6 Semne că vă prăbușiți într-o Linie temporală a Matricei Fantomă

  Așa cum este definită de Keylontic Science, Phantom Matrix este un sistem de găuri negre create de Îngerii Căzuți pentru a drena și acumula continuu energie și conștiință din Matricea noastră temporală vie. A fi într-o stare de haos este o trăsătură caracteristică a Matricei Fantomă.

După cum a definit Michelle Walling, o matrice este un sistem de grilă care oferă lumina necesară pentru a avea o reprezentare fizică a conștiinței sub forma unui corp uman. A fi într-o stare de pace și liniște este o trăsătură caracteristică a matricei vii. Realitatea Noului Pământ a fost separată de Îngerii Căzuți și de Matricea Fantomă după ce miliarde de ani i-au fost atașați.

Cu toate acestea, există încă efecte persistente ale matricei fantomă și calea este încă disponibilă pentru oamenii angelici dacă o aleg. Când urcați în dimensiuni superioare, puteți accesa în continuare pe cele inferioare printr-o alegere liberă. Au existat multe dezbateri despre căile de ascensiune, conexiunile fatale, Căile Bourgha Fall, Realitatea Noului Pământ și dimensiunea a 5-a. Următoarele sunt 6 semne că vă prăbușiți, nu urcați, existați sau vă îndreptați către o linie temporală a matricei fantomă:

   1. Locuiți într-o zonă de război sau într-o zonă sau un cartier asemănător războiului.

  Dacă locuiți într-o zonă înconjurată de moarte și distrugere, trebuie să găsiți o modalitate de a o părăsi imediat!

Sufletul tău a ales să se încarneze în acest haos și trebuie să-ți dai seama cum să scapi de el imediat! Aceasta se bazează pe o realitate cu 15 dimensiuni și undeva în matricea sufletească și/sau în viețile voastre trecute vă aflați într-o luptă. Cum este sus, este și jos.

    2. Sunteți încarcerat într-o unitate de corecție.

Să fim sinceri: a fi în închisoare este următorul lucru cel mai apropiat de a fi mort. Sunteți în risc constant de a fi implicat într-un act de violență: fie ca victimă, fie ca agresor. Nu contează dacă sunteți pentru o perioadă scurtă de timp sau pentru o perioadă mai lungă. Ești în pericol pentru proverbialul viol în grup. Ești în pericol să fii închis pentru o perioadă mai lungă pentru comiterea unor infracțiuni minore sau să fii închis pentru totdeauna pentru că te-ai apărat ucigând un alt deținut sau un gardian sadic. Sunteți la mila deținuților brutali, a gardienilor brutali și a sistemului de justiție penală brutal. Rămâi afară SAU IEȘI!

    3. Gospodăria ta este murdară și în dezordine constantă.

Aceasta este o soluție ușoară. CURĂȚĂ-ȚI CASA! Știu că lipsa spațiului poate fi o problemă, dar îți poți păstra baia și bucătăria curate.

Ridică-ți rufele murdare și spălați-le! Nu trebuie să fie „să lingi podeaua de curat”, dar ar trebui să te simți confortabil dacă un vizitator ar trece oricând pe la tine și să-l poți primi imediat sau cu doar aproximativ 20-30 de minute de îngrijire. Învață-ți copiii să facă curățenie. Pune-i să-și curețe camerele cel puțin săptămânal sau când este nevoie. Curatenia este mama sănătătii. Unii oameni negativi folosesc mirosurile neplăcute ca armă! Îmi amintesc că am citit despre un jucător de baschet din Hall of Fame care își neglija toată igiena înainte de meciuri, în speranța că alți jucători nu l-ar atinge din cauza mirosului său îngrozitor.

   4. Sunteți dependent de droguri, alcool, sex sau bani.

Dacă ești dependent de ceva, riscați să fii expus la semnele 1-3. Îndreaptă-ți mintea! Nu lăsați nicio substanță să vă ia de cap! Esti mai puternic de atât. Experimentarea este periculoasă și poate duce la dependență dacă nu ești atent. Folosirea unei substanțe pentru a vă îmbunătăți conștiința nu este dependență, dar poate fi periculos.

Sexul este normal și ar trebui să vă bucurați de el între adulți cu consimțire. Să fii beat sau pervertit tot timpul nu este normal! Am vorbit deja de atâtea ori despre pericolele banilor, așa că nu o voi mai face.

   5. Sunteți violent și/sau autodistructiv în acțiuni sau gânduri.

Oamenii au niște impulsuri foarte violente. Ele au bază în trunchiul nostru cerebral reptilian, conform multor metafizicieni. Cu toate acestea, după cum ar trebui să știți până acum, nu toți reptilienii sunt negativi. Încă o dată: fă-ți mintea corectă! Controleaza-te!

Sub Legea lui Unu și Legea Divină nu poți să faci doar rău oamenilor sau ție însuți. Învață să fii pașnic și să rezolvi conflictele folosind iubirea și energia luminii. Construcțiile gândirii sunt și ele importante. Doar pentru că nu acționezi după gânduri violente nu înseamnă că nu te va răni. Păstrează-ți gândurile curate și pașnice.

    6. Găsești ÎNTOTDEAUNA un nor întunecat sau un aspect negativ tuturor și răspunzi negativ la toate încercările oamenilor de a-ți aduce energie pozitivă sau construcții de gândire.

Ești o Debbie Downer? Oamenii îți spun adesea că ești răutăcios, negativ sau un killjoy? Oamenii fug de tine când intri într-o cameră? Te simți că nu-ți place de cineva pe care toți ceilalți îl consideră adorabil? Ia-ți măsuri…

    Pace și binecuvântări !

 Sursa: Medeea Greere / https://amg-news.com/

3 comentarii

 1. Nu exista qscensiune pe dimensiuni.. Este vorba de densitatea 5.. Orice salt ca densitate corespunde unul salt de conștiință , nu e nimic departe, aproape sau altundeva. E vorba de trezire , de deblocare a celorlalte spire de ADN care au fost blocate de către reptilienii care ne subjuga și ne țin sclavi aici în densitatea 3 prin mind control de foarte multa vreme. Ca sa înțelegem cum e cu densitatea vedem o exemplificare în filmul Contact, sau în filmul ” Și viata continuă.. ” după cărțile lui Chico Xavier. Nu pleci nicăieri în timp sau spațiu.. Perceperea timpului liniar tine tot de Matrix-ul 3 D și de aceea și îmbătrânim ( pentru ca suntem programați sa credem ca timpul e liniar). Saltul de conștiință și expansiunea conștiinței duce la asa zisă ascensiune și la perceperea energiei timpului dincolo de liniile temporale..

  Apreciază

 2. Omul se poate modifica prin intelegere ca ” asa e bine”.
  Acesta este si motivul pentru care trec de la un blog la altul, incercand sa scot romanii din inerția inoculata de preoti si chiar de foarte multi lideri spirituali, romani sau straini, inertia pe care as denumi-o: ” ne ia Iisus pacatele si ni le spala”, sau inertia ” ganditi pozitiv,priviti numai spre copaceii infloriti si lucruri frumoase”. Asta este autosugestie, nu lucru serios cu tine insuti si duce la stagnare urmata de cadere.
  Marius, ne cunoastem deja de ceva ani…Nu citesc mesajele despre ce lideri au mai fost condamnati la moarte pentru ca au ” darul” de a tine oamenii in asteptare. Normal era sa faceti ce fac si eu de atata timp: sa convingeti cat mai multi români sa se implice in lumea din jurul lor, sa ajute, sa daruiasca, pentru ca numai asa iti cresti sufletul si-ti construiesti o aură cu cât mai multe culori in ea. Idealul este aura in culorile curcubeului, pentru ca acele culori te ajuta sa te armonizezi cu lumea din jurul tau. Iar oamenii sunt dizarmonici si creeaza dizarmonie in jurul lor, provocându-ne suferinta celor ce suntem mai avansați cu lectiile pe pământ,pentru ca am muncit mai mult cu noi insine.
  Si gandeste-te cati copii- inger sunt prin Romania si prin lume, veniti ca sa ne ajute…Si câți adulti lenesi care nu fac nimic si ii forteaza sa ramana blocați pe nivelurile joase…
  Un virus informational se propaga usor la oameni cu ajutorul internetului. Lideri de grup prețuiți odinioara, ca remer ra, au ramas blocati pe nivelurile joase. Pentru ca au propagat idei egoiste. Altii posteaza lucruri interesante, dar inoculeaza idei distructive, precum necesitatea drogurilor pentru iesirea in astral.
  Bataliile se duc pe internet si cei ce sufera cel mai mult sunt cei mai evoluati si copiii- inger.
  Cred ca ghiciti viitorul: matricea divină ii va respinge pe cei ce dezinformeaza si nu fac nimic, trimitandu-i pe linii temporale unde vor experimenta suferinta provocata celorlalti.
  Ati facut pe internet un asa păienjeniș informational, ca ne este din ce in ce mai greu sa iesim din el!!!
  La treaba in planul fizic! Cei din Lumina nu moaie posmagi pentru lenesi!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s