20%E2%80%98unprecedented%20pressure%E2%80%99%20from%20US%E2%80%99%202,Nikolay%20Patrushev%2C%20said%20during%20a%20visit%20to%20Venezuela

Acest videoclip de mai jos despre condițiile din tabăra de sclavi dintr-o mină de cobalt (necesară pentru a face telefoane mobile, mașini electrice, etc.) arată tipul de management economic de care restul lumii este bolnavă.

Mină de cobalt în Africa pentru smartphone și mașini electrice occidentale

Dacă conducerea occidentală ar fi competentă, oamenii ar putea fi mai dispuși să treacă cu vederea hărțuirea lor, dar nu sunt. Conducerea lor paranoică s-a dovedit în mod repetat că răspândește boli, provoacă dezastre ecologice și promovează războiul. Chiar marțea trecută, un comandant rus a avertizat că un tren care transporta o marfă cu substanțe chimice otrăvitoare a sosit în orașul Kramatorsk și că Statele Unite intenționează să folosească „substanțele extrem de toxice și interzise” din el pentru a organiza o operațiune de tip „steag fals” în Ucraina dând vina pe Moscova. – https://www.presstv.ir/Detail/2023/02/28/699048/Russia-Military–America-preparing-for-chemical-attack-in-Ukraine

Acum avem Israelul – care de 30 de ani a spus că Iranul va primi o bombă nucleară în trei luni – strigând „Iranului i-ar lua doar 12 zile pentru a produce material nuclear pentru a fabrica o bombă”. – https://www.debka.com/pentagon-iran-can-make-fissile-material-for-a-nuke-in-12-days-israel-we-are-ready-for-final-steps-of-irans-nuclear-issue/

Refrenul MK este „atacă Rusia, atacă Iranul, atacă China etc.” Nu numai că continuă să încerce să declanșeze un război nuclear total, dar au fost și prinși în flagrant încercând să omoare cea mai mare parte a populației lumii cu vaccinuri toxice. Datele oficiale ale guvernului britanic arată că vaccinurile au ucis de 24 de ori mai mulți oameni decât așa-numita pandemie de care ar fi trebuit să-i protejeze.

 Dacă credeți că acest lucru nu a fost premeditat, întrebați-vă de ce autoritățile și producătorii care au mandatat vaccinul împotriva Covid nu au fost niciodată obligați să primească vaccinul! Acum, secretarul britanic pentru Sănătate, Matt Hancock, a fost prins îndemnând ziarele să răspândească panica pentru a umfla artificial numărul de teste Covid. În decembrie 2020 a întrebat: „Când vom folosi noua variantă?

Iată un om de știință britanic care și-a răzgândit opinia publică de la a spune că Covid a fost creat în laborator la, a apărut în mod natural, după ce Fauci i-a oferit un grant de 1,88 milioane de dolari și o finanțare suplimentară de 16,5 milioane de dolari, toată lumea știa din prima zi că Covid a venit dintr-un laborator… și milioane de dolari au fost cheltuite pentru ca oamenii de știință să mintă în mod intenționat publicul… când le fac asta oamenilor de știință Covid… doar gândiți-vă cât cheltuiesc pe oamenii de știință din domeniul schimbărilor climatice… știința este 100% de vânzare… cel mai mare preț câștigă…

Pura răutate și incompetență a acestei conduceri a dus la tot mai multe persoane publice „normale” care se opun MK.

Prezentatorul Saturday Night Live, actorul Woody Harrelson, critică răspunsul Big Pharma la COVID-19 în monologul său de deschidere:

Cele mai mari carteluri de droguri din lume se adună și cumpără toată mass-media și toți politicienii și forțează toți oamenii din lume să rămână închiși în casele lor și singurul mod în care oamenii pot ieși este dacă iau drogurile (medicamentele) cartelului și ei continuă să le ia.”

Răspunsul MK acum este să încerce cu disperare să dea vina pe China. Speranța lor pare să stea nu numai în a scăpa de justiție, ci și în a începe cel de-al treilea război mondial, mult planificat. Problema este că liderii sclavilor G7 au mințit atât de des și atât de mult încât aproape nimeni nu-i mai crede.

 Așa-zisul regim al lui Castrudeau transformă acum Canada într-o facilitate majoră de spălare a banilor cu trafic de droguri legalizat. Momentul perfect în timp ce Ucraina se duce pe scurgere: ,,Sunshine Earth Labs a declarat într-o declarație că a primit permisiunea de la Health Canada pentru a deține, produce, vinde și distribui în mod legal frunze de coca și cocaină, precum și morfină, MDMA (ecstasy) și heroină.”  – https://ca.finance.yahoo.com/news/sunshine-earth-labs-ltd-provides-140000519.html

 Iar Walmart din Canada a pus alimentele sub cheie…nu ai acces decât cu codul QR, priviți : Canada – Fără cod QR nu ai acces la mâncare

Nu va trece mult până când acoliții MK precum Castrudeau va fi scos din priză în Canada.

Bani în Canada pentru schimbare de sex

De asemenea, este puțin probabil ca Benyamin Netanyahu să trăiască mai mult, deoarece este în desfășurare o revoltă masivă a evreilor împotriva MK. Ca un semn al acestui lucru, folosirea drapelului ucrainean a fost interzisă în Israel. Afișarea steagurilor ucrainene este interzisă în case, pe stradă și în toate locurile publice, cu o amendă de 10.000 de șekeli (aproximativ 3.000 de dolari). În schimb se afișează steagul Rusiei, iată:

În Israel se arborează steagul Rusiei

 În SUA, procesul de retragere a MK este deja în plină desfășurare. Cel mai recent, primarul Lori Lightfoot nu a mai fost votată la alegerile pentru primarul din Chicago. Ea a fost prima femeie de culoare din Chicago și primul primar deschis homosexual, precum și primul primar în exercițiu din Chicago care a pierdut în patru decenii. – https://www.axios.com/2023/03/01/lori-lightfoot-ousted-in-chicago-mayoral-election

Mai important, pierderea ei în țara natală a lui Barack Obama înseamnă că Obama însuși probabil nu mai trage sforile marionete ale diferiților actori care se prefac a fi „Președintele Joe Biden”.

Ceva mare se pregătește și în Florida. Statul Sunshine controlează acum districtul special autonom, scutit de taxe, care cuprinde întregul Walt Disney World Resort. ,,Disney pierde statutul de autoguvernare, statul Florida este noul șerif din oraș”, a declarat guvernatorul Ron de Santis, la o conferință de presă luni. ,,Închideți-vă centura – sunt multe de făcut.” – https://www.dailymail.co.uk/news/article-11798887/Ron-DeSantis-signs-bill-STRIPPING-Disneys-control-Reedy-Creek-district.html

Să vedem dacă poliția din Florida efectuează raid și descoperă fabricile de adrenocrom despre care se spune că se află sub Disney Land. Guvernatorul de Santis, un creștin, știe că se luptă cu forțele satanice.

 „Lucrarea diavolului va invada chiar și Biserica, astfel încât veți vedea cardinali împotriva cardinali, episcopi împotriva episcopilor.” Așa i-a spus Maica Domnului în Akita, Japonia, surorii Agnes Sasagawa pe 13 octombrie 1973.

Un panou atârnă la intrarea în Universitatea Stellenbohm din Africa de Sud care explică cum s-ar întâmpla: ,,Nu sunt necesare bombe nucleare sau rachete cu rază lungă pentru a distruge vreo națiune din lume. Este suficient pentru a scădea calitatea educației și a lăsa studenții să trișeze la examene. Pacienți care sunt la mâna unor astfel de medici. Clădirile s-ar prăbuși din cauza unor astfel de ingineri și arhitecți. Banii se pierd prin astfel de medici și economiști. Justiția dispare în mâinile unor astfel de avocați și judecători. Prăbușirea educației este prăbușirea națiunii.

Pe măsură ce Occidentul continuă să implodeze, China arată ceea ce încearcă să facă, un guvern care își servește efectiv oamenii. La ultima sa întâlnire majoră, guvernul chinez a stabilit următoarele planuri și obiective:

Efortul pentru dezvoltarea de înaltă calitate este prima și cea mai importantă sarcină în China. Creșterea cheltuielilor pentru cercetare și dezvoltare, extinderea producției de energie curată și promovarea polilor de creștere cu strategii de dezvoltare regională… Eforturile de modernizare ale Chinei aduc publicul într-o lume științifico-fantastică… China s-a străduit să eficientizeze administrația, să mărească puterea delegată pentru a îmbunătăți reglementarea și a îmbunătăți serviciile, cultivând în același timp un mediu de piață de concurență loială… China a construit cea mai mare rețea feroviară de mare viteză din lume, rețea de autostrăzi și grupuri portuare de clasă mondială. A deschis rute aeriene și maritime care ajung în toate părțile lumii… Armonia dintre om și natură… Ideea că „apele limpezi și munții luxurianți sunt valori de neprețuit” a devenit consensul…

https://english.news.cn/20230304/649b101c913f4370a97a6c066717923e/c.html

Dacă Occidentul ar avea un guvern meritocrat, ar eclipsa din nou China. De exemplu, imaginați-vă miracolele care s-ar putea întâmpla dacă cele peste 6.000 de brevete care sunt deținute din „motive de securitate națională” ar fi puse la dispoziția publicului într-un mod responsabil. Cel puțin am avea cu toții vehicule antigravitaționale și energie practic gratuită. Așa cum stau lucrurile, cu cât Occidentul rămâne mai mult sub dictatura MK, cu atât China ne va depăși mai mult. Marele semn de întrebare rămâne totuși când Occidentul își va dezvălui mai multe secrete restului lumii.

 În acest sens, trebuie menționat că senatorul Robert F. Kennedy Jr. a spus recent câteva cuvinte despre extratereștri. Ei împing proiectul Blue Beam cât mai departe posibil. Există, de asemenea, semne că programul spațial secret al SUA se dezvăluie, așa cum sugerează acest videoclip din Hawaii.

US Space Force în Hawaii

Vedeți, de asemenea, fotografia atașată cu toate bazele Forțelor Spațiale, inclusiv Thule și Muntele Cheyenne.

Așa că iată imaginile din străinătate din această săptămână.

 1. Sfera OZN peste Manhattan, New York : OZN deasupra Manhattan
 2. OZN-uri deasupra Phoenix, Arizona : OZN Phoenix – Arizona
 3. OZN peste San Antonio, Texas : OZN San Antonio – Texas
 4. OZN peste Sydney, Australia : OZN Sydney – Australia
 5. Navă Mamă : Navă Mamă
 6. OZN peste Serbia: OZN Serbia

Tot ce putem face este să ne menținem ochii pe cer și picioarele pe pământ în timp ce continuăm să luptăm pentru eliberarea planetei.

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

3 comentarii

 1. Tumultos ca in totdeauna Benjamin Fulford . Cum se va desfășura căderea băncilor , vom vedea. Poate nu toți știu că în Filipine există poate cel mai mare laborator de medicamente cu droguri a lui Le Roux , unde lucrează și chimiști din colonia România . Le Roux care are în Colonia România un lanț de farmacii.Nu știu care este . Însă așa se spune într-un raport al FBI In ce privește Africa , nu numai cobaltul este problema . Ci imigranții care tot continuă să invadeze Europa . Președintele Tunisiei a de pârât că nu mai primește imigranți . O hotărâre care a deranjat fieful jevreilor din Bruxelles . Se adâncește tot mai mult conflictul dintre albi și negri . Tot mai multe voci ale negrilor care îi consideră pe albi ca fiind ..rasiști . Se vede că propaganda mass-media globalistă slugă își face bine treaba. Din nefericire negrii nu prea cunosc adevărul . Jevreii sunt cei care au făcut comerț cu sclavii din Africa . Jevreii sunt cei care i-au ținut ca masă de manevră și manipulare . Probabil că negrii nu prea știu să citească , să se informeze despre adevăratul lor inamic. Am văzut pe diferite canale media atrocitățile pe care negrii le săvârșesc prin țările din Europa în care autoritățile stau și privesc fără să intervină . Să nu uităm că mișcarea sionistă care a fost interzisă de ONU în 10 nov.1975 avea motivația ” sionismul este o formă de rasism și de descriminare rasială” . Tot ONU a anulat decizia 3379 , cu altă decizie dată pe sub masă la 16 dec. 1991 . Ei, acuma se vede ce a făcut ONU ,atunci . Din 1991 au început nenorocirile care continuă și astăzi . Le este frică pentru că încearcă să impună cenzură . Și vorba ceea ” de ce ți-e frică nu scapi ” ..mai este un an până în 2024 ⚠️⚠️⚠️ roata deși nu se vede ,se învârte invers .

  Apreciază

 2. Am inițiat demersurile de construire a unui „Feisbuc” Românesc. O platformă de comunicații centralizata intre patrioții Români de pretutindeni.
  Lumea, Românii sint suficient de treziți și pregătiți pentru acest eveniment: Translația masiva de pe toate celelalte platforme pe o platformă Românească, fără cenzura și fără discriminare, fără „standarde” – altele decit cele ale bunului simț.
  Potențialul proiectului este enorm, cei cu simț și fler pt afaceri înțeleg că pot deveni rapid și ușor investitori, acționari la ceva ce in scurt timp va deveni cea mai mare și mai importantă platformă din lume.
  Va exista o secțiune separata (vizibila dar neaccesibila pt restul) pentru cercetători și inventatori. Un fel de popularizare a științei, dar unidirecțional, de la ei către noi, fără să-i cicălim cu comentariile și neîncrederea noastră stupida.
  Noi, restul patriotilor, cei care va trebui sa facem munca „de jos”, adică reconstrucția Țării, vom avea un loc al nostru unde sa ne întâlnim și să elaboram planurile de Reconstrucție. Exista fondurile speciale destinate reconstrucției care pot fi accesate prin proiecte viabile și bine gîndire.
  Practic, odată curățenia încheiată, Reconstrucția e posibilă într-un timp atît de scurt încît acum ar părea incredibil daca ar fi comunicat.
  La acest proiect se lucrează de mai bine de 10 ani. Piesele sint în poziție, acum se incepe implementarea lui în realitate. Singurul element care lipsește momentan este implicarea românilor, macar simbolică, adică un număr care cît de cît să fie reprezentativ , 2-3 mii de oameni ar fi suficient.
  Sa v-o spun p-aia dreapta, ar fi jenant ca să ni se ofere totul mura in gura, fără că noi sa facem altceva decit sa comentam, să ne plingem și să fim triști. Tristețea și rușinea sint cele mai joase frecvente ale sufletului(mai exact ale minții).
  Așadar trebuie „să pară” că acest lucru îl facem noi, poporul, prin implicare directă, prin ajutor și susținere macar morala, sufletească sau alte forme de ajutor (apropo de „alte forme”, va exista o rețea „hoteliera”-casele sau camerele de oaspeți ale românilor vor fi conectate în rețea, astfel încît oricine va putea călători în toată țara pe gratis, va exista un sistem de troc (barter) on line și curierat, iar cu timpul transportul public va fi gratuit).
  Treaba asta va evolua rapid într-un Parlament on line in care sa refacem legile, iar Miniștri vom vom fi noi înșine, fiecare în aria și domeniul lui de competență. Vor exista bineînțeles și Miniștri mai „mari” , competenți sa se ocupe de treburile de importanță vitală și strategică ale Țării.
  Dar un primar va avea statut de Ministru, împuternicit să ia hotărâri locale și să le aplice, fără sa ceara voie de la București să astupe o groapă din asfalt și fără să fie amendat pt asta, așa cum au mai fost cazuri.
  Mă opresc aici, cei care doresc sa se implice mă pot contacta la tel. 0771-319.163 sau mail

  Sub aspect financiar sint acceptate donații incepind cu 1 euro. Ulterior, indiferent de suma, donatorii vor fi considerați Fondatori și Acționari.
  Vă mulțumesc !

  Muntean Dumitru Constantin

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s