FBI se implică în „confiscarea bunurilor civile” ale susținătorilor lui Trump   

  În timp ce gazda de la Fox News, Brett Bair, a adresat întrebări de softball directorului FBI, Christopher Wray, într-un interviu de marți seară, aplaudând în mod tacit realizările sale imaginare, agenții sub instrucțiunile lui Wray duceau un război financiar răzbunător împotriva conservatorilor care se opuneau regimului criminal Biden.

 Diviziunea White Hats a armatei americane a spus că FBI – asistat de forțele locale de aplicare a legii din statele roșii – i-a vizat pe susținătorii lui Trump folosind o practică numită „confiscarea bunurilor civile”, prin care legile neconstituționale permit forțelor de ordine să sechestreze proprietăți, bani sau bunuri dacă poliția crede doar că este legată de activitatea criminală. Poliția nu trebuie să depună acuzații sau să dovedească vinovăția în aceste cazuri înainte de a sechestra și păstra proprietatea și nu există nicio limită la ceea ce poate lua poliția. Legea federală privind confiscarea conferă organelor de aplicare a legii un interes monetar puternic în confiscarea bunurilor. În cadrul programului de partajare echitabilă al Departamentului de Justiție, organele de aplicare a legii de stat și locale care predau bunurile confiscate guvernului federal pot sechestra până la 80% din veniturile confiscate. În plus, legea federală nu impune colectarea sau raportarea datelor despre confiscări de stat, locale sau federale.

Polițiștii îl numesc un instrument valoros pentru a reduce traficul de droguri și arme. Avocații constituționali, pe de altă parte, spun că legile privind confiscarea bunurilor civile promovează „furtul legalizat”.

Este o poliție discriminatorie pentru profit”, a spus șeful principal Bradley D. Earl al Programului de Drept JAG al Marinei SUA. „O victimă este prezumată vinovată și trebuie să-și dovedească nevinovăția pentru a revendica proprietăți și numerar – un litigiu lung pe care omul obișnuit nu și-l poate permite. Și acum avem dovezi concrete că federalii au recrutat forțele de ordine în statele conservatoare pentru a vâna susținătorii președintelui Trump”.

El a adăugat că JAG și Biroul Comisiilor Militare au aflat de creșterea confiscărilor de bunuri civile de la „Columnistii 5” FBI, un număr tot mai mare de agenți care au dezavuat regimul și au jurat să răstoarne întreprinderea criminală a lui Merrick Garland și Christopher Wray. Șeful comandanților Earl a transmis către Real Raw News unui „al 5-lea columnist” care a acceptat să comenteze sub promisiunea anonimatului.

El a povestit două situații în care federalii i-au ajutat pe polițiștii necinstiți în orașele din Texas conduse de albastru (democrații).

Pe 5 februarie, Dilbert Cummings, în vârstă de 64 de ani, un pensionar care tocmai și-a vândut afacerea de succes în instalații sanitare, conducea un Ford F-250 de-a lungul State Highway 35 – o arteră importantă – când o mașină de patrulă a Departamentului de Poliție din Austin l-a oprit pe motivul că a încălcat legea privind cadrul plăcuței de înmatriculare din Texas, susținând că plăcuța sa din spate a fost „obstrucționată”. Un strop de noroi a ascuns un singur număr. Ofițerii au comentat despre autocolante de bara de protecție și foliile pentru ferestre — Trump 2024, I Stand With Trump, Drain the Swamp, Carry Like It’s 1776, God Bless America, We the People, You can Pry My Rifle from My Cold, Dead Hands etc.— și l-a întrebat pe Cummings dacă plănuiește să voteze pe Trump în 2024.

Dl Cummings și-a afirmat dreptul constituțional de a păstra tăcerea, spunând că nu răspunde la întrebări, deși și-a arătat licența, înregistrarea și dovada asigurării. Polițiștii au observat apoi o pușcă în stil AR atârnând de geamul din spate a camionului – Texas nu are legi referitoare la transportul de arme lungi (puști sau pistoale) în vehicule cu motor. Dar polițiștii au spus: „Dacă îți plac armele, trebuie să-l iubești pe Donald Trump”, apoi l-au întrebat dacă domnul Cummings avea bani sau droguri în vehicul și au cerut permisiunea de a-l percheziționa.

Dl Cummings și-a invocat dreptul din al 4-lea amendament (din Constituția SUA), care se presupune că îi protejează pe cetățenii americani de percheziții și confiscări nerezonabile. Cunoștințele sale constituționale i-au iritat pe ofițerii de poliție, care l-au reținut în timp ce au convocat o unitate K-9 pentru a verifica vehiculul pentru narcotice. Când câinele și mânuitorul au sosit 20 de minute mai târziu, nu erau singuri. Un sedan cafeniu cu o pereche de agenți speciali ai FBI parcat în spatele autovehiculului ofițerului K-9. Toți au vorbit pe un ton liniștit înainte ca mânuitorul câinelui să-l plimbe în jurul camionetei domnului Cumming. Desigur, câinele a alertat și, în timp ce federalii stăteau în fundal, polițiștii au jefuit camionul, aruncând lucrurile domnului Cummings pe marginea drumului. Au găsit un autocolant „WWG1WGA” în torpedoul lui și l-au întrebat dacă el este unul dintre „acești oameni”. Poliția din Austin a continuat să bată vehiculul și a găsit șapte lingouri de aur în consola centrală. Le-au arătat aurul și autocolantul federalilor, care au dat din cap, dar nu au spus nimic.

Polițiștii i-au spus domnului Cummings că camionul său, pușca și aurul vor fi confiscate până când acesta va dovedi în instanță că nu este implicat în cumpărarea și vânzarea de droguri ilicite. Protestul lui a căzut în urechi surde; a spus că a convertit numerar în aur pentru că era un „activ sigur” și îi ducea fiicei sale din Dallas, care avea nevoie de fonduri pentru a încheia vânzarea unei noi case.

A rămas în picioare pe autostradă în timp ce un tractor îi remorca vehiculul. Nu s-au găsit narcotice.

FBI îl vede pe Trump ca pe o mare amenințare, iar demoralizarea bazei sale este văzută ca un succes enorm”, a spus informatorul FBI. „Wray stă în spatele tuturor și îl urăște atât de mult pe Trump încât se va îndrepta după oricine care este de partea lui. Este obsedat de Trump. Este un maniac.

Pe 22 februarie, doisprezece agenți FBI îmbrăcați în echipament tactic și înarmați cu puști automate au coborât la o casă – o remorcă cu lățime dublă pe 20 de acri de pământ – a unui cuplu în vârstă care agățase bannere „Dark Brandon” și „Trump-Lake 2024” pe gardul care înconjoară proprietatea lor din Houston. Despoții FBI au dărâmat steagurile anti-Biden și pro-Trump înainte de a pătrunde ilegal proprietatea și de a ucide câinii proprietarilor casei. Ei i-au acuzat pe cei 70 de ani că au zburat cu drone deasupra clădirilor federale, spunând că au un motiv probabil să intre în casă fără mandat. Federalii au găsit și au confiscat 63.000 de dolari în numerar, economiile de o viață ale cuplului, pentru că soțul și soția nu au putut dovedi că banii nu au fost obținuți din vânzările de droguri.

Cuplul a spus că nu dețin drone și că habar nu avea despre ce vorbește FBI-ul, dar asta nu a contat. Li s-a spus să lupte în instanță, dar i-au avertizat că acest lucru i-ar putea pune pe „liste suplimentare”.

Sursa noastră JAG a spus: „Acest lucru se întâmplă pe scară largă chiar acum. Dacă îl susții pe Trump, ai puncte de vedere diferite. Biden a sancționat acest lucru. Ei merg după oricine pot găsi – este o răzbunare plină de ură împotriva oricui îl susține încă pe președintele Trump. Lucrăm să închidem acest rahat, dar nu putem fi în atâtea locuri simultan.”

   Putin ordonă distrugerea tuturor vaccinurilor împotriva Covid-19 din Rusia  

 Președintele rus Vladimir Putin a ordonat distrugerea tuturor stocurilor de vaccin împotriva Covid-19 de pe pământul Rusiei, invocând o legătură incontestabilă între ceea ce a fost numit „Vaccinul Moscovei” și o creștere bruscă a infecțiilor cu HIV la persoanele vaccinate, a declarat Andrei Zakharov, agent al Biroului Federal a spus Real Raw News.

Deși Putin nu a făcut un anunț oficial, el și-a însărcinat mâna dreaptă, ministrul Apărării Serghei Șoigu, să epureze spitalele, clinicile și farmaciile de variantele de vaccin Sputnik și CoviVac. Armata va asigura conformitatea prin auditarea depozitelor de vaccinuri și efectuarea de inspecții la fața locului.

La fel ca președintele Trump, Putin a fost înșelat de o minciună; un consorțiu global de medici, profesioniști din domeniul sănătății și băieți ai guvernului au făcut o fire convingătoare despre un virus care ar devasta lumea dacă nu s-ar fi dezvoltat vaccinuri pentru a vaccina populația cât mai curând posibil. OMS s-a infiltrat în Ministerul rus al Sănătății și a plantat agenți ai răului în Consiliul de Miniștri și Duma de Stat, iar propaganda occidentală – fabule cu oameni bolnavi de Covid care cădeau morți pe stradă – s-au infiltrat prin granițele cândva sigure ale Rusiei. Nicio națiune nu a fost imună la cea mai elaborată campanie de dezinformare din istoria umanității.

Pe 2 decembrie 2020, Rusia a lansat primul său experiment de vaccinare în masă, învingând alte națiuni la putere și livrând 6,9 milioane de doze în prima săptămână. Începând cu 21 iunie 2022, 81,5 milioane de persoane au primit cel puțin o doză, iar 74,3 milioane au fost complet vaccinate. În Occident și Rusia, cei care au primit vaccinul au prezentat efecte secundare, cum ar fi afecțiuni cardiace, convulsii și cheaguri de sânge, cu mulți morți acasă, la serviciu sau pe străzi.

 „CIA americană este genială. Când Covid-ul inofensiv s-a răspândit, au inventat povești despre atât de mulți oameni care mureau pentru a ne face pe toți să cerșim vaccinul. Apoi, când au venit vaccinurile, am început să murim, iar guvernele pot da vina pe Covid, nu pe vaccinuri. A fost un complot atât de inteligent, că lumea a crezut-o”, a spus Zaharov.

În decembrie 2022, Ministerul Sănătății a raportat o creștere dramatică, la nivel național, a infecțiilor cu HIV în rândul persoanelor care au primit trei sau mai multe vaccinuri Covid-19 și nu se potriveau demografic standard – homosexuali și utilizatori de ace. Între 2015-2019, Rusia a înregistrat în medie 16.000 de noi infecții pe an. În 2022, această cifră a crescut vertiginos la 63.000 pentru a include celibat, care nu consumă droguri.

Vladimir Putin, a spus Zaharov, a ajuns la concluzia că vaccinurile ar putea determina o persoană să dezvolte HIV și SIDA. Dovezile erau de neatins; cu cât o persoană a primit mai multe vaccinuri, cu atât sunt mai mari șansele de a contracta HIV. Putin a considerat corelația ca mai mult decât o simplă coincidență – vaccinul a fost adaptat pentru a produce sindromul imunodeficienței dobândite.

O boală falsă îi păcălește pe oameni să facă un vaccin care le dă boli reale”, a spus Zaharov. „Numai oamenii satanici ar fi putut visa asta. Pentru președintele Putin, aceasta este o afacere foarte personală.”

Putin, a adăugat el, a rămas „sânge pur” sau nevaccinat, dar una dintre fiicele lui a fost diagnosticată cu HIV la două săptămâni după ce și-a făcut a treia injecție.

Președintele Putin i-a spus să nu-și mai facă vaccinuri, dar este occidentalizată, a acceptat minciunile și acum trebuie să rămână cu medicamente toată viața. Acest lucru l-a înfuriat pe președintele Putin”, a spus Zaharov.

Diagnosticul fiicei a fost ultima picătură. Miercuri, Putin a decretat ca vaccinurile Covid-19 să fie distruse și a interzis toate importurile de vaccinuri. Armata rusă, a spus sursa noastră, a distrus deja vaccinuri în spitalele din Moscova, Sankt Petersburg, Kazan, Chelyabinsk, Samara, Nijni Novgorod și Saratov și a fost forțată să „doboare” personalul spitalului care a rezistat epurării vaccinului. Putin a spus că nu se va odihni până când fiecare flacon nu va fi spulberat.

De asemenea, Putin a ordonat executarea a 130 de oameni de știință responsabili de crearea vaccinurilor Sputnik.

 „Aici nu-i aducem în judecată pe vinovați – o pierdere de timp. De ce să pierdem timpul când știm că sunt vinovați. Ne ocupăm de aceste chestiuni cu severitate”, a spus Zaharov.

În încheiere, l-am întrebat pe Zaharov dacă Putin ar fi ordonat o acțiune atât de drastică dacă fiica lui nu ar fi fost diagnosticată cu HIV.

Nu, el tot ar avea grijă de acești criminali. Dar diagnosticul ei a cristalizat ura lui pentru acești oameni răi. Nu vor mai exista vaccinuri în Rusia”, a spus el.

  Bravo, pe când și la noi? Să-i vedem pe Rafila, Arafat, Gheorghiță și toți medicii care au dus propaganda pro vaccinare. Adunați și executați fără niciun process…

   Sursa: https://realrawnews.com/

3 comentarii

 1. In USA la jevrei le fuge pământul de sub picioare . In statele unde democrați sunt stăpâni , FBI și poliția sunt unități de opresiune . Lacheii lui rockefeller încearcă să intimideze populația cu tot felul de acțiuni false , încalcă orice drept nu țin cont de nici o lege ,sunt atât stăpânitori . Era pe undeva de așteptat la o asemenea activitate de intimidare pentru că populația din USA este împotriva regimului slugă de la Casa Neagră. Dacă vor continua in stilul ăsta despotic in USA va izbucni un război civil . La ce transformari vor fi in USA până în 2024 războiul civil este inevitabil . Același lucru și în Israel . Pentru că aceste două state vor dispărea iar în locul lor vor fi înființate alte state independente sub cu totul altă față . De fapt ăsta va fi sfârșitul globalizării și a imperiului Britanic rothschild. Chiar dacă și în Europa cloaca acum tandem Londra – Bruxelles încearcă să instaureze niste regimuri de zbiri cu cenzură prin legi aberante , nu le va folosi la nimic . Boală lungă ,moarte sigură …acești psihopați din lumea evreiască nu mai pot opri tăvălugul care vine peste ei . Frică le este lor , khazarilor , sioniștilor și slugilor . Când vrei să impui cenzură înseamnă că îți este frică , nu mai ești stăpân pe situație . Ori la ticăloșii ăștia se vede , le este frică de sfârșitul lor . Nu știam că Putin ( care o fi ?) are o fiică . Mă rog. Cât privește colonia România , ticălosul de baha’i khazarul de arahat trebuia de mult căsăpit , acuma este o clonă ,el probabil este in Israel plecat de când s-a anunțat că are covid . Cât privește țiganii rafila și cercel streinu ori gheorghiță ar trebui arestați . Ăștia nu sunt decât niște produse ale Fundației Matei Balș deținută de pfizer și johnsson & johnsson ca majoritari . Numai că atâta timp cât armata americană a lui Joe bideu 🚽 clona este in colonie , Bruxelles -ul conduce din umbră iar tot ce înseamnă bani ,aparține lui rothschild .. este greu de presupus a se întâmpla ceva . România este o colonie , nu o țară iar politicienii sunt doar niste slugi analfabete cu diplome cadouri și biografii pompoase pe Wikipedia. Niste partide conduse de țigani și alte nații . Televizorul este un bun medicament pentru români . Publicitatea excesivă la toate mizeriile , ne mai întâlnită în Europa cel puțin , îl setează bine pe român . Poate evenimentele din afară să ajute cumva schimbarea în colonia România . Din interior slabe speranțe .

  Apreciază

 2. Pe lângă acești medici excroci, trebuie executați, cu sau fără proces, și cei din mafia media. Fără propaganda lor jegoasă și abjectă până la vomă, nu s-ar fi vaxinat atâția. Nu știu câți dintre voi știți că a existat postul 6TV. Nu toate emisiunile erau în regulă, dar aveau și emisiuni foarte, foarte bune. A fost închis de CNA la începutul falsei pandemii pe motiv că făcea reclamă la „medicamente miraculoase”. Acum s-a demonstrat cât sunt de nocive așa numitele vaccinuri, că nu imunizează cum ziceau ei, de ce nu se închid și aceste canale tv, căci și ei au făcut reclamă la medicamente miraculoase (vaccin covrig). Sper că acea lege referitoare la „siguranța cibernetică” să se întoarcă împotriva lor că un bumerang și să îi spulbere. Când spun ei mă refer la securiști (SRI, SIE, STS, etc.), mafia media, mafia kazară și ceilalți. Să auzim de bine!

  Apreciază

  • Am citit azi pe site-ul RRN,ca fsb a executat pe acest savant care a băgat HIV în vaccinuri cum scrie și în articol,deci rusul lucrează altfel decât cei de la gitmo fără judecată fără drept de apel doua gloanțe în cap la fața locului, sigur o să ună marius și aceasta stire,

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s