Raport Ben Fulford (28.02.2023) – China solicită sfârșitul celui de-al Treilea Război Mondial după un atac masiv cu arme energetice (DEW) asupra țărilor occidentale   

  Săptămâna trecută, China a reacționat la un duel masiv cu arme cu energie direcționată (DEW), propunând discuții de pace pentru a pune capăt celui nedeclarat, dar continuu, hibrid, al treilea război mondial. Apelul a venit după ce un tsunami și cutremur devastator a lovit o bază militară a ONU într -o țară occidentală, într -o aparentă reacție la recentul atac cu cutremur asupra Turciei.

Distrugerea unui oraș occidental este supusă unei știri complete (a se vedea mai jos pentru detalii și dovezi), dar a fost aproape sigur cauzată de un atac DEW realizat de Statele Unite. Chinezii încearcă să des-escaladeze situația spunând că estul și vestul trebuie să aleagă acum între distrugerea reciproc asigurată sau iubirea asigurată reciproc.

 Să ne amintim ce tocmai s-a întâmplat:

 • Pe 28 ianuarie, ambasadele occidentale au trimis avertismente cetățenilor lor cu privire la un posibil atac terorist.
 • 1-2 februarie, ambasadele Statelor Unite, Marea Britanie, Germania, Franța, Italia, Danemarca, Olanda, Elveția, Suedia și Belgia sunt închise la Istanbul;
 • 3 februarie, USS Nitze echipat cu sisteme HAARP intră în portul Istanbul.
 • 3 februarie, ministrul turc de interne, Suleyman Soylu, lansează un atac asupra ambasadorului american în țara sa, spunând: „Ia-ți mâinile murdare de pe Turcia. Sunt foarte clar. Știu foarte bine cum ați dori să creați lupte în Turcia. Scoate-ți fața rânjită din Turcia.”
 • În perioada 5 februarie – 6 februarie, un cutremur are loc cu un epicentru pe aceeași falie tectonică ca Istanbul.

Pentru a înțelege cât de puternice sunt aceste arme, coasta din majoritatea țărilor din estul Mediteranei a crescut cu 7 metri sau mai mult, iar canalele din Veneția au secat. Mass-media corporativă încearcă să acopere acest lucru cu povești de secetă și valuri scăzute, dar aceste povești nu țin la apă. – https://mashable.com/video/venice-canals-dry-climate-crisis-italy

Acum, cutremurul turc a fost urmat de un contraatac devastator și de amenințări pentru distrugerea Elveției și Israelului. Față de perspectiva anihilării totale, familia Rothschild a acceptat deja să negocieze pacea. – https://www.bbc.com/news/world-europe-64762219

Cu toate acestea, administrația falsă Biden controlată de Rockefeller și sediul Mafiei Khazare din Elveția încă își propun să înceapă un Armageddon nuclear total până în 2025. Asta înseamnă că acestea sunt ultimele bariere pentru pacea mondială.- https://kyivindependent.com/news-feed/abc-news-biden-dismisses-chinas-proposed-peace-plan

Apropo, aceste evenimente au fost înfățișate în mass-media de propagandă corporativă ca o propunere de pace chineză pentru Ucraina, susținută de președinții francezi și ucraineni (sclavii Rothschild) Macron și Zelensky și opuse de falsul președinte al lui Rockefeller, Joe Biden. Ar trebui să fie clar până acum pentru toți oamenii, gândiți că așa-numitul guvern american trebuie să fie închis și înlocuit dacă trebuie să avem pace mondială. După cum subliniază agenția oficială de știri Chineză, Xinhua:

  ,, De când a obținut independența în 1776, Statele Unite au căutat în mod constant extinderea cu forța: a sacrificat indienii, a invadat Canada, a purtat un război împotriva Mexicului, a instigat războiul american-spaniol și a anexat Hawaii. După cel de-al Doilea Război Mondial, războaiele au fost fie provocate, fie lansate de Statele Unite ce au inclus războiul din Coreea, războiul din Vietnam, războiul din Golf, războiul din Kosovo, războiul din Afganistan, războiul din Irak, războiul libian și războiul sirian, abuzând de hegemonia sa militară, de a deschide calea către obiective expansioniste. În ultimii ani, bugetul militar mediu anual al SUA a depășit 700 de miliarde de dolari americani, reprezentând 40 la sută din totalul mondial, mai mult decât cele 15 țări din spatele acesteia. Statele Unite au aproximativ 800 de baze militare peste mări, cu 173.000 de trupe desfășurate în 159 de țări.

În timpul războiului din Coreea, războiul din Vietnam, războiul din Golf, războiul din Kosovo, războiul din Afganistan și războiul din Irak, Statele Unite au folosit cantități masive de arme chimice și biologice, precum și bombe cluster, bombe cu combustibil, bombe cu grafit, precum și bombe cu uraniu sărăcit, provocând daune enorme asupra instalațiilor civile, nenumărate victime civile și poluare de mediu de durată.

Statele Unite au stabilit, de asemenea, hegemonie instituțională în sectorul economic și financiar internațional, prin manipularea sistemelor de vot, regulilor și aranjamentelor organizațiilor internaționale … costă doar aproximativ 17 cenți pentru a produce o factură de 100 de dolari. În timpul pandemiei Covid-19, Statele Unite au abuzat de hegemonia financiară globală și au injectat trilioane de dolari pe piața globală, lăsând alte țări, în special economiile emergente, să plătească prețul.

Sancțiunile americane împotriva entităților străine au crescut cu 933 la sută din 2000 până în 2021. Statele Unite trebuie să efectueze o căutare serioasă a sufletului. Trebuie să examineze în mod critic ce a făcut, să dea drumul la aroganța și prejudecățile sale și să renunțe la practicile sale hegemonice, dominatoare și de intimidare.” – https://english.news.cn/20230220/1b9a2c2bcfb742ad872c58ddda549374/c.html

Chinezii au ieșit cu acest puternic rechizitoriu, în timp ce SUA tind pe punctul de a fi amenințat cu falimentul China printr-un atac cu DEW, spun surse ale societății secrete asiatice. Chinezii, pentru a arăta că nu urmau să se sucească de această dată, par să fi fost conectați la masivul tsunami și cutremur care a distrus complet orașul Napier, Noua Zeelandă. Fotografiile de mai jos sunt dovezi ale acestui atac trimis la noi de surse legate de chinezi.

Martorii din Golful Hawke din Noua Zeelandă spun că sunt sute de morți doar acolo. „Nimeni nu poate primi o programare la stomatolog, deoarece toți stomatologii sunt ocupați de identificarea corpurilor. Există și o instalație militară închisă, cu sute de morți acolo. În timpul blocării Covid, au existat sute de polițiști, pachete și produse alimentare, acum nu există poliție și niciun ajutor în timpul unei adevărate urgențe … Adrenalina s-a oprit, dar lacrimile încep să curgă”, spune un martor local.

Se pare că există, de asemenea, o întrerupere a informațiilor fără precedent asupra acestui atac. Majoritatea surselor noastre occidentale au fost strânse, dar sursele de informații australiene au recunoscut că a fost folosit DEW.

O sursă din Noua Zeelandă spune că locul atacat a fost o bază secretă a ONU „de unde au provenit toți polițiștii din Renta în timpul confruntării din ultima zi a ocupației Parlamentului. De asemenea, au folosit Antifa pentru a se infiltra și pentru a da startul violenței, iar polițiștii s-au antrenat cu furtunurile de foc care au dus la acest lucru.

MI6 observă că dovezile „arată schițate și datele nu se potrivesc cu ceea ce știu că se desfășura în culise … Primul ministru din Noua Zeelandă a fost concediat pentru rolul ei în măsurile draconice din ultimii ani, așa că există diferite modalități de a privi.

Riccardo Bosi, fost locotenent colonel în Forțele Speciale australiene, ne spune că războiul este purtat de fapt împotriva Mafiei Khazare. Știm, de asemenea, că MK a stabilit o rețea extinsă de baze în emisfera sudică pentru pregătirea pentru Armagedonul lor nuclear planificat. Cu alte cuvinte, ar fi putut fi o operațiune a Pălăriilor Albe occidentale împotriva unei baze a MK din Noua Zeelandă și nu o operațiune chineză.

În orice caz, nu există nici o îndoială că ONU controlat de Rockefeller trebuie să fi luptat și planurile sale s-au oprit. OMS promovează în continuare Pandemia falsă ca pretext pentru stăpânirea totalitară.

Există, de asemenea, „planuri de blocare a consumabilelor alimentare și de înlocuire a acestora cu produse din insecte. Fabricile au fost construite pentru insecte, care se hrănesc cu fecale, deșeuri și matrițe dăunătoare. Sunt în sol sau sunt adăugate la alimente vii și fără etichetare … totul în scopul depopulării ”, avertizează surse de informații poloneze. David Rockefeller Jr. a declarat public că promovează mâncarea din insecte și construiește astfel de fabrici de produse alimentare în Filipine.

În plus, carnea lui Bill Gates ce e cultivată în laborator se dovedește acum că provoacă cancer la persoanele care o mănâncă, arată un nou studiu tulburător. „Problema este că materialele folosite pentru a face produsul -„ liniile de celule nemuritoare ” – se replică pentru totdeauna, la fel ca și cancerul. – https://newspunch.com/study-bill-gates-lab-grown-meat-causes-cancer-in-humans/

De asemenea, aflăm acum că Klaus Schwab este un descendent al lui Karl Marx, care a spus: „Nu veți deține nimic și veți fi fericiți”. La rândul său, Marx coboară dintr-o linie de sânge satanică antică. Satanismul a ieșit acum complet din obscuritate. Aici puteți vedea că Satana este venerată public la carnavalul din Brazilia Satanistului Lula, ca exemplu.

După cum a menționat recent arhiepiscopul Carlo Vigano:

 ,, În numele religiei globaliste, nu este permisă contestarea psihopandemiei, criticarea campaniei de vaccinare, negarea netemeiniciei alarmei climatice, opunerea dovezilor provocării de către NATO a Federației Ruse în criza din Ucraina, investigațiile asupra laptopului lui Hunter Biden, sau frauda alegătorilor care l-a împiedicat pe președintele Trump să rămână la Casa Albă sau a refuzat să privească cum copiii sunt corupți cu blasfemie LGBTQ… Închinătorii lui Satana, către un monument a lui Baphomet în fața Capitoliului Statului Arkansas în Build Little Rock sau ridicarea unei statui a demonului pe fațada Tribunalului din New York pentru a sărbători un judecător al Curții Supreme anti-avort; în timp ce Templul Satanic inaugurează o clinică în New Mexico. Între timp, agenția de informații a administrației Biden nu are nimic mai bun de făcut decât să profileze catolicii tradiționali ca și cum ar reprezenta o amenințare la adresa ordinii stabilite.”

Vigano mai afirmă că John Podesta, un fiu al lui Laurence Rockefeller, „însuși a condus acțiunea coordonată care a dus la demisia lui Benedict al XVI-lea și la alegerea lui Bergoglio”.

Papa Francisc original, însă, a ieșit din linie și acum a fost înlocuit de un lacheu Rockefeller cu mască de cauciuc.

Un alt lacheu este larg disprețuit Justin Castrudeau. Trudeau dorește ca parlamentarii să depună un jurământ secret înainte de a vedea contractele de vaccin COVID cu producătorii de vaccinuri controlați de Rockefeller AstraZeneca, Johnson & Johnson, Medicago, Moderna, Novavax, Pfizer și Sanofi.

Trudeau este un criminal pedofil trădător în Canada, care beneficiază de injecții letale de droguri și vrea să ne înrobească pe fiecare dintre noi prin identitatea digitală.

https://www.lifesitenews.com/news/trudeau-govt-wants-mps-to-take-oath-of-secrecy-before-viewing-covid-vaccine-contracts/

Aici puteți vedea ce cred canadienii despre el.

Poate că, în timp ce se află asta, acei congresmeni l-ar putea întreba și pe Trudeau despre toți copiii dispăruți din Canada și despre legătura lor cu producția de adrenocrom. Dacă încă nu credeți în adrenocrom, consultați acest brevet din 1982 al Minnesota Mining and Manufacturing Corporation (3M) pentru fabricarea adrenocromului.

https://archive.is/5IpPh

Într-un caz posibil înrudit, judecătorul american Julie Sneed a decis că liderul Scientologiei David Miscavige „își ascunde în mod activ locul în care se află” sub acuzația de trafic de persoane. – https://thepostmillennial.com/scientology-leader-david-miscavige-faces-human-trafficking-charges?utm_campaign=64494

Acest lucru va deschide cutia Pandorei”, spune o sursă CIA.

După eșecul schemei de vaccinare și de spălare a banilor din cauza pandemiei în țări precum Canada, corporația americană fură acum bani rusești.

O sursă NSA spune: „SUA au folosit 1,14 trilioane de dolari în active rusești confiscate ca garanție pentru a împrumuta de 1000 de ori și au împrumutat 1,300 de trilioane de dolari de la Banca Rezervei Federale Elvețiene. Elvețienii au fost asigurați de către Sistemul Rezervei Federale, care a ordonat să împrumute acești bani, care la rândul lor a fost ordonat de administrația Biden să facă acest lucru… Ei confiscă active și se împrumută împotriva acelor active pentru a menține corporația americană… și războaiele sale… să meargă„.

Țările occidentale se confruntă cu întrebări existențiale… și se confruntă cu o nevoie urgentă de a reface resursele esențiale pierdute în fața liniei anti-Rusia”, a comentat viceministrul de externe Mihail Bogdanov. – https://tass.com/politics/1581663

În SUA, „aceeași criminali vărsă substanțe chimice, confiscă fermele contaminate, îngheață activele, le depun în Elveția și se împrumută pentru a menține imperiul SUA pe linia de plutire”, a spus sursa NSA.

Acum știm de ce oamenii de știință de mediu au murit într-un accident de avion în drum spre Ohio. Toți cei aflați la bordul avionului, inclusiv pilotul, lucrau la Centrul pentru Toxicologie și Sănătatea Mediului și erau în drum spre o explozie mortală care a avut loc la o fabrică de metale din Bedford, Ohio, la începutul acestei săptămâni.- https://thepostmillennial.com/breaking-environmental-scientists-heading-to-ohio-killed-in-plane-crash

 Aparent, corporația americană nu a dorit ca contaminarea falsă și confiscarea activelor asociate să fie expuse. De asemenea, rușii au prins compania americană încercând din nou să organizeze o contaminare radioactivă masivă în Ucraina. Armata rusă a informat comunitatea mondială:

 „Mai multe containere cu substanțe radioactive au fost livrate în Ucraina prin Europa, fără a trece prin control vamal. Planul era să organizeze un eveniment de contaminare în apropierea unei instalații radioactive controlate de regimul de la Kiev și să dea vina pe forțele armate ruse.”

De asemenea, grupul american continuă să spele bani în Ucraina. Serviciile de informații poloneze raportează că unitățile militare din Ucraina „primesc cartușe și muniții improprii pentru utilizare. Mai mult de jumătate dintre ele sunt acoperite cu coroziune.

Cu alte cuvinte, cumpără deșeuri militare învechite la prețuri mari pentru a spăla ei înșiși fondurile de ajutor ucrainene. De asemenea, își ucid mulți dintre lachei, se pare că pentru a le confisca și banii. Acesta poate fi motivul pentru care moartea lui Clinton (Rockefeller) cu legături cu Epstein a fost considerată o sinucidere, în ciuda faptului că a fost legat de un copac, împușcat în piept și nicio armă nu a fost găsită la fața locului.- https://nypost.com/2023/02/22/death-of-clinton-aide-tied-to-jeffrey-epstein-ruled-suicide/

Se pare că armata americană face în sfârșit ceva în privința asta. Jurnalistul Seymour Hersh – ale cărui dezvăluiri sunt de obicei urmate de epurări militare – spune acum că președintele american Joe Biden a „explodat NATO în Europa”, spunându-le aliaților că sprijină Ucraina cu „guvernul lor total corupt”. Jurnalistul a mai spus că Kievul îl preamărește pe Stepan Bandera, „marele pro-nazist care a ucis evrei ca un nebun în timpul celui de-al Doilea Război Mondial”. – https://www.bignewsnetwork.com/news/273538260/betting-on-ukraine-victory-was-suicidal-seymour-hersh

 ,,Biden nu a îndrăznit să viziteze Kievul fără să avertizeze Rusia și fără să ceară părții ruse să îi asigure securitatea”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului de Stat, Maria Zakharova. Ea a adăugat: „Vizita liderului SUA .. semăna cu o producție eșuată într-un teatru de provincie.” – https://tass.com/politics/1580551

Nu glumea, deoarece Zelensky a apărut cu o dublură în timpul unei transmisiuni în direct. Acest lucru a pus sub semnul întrebării realitatea vizitelor sale eroice în zonele de război Bakhmut și Herson. Numeroasele apariții ale fostului actor și comediant în fața ecranului verde nu ne lasă prea multe îndoieli.

Surse CIA ne spun că „avatarul CGI Zelensky este în pericol. El va dispărea în curând. Se pregătește o poveste de acoperire pentru plecarea lui.”

Biden va urma, fără îndoială, curând după. Biden a fost surprins cu un microfon fierbinte în Polonia, după ce a comentat despre 3 OZN-uri doborâte…

  Biden: „Crezi că vreunul dintre acești oameni a crezut prostia asta?

  Adjutant: „Absolut

  Biden: „Ei cumpără totul… Să plecăm de aici.”

Deci, să aruncăm o privire la cel mai recent proiect, Bluebeam Visuals.

 1. Pasăre „Frozen in the Air”, în Vancouver, Canada

https://www.vancouverisawesome.com/highlights/very-weird-motionless-bird-floating-in-air-captured-on-video-in-bc-6589792

Ce zici de Laurence Spelman Rockefeller testând toate acestea? Poate putem afla ce s-a întâmplat cu adevărat cu toate trilioanele de dolari lipsă de la bugetul de apărare al SUA. Dacă banii s-au dus la cumpărarea farfuriilor zburătoare, atunci ele aparțin contribuabililor și trebuie predate acestora.

    Sursa: http://benjaminfulford.net/

4 comentarii

 1. „” Atunci când mai mulți oameni cred în ea ,o interpretare eronată devine o realitate mai reală decât adevărul . Nimic nu ilustrează acest principiu în mod mai grăitor decât Holocaustul. Când mințile demente acționează sincron ,ele creează o realitate alternativă ; ucid din motive inventate , considerându-se drept un punct fix in Univers își găsesc justificarea de a acționa „”. Ioan Petre Culianu ! Asasinat în 21 mai 1991 la Divinity School University din Chicago . Uitat voit de media românească .

  Apreciază

 2. Rușii puteau să îl ucidă pe Biden de 100 de ori cât timp a fost în Kiev. Nu au făcut-o. De ce? Pentru că nu vroiau să înceapă un războj mondial. Mai mult, nici o grenadă nu a explodat, nici măcar un cartuș nu s-a tras în acele zile. Americanii s-au temut să nu facă ucrainenii vreo prostie cu Biden, pentru că ucrainenii sunt atât de disperați încât sunt dispuși să facă orice pentru a atrage cât mai multe forțe de partea lor în acest conflict, și când spun orice, vreau să spun ORICE.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s