Spionii de la Mar-a-Lago au fost duși la baza Pălăriilor Albe din Guam   

  Cei doi bărbați prinși spionând proprietatea Mar-a-Lago a președintelui Donald J. Trump au fost trimiși la o bază recent deschisă a White Hats din Guam pentru interogatorii, a declarat o sursă JAG pentru Real Raw News.

După cum s-a raportat săptămâna trecută, protecția Delta Force a lui Trump a zărit o dubă neagră vizibilă, parcată pe Ocean Blvd. direct peste drum de Mar-a-Lago. Ocupanții păreau implicați într-o misiune de mantie și pumnal – aveau microfoane parabolice, drone, camere video și alte echipamente de supraveghere. Delta i-a reținut sub „suspiciunea de spionaj”.

Suspecții, a spus sursa noastră, sunt acum în arest la Marine Corps Base Camp Blaz, Guam, care a fost deschisă oficial pe 25 ianuarie 2023, sub control White Hats. Aceștia au fost identificați ca fiind Eric Scholz, un fost agent special al FBI, care în 2017 și-a dat demisia din Biro, în urma acuzațiilor că ar fi pus pornografie infantilă pe computerele personale ale susținătorilor lui Trump și Ira Hamutal, un fost agent Mossad care deține dublă cetățenie SUA-Israel.

La momentul arestării lor, ei pretindeau că sunt „turiști din New Hampshire” care făceau o excursie prin statul Sunshine State.

 „Aceștia nu sunt simpli turiști”, a spus sursa noastră. „Amândoi sunt foști agenți de informații, dar nu sunt atât de buni în meseria lor. Nu și-au făcut bine meșteșugurile parcându-și în mod vizibil duba în vederea a duzinei de camere de securitate – erau niște idioți. Înainte de a fi trimiși la Blaz, JAG a încercat să-i interogheze în Florida, dar au ținut pasul că sunt doar turiști, ceea ce nu avea sens. Cineva i-a angajat pe acești idioți”, a spus sursa noastră.

Întrebat de ce JAG i-a zburat în Guam în loc de GITMO, el a spus: „Este peste nivelul meu de salariu să știu asta, dar pot să vă spun un lucru: celulele GITMO sunt RSVP. Blaz, din câte știu eu, este aproape goală.

JAG arestează membri anteriori și actuali ai grupului de lucru Covid   

 Anchetatorii JAG din Marina Statelor Unite au arestat joi foști și actuali membri ai grupului operativ Covid-19 al regimului criminal Biden, sub acuzația de trădare, au declarat surse JAG pentru Real Raw News.

 Carole Johnson a fost coordonator de testare în perioada ianuarie-decembrie 2021 și anterior a petrecut cinci ani ca șef de sănătate publică la Casa Albă Obama. Ea a fost, de asemenea, comisarul Departamentului de Servicii Umane din New Jersey. JAG, a spus sursa noastră, are dovezi care demonstrează că Johnson a făcut eforturi pentru testarea în masă, în ciuda faptului că un număr enorm de teste PCR dădeau rezultate „fals pozitive”, păcălind milioane de oi sănătoase, dar speriate, făcându-i să creadă că au virusul. Rezultatele eronate au umflat artificial cazurile de Covid din țară și au ajutat să susțină impulsul regimului de a cere teste mai frecvente și vaccinări mai frecvente.

Dovezile JAG împotriva lui Johnson includ e-mailuri inculpatoare pe care le-a trimis altor membri ai grupului operativ, în care ea admite că 2.000 (din 5.000) rezultate ale testelor obținute de la un loc de vaccinare în masă din Los Angeles în septembrie 2021 au fost „defectuoase”.

 Ea a scris: „Ar fi în detrimentul nostru să anunțăm oamenii despre fals pozitive. Ar submina încrederea în testare. Este mai bine să-i lăsați să creadă că sunt pozitivi pentru Covid și sunt în carantină.” Acel e-mail a fost distribuit tuturor membrilor grupului operativ și Kamala Harris, a spus sursa noastră.

Dacă acest lucru a avut loc într-un loc de testare, s-a întâmplat și în altele. Testele PCR au fost distribuite pe scară largă. Și din moment ce le-ar fi putut spune oamenilor despre testele inexacte, asta însemna că Grupul de lucru avea informații de identificare personală despre fiecare persoană testată, iar aceasta este o contradicție cu ceea ce a spus public CDC și administrația Biden. Această femeie a fost o amenințare pentru societate și vinovată de trădare”, a spus sursa noastră.

Investigațiile JAG au reținut-o pe Johnson la un hotel dintr-un hotel din Paramus, New Jersey, unde închiriase o cameră cu un „băiat jucărie” cu 20 de ani mai mic decât ea. La momentul arestării ei, ea purta o armă de mână neînregistrată în poșetă, precum și 20 de grame de metamfetamină. Se pare că era în stare de ebrietate și le-a spus anchetatorilor că nu poate fi arestată pentru că i s-a oferit imunitate de urmărire penală.

Pe măsură ce cătușele i-au fost puse lui Johnson, o altă arestare a avut loc simultan la mică distanță în Morris County, New Jersey, unde actualul coordonator al regimului de răspuns la Covid-19, Ashish Kumar Jha, un medic internist care în aprilie 2022 și-a părăsit postul de la Universitatea Brown să se alăture Task Force, a încercat să fugă de anchetatorii JAG pe jos după ce a fost încolțit în parcarea restaurantului Casa Bella din Denville. Când anchetatorii i-au arătat un mandat de arestare militar semnat de vice-amiral Darse E. Crandall, Kumar Jha a fugit pe o alee, dar s-a împiedicat de pantofii lui și a căzut într-o grămadă de coșuri de gunoi.

Sursa noastră a spus că Kumar Jha a evocat mai multe minciuni Covid decât orice alt purtător de cuvânt al regimului. În martie 2022, el a spus că Covid a revenit cu explozie și punea în pericol milioane de școlari din toată țara și a încurajat administrația să impună masca în școlile publice din toată țara. Deși acel mandat nu a prins niciodată rădăcini, el și-a implorat totuși colegii să se alăture valorilor sale neconstituționale, insistând ca și ei să solicite reînnoirea blocajelor și mandate de mască. Nebunul a spus că numai mandatele ar putea proteja America de Covid și Donald Trump.

JAG spune că Kumar Jha și co-conspiratorii săi lucrau alături de directorul CDC, Rochelle Walensky, pentru a susține blocarea în 2023.

Avem dovezi substanțiale împotriva acestei voințe puse la dispoziție la tribunalele militare. Publicul cunoaște nume precum Fauci și Collins, dar criminalii Covid includ oameni ale căror nume au fost îngropate în birocrație. Există mii dintre ei acolo”, a spus sursa noastră.  

    Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

  1. Ce fac americanii cu teroriștii? Îi execută. Teroriști nu sunt aceia care umblă cu cearșaful pe cap, cum cred oile spălate pe creier, teroriști sunt aceia care induc teroare. Și câtă teroare a indus și induce mafia media și acoliții lor (ex. Kumar Jha și alții) cu tembelizorul nu a indus nimeni. Aceștia sunt adevărații teroriști. În ștreang cu toți!

    Apreciază

  2. FBI-ul fostei preotese hilarry clinton! Parcă unul Thompson venise în colonia România să bată cu pumnul în masă ca slugile fricoase să -l reinstaleze pe khazarul băsescu la Cotroceni . Cred că multe dintre aceste slugi FBI ar trebui să ajungă în ștreang . FBI care a lucrat mână în mână cu Mafia jevreilor. Așa au distrus Mafia Italiană in USA . Dar ați mai auzit de vreun mafiot jevreu arestat pentru trafic de droguri ?? Nuuu. Din partea mea să -i aresteze și să -i spânzure pe toți . Să auzim de bine …la noi .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s