Putin a decimat un alt depozit de adrenocrom în Ucraina

  Forțele ruse au „dezafectat” vineri o fabrică de adrenocrom din vestul Ucrainei, de data aceasta ciocănind-o cu rachete de croazieră Kalibr, lansate de pe o fregată din Marea Nordului, a declarat agentul rus FSB Andrei Zaharov pentru Real Raw News.

Vestea distrugerii fabricii vine la câteva săptămâni după ce Spetznaz a interceptat un tractor-remorcă încărcat cu adrenocrom care se îndrepta spre Polonia.

Vladimir Putin, a spus Zaharov, nu a economisit nicio cheltuială pentru investigarea rapoartelor despre zeci de ferme de adrenocrom apărute într-o Ucraină aflată în conflict și a angajat „mulți, mulți soldați” să distrugă cocktail-ul farmaceutic pe care Putin l-a numit „elixirul diavolului”.

Săptămâna trecută, FSB a aflat că un depozit industrial din orașul ucrainean Khmelnytskiy a fost modernizat în ceea ce părea a fi o instalație de recoltare de adrenocrom. Imaginile din satelit au arătat că clădirea era golită de cereale și umplută cu echipamente medicale utilizate în comerțul cu adrenocrom – tăvi de spital, centrifuge, congelatoare și frigidere medicale, aparate de anestezie, sterilizatoare, lumini și unități de electrochirurgie.

Aceste articole pot fi în orice spital, dar există un spital perfect bun la mai puțin de 1 km distanță. Și e spitalul gol. Presa dumneavoastră occidentală spune minciuni despre victimele ucrainene care umplu spitalele. Am văzut acest depozit foarte suspect”, a spus Zaharov.

Putin, însă, nu a fost dispus să distrugă clădirea fără a pune mai întâi cizme pe pământ pentru a confirma că depozitul va fi folosit pentru a sifona sângele și lichidul suprarenal de la copiii ruși răpiți. FSB sub acoperire, a spus Zaharov, a alunecat nedetectat în vestul Ucrainei și a pus ochii pe depozit. Au petrecut două zile supraveghindu-l și au văzut „pistoale fumigene” sugerând că depozitul nu era un centru obișnuit de triaj în timpul războiului. Mai întâi, au văzut un bărbat pe nume Eldric Spitz, un biotehnolog atașat la compania farmaceutică germană Fresenius Kabi, intrând în depozit la prânz și părăsindu-l la 2:00 a.m., o oră ciudată de lucru. Spitz a fost pe radarul lui Putin de luna trecută, când Spetznaz a distrus un centru de recoltare a adrenocromului din Shostka, Ucraina. Numele lui Spitz a apărut în documentele găsite pe un laptop pe care Spetznaz l-a confiscat înainte de a incendia instalația. Mai mult decât atât, echipa de supraveghere a FSB a observat un camion care lăsa cutii cu jucării cu animale de pluș în depozit.

Acești răpitori murdari folosesc jucării pentru a calma copiii într-un fals sentiment de securitate înainte de a-i drena”, a spus Zaharov. „Oamenii noștri au folosit optică termică pentru a vedea semnele de căldură din interior. Niciodată mai mult de patru. Acest lucru l-a făcut pe Putin să creadă că copiii nu erau încă duși acolo. Președintele Putin a luat cu curaj decizia de a-l distruge înainte de a fi operațional.

 Vineri, o fregată a Marinei Ruse a lansat o salvă de rachete de croazieră de înaltă precizie Kalibr, de atac pe uscat, pe depozit, care, a spus Zaharov, a fost devastată până când singura urmă a existenței sale a fost un morman de moloz mocnit.

 „L-am dezafectat”, a spus el.

Delta Force arestează „turiști” suspecti în apropiere de Mar-a-Lago

  Doi bărbați care ascultau cu urechea la proprietatea președintelui Donald J. Trump, Mar-a-Lago, au fost reținuți de operatorii Delta Force sâmbătă seara, a declarat o sursă din Mar-a-Lago pentru Real Raw News.

Potrivit acestuia, detaliul de protecție a lui Trump din Delta a zărit o dubă „suspectă” parcată pe bulevardul Oceanului de Sud, care merge paralel cu clubul și este o oprire frecventă pentru susținătorii și detractorii lui Trump – fanii care arborează bannere în timp ce navighează pe drumul de pe malul mării.

Cu toate acestea, era neobișnuit ca o furgonetă de marfă Ford E Transit fără numere de înmatriculare să fie parcată lângă proprietatea președintelui la ora 22:30, în special una cu un microfon parabolic ieșit pe geamul deschis. Delta Force, a spus sursa noastră, s-a deplasat spre dubă după ce l-a alertat pe Trump despre posibila intruziune. Au flancat duba, i-au deschis ușile și au aruncat șoferul și pasagerul pe trotuar.

Ocupanții au pretins că sunt turiști din New Hampshire într-o călătorie prin Florida și au spus că s-au oprit la Mar-a-Lago pentru a vedea dacă este la fel de lux în realitate cum a apărut la televizor și în imagini. Delta, totuși, s-a îndoit de povestea lor din mai multe motive:

 • Fără plăcuțe de înmatriculare
 • Fără identificare
 • Microfonul antenă cu rază lungă de acțiune
 • Două drone termice DJI Mavic 3 în camion

Suspecții erau neînarmați, iar în mașină nu au fost găsite arme.

 „Moment ciudat al zilei pentru vizitarea obiectivelor turistice”, le-a spus unul dintre cei din Delta suspecților, ambii bărbați care păreau să aibă peste 40 de ani.

Delta Force i-a arestat pe suspecți sub „suspiciunea de spionaj” și i-a adus la un birou JAG din sudul Floridei.

Deep State, de obicei, nu este atât de evident, dar trebuie să identificăm acești tipi, să ne dăm seama cine sunt și pentru cine lucrează”, a spus sursa noastră.

   Sursa: https://realrawnews.com/

2 comentarii

 1. Monica Crowley ,a scos porumbelul pe gură aseară la Fox News :” Statul de securitate națională are un interes legitim în continuarea acestui război în Ucraina , pentru că toată lumea face avere din el . Aceasta este o operațiune masivă de spălare a banilor pentru globaliști și elita conducătoare din întreaga lume ,iar Joe biden este chiar acolo ” Stau și mă întreb pe cine interesează că Putin a distrus un atelier de fabricat ” andrenochome”…. asta dacă este adevărat . Pentru că miliardele care sunt „curățate” prin Ucraina nu cred că ar strica nici Rusiei .

  Apreciază

 2. Prosteala pt cei care habar nu au unde este Ucraina pe harta.
  Nici un rus nu a pus piciorul în vestul ucrainei. Știu o sa se spună ca l-a distrus cu rachete. Povesti ale RRN.
  Dacă se refereau la o zona mai apropiata de Rusia era mai credibil. Am mai spus de multe ori ca RRN este fabricant de SF.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s