Un lunetist marin ucide un pedofil ucrainean în Baltimore. Militarii arestează membrii Fundației Gates      

  Un cercetaș-lunetist al Marinei Statelor Unite a împușcat și ucis sâmbătă un diplomat ucrainean care se afla în SUA de la începutul conflictului dintre Ucraina și Rusia și care a supravegheat un grup de sclavie a copiilor care transporta copiii răpiți în Europa de Est, o sursă din Gen. Biroul lui Eric M. Smith a declarat pentru Real Raw News.

Ivan Kovalenko, în vârstă de patruzeci și șapte de ani, venise în SUA de la Kiev în martie 2022, la scurt timp după ce președintele rus Vladimir Putin a lansat o operațiune militară specială în Ucraina pentru a vâna biolaboratoarele străine și sindicatele de trafic de copii conduse de Occident pe pământul ucrainean. Om de afaceri autoproclamat, Kovalenko a deținut funcții de conducere la mai multe companii textile înainte de a părăsi brusc teritoriul său de acasă. La sosirea în SUA, a mers direct către Ambasada Ucrainei în D.C. și a fost angajat de ambasadorul Ucrainei în SUA, Oksana Markarova.

Sursa noastră a spus că a fost partajat Pălăriilor Albe a armatei americane care s-au interesat de Kovalenko după ce președintele Donald J. Trump l-a transferat generalului Berger în iulie. Nu este clar cum a știut Trump despre Kovalenko, dar este posibil să fi aflat despre el prin Vladimir Putin în timpul numeroaselor convorbiri telefonice pe care le-au avut de la începutul anului 2022. Se pare că Trump avea dovezi de necontestat că Kovalenko conducea o rețea de trafic de copii prin care copiii americani au fost răpiți și vânduți pedofililor din Ucraina, Ungaria și Belarus. El i-a dat generalului Berger „undă verde” pentru a-l extermina pe Kovalenko cu prejudecăți extreme.

Izolarea lui Kovalenko a fost însă problematică; Marinarii desemnați să-l supravegheze în august au raportat că el a părăsit rareori ambasada și că a fost înconjurat de o mulțime de securitate armată atunci când a făcut-o. Între timp, generalul Berger a aflat că secretarul de stat Antony Blinken i-a acordat lui Kovalenko titlul de „diplomat străin” și i-a acordat imunitate diplomatică. Deși o astfel de protecție era lipsită de sens pentru White Hats – în primul rând atunci când era acordată prădătorilor sexuali – aceasta însemna că forțele de ordine locale simpatizante cu mișcarea White Hat nu au vrut să ajute să-l urmărească pe Kovalenko de teamă să nu-și piardă locurile de muncă sau mai rău.

Reținerea și disponibilitatea lui Kovalenko de a apărea în public numai în compania securității armate au dovedit că nu era un om de afaceri obișnuit. S-a sechestrat în interiorul ambasadei între septembrie și noiembrie, fără a pleca nici măcar o dată.

Am supravegheat ambasada 24/7, toate ieșirile acoperite. Dacă a ieșit cumva și a intrat nedetectat, era un magician al naibii. Era ca și cum știa că este urmărit sau era doar paranoic. Din motive evidente, l-am dorit singur, sau cel puțin nu cu un anturaj uriaș, înainte de a face o mișcare”, a spus sursa noastră.

Lunetiştii marini, a adăugat el, au avut şansa de a-i trage un glonţ în creier la jumătatea lunii decembrie. Apăruse de la ambasadă și se urcase într-o limuzină cu doar doi bodyguarzi. Au condus discret limuzina prin D.C., spre sud, spre Baza Aeriană Andrew. Când limuzina a cotit pe un drum liniștit chiar la sud-est de granița D.C.- Maryland, lângă Cedar Hills Cemetery, pușcașii marini au fost la câteva minute să o ia de pe șosea și să elimine ocupanții. Dar o grămadă bruscă de trafic din sens opus le-a stricat planurile. Vehiculul a ajuns la Andrews, unde buletinul diplomatic al lui Kovalenko l-a trecut de securitate. Marinarii s-au gândit că s-a îmbarcat într-un zbor, dar au aflat mai târziu că Kovalenko aștepta sosirea unei persoane necunoscute care a coborât dintr-un zbor al Departamentului de Stat al SUA din Varșovia, Polonia. Kovalenko și oaspetele lui nu s-au întors niciodată la limuzină; s-au urcat într-un elicopter care i-a dus direct înapoi pe acoperișul ambasadei.

Până în ianuarie, White Hats deveniseră din ce în ce mai frustrați că nu au reușit să-l elimine pe Kovalenko, iar generalul Eric Smith, care tocmai își asumase autoritatea asupra forțelor White Hats după plecarea generalului Berger, a conceput un plan riscant pentru a-l scoate pe Kovalenko din ascunzătoare. Dacă va avea succes, ideea lui s-ar dovedi fără îndoială că Kovalenko era un prădător pedofil care profita din vânzarea copiilor minori celor mai mari ofertanți.

Un pușcaș marin sub acoperire l-a contactat pe Kovalenko, spunând că are 35 de băieți și fete tineri pe care „oamenii lui” i-au răpit din Parcurile Naționale. El a spus că trebuie să-i descarce imediat, dar a vrut un preț „corect și rezonabil” pentru copiii care aduc bani mari pe piața internațională. Lăcomia lui Kovalenko l-a mistuit și a luat momeala, deși a încercat să-i dea jos pe sub acoperire, oferind doar 35.000 dolari pentru copiii cu părul blond și 20.000 dolari pentru cei castanii. Marinarii au râs de ofertă, cerând 85.000 de dolari per copil, deoarece copiii se vindeau cu de cinci ori mai multă sumă pe piața neagră din Europa de Est. Totuși, un Kovalenko suspect a cerut fotografii cu copiii, o cerere care l-a determinat pe generalul Smith să le ceară pușcașilor marini cu copii mici să-și trimită fotografiile pentru a fi luate în considerare. A fost o mișcare curajoasă și calculată, pentru că generalul Smith l-a considerat pe Kovalenko suficient de înțelept încât să folosească căutarea de imagini pe Google pentru a evita blocarea. Cincizeci de marinari curajoși au fost de acord și au trimis fotografii cu bun gust ale copiilor lor Marinei sub acoperire, care lucra pentru a-l doborî pe Kovalenko.

Kovalenko a fost de acord cu prețul cerut, dar a refuzat când Marina a spus că nu are de-a face cu intermediari și că vrea să aibă de-a face personal cu Kovalenko pentru a evita să fie ucis. Marina i-a trimis un mesaj, spunând că înțelegerea era „o iei sau lasă” și că el și copiii vor fi în Portul Baltimore la ora 22:00, în 25 februarie.

Mai devreme în acea seară, lunetiștii marini au luat poziția pe macarale de încărcare și printre nenumăratele containere de transport maritim care împânzeau docurile. Limuzina lui Kovalenko s-a oprit la 10:15, iar el și trei gardieni înarmați s-au apropiat de marinarul sub acoperire, care nu avea copiii cu el. Kovalenko a afișat o geantă plină cu bani gheață, în timp ce un cartuș l-a lovit în centrul capului. Asociații lui au fost și ei împușcați pe loc.

 „A durat mult pentru a-l executa pe acest Fu****, dar mai bine mai târziu decât niciodată”, a spus sursa noastră.

Am întrebat dacă White Hats sancționează acum execuțiile în locul tribunalelor.

 „Nu erau cetățeni americani. Au primit ceea la ce aveau dreptul”, a spus el.

    Militarii arestează membrii Fundației Gates    

Forțele Speciale ale Statelor Unite au arestat în acest weekend doi membri de rang înalt ai Fundației Bill și Melinda Gates încă operaționale, CEO-ul Mark Suzman și CFO Carolyn Ainslie, sub acuzația de deținere de pornografie infantilă, punerea în pericol a copiilor și trafic de copii, surse din biroul generalului Eric M. Smith. a spus Real Raw News.

 Fundația Gates a primit o lovitură grea în septembrie 2021, când Corpul Avocatului General al Judecătorului Marinei SUA l-a spânzurat pe promotorul eugeniei și pedofilul Bill Gates într-o execuție înfiorătoare. Diviziunea White Hat a armatei americane a confiscat o parte considerabilă din bunurile interne ale lui Gates, inclusiv mai multe proprietăți, apoi le-a lichidat pentru a le redistribui familiilor ale căror vieți aproape le-a distrus. La scurt timp după aceea, armata a arestat-o pe fosta soție a lui Gates, Melinda, care s-a dovedit a fi actorul Kevin Kline. El le-a spus anchetatorilor că era un homosexual în funcție de sex și că Gates a ordonat uciderea adevăratei Melinda pentru că ea era o „cicălitoare neîncetată”, care nu putea satisface dorințele pervertite ale lui Bill. El a mai spus că Bill a angajat alți câțiva travestiți pentru a o portretiza pe Melinda, dar i-a executat și pe aceștia pentru că nu și-au îndeplinit nevoile deviante sexuale. Kline a fost în cele din urmă acuzat ca co-conspirator, dar tribunalul său militar a fost amânat permanent, deoarece a ajutat militarii să identifice membrii criminali ai fundației Gates.

Se pare că a trăit într-o celulă confortabilă GITMO în schimbul cooperării sale.

Sursa noastră a spus că armata a pus problema Gates în așteptare după execuția lui Bill, deoarece urmărea despoți din regimul criminal Biden. În ianuarie, după ce generalul Smith a preluat comanda, anchetatorii Marinei l-au revăzut pe Kline, care a spus că arestarea lui și moartea lui Bill nu au împiedicat Fundația să câștige miliarde de dolari traficând copii. În ciuda închisorii sale, Kline avea cunoștințe ciudate despre actualele amestecuri de putere din cadrul Fundației și le-a implorat anchetatorilor să se uite cu rigurozitate la Suzman și Ainslie, invocând „tendințele lor pedofile”.

Comandamentul cibernetic al Armatei SUA și Comandamentul Cyberspace al Forțelor Marine au pătruns în computerele lor de la locul de muncă și de acasă și au găsit imagini obscene cu copii de neconceput și reclame scrise pentru a le amaneta celor mai mari ofertanți de peste mări. PC-ul de acasă al lui Suzman avea 500.000 de fotografii și videoclipuri cu copii prepuberscenți în poziții compromițătoare, iar cel al lui Ainslie avea și mai rău: fotografiile cele mai nepotrivite din punct de vedere grafic, care arătau fete tinere „distrând bărbați mai în vârstă”.

Un analist Cyber Command a vărsat când a văzut o anumită imagine și a cerut un concediu. A arătat un bărbat mascat corpolent ținând un pistol la tâmpla unei fete în timp ce aceasta făcea sex oral. Alte imagini au fost la fel de tulburătoare, determinând JAG să sigileze dovezile până când disprețuitul duo va răspunde la un tribunal militar.

Sâmbătă, Forțele Speciale l-au arestat pe Suzman la palatul său din Redmond, Washington, unde se desfrâna cu doi bărbați minori, cu multă ketamină, un anestezic disociativ folosit medical pentru inducerea și menținerea anesteziei. Este, de asemenea, folosit ca drog de agrement. Se pare că Suzman a fost ucis pe PCP și a arătat o forță supraomenească pentru un tip tocilar de 51 de ani. A aruncat deoparte doi operatori ai Forțelor Speciale și a căzut inconștient abia după ce 15 săgeți Taser i-au lovit pieptul. Forțele Speciale au găsit o pungă de 25 de grame de fenil ciclohexil piperidină, sau praf de înger, pe o noptieră. Băieții minori, a spus sursa noastră, erau atât de „distanțați” încât au crezut că eliberatorii lor erau recrutori din armata americană care veniseră să-i recruteze pentru a lupta împotriva lui Vladmir Putin în Ucraina. Suzman a fost pus în cătușe și dus la un centru militar de procesare, în timp ce copiii au fost plasați în custodie de protecție până când părinții lor sau tutorii legali au putut fi găsiți.

Duminică, Forțele Speciale au capturat-o și pe Ainslie la casa ei din Seattle. Potrivit sursei noastre, ea s-a comportat ca o „Karen”, mustrând arestarea pentru că nicio ofițer nu a fost prezent să o percheziționeze. Ofițerul responsabil i-a spus că nu a respectat corectitudinea politică, deoarece a găsit un pistol de 32 băgat într-un toc pentru coapsă sub rochia ei. Când i s-a spus că va fi trimisă la GITMO, Ainslie a țipat: „Nu, nu, asta nu ar trebui să se întâmple”.

Mai avem două, dar nu suficiente. Vorbim despre cei mai depravați din punct de vedere moral de pe pământ și trebuie să se confrunte cu dreptatea, dreptatea adevărată. Este de necrezut câți pedofili satanici sunt acolo, care operează în aer liber. Sunt corozivi. Au răul în ochi. Și în cele din urmă îi vom aduna pe toți”, a spus sursa noastră în încheiere.

        Sursa: https://realrawnews.com/

Un comentariu

  1. Bun , corect ce fac Pălăriile Albe in USA . Dar ce fac in Europa cu pedofilii ? Pentru că și în Europa se petrec aceleași mostruozități . Toate știrile sunt mai mult din USA iar din Europa mai nimic . Ce Brexit ii trebuie lui rothschild cu mUE spre exemplu , de și-a trimis indianul de premier la Bruxelles să discut cu ursula von 💩…? Pentru că și în Europa se întâmplă multe mizerii puse la cale de jigodiile de la Londra ,Berlin ,Paris și mai ales Bruxelles. Iar in colonia România ne trezim cu tot felul de hotărâri ale proștilor cu diplome pe post de guvernanți … să auzim de bine că suntem în luna Martie…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s