Salutări tuturor cititorilor blogului   

  Salutări tuturor cititorilor blogului și celor care-mi urmăresc postările video de pe contul VK (https://vk.com/video/@id629036819). Voi continua să public tot ce consider adevăruri ascunse din această lume, cu toate că se pare, șurubul se tot strânge… Acum vreo săptămână s-a votat la urgență în Parlament Legea securității cibernetice, o lege care, spun ei este creată pentru a ne proteja pe noi, dar aceasta va fi baza legală a serviciilor pentru a ne intra în conturile din rețelele social-media, mail-uri, convorbiri telefonice sau sms-uri. Era libertății se pare că va apune curând. Dacă lor li se pare că o postare (de pe bloguri sau rețele de socializare) aduce prejudicii securității naționale sau nu sunt conforme cu ,,adevărul oficial” (vă aduceți aminte din plandemie), vor fi șterse, iar cei ce le-au redactat pot fi amendați sau se poate merge până la pușcărie.

 Legea se află la semnat la dulapul de la Cotroceni și va intra în vigoare după publicarea în Monitorul Oficial. Se va aplica atât pe internet cât și posturilor de TV sau Radio. Deci cenzura de pe timpul comuniștilor a fost ciornă față de ce va fi acum, pentru că acum au tehnologie… Tik-Tok va fi interzis și închis în UE, inclusiv la noi. Probabil vor urma și altele… UE se îndreaptă spre dictatură !

Vom vedea cum ne vom descurca, dar mergem înainte, eu cred că Lumina va învinge pe această planetă și rolul nostru este de a o împământa. Toată această luptă a întunericului prin forțele sale dezlănțuite, ne confirmă faptul că sunt disperați că pierd controlul maselor care se trezesc și toate aceste măsuri nu vor face altceva decât să trezească și mai mulți oameni, care va crește masa celor care li se vor opune…

 Anul trecut mi-a fost închis contul de Youtube și blogul ,,burebista2012” în care aveam informații din 2013. Acum mergem mai departe până la Victoria finală.

 Pentru cei care doresc și au posibilitate, puteți face donații (cât de mici) în conturile mele Revolut și BRD. Conturile sunt afișate pe pagina blogului  https://luminaadevarului.com/ în dreapta.

 Vă mulțumesc anticipat și fiți binecuvântați cu toții.

    Drum drept spre Lumină!

   Video: Noile dezvăluiri ale lui Raul Coltor    

13 comentarii

 1. Era de așteptat să se întâmple . Am văzut că deja în USA Tik tok se dorește a fi blocat și nu este de mirare că și jedveii de la Bruxelles vor să facă același lucru . Cât privește lumina adevărului și la mine s-a încercat blocarea de către Google , cred, pentru că acum două zile a apărut Pagină eronată … însă am reîncărcat și a apărut pagina. Pentru că au apărut stătea adevăruri despre crimele și minciunile jevreilor acuma vor să închidă gura celor care spun adevărul . Eu deja am renunțat de mult la Facebook , Twitter pentru că eram mereu blocat de ” instituțiile independente ” ale lui rothschild -rockefeller, sunt doar pe Telegram . Nu se știe cât mai rezistă și Telegram. Ticăloasa de ursula von 💩 care nu-i altceva decât o slugă credincioasă rothschild impune restricțiile . De colonia România ce să mai spun ? Lașii și trădătorii execută ordinile . Proștii cu diplome se supun . Adevăratul este că trebuie o revoltă în masă . Trebuie să existe în colonia România și oameni , români care pot organiza o revoltă populară de anvergură . Armata să nu mai fie slugă la stăpâni . Îl știu pe Raul Coltor , este din Alba Iulia și știu că a avut atâtea probleme cu slugile jevreilor . Deja nu se mai poate , minciun ce este promovată la ordinul occidentului devine insuportabilă . Trădătorii trebuie să fie aduși în fața unui tribunal militar și executați . România este batjocorită de slugoii jevreilor . Peste tot românii se lovesc de rromii Bruxelles -ului . mc2 Levi Civita…!!

  Apreciază

 2. Am incercat să instalez VK însă am fost plimbat , pentru că au văzut numărul de telefon mobil românesc ⚠️🤔⚠️ in cele din urmă am renunțat .Doreau adresa de email ,ceea ce eu nu fac .

  Apreciază

  • @ lisandru

   Nu înțeleg cum de ai fost plimbat atâta. Eu mi-am instalat VK cu număr de telefon mobil românesc și nu au comentat nimic. Mi-au cerut numai să introduc o parolă și totul a fost foarte repede finalizat.

   Apreciază

 3. Continuati inca vad ca continuati voi asa zisi „benevolentii pozitivi” , continuati cu doctrina ca oameni se trezesc , daca sar constientiza cati oameni sunt defapt oameni , cati oameni reali sunt oamenii vati traumatiza singuri pt simplu motiv ca sunteti foarte putini sub vreo 300 mil . Sa clarific cv cand zic oamenii. Eu cand zic oamenii ma refer la operatorul corpului fizic sa fie operator uman ( adica constiinta umana sau suflet etc cum vrei sai spui) o fi 6-7 miliarde de corpuri ” umane” dar sunt vreo 300 mil de operatori umanii, si toata aceste mascarada inca continua si e facuta de „benevolentii” sub pretextul treziri asa zisei umanitatii ( adica celor 300 mil ) acei 300 mil sa devina constienti ca ei sunt putinii.

  Hey Divinitate curand termin ultimile retusuri si vin dupa capul tau , iti arat eu cum se va face o indoctrinare si o bataie de joc ca la carte. Marius msj cu Divinitate e adresat ei , pt ca eii se feresc de mine si asta este ultimul avertisment pt aceasta Divinitate zisa benevolenta.

  Situatia e naspa afara universului astuia si va fi si mai naspa , nasoala.

  Daca vreun cititor al acestui mesaj sau al blogului vrea sa faca ceva cu adevarat ii recomand urmatoarele:

  Inarmeazate pana in dintii ( cum se zice zicala) .
  Stai de vorba, comunica cu cea mai inalta si puternica autoritate in creatie pe ca Divinitatea nu este cea mai mare , este autoritate si mai mare peste ea cum ar fi Creatorul Suprem sau Prim Creator.
  Orce ai face , fa in conformitate cu motivul pentru care ai fost creat de cea mai inalta autoritate in creatie pt ca doar de aceia ai fost creat de ea.

  Asa zisele legii „umana” nu sunt altceva decat bataie de joc a Divinitatii si chiar creatorului universului in care aceasta inchisoare functioneaza. Sa stiti ca doar vreo 10% din toatele legille creatiei ruleaza sau functioneaza pe acest univers . Verificama si daca consideri ca te mint vino si reteazami capul daca reusesti !

  Continuati cu mascarada cat inca mai puteti asa zisilor benevoletii pozitivi care datorita voua din 1 mai 2021 continua toata aceasta inutila „trezire”

  Apreciază

  • Greu cu limba română la tine este. Legi pronumele de verb și nu o dată, ci de mai multe ori, deci nu este greșeală. Gred că îți plac cătușele (#-ist, globalist, usr-ist, ceva de genul). Cât despre ce spui tu cu trezirea oamenilor, ești pe lângă. Nu trebuie să se trezească toți. Trebuie că noi, omenirea, să atingem acea masă critică. Experimentul celor 100 de maimuțe, și atunci toți se vor trezi de la sine, plus faptul că Pământul trece prin centura de fotoni ceea ce ridică mult frecvența. În lumea asta mai există o forță care lucrează neîncetat și nu este o forță a întunericului.

   Apreciază

  • Daniela. Ce lupta tot visezi ma? Lupta, razboiul fundamental sa incheiat de mult , mai precis anul trecut ( 2021 undeva prin martie-april aproape de incepului lui mai).

   Tu numesti toata aceasta mascarada lupta? daca asta este lupta pt tine atunci nu iti poti imagina care a fost defapt adevarata lupta.

   Lupta asta ( adica mascarada , teatru) este pur si simplu o bataie de joc intetinuta de cei mai „benevolentii pozitivi” care multi dintre eii va rugati la ei , ii venerati si cica va „ghideaza” indrumeaza spre lumina , daca este asa care este motivul pt care majoritatea din ei in jur de vreo 90-95% nu poate nici macar sa stea de vorba, comunica in nici un fel cu STAPANUL SUPREM LUMINA, sau pe alt nume al sau Legea Suprema a Creatiei numita LUMINA. Care e motivul de nu pot comunica cu insasi autoritatea suprema Lumina? toti ziceti spre lumina, si nici unul dintre voi nu ia ia contact direct cu Lumina Suprema si sa o ia de mana si sai zica FOLLOW ME, URMEAZAMA ! . Iti zic cv amuzant si nasol in aceleas timp.

   Daca Lumina Suprema te urmeaza la rugamintea ta, insasi universul va disparea ! nici numai este vorba de frica, demoni etc. voi habar nu aveti ce este lumina,

   Probabil este destul de inteleapta Lumina Suprema sa ignore pe totii care vb de ea si pretinde ca sunt si functioneze sub autoritatea sa.

   Am pus mana direct pe Lumina Suprema si iam adresat niste intrebarii , motivul pt care nu ” se deplaseaza catre noii” este pur simplu o gluma sau bataie de joc daca il vei afla , oricare ar fi gluma sau bataia de joc iti vei da seama ca ea nu se va deplasa catre noi ireleevant ce sar intampla ! si irelevant cata minciuna se adreseaza ei sau se foloseste cuvantul si termenul lumina !

   Valabil este si pt ceilalti Stapani Supremii cum ar fi ADEVARUL, Compasiunea.

   Apreciază

 4. Este lupta finala pe toate planurile doar de noi depinde cat de departe vor merge.Daca ne vom trezi cu adevarat nu vom mai avea nevoie de canalele lor,vom putea comunica telepatic si intuitiv vom stii ce i bun si ce nu,important este sa nu ne pierdem credinta si mai mult decat oricand sa nu ne fie frica,frica este arma lor absoluta cu care au castigat …rundele de pana acum.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s